Amirs lillebror blockar Joel

Efter kyssbilden på Joel och Pontus delade Amirs lillebror Safir bilden på sin instagram och skriver "Hångla aldrig på en toa med en lortig bög utan handskar". 

Safir berättar på instastory att Joel ska ha sagt till honom att han tycker att Pontus är stel och tycker att det är konstigt att Joel ändå väljer att umgås med Pontus.
 
Safir tycker att Joel är en lögnare och gillar inte att han umgås med Pontus eftersom Safir tycker att Pontus är en vit privilegierad bög som spelar offer. 
 
 
 
#1 - Anonym

Vad ger han rätten att ha så mycket luft? Folk får umgås med precis vilka dom vill och det har inte någon annan att göra med. Man ska inte bli verbalt påhoppad för att man väljer att umgås med en viss person

#2 - (*_*)

Asså ja fattar nt Safir ena sekunden så ba ”fuck alla vita” när han själv är vit i hyn (vet att hans pappa är från Mellanöstern men ändå) och sen så ba ”fuck alla vita priviligierade bögar” när han själv är hbtq, han e konstig och man ska nt lägga sej i andras business🤷🏼‍♀️

#3 - Anonym

safir är ju exakt som amir lol

#4 - Anonym

lika jobbiga båda två och lägger sig i andra business, sen så är båda KUNGARNA av dubbelmoral

#5 - Anonym

asså safir felkönar ju pontus medvetet asså kan han ändå bete sig lite

#6 - Anonym

asså safir felkönar ju pontus medvetet asså kan han ändå bete sig lite

#7 - Anonym

Haha

#8 - Anonym

Safir är lite grön.

#9 - Anonym

Förlåt men det är ofta man kan känna att någon är stel men varför kan man inte fortsätta umgås med personen. Det kan ju vara stelt de första gångerna man träffas för man fungerar olika. Riktigt skevt beteende av Safir och undrar ju vad Amir tycker om detta??

#10 - Anonym

#10 ommmmggg är fan inte förvånad

#11 - Anonym

Hatar sånna människor som Safif HAHA usch.... dom måste alltid lägga sig i och skit man ba stick spyr

#12 - Anonym

Safir skrev ” en full Pontus haffade en hög Joel ” ..... brukar Joel narkotika ?

#13 - Anon

#2 Wikipedia: "Den kaukasiska rasen omfattar människor som ska ha sitt ursprung i Kaukasus-området, därav namnet, och inkluderar bland annat européer, perser och araber." Araber är också vita, men med det sagt är det ju många svenskar som tyvärr ser ner på araber och folk från Mellanöstern. Även om han kan bli diskriminerad för hans ursprung är han fortfarande vit dock.

#14 - Anonym

hela safir är ett skämt snälla nån

#15 - Anonym

#16 Hur vet du det och hur ser man registret?

#16 - Anonym

Hans riktiga namn är Vladislav Melesjtjenkov och han finns med på lexbase. Vlad Reiser är bara ett påhitt.

#17 - Anonym

#14 Lägg upp på tinypic och länka hääärrr

#18 - Anonym

#19 har gjort men bloggägaren tar bort den hela tiden. Men är i kontakt med en nyhetskanal nu iallafall så det kommer i veckan!

Svar: Nej. Du har nu blivit ip-bannad för att du trollar.
svenskayoutubers.se

#19 - Anonym

Han är ju själv vit.

#20 - Amanda

Är denna Safir vuxen eller? Verkar tyvärr inte så! Hur svårt ska det vara i dagens samhälle att skita i andra och sköta sitt eget? Hahah

#21 - Anonym

Vlad har blivit dömd efter att ha brukar cannabis och LSD enligt Eskilstuna tingsrätt

#22 - Anonym

Mår illa av mänskligheten, skriver denna människan sånt här till sin bror också som är bög då? Inte så konstigt att Amir är som han är då, man blir som man umgås.

#23 - Anonym

Alla borde gå in på hans instagram och anmäla bilden på Joel för mobbning det är inte okej det som han skriver

#24 - Malin

100 spänn på att Safir var/är kär i Joel.

#25 - Anonym

Att Safir felkönar är ju bara usch! Och sedan är han själv homosexuell & har en homosexuell bror, men tycker ändå det är äckligt?

#26 - Heba

Lol, safir har varit jävlig avundsjuk på Joel på en väldigt lååång tid, vet ej om ni minns men kommer ihåg när safir skrev på sin insta eller snap att han tyckte det var konstigt att amir hänger mer med sin sexton åriga kompis (joel) än hans egen bror (samir) redan då märkte man att safir säkert va lite avunsjuk och kände sig utanför men verkligheten är ju så att man inte alltid kan vara bästavän med sina syskon utan man får helt enkelt själv gå ut och träffa nya människor och skaffa vänner. Dessutom så tycker jag det är skevt att safir går emot pontus som verkligen jobbar med att uppmärksamma så många olika problem i våran samhälle, inte bara hbtq problem utan också rasism och sexism, det är bara tråkigt att safir försöker förminska Pontus genom att använda ''vit'' och ''priviligerad'' som en förolämpning när allt Pontus har gjort är att använda sina ''privilegier'' för att göra bra saker inom samhället.

#27 - Anonym

dasdas

#28 - Anonym

En bög som hatar på en annan bög, snacka om att vara avundsjuk

#29 - Anonym

Är Safir transsexuell?

#30 - Anonym

Tänk att få sitt liv sponsrat att kunna peka på vad du vill oavsett prisgrupp. Och boom så har du allt hemma med ett klick. Snacka om lyx liv Lundell lever. Med tanke på hur lite visningar relaterat till prenumeranter kunna omsätta inköp av galna summor och matrial till renovering samt ha anställda med fler utgifter.
Sammarbeten och leva som en reklampelare måste vara de nya livet till frihet.
Kul att de går bra för dem:)

#31 - Anonym

alltså safir e ju också både vit och bög så fattar inte vad han menar?

