Amir har kört bil olagligt

Amir har fått reda på att hans bil är olaglig eftersom den inte är försäkrad då det blivit ett strul hos försäkrningsbolaget som gjort att betalningen inte kommit fram. 

Han berättar att han kört bil olagligt i ett halvår utan att ha vetat om det. 
 
 
#1 - H

No suprise

#2 - Anonym

#1 *surprise

#3 - Anonym

Han och kingsley sarfo haha!

#4 - Anonym

Inte direkt hans fel

#5 - Anonym

#4 håller med! rätt onödigt inlägg faktiskt.

#6 - Anonym

Man kör inte olagligt för att bilen är oförsäkrad.

#7 - Anonym

Då blir bilen olaglig på två sätt. Han kör ju den med så pass smutsig regskylt att man inte ser bokstäverna. Ett sätt att inte behöva betala alla vägtullsavgiter i Stockholm?

#8 - Anonym

#6 Om bilen saknar trafikförsäkring så är det olagligt att köra bilen.

#9 - Anonym

Bente sågar Youtube , och alla Youtubers på Snapchat.. Var ren sågning av hela Youtube världen hon bjöd på

#10 - Anonym

Bente har nu erkänt på snapchat att ALLA dom gånger hon bett om Ursäkt för klumpiga/idiotisks saker hon sagt som t.e.x när hon varit Rasistiska eller Homofobisk så har hon Igentligen känt sig TVINGAD be om ursäkt fast hon egentligen står för det hon sagt ..

#11 - Anon

#10 Det är väl uppenbart att så var fallet. Man märker oftast när ursäkterna är genuina och inte.. :/

#12 - Anon

#10 Det är väl uppenbart att så var fallet. Man märker oftast när ursäkterna är genuina och inte.. :/

#13 - Anonym

#10 Ingen överraskning. Hon förstår inte varför det är fel, och skämtar i efterhand om det hon sagt. Då är man inte ledsen och har dåligt samvete på riktigt

#14 - Anonym

5 MAJ 2018 Är det nån Youtube gala "ICONFEST" Fast verkar vara väldigt SVALT INTRESSE från våra Svenska Youtubers för galan.. Man hör inte speciellt mycket om den och om att Youtubers ska gå på Galan .. Inte ens från dom som blivit nominerade

#15 - ..

Inte första gången han gör olagliga grejer i trafiken. Komiskt hur han konstant leker moralpolis när han själv beter sig sämre än alla andra han pekar på.

#16 - Anonym

#7 Jag har jobbat med trängselskatt och är på ett sätt tacksam för alla som har smutsiga skyltar för det innebar ju mer jobb åt mig som fick granska bilderna manuellt. Samtidigt blir jag så arg när folk inte håller skyltarna rena! Arbetsskada.... Förutom det ska ju skylten vara synlig enligt lag. Är bilen så smutsig att skylten inte syns är man nog inte så rädd om den.

#17 - Anonym

Men herregud. Skriv något positivt om Amir istället för att bara vara negativa. Amir är, enligt mig bland de bästa just nu inom de svenska youtube communityt. Sluta bara att klanka ner och sprid glädje.

#18 - Anonym

Är det i en vlogg? Ser inget om det på hans Youtube? :)

#19 - Anonym

dock så ringde han ju sitt försäkringsbolag och de sa att det skulle ha varit något tekniskt strul. Så varför försöker du få Amir och se hemsk ut när du uppenbarligen har sett vloggen och han förklarar allt?

#20 - Malin

Linda-Marie Nilsson skrev på sin instagram story om hur oproffsigt och förolämpande bemött hon blev på ett möte med arrangörerna av ICONFEST. Hon dök upp på mötet, varpå de sa till henne att de skulle ha avbokat henne men glömde. De hade sedan sagt att de tänkt ha henne som "utfyllnad mellan dem större namnen". De sa även att dem inte tänkte betala henne för arbetet, men de ska betala dem större namnen. De har bett om ursäkt till henne men hon tänker inte längre gå på galan.

#21 - Anonym

Linda marie nilsson är väl den tjocka tjejen som uppmuntrar andra till fetma?

#22 - Anonym

Men oj, välkommen till norra delen av Sverige, har kör vi gammbilar som knappast går igenom nån besiktning, oförsäkrade och fallfärdiga!

#23 - Anonym

Smuts är han, ni som inte fattar att de är farligt för andra när han inte besiktat bilen kan va tysta, finns en anledning man måste besikta bilen årligen!!

#24 - Anonym

Smuts är han, ni som inte fattar att de är farligt för andra när han inte besiktat bilen kan va tysta, finns en anledning man måste besikta bilen årligen!!

#25 - Anonym

Nej han är inte olaglig. Saknar han försäkring och därmed en trafikförsäkring så går TFF in och ger honom böter per dag så länge inte han har en trafikförsäkring hos ett försäkringsbolag. Kostsamt med det går, dock synd att han saknar brand,stöld och glas i försäkringen

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com