#1 - Anonym

Varför ska hon hyllas? Hon säger att ett "snyggt" och sminkat ansikte är objektivt bättre än ett finnigt ansikte. Dock så kommer det från Ms. Lundgren så är inte förvånad. Men är förvånad över idioter som hyllar henne.

#2 - Alva

Håller med #2.

#3 - Anonym

Alla har vi finnar, vissa har fler finnar än andra pga ärftligt eller hormonbalansen i kroppen inte är som den ska varför hyllas hon då undrar jag? Jag kan förstå att vissa av oss dras ner kraftigt psykiskt pga finnar och dåligt självförtroende och vill sminka över allt för att dölja men att vi alla har finnar är ingen nyhet

#4 - Anonym

Anjo hade en live igår där Clueless delade med sig av sms han fick av Jocke - dom bråkar nu igen tydligen.

#5 - Anonym

Jäääävlar

#6 - k

Hon delar ut rabattkoder för ansiktslyft, fillers och ansiktsbehandlingar men hyllas för en bild där hon visas finnig? Känns bara så jävla dubbelmoral.

#7 - Anonym

#6 sluta missbruka ordet dubbelmoral när du använder det i fel sammanhang

#8 - Anonym

Förstår att hon menar att hon har bättre självförtroende nu än vad hon hade när hon var 14 år. Men att sätta en osminkad bild bredvid en översminkad bild är lite weird. Hon kunde gjort det på ett mycket bättre sätt och skrivit en bättre caption. Om man inte läser mellan raderna kan man tro att hon shamear folk som har finnar. Det viktigaste är att få fram att man ska acceptera sig själv, även fast man har mycket finnar, vilket hon inte fick fram i sitt inlägg. Gör om och gör rätt.

#9 - Anonym

Bra gjort, men budskapet kom ju inte riktigt fram eftersom hon var sminkad på den andra bilden?

#10 - Anonym

#9 om du läser citatet på bilderna så fattar du vad hon menar

#11 - Anonym

som jag förstår inlägget är att om man inte kan älska henne när hon är som fulast förtjänar man inte att älska henne när hon är som snyggast, alltså att man inte är lika fin bara för att man har finnar? Och att man är snyggast när man har 100 lager smink o sprutat in massa skit i ansiktet? bra förebild för tonåringar med akne :)

#12 - Anonym

#10 Jo, jag fattar vad hon menar, men hade hon velat få fram budskapet jag antar att hon vill få fram så hade det väl passat bättre att vara osminkad, annars säger ju bilderna bara att man är finare sminkad?

#13 - Anonym

#4 vad stog de på printntsen mellan Clueless å Jockiboi?

#14 - Anonym

Ska hon hyllas så ska hon ju vara sminklös på "efter"bilden också. Dessa 2 bilderna kunde ju lika gärna vara tagna samma dag. Hur ska vi veta? Precis som att visa en före och efterbild på sin mage och säga att man gått ner i vikt men egentligen bara har en korsett eller annan typ av shapewear som håller inne magen på "efter"bilden.

#15 - Anonym

Vad hade du räknat med. Svenska Youtube community består mestadels av påklistrad marknadsföring. PR klipp och clickbait. Är de inte hundra kilo lager filter eller Snapchat som föryngrar, lägg till solglasögon m.m. så finns inga åsikter eller egna värderingar de står bakom vid konfrontation. Dagens industri för vandrande reklampelare. Sponsrade radiostyrda kopior med samma reklamförtag bakom sig.
Har du sett en har du sett inprincip alla. Trendar en musik gör alla musik. Trendar en pranks gör alla pranks.
Skapar en klädmärke hakar fler på.
Eller hudvård. De skrivs böcker hejvilt.
Original personer bland svenska Youtubers tycks vara svårt att finna.

Tittarna lär sig att mode är att vara som alla andra och se konstlade ut på bild.
Var inte dig själv för då kanske du sticker ut och sticker hål på felfria samhället. Framtiden here we come med prefekt förebilder.

#16 - Anonym

Okay damn

#17 - Anonym

Alexander Rask en sån jävla skön snubbe, hoppas dom får fett med böter och fängelse
https://www.youtube.com/watch?v=BWFp3ELOpEw

#18 - Anonym

Vad var det Vanessa skrev på sin story?

#19 - Anonym

#18 Vilken Vanessa?

#20 - Anonym

#19 Vanessa Lööf, Johanna Ottosson's kompis.

#21 - A

Hej jag bajsade igår "åååååå guuud vad starkt av dig att berätta det"

#22 - Anonym

#31 om du inte gillar bloggen eller de hon publicera, va gör du här då?

#23 - Anonym

#21 *

#24 - J

Du måste se denna videon, där en känd youtuber vid namn JCBUZ förnedrar kvinnor blandannat Therese Lindgren, trakasserar henne, diskriminerar oss extremt osv. Detta borde tas upp, och våra röster borde bli hörda. Han trakasserar Hbtq personer bland annat Tomas Sekelius, han driver om kvinnor, förtrycker oss Kvinnor osv. Snälla uppmärksamma detta och kolla videon!!
https://youtu.be/Uv4bklVKT1w

#25 - Anonym

Du måste se denna videon, där en känd youtuber vid namn JCBUZ förnedrar kvinnor blandannat Therese Lindgren, trakasserar henne, diskriminerar oss extremt osv. Detta borde tas upp, och våra röster borde bli hörda. Han trakasserar Hbtq personer bland annat Tomas Sekelius, han driver om kvinnor, förtrycker oss Kvinnor osv. Snälla uppmärksamma detta och kolla videon!!
https://youtu.be/Uv4bklVKT1w

#26 - Anonym

#24 Han är en snubbe som påverkats stenmycket av machokulturen. Jävligt sorgligt. Har aldrig gillat honom. Han gör onödiga kommentarer och inte roliga skämt. Äcklig.

