Therese motbevisar Jocke och får stöd från youtubers

Jocke har vid flera tillfällen sagt och skrivit att varenda youtuber tappar hälften av tittarna och att Youtube sjunker.
 
Therese valde att motbevisa hans påstående genom att filma tittarantalet på några videos från svenska youtubers. 
 
Kort efter Therese inlägg skriver Ben Mitkus och Keela att youtube är en bra plattform som blivit mer harmonisk utan Jocke. 
 
Jocke väljer senare att be att ursäkt på snapchat för att han uttalat sig dåligt om plattformen.
 
 
#1 - Anonym

Fast bli inte så kränkt

#2 - Anonym

Youtube blir en bättre plattform utan J&J. Varför kan detta par inte bara kliva åt sidan utan skapa kaos. Varför måste Jocke konstant öppna sin käft där filter saknas. Han blir aldrig vuxen den människan. Han kan aldrig släppa saker och gå vidare utan att slänga en känga eller hänga ut som punkt. Blir så trött att denna människa har så stort inflytande på unga personer. Skadeglad och aldrig nöjd. Bitter och storhetsvansinne likt en predikant runt barn. Så galet så sjukt. Glad flera stora youtubers äntligen kliver fram och står upp för sig själv. Denna förvuxna gubbe har fått skapat osämja allt för länge på Youtubes plattform. Ta bort alla kanaler så slipper vi diva fasoner.

Ta inte åt er alla youtubers. Jockes beteende kommer aldrig förändras. Låt han luffa vidare.

#3 - Anonym

http://nouw.com/samihahamdan

#4 - Anonym

"Äpplet faller inte långt ifrån trädet"
...Får se vad boken speglar...

#5 - Anonym

Helt rätt! Bara för att Jocke slutat med youtube ska han inte slänga skit på youtube och dom som fortfarande jobbar med det. Han slänger ur sig saker helt utan fakta, bara för att det ska låta på ett visst sätt. Kan aldrig den människan bara gå vidare? Han har slutat med youtube, men verkar fokusera mer och mer på det och vilken otroligt ''hemsk plattform'' det är. Han börjar bli mer pinsam än han var förut, om det ens är möjligt

#6 - Anonym

Haha vart lilla Therese ledsen nu
När hon inte är största mediaprofilen
Längre
Hon kan ju fortsätta o köra sina

Sponsrade saker Haha sicken Nolla

#7 - Anonym

Är psykopati genetiskt?
Intressant läsning.

#8 - Anonym

Sociopat eller psykopat? En fråga om biologi och genetik?
Tenta läsning. :)

#9 - Anonym

Youtube är mycket bättre utan jocke. Han vill vara få dramat på youtube att ökas. Han är ingen bra människa.
Den senaste månaden på youtube har varit den bästa på 2 år (tes)

#10 - Anonym

#6 Tror inte att Therese är sån, men hon nämde att hon kommer göra sponsrade videos eftersom att hon har köpt ett nytt hus och det har kostat henne mycket.

#11 - Anonym

#6 plus att hon aldrig varit ”störst”

#12 - Anonym

Youtube i Sverige är inte detsamma som i andra länder i Europa, ingen guldtuben, inget ”community”

#13 - Anonym

Youtube i Sverige är inte detsamma som i andra länder i Europa, ingen guldtuben, inget ”community”

#14 - Anonym

Joke har rett, yuotobe e inte sama som för och och er en dolig plat fårm

#15 - 14:

Hoppas inte din stavning är på riktigt. Annars borde du ägna dig mer åt skolan än youtube och internet.

#16 - Anonym

Hur mycket har Bente betalat för att inte nämnas här? Hon skämtar seriöst om våldtäkter (på barn!?) och slänger ut sig massa rasistiska kommentarer lite här och vart :)

#17 - s

det har blivit en mycket trevligare plattform utan dom, det kan nog alla hålla med om

#18 - Anonym

#15 Haha, jag härmade ett stereotypiskt joakim lundell-fan

#19 - Anonym

Bara för att jockes views har minskat så behöver han väl inte sitta och snappa att alla andra Youtubers views också har minskat :'D och när jocke skulle sluta med youtube så helt plötsligt enligt honom så hade alla andra också funderat på detta.. haha. Kom igen nu Jocke.

