Är flickidolen Linn Ahlborgs nya flört?

Igår hade Linn Ahlborg sin 18-års fest och en oväntad gäst var Victor Leksell som är aktuell i Idol. 
 
De senaste veckorna har Linn och Victor kommenterat varandras bilder och när Victor hade en livesändning på instagram sa han att han blir nervös eftersom Linn tittar. 
 
Idag la Linn upp en bild där hon kramar sina kompisar och då kommenterar Victor "That should be us". 
 
Nu är det många som har börjat shippa Linn och Victor. 
 
 
#1 - Anonym

Stackars människa

#2 - E

:/

#3 - Anonym

SÅG NI VAD THERESE LA UT PÅ HENNES SNAP STORY

#4 - Anonym

Vadå #3

#5 - Anonym

HAHAHAHHAHJAJJAJAJAHAJ VA FK LÄGGER THERESE UT PÅ SIN MS?

#6 - Anonym

Vad la hon ut?

#7 - Anonym

Undrar vem som köpte ut alla den där alkoholen? Om det var hennes föräldrar så jävlar vad oansvarigt av dem. Om det var någon annan så jävlar vad oansvarigt av föräldrarna att tillåta det.

#8 - Anonym

Vad lade therese ut

#9 - #3

''Min snippa har blivit så lång'' La therese ut

#10 - Anonym

Fyfan avskyr linn

#11 - Anonym

#7 Antagligen hennes kompisar som har hjälpt till men hon är 18 år och får dricka men hon får inte köpa..

#12 - Anonym

#10 Så jävla avundsjuk haha

#13 - Anonym

#12 Bara för att man avskyr en person så är man inte avundsjuk utan det är hur Linn beter sig mot andra människor, hon är spydig mot andra och beter sig som är J***la bit****h

#14 - Anonym

HAHAHAHA va menar therese med att hennes slippa har blivit lång??

#15 - Anonym

HAHAHAHA va menar therese med att hennes slippa har blivit lång??

#16 - Anonym

Jonna och Johanna var båda med på spökjakten i helgen :)

#17 - Anonym

#11 Det är olagligt att köpa ut åt folk under 20. Fett oansvarigt av föräldrarna att uppmuntra det oavsett om de köpt eller ser att deras 18åriga dotter köpt typ fyra flak öl/cider och flera flaskor sprit.

#18 - Anonym

Hahah fyra. Räknade nu. Det är TIO flak/kartonger till en 18årsfest. Sinnessjukt.

#19 - Anonym

Hahah fan vad de syns klart och tydligt att johanna och jonna ogillar varandra när dom är bredvid varandra

#20 - Anonym

det är klart att det är Linns föräldrar som handlat drickan, dom hyrde ju en "båt" för att lägga den i :) hahaha töntigaste festen nånsin såg ut som nåt disco man hade i 4an

#21 - ....

Det är ju bara gött att Linns föräldrar inte är så jävla dryga utan kan ändå låta henne dricka på sin 18 års fest. Det är en hemma fest så dom har ju koll på alla.
Sköna föräldrar som bjuder på alkohol.

#22 - Anonym

#7 Linn är 18, det var flera av hennes kompisar som var 18 dem får ju dricka allt som fanns där? Det är inte alls oansvarigt :)

#23 - Julia

Kommer ihåg när någon skrev en kommentar på bloggen om att Linn fyllde 18 och sa "bra nu kan personer sluta klaga på Linn om att hon dricker alkohol". Haha.

#24 - Anonym

Kan inget annat än hålla med att de är lite oansvarigt av föräldrarna att köpa ut så mycket sprit visst dom bestämmer ju över Linn såklart men det ligger ju på deras ansvar om det skulle hända något. Men antar att alla som var där är myndiga så alltså har dom då ej gjort något fel. Men jag skulle personligen aldrig köpa ut sprit till andras barn och inte heller åt mina egna. Finns en orsak till varför det är 20års gräns på bolaget.

#25 - K

Alla skriver att Linns föräldrar är oansvariga som köper ut sprit till hennes 18års fest. Då är mina föräldrar det också, men jag är 34 år. Och idag dricker jag inte sprit och inte enns cider/öl. Tror nog jag tillhör den genarationen där föräldrarna köpte ut dricka till sina barn.

