Ben och Nicci svarar på kritiken

Många av Bens fans har varit negativt inställda till att han ska dela kanalen med Nicci.

I sin senaste video berättar han att han inte vill skapa en ny kanal eftersom det skulle innebära mera jobb.

Om Nicci skulle skapa en egen kanal skulle det bli samma innehåll eftersom de bor tillsammans och spenderar mycket tid med varandra. 
 
#1 - Freddy

Bra förklaring. Hade de haft varsin kanal så hade de blivit som team original-huset där vloggarna ofta krockar med varandra och handlar om samma saker.

#2 - Anonym

R.I.P Ben kommer att sakna din youtube kanal men jag slutar att prenumerera på dig nu pga hon är inget jag vill kolla på, inget illa menat personligen men jag följer Ben endast för att kolla på Ben också.

#3 - Anonym

#3 ben bryr sig säkert om att du avprenumererar, man ba wow snälla gör et inte!1!!!11 avprenumerera coh sen titta på personens videos ändå är ju lixom som att döda någons mamma? tagga.

#4 - Anonym

Om nicci ska ändå vara med och medverka i kanalen borde hon ändå göra det mer intressant tycker att hon är inte rolig och det ända hon gör är att vara en housewife till ben skulle inte bryr mig så mycket om de två ville göra de tillsammans om nicci var rolig och kreativ som ben men hon gör ingenting och när hon pratar blir lätt trött på henne

#5 - Vlä

Varför måste ens nicci ha en kanal, varför räcker det inte med att hon med i ben videos ibland om han bloggar och så?

#6 - Anonym

Deras förhållande känns väldigt stelt och awkward det är i alla fall den känslan jag fick av deras "första" video tillsammans

#7 - Anonym

#4 Tror helt ärligt att Ben har någon vision i det hela, han är smartare än man tror. Bara att kolla på hans livestreams där han alltid delar med sig av information om allt möjligt, han är verkligen inte lika dum som han ser ut att va.

#8 - Anonym

#6 Ellerhur, kolla vloggen när han skulle fråga henne om hon ville byta namn på kanalen, wtfffff

#9 - Anonym

Tycker det är rätt beslut av dom. Om Nicci skulle göra en egen kanal så skulle det bli väldigt likt varandras videor, precis som dom säger.

Tror det är fler med mig som tycker ibland att det är lite tråkigt att se Amirs och Marcels videos då dom typ är exakt samma eftersom dom umgås 24/7 och filmar samma saker. Jsg brukar bara se på en sv videorna när det kommer till dom där dom umgås.

#10 - Anonym

#5
Jaaaa ellerhuuur

#11 - Anonym

#3
Vaaaaa

#12 - s

Men herregud. Flera couples har två separata kanaler även fast de bor ihop. Han fattar inte att folk fullständigt skiter i att se på när Nicci städar eller lagar mat, de har prenumererat för att se vad han gör.

#13 - Anonym

#12 Vi har ju inte fått se så mycket av Nicci än. Klart det inte är kul om hon hålla på och ska städa/laga mat i varje vlogg men det tvekar jag på att Ben kommer tillåta ske. Han vet hur man underhåller.

#14 - D

Fast VARFÖR ska hon ens ha en kanal/hålla på med youtube om hon inte kan och hon framkommer som rätt ointresserad av det också?? Lätta pengar?

#15 - GHOST

🧐

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com