#20 - Anonym

Youtube sjunker inte, jockes kanal sjunker och detta bara pga en anledning.

#21 - Anonym

#16 ingenting skulle jag förmoda eftersom hon är helt pank. Antar att det blir jobbigt i längden att skriva om allt fel som Bente gör, för hon skämtar om opassande saker varje dag

#22 - Käft

Den där jävla svikaridioten har svikit sina följare för sin JÄVLA FITTMUSIK!!!!!!! 😠😠😠😠😠 Det går så jävla bra o skylla på plattformen o följarna men sanningen är att jocke har svikit sina tittare. Ända sedan hans äckliga låtar kom ut så pratar han BARA om det!!!!!! JÄVLA ÄCKLIGA SVIKARE!!!!!

#23 - Anonym

Hahaha alla som skriver "är jockes kanal som sjunker", sist jag säg var spökvideon 1a på trender med 800k och snittet på senast 5 uploads är runt 500k? Är inte folk läskunniga här?

#24 - Anonym

#23 Hej Joakim Lundell:)

#25 - Anonym

..Jocke verkar ha behov av att stå i rampljuset och smyg-skryta om allt hela tiden och det blir väldigt uppenbart. Och drygt . Youtube är en bra plattform, men så mycket som Jocke klantat sig, ljugit till höger och vänster så är det inte konstigt om han får kritik tillslut där många börjar ifrågasätta han.

#26 - Anonym

jockeb och jonna kommer alldrig komma någon stans dom kommer bara bli mer o mer bortglömda gwe de tid jockw är nog den mest patetiska människan i sverige han göddes för att ta på sig en offerkofta o tycka synd om sig ajälv hela tiden förfaan barn dör vatje dag både mäbniskor o djur allt fyckong levabde på denna jord för illa idag och då tror att vi ska tycka synd om dig usch väx upp pebgakåta idiot säget jag bara du är så vidrig det är du som suger inte ytb varför har fu ingen familj troru du vill att folk ska må dåligt vem faan hänget ut sin familj sott eget kött o blod

#27 - Hannah

"Kvalitetstid med finaste Jonna" skriver Jocke på sin snapchat - och så är Jerre där?

#28 - Anonym

Jag vill skänka ett stort hjärta till alla youtubers som står emot detta smuts som jocke kastar omkring sig. Det bästa av allt är att youtube redan har börjat bli en bättre plats utan jocke och han inser väl det. Grattis gubben att du kan räkna 1+1 ☺️

#29 - K

Det har fan blivit bättre på Youtube sen jocke och jonna valde att lägga ner. Bra att där är andra som säger ifrån om Youtube. Sen var det bara drama runt paret Lundell, om de nu har gjort slut vill säga. Och sen verkar inte deras spökjakter så populära längre, vilket de brukar ha 1 miljon visningar på. Och sen nya spökvideon ligger bara på 800.000 visningar unnefär. Om de nu skall vilja en annan plattform så kan de ju ta bort sina kanaler helt så man slipper få upp dom när man besöker Youtube.

#30 - Anonym

Ja youtube har ju blivit så mycket bättre va? därför ni SPYR skit över alla här dagligen på samma sätt som innan trots att ni håvade att alla elaka kommentarer berodde på Jocke? Men efter dom slutade så är det precis lika mycket skit här om andra istället och vidriga påhopp emellan åt? Ni skriver ju inte bra om någon? Alla kommentarer är ju negativt om olika youtubers? Om allt blivit så bra nu på Youtube så varför kastas det EXAKT om inte MER skit på folk här nu? Kolla senaste inläggen så ser ni själva svart på vitt. Nej precis så detta är enda ni hade på Jocke för ni börjar faktiskt få slut på anledningar på varför han inte skulle vara en bra person. Jocke är en bra kille som dom flesta youtubers, klantig absolut i handlingar och agerande vilket troligen har sina förklaringar på papper. Var inte så hårda emot människor,dom är kött och blod som alla vi som hänger här och dom gör inga misstag som vi inte gjort. Varför har alla här så höga krav på Youtubers?

