#1 - Anonym

Som vanligt han skryter om att han bäst och blabla att han vet och kan dj:a men ja än en gång har han gjort bort sig totalt... Förvånad eller? NOT

#2 - Anonym

Det är ju alla andra på scenen som gör jobbet åt Jocke wtf kan ej kalla han en artist överhuvudtaget

#3 - Anonym

No comment... Han förtjänar inte mina ord

#4 - Anonym

Jävla Scengångare

#5 - Anonym

https://youtu.be/fzELuOPMwgw

#6 - Anonym

Hahahahaaha va fan gör han där???

#7 - Anonym

Så jävla misslyckad han kommer bara få spelnaingar för han är känd inte för att han är bra eller dålig han är fejk

#8 - Anonym

Så jävla misslyckad han kommer bara få spelnaingar för han är känd inte för att han är bra eller dålig han är fejk

#9 - Anonym

Jocke är inte mera en youtuber så varför ska du skriva om honom?

#10 - Sanningenomyoutubers

Kika iin nya skvallerbloggen istället som endast sprider positivitet och kärlek istället för att hitta någonting att klaga på how andra! Http://Nouw.com/sanningenomyoutubers ♡

#11 - Anonym

#10 Din blogg suger och den är så fruktansvärt dålig gjort... Kommer aldrig fortsätta att läsa den, jag stanna hellre här och lukta på blommorna ;)

#12 - Anonym

Bloggägaren borde nog snarare läsa Joakims bok och börja visa lite respekt då vilken vuxen människa som helst förstår att dom var tvungna spela en radioedit i TV så är väl självklart att han inte gör något vid DJ-Bordet och var nog kanalen som ville ge musiken ett ansikte då han både gör melodi och text.
Skärp er nu snälla och börja visa lite respekt.

#13 - Anonym

Kommentarsfältet på Bentes nya "hemliga" Instagram är fan vedervärdigt. Tycka vad man vill om Bente och hennes humor, men hon har iallafall ofta finess när hon skämtar om grova saker. Kommentarsfältet är dock fyllt av rasistiska, homofobiska och helt jävla kommentarer från 14-åringar som försöker skämta grovt men misslyckas TOTALT... Usch

#14 - Anonym

#13 Detta är inte skämt det ÄR rasistiskt och borde anmälas då det är olagligt på sociala medier och hets mot folkgrupp

#15 - Anonym

LÅT JOAKIM LUNDELL VARA!

#16 - Anonym

Vad heter Bentes hemliga instagram?? Ska fan gå in och anmäla skiten ur henne detta är fan inte okej någonstans att trigga unga människor till detta också, Nån måtta får de fan vara och nu har hon jävla gått för långt.... Vilka är med och anmäla Bente???? kommentera tack!

#17 - Anonym

Herregud Ida, hoppas karma för allt du gjort emot Jocke slår tillbaka emot dig än dag.
Han är inte ens youtube längre och ändå fortsätter du att vinkla exakt allt han gör?

#18 - Anonym

#17 Ida har fan inte gjort de är vi följare som sitter och diskutera om de! Ida publicera bara de som redan finns på internet

#19 - Anonym

#18 Hon väljer medvetet att vinkla för att hon vet hur folk går igång och skriver hat direkt. Köper inte ens hennes ursäkter att slå sig fri från ansvaret på denna blogg längre faktiskt.

#20 - Anonym

Tips: Läs Jockes bok, få lite insikt vad livet är, kommentera efter det.

#21 - Anonym

Joakim Lundell om någon är en youtuber. Vem fler än Joakim har 3 kanaler kvar på youtube om de ligger i hans förflutna och att han skäms för YT? Så länge han medverkar i andras videos och har egna kanaler är han högst aktuell för att vara en youtuber.

#22 - Anonym

#19 Awwwwwww är de synd om er Jockiboi fans eller? Ni tar åt er av allting herregud lättkränkta fans.

#23 - Sanningenomyoutubers

En skvallerblogg där det endast står massa påhitt & varje inlägg är vinklat åt att personen som inlägget handlar om har gjort fel, är det sådant man vill läsa nuförtiden? Tycker det är bättre om man nu ska läsa en skvallerblogg, att man läser renfakta & om det som skrivs, inte är 100% bekräftat av människan själv, ska stå tydligt på inlägget. Rekommenderar alla at titta in på en nyskapande skvallerblogg som endast sprider positivitet och kärlek! ♡ Ingen förtjänar att bli dumförklarad på en blogg inför 100tals människor.
Länk till en rimlig skvallerblogg: http://nouw.com/sanningenomyoutubers

#24 - Anonym

#23 Ida du borde ta bort dessa oönskade reklam innehåll i kommentarerna det är ganska störande, eller så kan du blocka ordet sanningenomyoutubers

#25 - Anonym

Detta va inget annat än stelt att se på det här va så PINSAAAAMT jag tror nog att de andra satt och skrattade åt han

#26 - Anonym

Haha JAG SATTE PÅ FEL LÅT

#27 - Anonym

Suck..
Sorgligt att du alltid har grattat varenda youtuber på deras födelsedagar, alla förutom Joakim. Istället skriver du ett inlägg om honom med skit.
Snyggt!