#32 - Anonym

alltså safir e ju också både vit och bög så fattar inte vad han menar?

#33 - Anonym

Vem av dom e den lortiga bögen Joel elr den andra

#34 - A

Vad snackar alla om felköning? Pontus är väl cis och har pronomen han. Så vart är felköningen? Har är ju cis??

#35 - Anonym

Nu har han skrivit att han är ”stolt” homofob på insta, ja undrar vad Amir tkr om de??

#36 - Anonym

#35 tror inte han var 100% seriös då han själv är homosexuell

#37 - Anonym

#34 Pontus är en kille som råkar vara en bög och gilla andra killar inget mer än så sluta upp med detta pronomer snacket det är bara ett jävla påhitt

#38 - Anonym

#36 seriöst eller inte så är det inte okej att trycka ner någon annans sexuell läggning även om man är de själv och sen är han mer åt transvestit hållet om du kollar på hans instagrasm.

#39 - Anonym

Till alla ouppmärksamma människor där ute så taggade Safir på bilden här ovan med ”she blocked” på Pontus. Alltså felkonstruerat han Pontus medvetet när han är VÄL medveten som att Pontus identifierar med pronomet han. Sedan så la ju faktiskt safir ut en bild på Instagram där han skrev att han var homofob.

#40 - Anonym

#39 lägg av med pronomer snacket det finns bara två kön, sorry men sanningen svider, Pontus är en kille som gillar andra killar sluta göra de mer komplicerad

#41 - Anon

“Priviligerad bög” Hahaha så fake woke, inte alls som om homosexuella män är bland de mest utsatta och förtryckta smh

#42 - Anonym

Varför kan INGEN stava till privilegierad?

#43 - Anonym

Istället för att Safir ska lägga fokus på att bli upprörd över att Joel sagt att Pontus är stel men sedan träffas borde han istället fokusera på att det är stelt att han beter sig såhär när hans storebror, Amir, och Joel är goda vänner.

#44 - A

# 37 # 40 Jo det finns pronomen, gå och släng dina borgliga åsikter någon annan stans.
# 39 Men aa förstår då, dock är ju Pontus cis så det är inte en felköning på det sättet då det inte gör honom något illa. Han har troligtvis sitt pronomen i sin bio på instagram mer för att normalisera att man ska fråga folk vad deras pronomen är. Så kan inte direkt säga att safir felkönade Pontus.

#45 - Anonym

#44 det är min åsikt pronomer och ickebinära är bara påhitt från folk det finns bara två kön, tjej och kille. SORRY

#46 - A

#45
Tyvärr är det inget du kan ha en åsikt om, ingen kan ha en åsikt om en faktabaserad sak.
”Spanien är ett land” ”nej inte enligt min åsikt” det funkar inte. Det finns intersex personer och det är nog det mest tydliga ’beviset’ på att transpersoner och att mer pronomen än hon o han existerar o att bara för man har en vagina så är inte ens pronomen hon exempelvis.

#47 - Anonym

https://youtu.be/7s417LKDTpA
Hahahahaha Carl Stanley vilken härlig person med poäng.

#48 - Anonym

Om Youtubers inte blev sponsrade på inredning och prylar skulle dom ses med andra ögon då. Är du rik för att du får saker i samarbeten. Vad är rikedom.
Sponsorer och lyx är de ungdomars mål som jobb.
Jobb som ger av sig själv för att göra skillnad försvinner. Lärare,vård, barnomsorg, räddningstjänster, lokaltrafik, de ger inte lyx i vardagen
Vi går mot en klassskillnad där verkligheten hamnar i skymundan.
Önskar statusen höjs till människor som tar hand om alla nära och kära.

#49 - Anonym

Nån mer här som har en PAPPA som är typexempel av en vit kränkt man?? Åtgärd?

#50 - Anonym

#46 vart finns faktan på wikipedia eller? som någon random människa har skrivit? Bara för att det står en sak på google som en random människa har skrivit så betyder inte de att det är fakta

#51 - Anonym

Förstår inte riktigt vad hela det här tjafset går ut på. Och blir inte klokare av att läsa alla kommentarer. Vad är åldern på de som kommenterar? 2?

#52 - Anonym

Hela Jockiboi s hus är fyllt med sponsrade prylar. Kartonger överrallt.
Finns de något de bekostat ur egen ficka??? Livet som reklampelare.

#53 - Anonym

52, aha så äre sponsorerna som betalar deras renovering också eller? Deli

#54 - Anonym

#50 varför är du så besatt av hur andra vill leva sina liv? är du själv osäker? för det är okej att vara det.

#55 - Anonym

De säger de knappt har råd att betala anställda. Men "köper" mängder av saker. Logiken där hahaha.klart de får saker hela tiden
Allt är gratis. Gratis är bra

#56 - Anonym

Rasist Safir.

#57 - A

#50
Nej verkligen inte endast wiki, det finns massor av forskning kring ämnet. Intersex och transpersoner existerar i vården. Det finns en mängd med dokumentärer om det, massor av faktabaserade hemsidor. Det är bara att googla och göra sin research. Tyvärr ses det oftast som en diagnos/syndrom men det är fortfarande existerande. Det finns personer som har könskromosomerna XXY. Så jo det finns fler än två kön.

#58 - Anonym

#57 även om en t.ex kille vill klä sig som en tjej så är det teknist sätt fortfarande en kille snopp = kille och fiffi = tjej inget mer än så

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com