#26 - captain obvious

På uppdrag av de andra så respekterar vi erbjudandet men passerar det vidare till alla pojkar.
mvh, alla flickor i Sverige

#27 - Anonym

Ska Swebliss och Konrad ha Born??

#28 - Anonym

Jonna råkade lägga upp en bröstbild på storyn i några sekunder, gör ett inlägg om det

#29 - Anonym

Varför ser alla hennes "flörtar" sett ut som hennes bror? Först den där killen i hennes "boyfriend vs brother" video och nu den här killen som är ännu mer lik hennes bror? Det är lite creepy haha

#30 - Emme

Nej de är inte tillsammans. Jag känner honom

#31 - Anonym

#28
Ge dig perversa unge

#32 - Anonym

Att folk inte vet att det är olagligt att köpa ut till någon under 20 är jävligt oroväckande. Du får dricka i slutna sällskap om du är under 20, men då ska det vara under kontrollerade former vilket en hemmafest med 10 flak INTE är.

Sluta försvara Linns föräldrar, de har brutit mot lagen och det är sjukt att ni tycker det är ok för att de är "coola som låter henne dricka på din 18årsfest".

#33 - ???

Helt ärligt hennes killar ser ut som hennes brorsa Hahahah

#34 - Anonym

Hahahah tror ej de är tillsammans eller något. Jag känner Viktor Leksell, han var min vikarie i skolan. Riktig jävla go kille, tror därför verkligen inte Linn är hans typ

#35 - Anonym

#26
Vi respekterar ert val men vi måste med all välmening skicka vidare möjligheten till alla ickebinära.
/mvh alla pojkar

#36 - Anonym

Jag skäms seriöst för Bentes beteende när hon skriver om hon hårt hon blir knullad eller att visa till alla det är okej att ligga runt när hennes tittare är 12 åringar. Lite ansvar måste hon väl ha för i helvete? Hon är 23 och beter sig som en 14 årig som precis tappat oskulden. 😷

#37 - Anonym

hahahahah e de nån slags incest här eller? linns pojkvänner ser ju bara ut som hennes bror. lOLL

#38 - Anonym

#32 och vad ska du göra åt saken då?

#39 - Anonym

#36 av följ henne då

#40 - Lisa 18 år :)))

Men bölar, folk som er vill man inte vistas med i samma rum iallafall. Linn hade en fucking 18-FEST och DÅ DRICKER MAN ALKOHOL jävla idioter. Tror inte polisen hade agerat om Linns jävla föräldrar hade köpt alkohol när deras dotter har en fest för att fira att hon fyllt 18 det fattar ni också, annan grej om hon fyllde typ 14, fkn väx upp ärligt hahahahha

#41 - Anonym

#39 avföljde henne för längesen, såg de från en kompis snap. usch

#42 - Anonym

#40 Åh, wow! Du är så cool som dricker WOHO :D

#43 - Anonym

#42 Hahahahah har inte ens sagt att jag dricker men Ok:)

#44 - Anonym

Hahahah, #34 "jag känner Victor. Han var min vikare". Driver du med mig eller? Man känner inte sina vikarier, att få en uppfattning om en person är en annan femma

#45 - linn

Eeeeeh.. hur kan hon inte ha skrivit om att Vlad blev jagad av en MördarClown? Det var ju asäckligt!

#46 - Anonym

#40 Ska du fira att du fyller 18 får du väl gå ut på krogen och supa, där det är LAGLIGT. Du kommer förstå när du blir äldre varför det är absurt och oansvarigt av föräldrar att köpa sådana mängderna alkohol åt sitt barn/hens kompisar:)

#47 - Anonym

Hallå , fejkar Vlad i sin senaste video?? Vad tror ni alla???

#48 - F

När märker man att Jonna och Johanna ogillar varann i videon? Fett lång vlogg haha

#49 - E

Wtf har Johanna löshår i ena vloggen men inte den andra inomloppet på 1 dag. Asså känns overkligt haha för löshår på spökjakt känns inte så viktigt, särskillt inte när man är mitt ute i skogen i ett annat land.

#50 - Anonym

#46 Hahaha, jag är redan 18 och hade fest, mina föräldrar köper aldrig alkohol till mig annars, men när jag jag fyllde 18 så är det klart att jag ska få kunna ha fest med alkohol. Och du vet inte ens hur många som var på festen, och det som fanns mycket av var cider o öl aka 4,5, så det är nog värre att gå mot röd gubbe:)

#51 - Anonym

#44 Man kan visst känna sin vikarie eller är du pantad i huvvet?