#31 - Hannele

Förstår inte varför Jocke har ett så extremt behov av att lyfta sig själv högre än alla andra. Eller aa jo, jag förstår ju att det är pga hans personlighetsstörning som han måste ha men han ska måla upp sig själv som någon jävla hotshot rider och trycker ner andras arbetsplats. Det är så jävla lågt. Och ärligt, Let's face it. Det enda bra med spökjakterna är filmningen och vem står för det? Jo, Riley. Synd att de riktiga stjärnorna hamnar bakom den jävla trätofflan konstant.

Heja alla youtubers som kämpar på och ÄR kreatörer, ni är bäst och youtube är underbart utan Jocke. <3

Ps. Jonna skulle haft en egen kanal. Det är Jocke som förstör allt.

#32 - Anonym

Manfreds nya låt fyfan vad dåligt, han kan ju verkligen inte sjunga.

#33 - Anonym

H
Enligt Jockes Snapchat har han och jonna mest makt i hela Sverige, mer än Expressen och pewdiepie

#34 - Anonym

#33 ahha

#35 - Anonym

#33, det stämmer säkert... men genomsnittlig ålder på de tillfrågade? Knappast över 15.

#36 - Anonym

Jockiboi du är en psykopat.

#37 - Anonym

Utmärkande....vid denna diagnos psykopat är bland annat att de ser sig som överlägsna andra människor och tycker sig ha rätt att leva helt efter sina egna regler. De vet alltid bäst och går något emot dem, kan de bli mycket uppretade.

#38 - spooky

Enda sedan j&j slutade med youtube är det mindre drama, man ser inte lika mycket om dom och att han försöker påstå stt youtube är sämsta stället har han ändå youtube att tacka för sin karriär, utan youtube hade han fortfarande haft kvar sin blogg... Jonna hade egen kanal förut innan Jocke förmodligen bestämde att hennes kanal skulle bli deras gemensamma kanal..

#39 - Anonym

Var de inte jocke som kalla sin mamma för psykopat. Kanske han borde se över sin egna drag. Fattar inte varför han ska hänga ut och alltid kasta skit. De har blivit bättre klimat på yt efter jockiboi lagt ner. Hoppas inte han sabbar för andra nu. Men de verkar som om hans mål är att alltid jävlas med alla. Låt yt vara ni jocke. Du skrek på guldtuben att yt är till för alla. Lägg ner nu och häll dig borta från dina snappa å uttalanden. Hejdå jocke.

#40 - Spooky

har inga problem med j&j, däremot tycker jag stt det börjar bli för mycket nu, bara massa gnäll, och påståenden som inte har något samband med sanningen ang att andra youtuber funderat på att sluta och att deras visningar sjunker.. Jonna borde ta tillbaka sin kanal och göra egna videor igen.

#41 - Lajf

Lustigt när Jockiboi (ja, han är jockiboi. Han kan ju låtsas som att han har tvättat av sig namnet, men det har han inte) börjar snacka om att annonsörer lämnar YouTube etc, när de största Youtubarna i Sverige troligtvis tjänar mer pengar på sina SAMARBETEN än sina jäkla annonser innan och under klippen.

Är inte helt insatt i Jockibois annonsintänkter eller samarbeten, men av det lilla jag sett så verkar det inte som att det är samarbeten som J&J tjänat pengar på, utan snarare annonsintäkter. Så då är det ju inte så konstigt att jockiboi tycker att det är en "dålig" plattform - för att han inte tjänar lika mycket som de lite mer affärssamma youtubarna. Och hade jag varit en annonsör hade jag absolut inte velat ha mitt varumärke i närheten av Jockiboi och hans dramaskapande.

