Fansen misstänker att Tova dejtar Raed

Tova har lagt upp en bild på en killes hand och många misstänker att det är Raed eftersom han har en liknande klocka. 
 
I en av hennes snaps kan man också höra en manlig röst som fansen tycker låter som Raed. 
 
Men på bilden kan vi se samma tatuering som tillhör killen som jag tidigare skrivit om på bloggen. 
 
#1 - Anonym

Det hände typ ingenting i J&Js senaste spökvideo? xDDDDDDDDDDDD besviken

#2 - Vad f*n är det som händer!

Okej, vet ärligt talat inte vad som händer med Youtube längre! Bente säger att alla killar är jävla fuckboys och att ska jålla sig undan från dem, och nästa dag har hon en kille som hon kallar sit husband! Tova dejtar också (tydligen) en ny kille och om de är Raed så då vet jag inte vad f*n jag ska göra längre! Är Bente och Tova ens vänner längre? Och vad f*n är det Bente lägger upp på sin snapchat asså! Vette f*n vad som händer längre! Hejdå.

#3 - Anonym

#2
chilla

#4 - Cloé

Känner att jag inte orkar kolla igenom hela spökvideon, är det värt att kolla? händer det mycket saker?

#5 - Anonym

@4 händer iprincip inget nej

#6 - Anonym

Dock är handen på ratten vänsterhanden och tatueringen på Raed sitter på höger hand.

#7 - Anonym

Alltså hon är dum och hon börjar dejta honom.. Bente är också jäävligt dum. Dubbelmoral. Sen jockes spökvideo haha vilket skämt. Vaddå bio kvalite har han blivit knullad i röven eller ? Avgå.

#8 - Elsa

Alltså hur f*n kan Jocke börja hänga med Paow? Hemskare och elakare människa kan man ju inte hitta. Var det inte bara någon vecka sedan hon senast hängde ut en oskyldig liten tjej som h*ra på sin snap? Och detta stödjer alltså Jocke... Besviken :(

#9 - Anonym

#8 denna spökjakts gjordes för 3 veckor sen... men okej

#10 - Anonym

#9 Fast Paow har ju hållit på med uthängningar och nätmobbing sedan hon var 15. Och gör fortfarande. Så aa

#11 - Anonym

Det är så himla dåligt ljus och ljud på nya spökjakten. Måste verkligen ha allra högsta ljud på telefonen för att höra något och det är en sådan mörk bild på kameran.

Så töntigt att han säger att det är biokvalité när det inte ens är i närheten. Pinsamt bara

#12 - Anonym

#6 Dock så är bilden spegelvänd på selfien så jo, det är samma hand (vänsterhand)

#13 - Tess

Dock så är ju killen på bilden till höger inte ens Raed xD

#14 - Petra

Glöm inte heller att Jocke sa att Paow var en förebild

#15 - E

Tatueringen är på fel hand, sedan har jag aldrig sett raed ha ringar på någon gång:) men det är bara spekulationer

#16 - Anonym

Paow en förebild? Har träffat bruden ute och måste säga att hon är nog en av dom äckligaste människorna man har träffat. Hon hänger ut brudar som horor och skit, har alltid velat smälla till henne. Usch asså. FÖREBILD!? Skulle nog inte kalla henne för det.

#17 - Anonym

Paow en förebild? Har träffat bruden ute och måste säga att hon är nog en av dom äckligaste människorna man har träffat. Hon hänger ut brudar som horor och skit, har alltid velat smälla till henne. Usch asså. FÖREBILD!? Skulle nog inte kalla henne för det.

#18 - Anonym

Är inte det där Alex ;D

#19 - Anonym

Det är inte Raed som Tova dejtar. Raed har inte någon tatuering på handen. Och även det ser ut som det är identiska klockor så behöver det inte vara Raed. Finns tusentals olika klockor som ser identiska ut. Som den bilden till vänster ser man lite av tatueringen på sidan av handen som är precis som det är på hans hand bilden till höger så det verkar vara honom. Men Raed är det inte.

Svar till dig #2 Bente hade väll dålig period då när hon sa att alla killar är fuckboys men så träffade hon denna killen som hon fick en annan syn på. Ändringar kan faktiskt ske. Tova och Bente är fortfarande vänner, de träffades ju för inte alls så längesen, var typ nu i veckan de träffades. Och om du är så upprörd över Bentes snapchat vad hon lägger upp, vad fan tittar du för då?