#52 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=j_5pc4232mE

#53 - Anonym

Victor Höglund??? När kommer han tillbacka??? Å

#54 - Anonym

#48
Den var väll kanonbra skit bra filmat av G&J
De e så mycket ni inte vet , allt behövs inte tas offentligt

Lycka till Älskade jonna
Puus o kram


#55 - lififee

TORSLANDA BAE BAE

#56 - lififee

TORSLANDA BAE BAE

#57 - Anonym

#40 Så jävla rätt!

#58 - y

Haha skulle göra en engelsk dikt men de moderade den

#59 - Asdf

#51 man känner absolut inte sin vikarie eller lärare. Man känner den totalt barnvänliga versionen av dem medan de befinner sig i en yrkesroll.

#60 - Isabelle

#50 haha vad menar du? "och det som fanns mycket av var cider o öl aka 4,5". Du framstår som en okunnig tonåring som ska spela kunnig men säger helt fel? Vadå also known as 4,5 haha som att cider och öl brukar vara 4,5%? Sällan? Mer troligt att det var typ 7.0 på cidern (mer värt för pengarna än att köpa 2,5 eller 4,5) och ölen kan ju vara vad fan som helst för procent. Sluta lek att du typ kan saker haha

#61 - Ida

EH va? Alltså hur kan ni fortfarande klaga på att Linn dricker? Hon är 18 och det är inte olagligt att dricka i Sverige när man är 18. Vadå skulle jag som var 18 när jag tog studenten, inte få dricka cider/öl/bubbel som mina föräldrar har köpt? Det är typ samma sak..

#62 - Kattis

#60 - Isabelle, de enda jag känner som köper starköl och starkcider är fullblodsalkoholister och tonåringar som ber fullblodsalkoholister att köpa ut. Har inte sett en vuxen med självrespekt köpa 7,0-cider en enda gång faktiskt. Och jag tvivlar starkt på att föräldrar köper det till sina artonåringar. För övrigt drack dom bland annat cube, som är femprocentig.

#63 - Anonym

#59 Du är verkligen pantad i huvvet man kan känna en person privat och denna person som man är kompis med privat råkar få ett jobb som vikarie på en skola.... för fan tänk lite !!

#64 - Anonym

#62 Kattis
Ehhh va??? Ditt påstående är ju absurt haha.
Du kan inte träffat många människor i ditt liv om du tror så? Och nej jag super inte har varit nykter i 11år. Men kolla nogare i din omgivning på krogen , restaurang mm så kommer du nog se en helt annan "värld" än den du påstår nu

#65 - Isabelle

#62, varför skulle det bara vara folk utan självrespekt som köper 7.0%? Vafan vitt vin innehåller vanligtvis 11%, så det är bara människor utan självrespekt som köper vin eller? Tror inte du har varit på speciellt många hemmafesten eller krogenrundor med tanke på hur jävla efterblivet och klantigt du uttrycker dig?

#66 - Anonym

62
Jag är 24 år och både jag och mina vänner köper öl/cider som är 7% ibland. Så vi är alkoholister då menar du? Jag dricker endast när det är fest i måttliga mängder så skulle kalla mig själv allt annat än alkoholist. Vad fan lever du i för värld?

#67 - Anonym

#62 #65 #66 Och vad fan ska ni göra åt saken då? Sluta tjafsa om onödiga saker hon får dricker om hon vill och ha målsmans tillstånd för hemmafest då är det deras ansvar för hela festen om något händer.... Så bara käften nu

#68 - Isabelle

67, du kan själv vara tyst om du inte ens håller koll på vilka kommentarer som har respektive åsikter. Avgå helst igår

#69 - 66

#67
Jag har aldrig sagt något om att linn dricker? Det bryr jag mig inte ett skit om. Jag drack också när jag var 18 OCH mina föräldrar köpte ut till.mig.
Det hade ingenting med min kommentar att göra?

#70 - 66

#67
Jag har aldrig sagt något om att linn dricker? Det bryr jag mig inte ett skit om. Jag drack också när jag var 18 OCH mina föräldrar köpte ut till.mig.
Det hade ingenting med min kommentar att göra?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com