#28 - Anonym

#13 Bente är så jävla cringe att det inte är sant. Jag följer henne nästan bara för att det är som en bilolycka man inte kan titta bort från.

Hon har inga pengar, inget jobb, ingen verkar stå ut med henne, hon har depression, ingen ork eller livslust, jag skulle tycka synd om henne om hon skulle sluta skylla på ((pk sverige)) för sina problem. Folk har inte en pinne i röven för att de kritiserar dina pinsamma skämt och att du tatuerar in Beyonce text över hela kroppen - de har rätt att kalla dig för en okänslig idiot och du har rätt att gråta på snapchat varje gång någon har en annan åsikt än dig.

Bente hade ju faktiskt ett breakdown över beyoncedramat med tatueringen när folk skämtade om hennes sångröst, hudfärg och stil. Varför är det plötsligt inte okej enligt henne? Hon grät på snapchat i flera veckor. Take it or leave it.

#29 - Anonym

Nu krigar fru Jonna på snapchat. Arg som ett bi på bröderna eller ena brodern mer. Tycker mångt och mycket återigen som hon måste dela med sig av så alla hundratusen följare kan gå in och hata och avfärda. Detta par är de mest självupptagna individer som tycker hela världen ska kretsa kring deras liv. Herregud. Lös era problem utanför sociala medier era barnungar. Väx upp

#30 - Hanna

Vill inte kommentera något negativt men känner nu att jag tyvärr måste yttra mig då jag inte kan förstå hur du har mage till att skriva ett inlägg där du för det första klagar på ett ''fint'' sätt om att Joakim inte gjorde något utan endast stod vid DJ-bordet dessutom på hans födelsedag, fine det var andra som skrivit det först men du är inte något bättre för att du inte säger det direkt ifrån dig utan går igenom andras åsikter, sen för det andra att du tar med hatkommentarer och ger dom som skriver hat tid i rampljuset. Tycker du kan göra något bra med både din blogg och ditt liv istället för att sprida skit. Joakim har varit med om så mycket, du vet säkert inte ens hälften av allt ännu men ändå väljer du att kasta smuts på honom.
Människor som du äcklar mig, sorry to say men på riktigt SKÄRP DIG!

#31 - Anonym

Förstår inte Lundell familjen att med boksläpp och allt de berättat om familjen Berg gör att dom kanske inte vill ha kontakt mer. Jocke har delat med sig av familjehemligheter för miljoner människor. De är faktiskt Bröderna Bergs mamma också. Ens mamma är alltid ens mamma. Ens barn är alltid ens barn. Kött och blod. Sluta skapa hat

#32 - Anonym

Mycket avundsjuka här märker jag. Vad glad att han lyckats istället! Om han inte styrde musiken under klippet, varför ska han då stå och låtsas göra det? Det om nått är ju pinsamt, inte det ni tjafsar om.

#33 - Anonym

Någon som har sett Linns bröstbild? Sjukt kul

#34 - Anonym

#33 Va??

#35 - Anonym

#30 Bara för att han har varit med om så mycket så ska vi tycka synd om honom? Det funkar inte så du, man får inte bara respekt utan man förtjänar de!

#36 - Anonym

Håller med några ovanstående. Kan ALLA snälla anmäla Bentes extra konto (thebentish.extra) då det endast består av trakasserier och både rasism och homofobi. Kontot inte är för ”lättkränkta”, men allvarligt? Man är inte lättkränkt bara för att man inte tycker det är kul att ”skämta” så som hon gör, dvs trakasserier.

#37 - Anonym

#36 Det är inte ens skämt utan rasistiskt rakt av inte okej på sociala medier jag tycker att alla borde va med och anmäla varenda bild och hela kontot flera gånger

#38 - Anonym

Finns fler som haft svår uppväxt som fixar livet. De vill till skillnad från Jocke inte bli dalta med. De är vuxna nu och har ett bra liv. De blir för mycket jämt av Jocke. 1000 inlägg om allt. Han borde tona ner och se hur mycket människor som finns utöver han och Jonna.

#39 - Anonym

#38 ska J&J föreställa sig vuxna? hahah vilket skämt. Dem går ut på sociala medier inför flera tusen människor med sina problem i familjen och bråkar fram och tillbaka med sina bröder, snälla lär er att ta de privat det är liksom ingen i allmänheten som vill veta allt... Väx upp J&J nångon jävla gång och ta eran skit privat istället

#40 - Anonym

WTF!!! Bina är med i PH???

#41 - Anonym

#36 #37
tbh tror jag Bente kmr gå i taket igen om hennes sida blir borttagen och sen använda det som bevis på att pk sverige är över styr och att veganer och homosexuella är bakom allt eller vadfan hon försöker få fram. Ni kan anmäla bäst ni vill men det bästa skulle vara om någon kunde övertyga henne att hon som offentlig person har ett ansvar att inte mata 14 åringar med extremistmaterial.

