Amir raderar video efter catcalling

I Amirs vlogg från igår skrek han och Marcel "daddy" efter en kille.
 
Flera påpekade att det han gör är catcalling (sexuella trakasserier) och att hans sexuella läggning inte gör det mer okej. 
 
Amir har bett om ursäkt och tagit ner videon samt lovar att aldrig mer skrika något sexuellt efter folk igen. 
 
 
#1 - Ksksb

Asså jävla PK-land vi lever vi asså!

#2 - Anon

Bra att han tog åt sig kritiken! :)

#3 - Anon

#1 att vara emot sexuella trakasserier är inte PK lmaooo

#4 - Anonym

#1 om någon skriker Ho***ra efter dig så är det princip samma sak som att skrika daddy

#5 - Anonym

Om han skriker Daddy till en kille är det okej
Om en tjej skriker Daddy till en kille är det okej
Om en kille skulle skrika mami eller något liknande då jävlar ska alla hoppa på

#6 - Anonym

#5 håller med!!! 99.9% hade inte reagerat om en brud "ropa" något efter en kille.

#7 - Anonym

#5 du är pantad på riktigt seriöst folk på denna bloggen har inga hjärnceller

#8 - Anonym

Äntligen är det fler än jag som reagerar över detta beteende han och Marcel har haft när det gäller detta.

#9 - Anonym

Vad menas

#10 - Anonym

vafan är de med amir nu hela tiden?? han måste chilla lite

#11 - Anonym

#10 Det är nog du som borde chilla, han bad ju om ursäkt tog åt sig av kritiken och tog bort videon

#12 - Anonym

Det är konstigt att han ens tänkte tanken på att ropa det efter någon. Han borde förstå att det är fel utan hjälp av sina följare.

#13 - Anonym

Såg något liknande i ett socialt experiment på youtube för något år sen. Först visade dom när en tjej klängde på en kille, tjatade om att få en puss och att han skulle följa med hem till henne, och han protesterade och visade att han inte ville, och när han bad om hjälp tyckte folk att han skulle vara tacksam att en snygg tjej var intresserad. Sedan gjorde dom detta igen, fast ombytta roller då tjejen var utsatt istället. När hon bad om hjälp ryckte det in folk direkt och killen fick hot om polisanmälningar och dom ropade ”våldtäktsman” efter honom. Det jag vill få fram är att tydligen är man ”lättkränkt” eller konstig om man som kille inte bara kan ta det som en komplimang när någon ropar exempelvis ”daddy” efter en, men skulle en tjej reagera på om en främmande kille skriker ”snygging” efter henne på stan så är det helt naturligt att man reagerar. Sexuella trakasserier är inte okej, och ja detta är sexuella trakasserier, det spelar ingen roll vilket kön eller vilken läggning man har, det är fel oavsett och jag hoppas att Amir och alla andra som håller på sådär inser det

#14 - Anonym

#13 majoriteten tycker att det Amir gjorde var fel så vad var poängen med din långa text?

#15 - Anonym

Att framföra kritik på ett snyggt sätt, är det att man måste skriva "Hej Amir älskar dig, din youtubekanal, dina vloggar och allt du gör MEN..." Kritik kan vara konstruktiv även när den inte är inlindad i komplimanger först och har en övertrevlig ton.

#16 - Anon

#15 Väldigt sant, så länge kritiken är relevant och beskriver vad personen skulle kunna göra bättre till nästa gång. Jag blir nästan lite irriterad när jag läser youtubekommentarer med folk som ger kritik men känner att de måste lägga till "Jag älskar dig, du är min favorityoutuber!! Du är så fantastisk och underbar, älskar vad du gör! Men (insert kritik här)... Men älskar dig i alla fall <3". Jag förstår dock att de säkert gör så för att många tar kritik väldigt personligt och är man ett stort fan av en person vill man ju så klart inte uppröra den.

Det känns som att många youtubers skulle ta en "vanlig och saklig" konstruktiv-kritik-kommentar som en personlig attack och att personen som skrev kommentaren är en "hater", eller så får personen höra det av youtuberns alla andra huntratusentals fans som svarar på kommentaren.

Alltså, man kan absolut vara trevlig, men jag tycker ju inte att man måste ge en massa komplimanger innan man vågar kritisera.

#17 - Anonym

Tittar inte på Amir speciellt ofta, men det faktum att han är 30 år och umgås med Marcel 16 är sjukt creepy.

#18 - Emilia

Så kan det vara

Besök min blogg och förändra ditt liv:
http://nodepositfreespins.blogg.se

#19 - Anonym

#5 du måste skoja nu??? Han fick precis en hel del kritik för att HAN, som kille gjorde det på en kille???? Hahahhaa trög

#20 - Anonym

Riktigt efterbliven männisja..

#21 - Anonym

Förlåt, men han känns ju som dubbelmoralen själv. Han säger ”ni som inte kan framföra kritik på ett bra sätt bl.a. bl.a. bl.a.” medans när han skulle framföra kritik till Therese när han reagerade på hennes vlogg skulle jag inte säga att det var det han gjorde?

#22 - Anonym

Stör mig så jävla mkt på att både han och Marcel säger "man ba" 300 gånger i en mening... prata ordentligt för helvete.

#23 - Anonym

#14 Poängen är att majoriteten i VÄRLDEN inte skulle tyckt detta var fel. Många fler än du tror tycker inte att det är fel när det är ombytta roller

#24 - Anonym

Vafan har hänt med Amir de senaste veckorna?

#25 - Anonym

Creepy af

#26 - Anonym

Haha Amir har en sådan dubbelmoral mot allt och han kan säga till folk vad som är fel och inte men när det kommer till han själv om han i fråga gör något som anses fel eller inte korrekt tycker han att folk är känsliga???

#27 - Anonym

Hahah vad har hänt med Amir, majoriteten av alla blogginlägg som skrivs här handlar om honom

#28 - Anonym

#5 Är du helt jävla efterbliven det är ju det folk gör? Hoppar på han pga att han ropade daddy efter någon. Varför säger du att ingen gör det när du sitter här och kommenterar på ett blogginlägg där HAN HAR FÅTT KRITIK FÖR ATT HA SAGT SÅ INGEN SÄGER ATT DET ÄR OK DIN DUMMA ÅSNA

#29 - Anonym

Amir alltså.. sjuk människa som tror sig vara bättre än andra (speciellt hetro människor)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com