Han kan tro att han är Guds gåva till mänskligheten, men han bör ha i åtanke att högmod går före fall. Och hans hybris kommer vara det som tar död på hans karriär. Med en gnutta ödmjukhet kommer man långt.

#42 - Anonym

Nät jockibois församling vuxit upp är han passé. Då kvittar de om han blir ödmjuk eller inte. Låt han skryta och hävda sig för barn. Han må fylla 32 år. Men ingen i hans ålder skulle höra sig själv så mycket inför barn. De är knappast en målgrupp man väljer att hävda sig för om man inte mentalt är i samma ålder. Narcissistiska drag av den person känner inte av några gränser eller stopp. Den lever i sin egen bubbla. Man får tro de äldre på youtube vänder honom ryggen och inser vad han är för slags person. Nu behöver ni knte tystas ner mer. Förtrycket med härskarteknik är borta. Han gör bort sig nu. Och den enda målgrupp som inte ser detta är för små. Men den dagen kommer och då är allt passé

#43 - Anonym

Kvalité tid med sin fru. Hundra snappar och bilder där han tittar ner i sin mobil. Och jag vänner med. Vilken charmör. Not. Han är självupptagen och ego. Herregud.

#44 - N

Jocke måste hela tiden skryta om hur bra han är, tillochmed att han blivit verifierad på Snapchat gjorde han världens grej. Självklart ska man vara stolt över sig själv, men han känns en aning mer självupptagen än andra människor :p

#45 - Lajf

Also, the awkward moment när man jämför Jockibois (och Jonnas) bolags årsredovisning för 2016 och Therese Lindgrens bolag, och Therese omsätter mer än dubbelt så mycket (även när hänsyn tagits för att J&Js företag bara hade ett halvt redovisningsår), och som ensam anställd. Vad hände, Jockiboi, jag trodde du var störst och mest framgångsrik av alla svenska youtubers?

Årsredovisningar är offentliga handlingar, och siffror ljuger inte. Ska bli kul att se hur 2017års redovisningar kommer se ut. Kanske får Jockiboi ihop lite mer i och med boken, och musiken, men då är det inte längre enbart YouTube-intäkter (som han gärna berättat tidigare i år att han tjänar så mycket på, tills "alla annonsörer" lämnade plattformen).

#46 -

Jag tycker att jocke och jonna beter sig på helt fel sätt, istället för att bara sluta med youtube så ska de såklart skapa massa drama. Enligt mig så var youtube en bättre plattform innan jocke slutade med pranksen och "blev" Joakim Lundell istället för Jockiboi. Då kunde alla lägga ut vad man ville och det svenska youtube sammhället var mycket bättre. Enligt mig så är det ända Joakim har gett youtube är draman och falska ryckten! Detta kan man se ganska tydligt efterwom att inga amerikanska youtubers verkar ha detta problem!

#47 - Legend101

”NU KÖR VI ÅL AJ NID”
”OJ, JAG SATTE PÅ FEL LÅT ÖHÖH...”

#48 - Legend 202

Kiwi bananer

#49 - K

Bara jag som tycker att Thomas Sekelius verkar ha problem med mat/träning? På hans senaste snap syns det han gått ner väldigt mycket i vikt :/ hoppas allt är väl med honom.

#50 - I love Therese

Hej. Joakim är bara skitsnack, ni som säger att Therese bara gör samarbetsvideos måste tänka att hon precis har köpt ett hus, det är absolut inte billigt och hon måste spara pengar

Therese är en drottning och en idol som har räddat mångas liv, inte bara människor utan djur.
Men vad gör jocke? Han gör om hans mest populära videos flera gånger att man blir trött till slut.

Therese är dessutom väldigt originell.
Hon kom på dagens fråga, halloweenveckan, vloggmånader och videor, och nu pr-unboxnings.

