#1 - Alicia

??

#2 - Anonym

Hon tror på lyx

#3 - Anonym

Är glad för deras skull. Hon känns som en genuint snäll och trevlig person, om man jämför med My som i mina ögon var ganska självisk i deras relation och hade ”det är mitt liv och mina regler” attityden. Får hoppas detta håller :)

#4 - Anonym

Får dåliga vibbar av det här. Ben kastar in sig själv i förhållanden alldeles för snabbt. Det känns som att Nicci också är likadan då hon knappt hann komma över Marcel.

#5 - anonym

#4 Håller med dig.

#6 - Anonym

Drygt att ens nämna att hon inte trivs i bens pojkrum, vad gjorde de för skillnad att hon en nämnde det? Vad förväntar hon sig, ett rum värt en miljon och helt nyrenoverat? Ingen blev gladare för att hon nämnde det, onödigt.

#7 - Anonym

De har varit tillsammans i knappt några veckor, hon blev tillsammans med Ben 2 timmar efter hon gjort slut med marcel, och de planerar att flytta ihop?

#8 - Anonym

#4 håller me did, de e på tok för tidigt att dom ska flytta ihop

#9 - Anonym

hur gammal är hon?

#10 - Anonym

jag tror ben utnyttjar henne hehe för hone rik eller nåt

#11 - Anonym

jag tror ben utnyttjar henne hehe för hone rik eller nåt

#12 - Anonym

april skämt kanske?

#13 - anonym

JAAA!!! (OM D FLYTTAR TILL SOLNA !! :)) bOR SJÄLV DÄR!!)

#14 - Hannele

Jag gillar både Ben och Nicci som attans och ler stort när jag ser dem tillsammans men detta ger mig lite magont för jag tror att detta är ett så fruktansvärt dumt beslut. Dels för att de inte varit tillsammans så länge men också för att de tidigare visat att under denna korta tiden så har de varit så pass osams att de inte "pratat ut" förrän dagar senare. Det går inte att ha det så om man ska bo tillsammans. Det är naivt och alldeles för snabbt beslutat. Båda två har bra boendesituation, förstår inte alls varför de har sådant behov av att flytta ihop. Njut av varandra istället, spara pengar, res, spara mer pengar, gå ut skolan, skaffa jobb och SEN planera att bli sambo! Ta det från en som vet, är vuxen och suttit i samma sits som er och gjorde ett stort misstag och blev sambo.

#15 - Anonym

Det är ett aprilskämg

#16 - Anonym

#14
Man kan visste ha de så o bli sambos (bråka)? Alla som bor tsm bråkar såklart tillomed dina föräldrar o vad e grejen om de blir sambos o sen väljer att gå skilda vägar man kan frf flytta tbx t sina föräldrar elr skaffa ny lägenhet så de e inget ”stort” misstag

#17 - Anonym

#16 Det stora misstaget är att de nyss blivit tillsammans. Det är bra att vänta när man träffat någon innan man gör stora beslut. Och i ett förhållande kan man inte vänta i flera dagar för att prata ut efter att man bråkat. Det fungerar inte. När du blir äldre så kommer du förstå dig på varför man inte gör stora beslut för snabbt i ett förhållande.

#18 - Anonym

Pinsamt vem flyttar ihop så snbbt fe kommer t slut dom är för olika ingen gillar en bprtskäms korkd blondin

#19 - Anonym

april april... kan man ju hoppas på iaf

#20 - Anonym

#18 om jag inte har fel så har de i princip varit med varann varje dag sen januari. Deras mammor är bästisar numera och allting verkar flyta på. Ser inget fel med det. Jag och min kille flyttade ihop efter 1 månads relation och under mycket värre omständigheter. Så jag säger bara kör!

#21 - Anonym

Goppas dom gör slut dagen efter att dom har flyttat in 😂😂😂😂😂😂😂

#22 - Anonym

Varför inte bara låta dom chansa lite här i livet? Fine om det inte håller mellan dom, men då har dom iallafall försökt. Hur kul liv har man om man tänker ”tänk om...” hela tiden. Kör på! Se vart det leder

#23 - Anonyyymiii

DET ÄR ETT APRILSKÄMT SLUTA VARA SÅ LÄTTLURADE!!!!!!!!!!!!