#20 - Anonym

MEN NEJ DET ÄR INTE RAED SNÄLLAAAAAA, DET ÄR HAN PÅ BILDEN

#21 - Anonym

HAHAHAHA SHIT TOVA ÄLSKAR JU RAEDS LOOK ALIKES :DDDD

#22 - Anonym

#16
Men hon är djävligt bra i sängen ;)

#23 - Anonym

Enl Google har annons intäkterna gott ner med 36% senaste kvartalet
skönt snart slipper vi denna skitplattform

#24 - Anonym

SKULLE INTE förvåna mig om Tova är så dum att hon går tillbaka till Raed.. Frästen misstänker Bente att hon blivit matförgiftad hon nämnde de i sin snap.. Karma BENTE det kallas KARMA

#25 - Anonym

HAHAHAHHAA KOMMENTARERNA HÄR..
Grattis alla här ni kan nu slå er på axeln att ni just bevisade att det ENBART handlar om avundsjuk, man förstår som tittare att den kvalite är långt långt över Youtube och för er som klagade på ljudet är det exakt lagt efter dom decibelbarer som anger det medelantal för hur ett ljud ska ligga. Och om det inte hände något? Herregud? Ni klagade innan det fejkades?
Är ni som hänger här ärligt såhär patetiska? Ni kan ju iallafall säga positiva saker också för när ni klagar på nåt som 99.9% anser vara superhög kvalité så blir det PINSAMT!

#26 - Anonym

#19
Fast nej? Bentes attityd mot killar kommer nog knappast påverkas av den snubben hon är med nu. Om du tittar på hennes story så är det bara en grej hon är ute efter; sex. Hon har exakt samma beteende nu som hon hade när hon var med markus, och det förhållandet ändrade ju inte precis hennes syn på killar.

Jag (och troligen flera, ink #2) följer bentes story för att se henne, hon vloggar ju typ på snap, så man vill ju se det inte sims porr osv lol.

#27 - Käft

Desperata jävla äckel! Sen ska det gnällas o tjutas.....

#28 - Haha

Men hela han ser ut som raed hahah

#29 - Anonym

Lilla självutnämnda helgonet, Therese som AAAALDRIG gör fel, är noggrann med att kolla upp vad hon handlar osv osv köper djurtestade produkter.

#30 - Anonym

Hahaha senaste spökjakten alltså!
Jocke: ''Är det en kvinna här?...Är det en kvinne här?..Jag pratar på olika språk ifall spöket kanske skulle vara norskt''. Jo du vet Jocke, ett norskt ''spöke'' är ju så efterblivet att det inte fattar ordet kvinna, utan bara kvinne

#31 - Anonym

Varför skulle hon "dejta" Raed? Det går inte med i hennes anseende. Om nu hon nu gör det kul för henne.

#32 - Anonym

Men omg det är inte raed som tova dejtar!!

#33 - Anonym

Haha jockiboi tror att hans spökjakter kan hamna på Netflix...

#34 - Anonym

Haha jockiboi tror att hans spökjakter kan hamna på Netflix...

#35 - Anonym

#33
Eller hur, hybis delux.

Shane dawson har 10 miljoner subs på youtube men har ändå svårt att få in sin serie på netflix, och då kommer jockiboi med 500k och tror han är the shit.

Det verkar som att han tror att bara för att hans musik får internationella lyssnare så ska hans spökjakter få det också?

Dessutom så vet ju alla redan att spökjakterna är fejkade och hur j&j går till väga för att fejka allt.

#36 - Anonym

#35
Vänta o se de e mycket som ni inte vet
Om tydligen ...ett tips Google haha

#37 - Anonym

#36 Hej jocke

#38 - Anonym

#36
Tja jocke

På snap sa du att du ville nå ut till internationella tittare, det betyder alltså att du måste få in din serie på worldwide netflix, inte svenska netflix och det är svårt.

Vad får dig att tro att worldwide netflix vill ha dina spökjakter när dom kan ge nån annan med fler följare än dig en egen serie som kan dra ihop mer pengar? Varför skulle folk utomlands vilja se dig och dina vänner springa runt och jaga "planerade" spöken (när ni dessutom pratar svenska)?

Satsa på youtube red istället!

#39 - Anonym

#25 märks så jävla tydligt att det är hybriskungen jockiboi som är inne och kommenterar igen.

#40 - Anonym

#25 - Hej Joakim Lundell

#41 - Anonym

Ett kort skämt:

Jockibois musikkarriär

#42 - Anonym

Med tanke på hur jävla tappad Tova är skulle det inte förvåna mig

#43 - Anonym

Snälla låt bli att fortsätta fkn hata på dessa människor låt dom leva sitt liv och ni ska inge säga vad som är rätt o fel dom bestämmer själva #stoppahatet

#44 - Anonym

Är nog dags att denna blogg blir nedstängd snart med tanke på kommentarerna här!!

#45 - Anonym

#44 Håller med dig.