#51 - Lajf

Svar till #50, Therese i all ära, hon är en av mina favorityoutubers, men hon är långt ifrån felfri. Skillnaden på henne och andra svenska youtubers är ju att hon tar mer inspiration från Amerikanska youtubers, medan andra svenska tar inspiration från andra svenska, vilket skapar ett överflöd av samma typ av videos i svenska kanaler.

Det är fel att säga att Therese "kom på" alla de där grejerna, men hon var däremot en bidragande faktor till att dra de trenderna till svenska youtubecommunityt :)

#52 - Mono

#51 håller med dig verkligen, hade inte kunnat sagt bättre själv :)

#53 - Anonym

Bente är alltså 23 år gammal och vet inte att det kostar att besöka psykiatrin? Och hon tror att det ska vara gratis bara för att man får skjuts dit av polisen?

Förstår verkligen inte vilken värld den kvinnan lever i. Dags att växa upp snart och ta tag i sitt liv kanske?

#54 - Emily Best

No comment, men youtube har varit skitlugnt sen Jocke och Jonna slutade

#55 - Anonym

#53 Jag gillar inte Bente, men hon har väll kanske aldrig varit hoss psykatrin? Men ifall hon har det är hon inte den stereotypiska kärringen.

#56 - Anonym

#45
Hb har man ingen insyn i och Ab gick på en mille

med tanka på deras omkostnader så finns de mer pengar någonstans ifrån

du behöver nog inte ligga sömnlös pengar finns det

#57 - Lajf

#56 men både Therese Lindgren och Jocke och Jonna har AB, och bådas årsbokslut finns på nätet såatte... vad är din poäng?

#58 - Lajf

#56 okej, my bad. Kollade precis upp deras handelsbolag också. De omsätter mellan 1,5-3 miljoner. Fortfarande betydligt längre än Therese Lindgren, vilket var min poäng från början. Eftersom Jockiboi så gärna vill framstå som den mest framgångsrika (i pengar) svensk youtubern.

#59 - Anonym

#58
Har jag nog missat i så fall ,där emot visningar ligger han i topp på
Med tanke på deras Produktioner , o likande så borde de finnas mer
pengar någonstans Man behöver inte vara stjärnfysiker för att räkna ut det
sånt kostar mängder me pengar

#60 - Anonym

Och eftersom dom inte har så mycket sammarbeten, på kanalen så lever dom ju på visningar
och längden på klippen , och de är väll där som dom stora förlusterna är
skulle vara intressant o få veta , vad tex 25 min klipp ger i pengar nu i förhållandevis
för nått år sedan

#61 - Anonym

Och är egentligen Therese en youtuber När nästan varje klipp är sammarbeten
antingen på tupen , eller insta
i mina ögon är hon en försäljare ,
som inte platsade på åhlens

Och de är inte bara hon utan varje kreatör har nån form av sammarbeten

Morgondagens telefonförsäljare

#62 - Anonym

Seriöst, det finns inget att gilla hos Bente, varför blir dumma människor fucking "kända?" Hon är 23, sitter och skriver om hur mycket hon hatar BARN. LOL

#63 - Anonym

Kan inte mamma och styvfar till joakim anmäla honom för förtal. Tänker på alla saker han printar ut vad han anser dem vara. Ganska grova uttalanden

#64 - Anonym

Börjar bli lite orolig för Thomas Sekelius. Vill inte skapa något falskt rykte, men han har ju tidigare haft ätstörningar, och helt plötsligt börjar han träna, han ser ut att ha gått ner i vikt (något han verkligen inte behövde då han redan var smal). Ätstörningar kommer ju lätt tillbaka.. Skönt att han ska till sin familj nu iallafall så dom kanske ser att något är på tok och hjälper :)

#65 - Anonym

Skönt att Jocke häromdan var överhypad med hybris pga att han blivit ”certifierad på Snapchat, finns bara två andra svenskar som är det!!!” medan Bente och Linn Ahlborg också är VERIFIERADE. Var fan fick han ens in ordet certifierad i dehär

#66 - Anonym

#64 håller verkligen med dig, jag lider av ätstörningar och det är så himla lätt att falla tillbaka....är väldigt orolig för honom.

