#1 - Anonym

Hoppas det går bättre än hennes Youtube kanal

#2 - Anonym

#1 hahahahahahah håller med

#3 - Anonym

https://youtu.be/4Nq4RRYI4b8

#4 - Sara

Podd! Wow! 2013 hade jag varit exalterad

#5 - Anonym

Boring

#6 - Anonym

börjar bli lite långdragit då alla youtubers har poddar nu för tiden

#7 - Anonym

#6 dem gör som de vill, ingen tvingar dig att lyssna.

#8 - Anonym

#1 HAHAHAHAHAH

#9 - Anonym

#! jävla legend hahah!!!

#10 - http://nysolabadatopless.blogg.se/2018/march/sa-lar-ni-er-att-vaga-sola-och-bada-topless.html#comment

Det kanske blir intressant.

#11 - Anonym

Youtubers-influnser-reklampelarr-andra hands försäljare till företag.
Allt känns konstlat,tillgjort,inövat där syftet är pengar och underhållning hamnar på andra hands valet. Sämre kvalité och mer reklam bakas in.
Vi får se sponsrade inslag med produkter allt från möbler till smink och kläder.
De säljer in andras varumärken till tittarna. Kika in min nya outfit,smink,möbel osv så skön och fin.
Du som tittare får betala medans de får saker i regel för lite och ingenting.
Sverige är ett land som är belånat upp över öronen. Många ungdomar sitter i skulder då de inte ens hunnit flyttat hemifrån. Jag tror att samhället speglar en falsk bild av lycka.
Varför mår alltid offentliga personer på Youtube sämst. Trots att de lever i lyx. De kan unna sig lyx i vardera varje dag. En Svensson som jobbat heltid enbart kan ta ut under en semester och många ggr inte ens då.
Trots alla deras semester vloggar,spa inslag med mera är dom alltid dem som är mest utslitna. De tycks aldrig få vila upp sig eller unna sig något.

De är inte avundsjuka utan en undran hur de kommer sig de har de värst.

Alla Youtubers klagar inte men de existerar.

#12 - Anonym

Hoppas hon beter sig vuxet där då till skillnad från hur hon beter sig på youtube, pipskriker o låter som en döende fågel varannan minut, skryter (fast det gör ju alla jävla youtubers) skyltar med allt hon har råd med, pratar svengelska som en barnunge....

#13 - Anonym

#11 Snacka om att du är avudsjuk, om du själv vill börja med youtube och tjäna pengar på de genom samarbeten och få gratis saker, så gör de då. Vem som helst kan bli en youtuber men kom inte hit och klaga för att människor följer sina drömmar

#14 - Anon

https://www.youtube.com/watch?v=Se7h6uhg7KE

#15 - Anonym

#11 Man kan inte säga att bara för någon lever i lyx så har dom ingen anledning att må dåligt. Psykisk ohälsa kan alla lida av. Ung som gammal, rik som fattig, man som kvinna, offentlig person eller inte.

#16 - Anonym

#11 Mest oklara jag läst på länge...?

#17 - Anonym

#11 Dom vet inte bättre. Många av dom har bara ”jobbat” med youtube & kan därför inte sätta sig in i hur det är att ha ett 7 till 4 jobb. Ska bli kul att se hur dem klarar sig i verkligheten sen, utan vidare meriter eller erfarenhet. :)

#18 - Anonym

#17 Många youtubers har redan ett annat jobb vid sidan av men som dem ej vill dela med sig eftersom haters kan påverka deras så kallade "vanliga" jobb men om ni inte visste så är entreprenör och media ett jobb precis som alla andra

#19 - d

förlåt men Anty är nog den minst intressanta svenska youtubern att titta på

#20 - d

förlåt men Anty är nog den minst intressanta svenska youtubern att titta på

#21 - Anonym

#19 Tur att vi alla har olika smaker och gilla att kolla på olika saker på youtube då!

#22 - Sabina

Nja nej inget jag kommer lyssna på. Anty är jobbig att lyssna å se på Youtube så de räcker å blir över

#23 - Anonym

Tycka vad man vill om YouTubers och deras jobb, men de vet ju åtminstone vad de sysslar med. De har grym erfarenhet av marknadsföring inom sociala medier - något som är mer än åttråvärt på dagens arbetsmarknad. Det finns många dörrar som kommer stå vidöppna den dagen någon väljer att sluta med YouTube, och arbeta mer "traditionellt." Se bara på Isabella Löwengrip, hur mycket fick inte hon höra att bloggen inte var ett riktigt jobb och att hon aldrig skulle bli något. Kan knappast påstå att det går dåligt för henne nu. Och exakt samma sak är det med YouTubers.

YouTubers och Influencers i allmänhet har som JOBB att agera vandrande reklampelare, och jag förstår inte varför folk blir provocerade av detta. Det är ju deras JOBB. Om de inte är vandrande reklampelare, hur ska de då kunna livnära sig på t.ex. YouTube?