#46 - Anonym

Det är ju inte ens raed och det är inte samma hand för du måste utgå från tummens sida🙄🙄🙄

#47 - Anonym

De e admon Ibrahim på bilden

#48 - Anonym

#29 vad har hon köpt? Kollar inte på henne men såg hennes rusta Haul och är rätt så säker på att cilit Beng (stav) testar på djur lch tror hob köpte något mer där som gör det

#49 - Elin

Haha undrar när hybris Jocke ska sluta kommentera anonymt? Tror ingen bryr sig om ”decibel” när de kommer till videos. Jocke, det är varken biokvalite eller något. Börja med att skaffa små mikrofoner att man hör er så man slipper ha högsta volym och sen när musiken läggs på att det spränger högtalarna. Alla har inte dina hörlurar eller din extremt konstiga hörsel!

Tack för mig!

#50 - Anonym

Jocke överdriver hela fucking tiden på spöjakterna och gör det tråkigt när han ba "men låt oss avbryta nu" han är fan den enda av hela gruppen som gnäller. Herregud, måste ge denna spökjakt 1+

#51 - Anonym

#50 Ja när det äntligen händer nåt - nä då ska dom gå ut? Spöket sa "möbler" och nä då blev det för mkt!!

#52 - Anonym

JONNA LÄGGER UT PÅ SIN SNAPCHAT ATT HON SKA RÖSTA PÅ JOCKE PÅ I BARNENS PRIS.
Det är 18 års gräns på vilken som ska rösta?!?! DERAS TÖRST PÅ PENGAR OCH KÄNDISKSKAP VET INGA GRÄNSER!!!!! Så pinsamma!!!!!!!! RÖSTA INTE!!!!

#53 - Anonym

#10 , okej. visste inte hehe

#54 - Anonym

Pr Jockiboi. På Chrille och Julias QA berättar Chrille de har fortfarande kontakt. Inte brutit som PR Jockiboi skrivit på Snapchat och fått tidningar att skriva om. De snackar varje dag som de lät. Så återigen. Jockiboi är rubrikerna namn. De genererar pengar och han kör all in ...snyggt jobbat jockiboi...

#55 - Anonym

Kul att vinna priser baserat storskalig trogna fans. De röstar oavsett om hen gör sig förtjänt.

#56 - Anonym

Varför säger Jonna att hennes röst på barnens pris ska gå till Jocke? Det är BARNENS pris, det står till och med på sidan att det är vuxenförbud, man måste vara under 18. Det priset ska vara just för barnen, kan inte hon låta dom ha det ifred? Hon förstör ju det fina med just det priset annars..

#57 - sara

linn har tagit körkort☺️☺️☺️

#58 - Anonym

För att J&J har omyndigförklarat sig själva:) de sa själv de är barn i en video. Om de inte vet själva vilken ålder de är- får vi räkna med dessa förvirrande uttalanden. Tycker de är lite kul hur två vuxna personer som beteer sig som barn ska försöka leva ett vuxenliv. Underhållande faktiskt

#59 - Anonym

Haha är inte han på höger bild homosexuell?

#60 - Anonym

Tova och raed ärbta

#61 - Anonym

Varför i hela helvete skulle hon dejta Raed igen? Tror knappast han o den andra killen har identiska tatueringar

#62 - julia

har ni tänkt på att det kanske liknar mer av en biokvalite om man tittar på sin tv med högtalare? tror ni seriöst att man kan ha biokvalite på mobilen? hahahahha

#63 - En vän till tova

Kan med 100% säkerhet säga att hon inte dejtar raed!!!!!! Är nära vän till henne

#64 - Anonym

Det är ju inte ens raed på bilden!!

#65 - Anonym

Om tova dejtar raed igen är hon ju bara dum, efter allt som han utsatte henne för

#66 - Anonym

Klart det är raed? Kollar man hans insta så ser man att han har exakt samma klocka och exakt samma ring på samma finger i båda bilderna, sen har vi ju tatueringen + att det är samma hand. Ni kan ju gå in på hans Instagram själva och se, inte fan att det är en slump att 4 grejer stämmer in... Tappade seriöst all respekt för Tova där..

#67 - Du är dum i huvudet

Det är INTE Raed! Det är en helt ANNAN kille

#68 - Anonym

Jag tror inte Tova är så korkad att hon dejtar en idiot som Raed.. Han har ju för fan misshandlat henne psykiskt och massa saker? Varför skulle hon ens vilja gå tillbaka till honom då? Det är bara patetiskt att ens spekulera om att det är Raed när det inte ens är det. Sen är det inte ens han på bilden heller 😂 Raed är fulare..

#69 - Maaaary

Hon är inte tillsammans med Raed 😂😂 hon är med Eddie, dem är bara lika

#70 - matte

mobilförsäkring

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com