#67 - Jackiboi

Anty Linn och bente är också vetifierade Jocke?!

#68 - Anonym

Hahaha asså, #30... Sluta vara inne här dagligen och kommentera om dig själv anonymt Jocke. Sättet du skriver på avslöjar dig varenda gång. "Svart på vitt"

#69 - Anonym

Men liksom på riktigt? Blir sjukt less på Therése som alltid ska låtsas att hon är toppen av youtube-triangeln. Jocke har rätt, eller rättare sagt, har ALLTID rätt.

Youtube- viewsen sjunker som sjutton och Jocke har en stor rätt att börja på en ny plattform.

Varför är alla arga på honom? Han har gjort så mycket för hans fans och han gör det verkligen inte för pengarnas skull. Sluta hävda på Jocke hörni, han förtjänar bättre, precis som Therese.

#70 - Anonym

"68
Du måste vara den dummaste som någonsin gått i ett par skor
bara kolla på ip nummer så ser man hur det är
sådana som dig kallas TROLL

#71 - Anonym

#69
ÄNTLIGEN någon som kan läsa ut statisk
och för er ANDRA SOM INTE FATTAR använd google
o ta reda på fakta

#72 - Anonym

att bente ens tror att hon blev verifierad pga hennes mystory... Linn ahlborg och anty lägger knappt alls upp o dom blev och också verifierade så jag tror nog bente kan nog tagga ner lite..

#73 - Anonym

Varför är ens danjal verifierad på snapchat?

#74 - Anonym

#72 Hon fick den specifika emojin som visar att hon är en snapar mycket, likaså Jocke fick en not-emoji för han gör musik.

#75 - Anonym

Tessan skjuter säh själv i foten hon har 576000 prem

för sex dagar sedan hade hon 249000 tittare
3 veckor senare 319000 tittare
7 månader 327000 tittare
för över ett år sedan hade om äver 560000 tittare

dessa uppgifter är hämtade på hennes kanal

Hur faan kan denna falska f¤tta säga att de inte sjunker på youtupe

visst ja är ingen fan av sammarbeten eller falska slynor
men hon är inte värd att varken sammarbeta med eller att titta på

#76 - Anonym

Undrar...får verklige Joakim yttra sig säg om vad han vill på sociala medier om sin mamma och hennes kille. Är allt han säger försvarbart. Joakim jiddrar ofta och gärna om att anmäla andra för förtal. Men kan de vara regelrätt att hänga ut detaljerat informatio som han gör med stora ord.
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Förtal

#77 - Anonym

#76
Förmodligen genomtänkt redan annars skulle han finnas på Lexbase

#78 - ida

Det där första musikklippet på Jockibois snap låter EXAKT som Starboy med The weekend...... Kan hans låtskapare seriöst inte göra något eget, någonsin?

#79 - ida

Det där första musikklippet på Jockibois snap låter EXAKT som Starboy med The weekend...... Kan hans låtskapare seriöst inte göra något eget, någonsin?

#80 - ida

Det där första musikklippet på Jockibois snap låter EXAKT som Starboy med The weekend...... Kan hans låtskapare seriöst inte göra något eget, någonsin?

#81 - Anonym

Jocke skröt så mycket om att han blivit verifierad på snapchat och trodde det berodde på att han var världskändis osv. Nu är danjal det också 😂 Alla kan ansöka om det om man har tillräckligt många följare samt kan bevisa att man är den man är. Många skiter i att göra det. Det är liksom ingenting speciellt

#82 - Anonym

Jocke är verifierad på snap för att han är känd. Han har rätt. Lita på honom för min skull

#83 - Anonym

#82 Känd för att va hatad av svenska folket precis som Gunilla Persson är!