#42 - Anonym

#41 att anmäla är i alla fall en början, är det någon som vill tipsa polisen om denna sidan?

#43 - Anonym

Omg Bina är med i PH, shit vad förvånad jag blev

#44 - Anonym

tipsa polisen om Bentes instagram alltså

#45 - Anonym

Skriv om att Binahoney checkat in i paradise hotel!!

#46 - Anonym

Pinsam snubbe. Lägg ner bara, du är ett skämt.

#47 - Dera

Någon som kan säga vad det är bente lägger ut på hennes "privata" insta?

#48 - Anonym

#47 trakasserier och både rasism och homofobi vad med du också och anmäl kontot som heter thebentish.extra

#49 - Anonym

Jag försår inte varför folk blir så triggade på thebentish.extra ? Liskom dom bilder hon lägger ut där tar hon från stora sidor med typ miljoner följar men dom ska ni inte hata nej haha ni är för roliga folk :D gå hata på dom stora sidorna ! Man inser ju nu Sverige jävligt lät kränkt land det är så synd och tragisk

#50 - SanningenOmYouTubers

!!!!!!!!! Läs snälla och positiva skvallernyheter istället för nyheter som får andra att sänkas på http://nouw.com/sanningenomyoutubers !!!!!!!!! Ge dig själv BRA info istället för RYKTEN!

#51 - Anonym

#49 1. rasism och all skit är inte okej på sociala medier lär dig att läsa reglerna vad man får och inte får göra!

2 det är hets mot folkgrupp vilket är olagligt

3. hon triggar småbarn till att tro att detta är okej i samhället.

#52 - Anonym

Bente klagar om att hon inte får råd med tvättmedel men ändå så går hon och fixar naglarna och fransarna. HAHAHAHAHA ORKAR INTE

#53 - Anonym

#52 Hon har verkligen inte koll på något i sitt liv. Trots att jag skrivit hur tråkig humor och dåliga moraler hon har tycker jag synd om henne. Det märks att de underliggande problemen är psykiska. Om hon bara kunde arbeta med de i stället för att "trigga xD" folk på instagram och snapchat skulle hon säkert komma på bättringsvägen.

#54 - Ida

Tycker ni som känner att det Benet gör är fel borde maila madlady och ifrågasätta deras samarbete med en offentlig person som hetsar sina följare till rasistiska och hatiska uttal.

#55 - Anonym

och Bente funderar ju också på att skaffa katt. Hur ska det gå, hon har ju inga pengar? Stackars katten kommer ju inte få mat

#56 - Anonym

#49 men dom stora englska Instagram sidor lägger ut exakt samma saker men dom får inte men när bente gör det sä ska ni hata som fan

#57 - ??

Vilket nätverk är Bente med i?

#58 - Anonym

#56 Bente har först och främst unga följare mellan 11-15 år medan skämtsidor på instagram inte har någon speciell målgrupp.

#59 - .....

Umgicks inte Bente med Thomas Sekelius ett tag eller var det vara på konsert tillsammans?
Hur kan hon helt plötsligt vara homofob eller vill hon bara sticka ut.
Jag läste på hennes instagram kommentarer där barn skriver rasistiska saker, helt sjukt.

Varför sitter hon och lipar och tycker synd om sig själv samtidigt som hon trycker ner andra. Påminner om Felicia Bergströms beteende.

#60 - Anonym

#59 Kanske hon bara vill sticka ut och visa hur edgy humor hon har, men vad hon missar är att hennes humor är så mainstream som bara är möjligt. Pinsamt att hon poserar halvnaken på instagram samtidigt som hon förknippar sig med folk som är emot just det. Bara en tidsfråga innan äldre fans vänder sig mot henne.

#61 - Anonym

Kan inte vi alla kontakta Bentes nätverk (om hon nu är med i en) eller hennes sponsringar?

#62 - .....

Vilket nätverk kan det vara?
Hon kan väl knappast vara med i något, inget närverk som vill bli förknippad med en rasist och homofob.

#63 - Anonym

är inget fan av jocke, men tycker påriktigt synd om honom. man ser verkligen på hans uttryck både här men även på hans senaste vlog att han inte mår bra alls. vrf måste alla va så elaka herregud? låt han vara

#64 - Anonym

Hahahhaah VARFÖR står han där? Som DJ står man bakom mixerbordet när man ska mixa låtar när man uppträder. Ska man bara spela sin egen låt så sätter man på playback och väntar i intervjusoffan. HAN SKA JU INTE ENS MIXA SÅ VARFÖR STÅR HAN VID MIXERBORDET? Så jävla retarderat hahaha

#65 - Anonym

Någon som kan screena bentes extra och lägga ut någonstans?

#66 - Alingsåsaren

Asså niu blir jag jävligt förbannad. Varför kastar alla skit på Ida! Jag tycker denna bloggen är jättebra!

#67 - Anonym

Undrar om han är själv nöjd med sitt jobb? Han ser verken glad eller lycklig ut.. Står bara stil..

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com