#27 - Anonym

Intervjuar alla om dramat. In och kolla live. Vem har sänkt verz kanal. Tror inte de är någon av dem som är inloggade. Tror de är en större Youtubers som hintar sin avsky för personer som sitter med spelbakgrund och pratar om andra.
En del större hotar mindre Youtubers dessutom. Fast de själv varit värre.
Härskarteknik.

#28 - Anonym

#30 den som sa de kan va de

#29 - Anonym

osminkad vs sminkad

#30 - Anonym

#31 Låter som att det kommer från en 4 årig på dagis ”nä du kan va det buhuhuhuhu”. Logga ut istället

#31 - Anonym

#31
Omg hej treåring

#32 - Anonym

#34 ommmg hej haters

#33 - Anonym

#33 cry me a river please

#34 - Anonym

Amanda blev jätte mobbad när hon hade så mycket finnar så butthurt människor sitt ner i båten ni har förmodligen inte gått igenom mycket i era liv;(

#35 - Anonym

#35
Du vet verkligen nt va en hater e

#36 - Anonym

#38 personer som skriver skit till andra människor kallar jag haters precis som du har skrivit skit till nummer 27 av inga som helst anledningar

#37 - Sabina

Håller med #1

#38 - Topless

Jag håller med om att det var starkt gjort.
Besök min blogg http://nysolabadatopless.blogg.se/?tmp=51367

#39 - Anonym

#39
Hahaha de va nt ens jag som skrev till nr 27

#40 - Hej

Någon mer som tycker att Therese senaste video BARA var för pengar och visningar?

Hon har ALDRIG nämnt varken kvinnan som äger grisen eller grisen i vänskapsyfte tidigare. Och vadå passa i 3 timmar? For what? Till vilket syfte var denna video bra att göra för? (förutom då att göra ig reklam för ägarinnans gris xD)

Nej. Den videon var lite onödig faktiskt enligt mig. Grisen må vara söt men syftet var?

#41 - Anonym

#43 kvinnan som äger grisen kanske inte vill va med i videon pga haters att ha en gris som husdjur följ grisens intsgram istället och sluta fucking klaga på varenda liten sak och tänk till en extra gång med din fucking hjärna

#42 - e

#43 tror du har fel, är rätt säker på att the main purpose var hela vegetarian-vegan-agendan hon har. Hon ville nog mest visa att djur vi mest bara tänker på som mat också är sina egna och känner saker. För att få oss att tänka till :)

#43 - Anonym

#45 sant, videon har ett fint budskap och sen har hon själv skrivit att hon ville ha videon som ett minne

#44 - Aymie

OT: Vad hände med Hydra?

#45 - Anonym

#47 den mobbaren är inte välkommen tillbaka han vågar inte göra mer videos eftersom han inte är anonym längre och han vet vilka konsekvenser han skulle få om han fortsatte med såna skit videos och att hänga ut folk

#46 - Anesilla

#45 Hans indentitet läkte när han gjorde många videos och han fick också många visningar, så ha koll på fakta.
Och han är ingen mobbare, han säger ju bara det självklara. T.ex så hjälpte han Momo 3HD att växa, Momo sa sen själv att han tyckte att det var roligt OCH VILLE ATT HYDRA SKULLE GÖRA MER VIDEOS!
Men det mest roligaste grejen med er är att det bara ÄR NI SOM BLIR KRÄNKTA OCH INTE DE SOM KOMMER MED I HANS VIDEOS! Väx upp och ta inte förhastade slutsatser

#47 - Anonym

#46 han hängde också ut folk och snacka skit om de och när hans identitet kom fram så vågar han inte göra mer videos så kom inte hit och säg att han inte hängde ut folk för de va de precis han gjorde folk på musical.ly som han valde att reagera till utan att fråga personerna som va med och andra sociala medier som snap har själv kollat på han så snacka inte skit bara!

#48 - Anonym

#47 Har du någonsin sett en youtube med över 5000 prenumeranter inte använda andras material, Namn, prata om/med de eller ha en collab. Det är media vännen, man måste använda sig av andra ibland. Och så är det ingen lag på att man måste fråga om tillstånd, det finns bara copyrite och Youtube har en väldigt hårt regel om vad som är rätt och fel, men han gjorde inget fel. Och som jag sa, han fick mer visningar undertiden hans identitet släpptes och mindre hatkommentarer av p12:or.

#49 - Anonym

#47 Har du någonsin sett en youtube med över 5000 prenumeranter inte använda andras material, Namn, prata om/med de eller ha en collab. Det är media vännen, man måste använda sig av andra ibland. Och så är det ingen lag på att man måste fråga om tillstånd, det finns bara copyrite och Youtube har en väldigt hårt regel om vad som är rätt och fel, men han gjorde inget fel. Och som jag sa, han fick mer visningar undertiden hans identitet släpptes och mindre hatkommentarer av p12:or.

#50 - Anonym

#48 han gjorde fel som hängde ut folk och snacka skit om dom även det inte är en regel på youtube så ska du veta att de tillhör mobbning

#51 - Anonym

#48 han hängde ut fu***cking 12 åringar från snap musical.ly som inte ens är myndiga och som inte ens har bett om att få vara med i hans video

#52 - Anonym

hon är ju fake

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com