#84 - Anonym

#93 och Danielle Bregoli

#85 - Anonym

Fattar inte varför man blir verifierad, vad beror det på ens? Förklara pls

#86 - Lajf

#75, vad skönt att det inte finns något tvång på vem man vill följa på Youtube, så slipper du bidra till Therese tittarsiffror :)

#87 - Anonym

#85 tror det är så att andra ska hitta dig lättare. Så om du ska söka efter en ny vän på Snap räker det med att bara tex skriva in 👼🏼 Så kommer kendall Jenner upp utan att du behöver hela hennes namn. Bara du kan kändisens emoji så kan du hitta den på en gång.

#88 - Anonym

Nak Etni Mos Rem Nogån ?

#89 - Alicia

Fast hon motbevisar ju inte Jocke då han faktiskt har rätt gällande att visningarna sjunker för ALLA, Therese är inte vinnaren i alla lägen vilket du verkar hålla fast vid. Apropå ingenting, när ska du byta header?

#90 - Anonym

#89 Nej, visningarna sjunker inte för alla. Hon byter header runt nyår, som hon gjorde förra året. Förhoppningsvis ska inte Jockiboi va in the shine för han förtjänar det som minst.

#91 - Anonym

#89 Nej, visningarna sjunker inte för alla. Hon byter header runt nyår, som hon gjorde förra året. Förhoppningsvis ska inte Jockiboi va in the shine för han förtjänar det som minst.

#92 - Anonym

Förstår verkligen inte varför Jocke tycker synd om alla andra YouTubers och varför de förtjänar mer än "såhär". Att kunna få vara på YouTube där man får dela med sig sina tankar och kommunicera med andra användare och att ens få chansen att ha över 100k, 200k, 300k osv subs.. Det är väldigt stort. Utan YouTube så skulle Jocke definitivt inte vara där han är idag.

Vilken plattform är ens bättre än YouTube? Dailymotion eller?
Att YouTube är ett skämt... Snälla, det som är ett skämt idag är snarare hans kanal.

#93 - Anonym

Förstår jockisch tycker de är kul att sitta med i studion. Lättsamt att sitta med mobilen och prata om sitt alter ego medabs andra jobbar. De är tur han jobbar med professionella. Då hans del i musiken är sin mobil. Sitta och höja sitt ego och skaps rubriker. Jockisch luffar mest runt i alla projekt nu för tiden. Alla anställda jobbar och han sitter med mobben och hävdar sig för barn och skryter. Nu är Farbor jockisch i studion och snappar med er, eller jag menar nu ska farbror jockisch snappa om sig själv. Ni ska bli hjärntvättad hur fantastisk jag är.

Skoja men så less på hans narcissistisk personlighet.

#94 - Anonym

#93 Joakim Lundell är ett varumärke.
Namnmärke,logotyp. Ett namn många känner till av olika anledningar. Okej. Allt handlar om pengar. Genom att sätta en igenkänd person på en låt genererar de snabbt till fler lyssnare och mer pengar. En snabb skjuts upp på listor. Som normalt från en icke känd person som kämpar själv mycket sällan får uppleva. Men har du ett varumärke kan du snabbt få ut "din" musik. Är du igenkänd kan du sälja vad som helst nästan. Har du också en stor följareskara kommer målet ditt få snabba resultat. Allt handlar om pengar från alla parter. De tjänar pengar på Joakim i musikbranchen genom hans namn-varumärke. Boken säljer samma där, namnet. De är business. Joakim gör reklam för sig själv 24/7 öveerallt dag som natt på social medier för att de ger pengar. Har du ett namn behöer du inte vara bäst på de du gör, de räcker med ditt kändisskap. Enkel ekvation. De finns genvägar med andra ord.

#95 - Anonym

#92

youtupe idag är ett skämt om Man inte vill sälja ut säg i varje klipp
som tex Therese,
Att hans kanaler har kvalite har väll ingen ungått o se
nästan 100 på att dom är signade på nått tv bolag typ tv4 play eller likande

#96 - Anonym

Är det förtal de Jocke sprider om sin mamma och styvfar.

#97 - Anonym

Nu ska deras vänner separera för dom har gjort slut:(.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com