#24 - Freddy

#23 Tänkte samma sak. Men bloggen är skriven den 31:e.

#25 - Anonym

Lakodoris retweetade en video på Gustavs och Johannas video ”sanningen om vårat förhållande” där en person skrev till ”detta är anledningen till varför folk inte vill föda barn till denna jord”. Tror inte Lovisa gillar Gustav

#26 - KÄRLEK!<3

Till alla som tror detta är ett April skämt: Hon har redan pratat om detta tidigare i ett annat blogg inlägg. Varför skulle de skämta om detta??
Tycker det bara är bra att de flyttar tillsammans då Ben är 24 år och fortfarande bor hemma hos sin mamma och om de flyttar in tidigt kan de "njuta" mer av deras relation. Det blir liksom mer fritt än att hon går runt i Bens familjs lägenhet. Det blir mindre fritt om man säger så. Hemma hos de själva kan de umgås och göra exakt vad de vill!!
Så sluta ge negativa kom om detta!! Om ni gör det kommer det sluta dåligt :( Men om ni ger possetiva kom så kmr det gå bättre för de!!
Hoppas de får det bra i livet!!

#27 - Anonym

Att flytta ihop kan vem som helst göra så som vänner eller par inget fel med de! Mitt ex däremot träffade en tjej online dem har bara känner varandra i 2 månader och nu har dem gift sig.... dem känner knappt varandra... där kan vi kallar att utnyttja folk eftersom mitt ex är från Kina och han vill ha ett uppehållstillstånd för att stanna i ett annat land så då gifter man sig och utnyttjar denna tjej... ingen kärlek här inte.

#28 - Anonym

Hur gammal är hon????

#29 - Anonym

Ben sa ju redan i januari innan han träffade nicci att han tänkte flytta hemifrån. Så att hon flyttar med honom är väl ingen big deal går det dåligt kan hon ju bara flytta hem igen, sluta se det som någonting negativt låt dom testa och se hur det går!

#30 - Anonym

Låt dem herregud, de kommer säkert lösa det galant och vad gör det er om de inte gör det?

#31 - Iris

Är glad för deras skull. Både Nicci och Ben verkar vara bra människor, snälla och generösa! Önskar dem all lycka <3

#32 - Anonym

Tror att Ben och Nicci försöker komma över sina ex snabbt. Dom är inte redo. 1 månad? Det låter inte äkta i mina ögon. Men lycka till!

#33 - Anonym

Ni har glömt att Ben och Nicci kännt varandra i några år.

#34 - Anonym

Så många relationsexperter i det här kommentarsfältet. Tur att det inte är ni som ska flytta ihop, med tanke på er negativa inställning. Jag tror nog Ben och Nicci känner sin relation bäst och vet vad de själva mår bra av (oavsett hur länge de varit tillsammans). :)

#35 - Anonym

#32 är man inte redo så är det bara att flytta ut igen, svårare än så är de inte!

#36 - Anonym

Jag flyttade ihop med min nuvarande pojkvän EN VECKA efter att vi börjat chatta på internet. Nu i maj firar vi 2 år tillsammans å de har gått hur bra somhelst.
Om Ben och Nicci vill flytta ihop är det upp till dom, dom verkar ju trivas hur bra somhelst med varandra så varför inte? :)

#37 - Tommy

Fast Ben är faktiskt 23,5 år..jag minns när jag var nyss fyllda 21 år och bodde hemma fortfarande, grannarna våra frågarna mina föräldrar "bor han hemma än?" jag var ändå så pass gammal och hade inte flyttat ut ännu. Ben är nästan 2,5 år äldre än vad jag var då...hade han haft våra grannar på vår gata så hade de haft väldiga bekymmer för det varför Ben hade bott hemma fortfarande.

#38 - Anonym

#37 Stackars grannar som inte har något bättre för sig än att bry sig om andra. Du borde ha bett dom dra åt helvete.

#39 - Anonym

Jag gillar inte Nicci så mycket för att de känns som hon bara vill ha ben för pengar eller följare.Sen dom träffades har hon försökt ändra på honom väldigt mycket.

#40 - Anonym

Jag gillar inte Nicci så mycket för att de känns som hon bara vill ha ben för pengar eller följare.Sen dom träffades har hon försökt ändra på honom väldigt mycket.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com