#1 - Ahahah

Niie vad gulligt

#2 - Anonym

VarfÖr

#3 - Lol

Vi vet att Therese ändå inte 100% litar på Anders när det gäller förhållandet eftersom han lämnat en gång.

Känns som han Försöker få hennes rolig 100% nu.

#4 - Anonym

Fina paret<3

#5 - Anonym

Men är inte det en skrubbtatuering? Therése visa väl det i nån vlogg?

#6 - Anonym

Chi chiri chiri chiriri

#7 - Anonym

Hennes hårfärg försvinner ju så snabbt vad e de för frisörsalong

#8 - Anonym

#8 Hon skulle ändå bara ha hårfärgen i 1 månad

#9 - Anonym

#7 eller hur!?

#10 - R

#6 säkert färgbomb jag lovar haha :/

#11 - A

Gulligt! Men hon stavar väl utan accent över e? Dvs Therese inte Therése.

#12 - Anonym

#11-

Hon stavar faktiskt Therése, men man kan/kunde inte ha så på YouTube när hon gjorde sin kanal :)

#13 - hej

I Bentes och Tovas nys serie ser det verkligen ut som Tova har gjort sina läppar, kolla själv

#14 - Anonym

Para rara prara proo

#15 - Anonym

Lala ala lola lala

#16 - Anonym

:)

#17 - Bernilla lamba

#14 gillar din energi

#18 - Anonym

hela ypn e patetisk han kommer dumpa henne ingen orkar va med ett psykfall som gråter

#19 - Anonym

Asså åh folk lär sig aldrig, never tattoo someones name unless its ur child -.- mitt ex tatuerade in mitt namn också vilket jag tror han ångrar jävligt hårt idag.
Tatueringar över lag är så jävla svennigt och white trash, det är fan mer speciellt att inte ha tatueringar enligt mig för att varenda jävel har nästan tatueringar. Men men alla gör som dem vill.

#20 - Anonym

Svar till #19
Jag tycker tatueringar är snyggt. Men är jag en White trash för det menar du då? Tack så mycket.. där fick du faktiskt mitt självförtroende att sjunka..

#21 - Anonym

Therese sa i en vlogg att han hade beställt hem faketattoos med hennes namn...

#22 - Anonym

hahaha tova söker tröst hos killar

#23 - J

#20 Du är verkligen inte white trash bara för att du har tatueringar. Skit i vad #19 säger och bär upp tatueringarna med stolthet. Kram!

#24 - Anonym

Gulligt

#25 - Anonym

Tovas läppar i hennes nya serie 💀

#26 - Anonym

#19
wtf, bara för man har tatueringar så är man white trash o så jävla svennig? Som om du ba kan bestämma vad som är snyggt och fult, man får tatuera sig om man vill och man är inte white trash bara för det

#27 - Anon

#19 Håller med om det första, men det andra alltså... Menar du att det skulle vara typiskt svenskt att tatuera sig?? Tatueringar gör man i hela världen i olika former, det du säger makes no sense.

#28 - K

19, så du tycker alla med tattos är white trash. Det är jättevanligt idag att människor har tattos.
Men då är jag White trash och resten av min släkt som också har tattos är det också. Vad säger du om alla mc gäng och andra gäng som har tattos, hade du vågat säga det White trash till dom irl?

#29 - Flika in

Vill bara flika in här att white trash är ett ord som bör användas med försiktighet. White trash = vit smuts och det innebär alltså att svarta är smuts och därför inte ens behöver något förtydligande som "black trash" eftersom att det redan är underförstått. Jag använde också order förr och förstår vad ni menar och att många av er inte alls menar det så men vill bara informera er om det och att man därför bör vara medveten om all skit ordet faktiskt för med sig.

#30 - Anonym

Shit vad lika cluless och jockiboi är i affekt. Nu har cluless skickat otroligt fult skrivet till Pontus ääven kallad anjo. Cluless hatar mig!!heter video på Pontus och Lisens yt kanal. Blir helt mållös av vad han skrivit. Vad är det för fel på dessa 30 plussar med hybris. Vad sänder dessa två ut för signaler för barn . Ni får kolla själva tänker inte skriva de han skrivit noll respekt kvar för cluless herrgUD.

#31 - Anonym

Jockiboi har inget med detta drama att göra skrev fel. Ursäkta. Menar de liknar varandra i trängda lägen och i affekt. Men Jockiboi har INGET med Pontus och cluless bråk.

#32 - Anonym

Hahaha...Ni är prankad...De är fejkat ...Mycket viktig video...Mellan Pontus och cluless.. så lätt sprids skit på nätet...kärlek till alla...

#33 - Anonym

Han kan inte ha haft den så länge för när de var i kolarkojan (27/8) så hade han den inte.

#34 - Anonym

Har tova gjort läpparna?

#35 - Anonym

#29 Bara så du vet så var det mörkhyade människor som först började säga white trash.