Jag tror inte vi behöver oroa oss över någon YouTubers framtid (förutom de som medvetet gör ett "dåligt" namn för sig, genom att säga dumma grejer eller bete sig svinigit i sociala medier). Så länge folk sköter sig, är professionella och omtyckta, så kommer deras framtider vara lika ljusa.

#DagensLektionFrånEnFaktisktVuxenPerson

#24 - mmm

#23 vuxen som läser skvallerbloggar...

#25 - Anonym

#24 Även vuxna kan ha en tråkig dag. Vad tror du? Att bara ungar sitter här och skrattar? Absolut inte.

#26 - Anonym

Läser kommentarerna här med världens chock.. Snackar vi ens om samma antonia? Den människan förtjänar verkligen inte det som sägs om henne här, hon förtjänar så pass mycket mer- kärlek! Finns knappt några mer down to earth-människor som är så uppriktigt fina inside&out som anty är.

#27 - Academic Text

Snälla jag ber dig innerligen! Ta dig tid att läsa och sedan bilda en egen uppfattning genom att göra en research. Tänk på dina nära och kära och läs det jag har skrivit. Jag är inte ute efter att tjäna pengar eller efter att tjäna en agenda, utan efter att väcka folket med faktabaserad sanning. Academictext.se

#28 - Anonym

#24 Jag tror det behövs vuxna på alla plattformar - även skvallerbloggar. Just för att ta fram nyanser och ge ungdomar och barn en anledning att tänka ett varv extra innan de dömer. Jag ser inget konstigt i det :)

#29 - Anonym

Who? 😂

#30 - Anonym

Ungarna som gjorde kkk bilden utredds för hatbrott. Kolla svtnyheter skåne.

#31 - Anonym

Ungarna som gjorde kkk bilden utredds för hatbrott. Kolla svtnyheter skåne.

#32 - Anonym

Jag hatar youtubers!!! Dom får ALLT gratis sitter o medvetet viftar med sina välmanikyrerade naglar o skryter över hur mkt pengar dom spenderar. Ändå så bölar dom o låter som psykfall framför kameran när dom vrålar "JAG HA-HA-HATAR ER!" "JAG HAR ÅNGEEEEEEHEHEHEEEEEEST" "DET VAR 2 BARN SOM RI-RI-RINGDE MEJ IDAHAHAHAAAAAG ÄÄÄÄÄÄÄHÄHÄÄÄÄÄ" "MIN KILLE HAR GJORT SLUUUHUHUHUUUUUT" "VÅRAT HUS ÄR FUSKBYYYYYHYHYHYYYYGT" "JAG BESTÄLLDE EN LILA KLÄNNING MEN FICK EN BLÅ...JAG VILL DÖÖÖÖÖÖÖHÖHÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!"


PROVA LEV ETT VANLIGT SVENSSONLIV MED ATT ARBETA TÖVEN AV DIG HA 0 VÄNNER O o 0 KRONOR SAMT BARA MOTGÅNGAR SÅ SKA VI SE VEM FAN SOM TJUTER SEN!!!! NI ÄR ÄCJKLIGT PINSAMMA!!!!

#33 - Anonym

#31 Haha ursäkta? Ungarna? Om jag inte har fel så är dom över 18 år.

#34 - Anonym

Reklaminslag i intro. Sedan uppåt 7 reklam avbrott på 20 minuter video.
Tittarna tappar själv upplevelsen med att titta. Utöver de görs flertal videos enbart med reklam en sponsrad godis video exempel.
Hahahaha
De blir som kaka på kaka. Och opersonligt.

Då tv har mycket reklam är det inte ens i närheten av dessa reklampelare
Och de är störande och finns undersökningar hur irriterande folk tycker om reklam på tv som inte är i närheten av detta.

#35 - Anonym

Vad fantastiskt! Både Antonia och Daniel verkar vara hur underbara som helst! ❤️

#36 - Anonym

#32 ingenting i livet är gratyis vettu... För att få dessa saker av företagen så måste man också jobba för de, det vill säga att visa upp produkter i videor eller instagram och göra exakt de som företaget har sagt att man ska göra. det är inte så enkelt som du tror och ibland blir man också lurade av dessa företag

#37 - Anonym

Måste finnas någon balans av alterego.
Använda kanalen med något vettigt och meningsfullt utöver flascha med med status.
Exp. Insamlingar och belysa samhällsproblem. Inte och peka på hur de kan shoppa lös i varje video.
Intressant, not.
Reaktion på de...sluta titta då..
Undrar bara varför de behöver hävda sin status med pengar.
Lycka är så mycket mer dagens samhälle behöver se. Även avsätta mindre tid framför skärmarna och uppleva världen.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com