#36 - Anonym

#29
herregud.

1. Ordet white trash betyder "vitt skräp" inte smuts.
2. Termen är en förkortning på "poor white trash" som uppkom under slavhandeln i usa på 1800-talet.
Termen användes av slavägare, precis på samma sätt som man använde "n-ordet".
3. Nej, "black trash" är inte en grej, för man hade redan ett annat ord för det (n-ordet).
4. Det du säger med din kommentar är att ifall någon kallar en vit människa "white trash" så är man automatiskt rasistisk mot svarta? Hur går det ihop?
5. Snacka om att försöka sätta dit folk, i n g e n i det här kommentarsfältet har sagt något rasistiskt mot svarta, men ändå ska du ta upp det? Dessutom anklagar du folk utan att du har någon som helst fakta bakom det?
6. Precis som "n-ordet" har blivit slang för "kompis" eller "bror" har white trash också blivit ett slangord för någon som är t.ex grovt alkoholiserad, drogmissbrukare, allmänt trashig eller bara fattig.

#37 - Anonym

Varför skriver du ”Therese” istället för ”Thereses”?

#38 - Anonym

@37 eftersom Therese slutar på ett S-ljud skulle det bli onaturligt och fel att skriva och säga ”Thereses”

#39 - Anonym

Haahahha #29 kan ju inte vara seriös. Så jävla lättkränkta töntar alla har blivit i dagens samhälle. Fan, ta och engagera er på riktigt och FÖRÄNDRA världen istället för att sitta och gråta på internet för att någon anonym på ett forum använder ett ord. Gå med i en förening, engagera dig politiskt, utbilda dig, jobba för människors rätt istället. Tönt

#40 - 29

Wow, vilken reaktion.

Väldigt fint hur ni tolkade min kommentar. Jag kan också informera #39 om att jag inte alls bara sitter och "gråter" på internet utan att göra något produktivt. Jag jobbar faktsikt själv med mänskliga rättigheter och är en aktiv medlem i Amnesty, som jag kanske också måste förtydliga här är en helt politisk obunden organisation och inte alls "vänstervriden" eller vad ni kan tänkas tro. Men fint av dig att du ville ge mig lite tips.

Något som verkligen förbryllar mig i era kommentarer är hur ni väljer att försvara uttrycket med att det inte alls handlar om svarta utan om alkoholiserade och fattiga. Ja, för det är ju så mycket bättre!

Jag kanske inte fattade mig särskilt tydligt i min första kommentar och gick inte in på det djupare då jag verkligen inte ville sätta dit någon utan bara flika in. Sen att så många verkar ha tagit det personligt är beklagligt. Men om jag nu ska försöka vara lite tydligare så är det jag menar att white trash inte är ett uttryck som bör användas så omedvetet. Det är väldigt klassfientligt och skapar bara mer vi och dem än vad det finns nu. Personer som kallas för WT är redan i utsatta situationer och att föra vidare ett uttryck som WT som har en sådan nedlåtande betydelse bidrar bara till att personerna blir mer utsatta. Och precis som alla typer av förtryck hör ihop med varandra så går föraktet mot underklassen och förtrycket mot färgade hand i hand.

Jag förstår att ni som argumenterar inte är intresserade av annan fakta utan verkar nöja er med Wikipedia men ifall ni ändå vill höra lite om white trash så länkar jag lite. Här får ni höra om och från "white trash" och kanske känner ni mer sympati för människor i utsatta situationer då. I kobra så finns det till och med en bild på jockiboi.

https://youtu.be/U08-3vlnZGU
Tendens – kortdokumentärer - Del 1/6. Dom kallar oss White trash: Vi kallar oss ju inte själva White trash.


Tendens – kortdokumentärer - Del 1/6. Dom kallar oss White trash: Vi kallar oss ju inte själva White trash.

https://youtu.be/U08-3vlnZGU

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/892927?programid=3381

#41 - Anonym

#40 och alla andra nu kan vi väl lunga oss lite va hahahaha, Therese och Anders e ju söta

förväntade mig inte att en blogg som heter "Svenska youtubers" skulle bli ett ställe där vuxna och barn tävlar i vem vet mest i politik och historia genom kommentarsfältet lol

#42 - Anonym

#40 och alla andra nu kan vi väl lunga oss lite va hahahaha, Therese och Anders e ju söta

förväntade mig inte att en blogg som heter "Svenska youtubers" skulle bli ett ställe där vuxna och barn tävlar i vem vet mest i politik och historia genom kommentarsfältet lol

#43 - Anonym

#42
Nej ock åter Nej med stora bokstäver therese lindgren är den mest falska personen som finns
hon gör allt för pengar o fame , stackars lilla brud som vart sjukskriven o tjänar
fantligat på sina samarbeten som hon lurar i sina följare med olika produkter
som hon marknadsför hoppas verkligen Anders hittar nån annan , För henne är han inte värd
finns så många bättrekvinnor Anders 11111

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com