#1 - Rebecca

Asså Therese får väll snacka om vad hon vill på sin kanal? Eller? Sen är det ju upp till varo en om man vill kolla eller inte. Om Therese vill prata om sin vikt får hon de, om inte du vill lyssna, kolla ej videon. Hur svårt ska de vara?

#2 - Anonym

man får ändå lägga ut vad man vill och hon varnade ävrn i förväg lätt triggade personer

#3 - ??

men va, hon sa ju att hon vägde alldeles för lite så vad är problemet??

#4 - Maria

Älskar det här kommentarsfältet. Hade det varit Jocke som gjort någonting hade det varit 100+ kommentarer med hat. Nu har Therese gjort något: "Va? Men hon får väl göra vad hon vill!" ^-^ I vilket fall slutade jag kolla på henne när hon sa vad hon tyckte om djurens värde. Så tänker inte kolla på hennes video eller den där med "15 miljoner skuld". Så kan inte direkt kommentera då jag inte har någon fakta att basera det på.

#5 - Va int PK

Varför ska alla bli så jävla lättkränkta i dagens Sverige? Ägna er åt nåt annat istället sossar.

#6 - Anonym

Om detta var Jocke? Vad hade folk skrivit då :D

#7 - Anonym

Ja de va ju inte supernödvöndigt att lägga upp

#8 - Anna

Fyfaaaan!!! Vad lättkränkta alla ska vara i Sverige då!!! Blir så jävla irriterad!

#9 - Anonym

Hahaha om det hade varit Bente eller Jocke som gjort likadant hade det blivit ett jävla liv

#10 - Anonym

Blir så irriterad när folk försvarar Therese efter det här. Har absolut inget emot henne, men hon kommer ju verkligen undan bara för att det är hon. Bente hade aldrig kommit undan om hon gjort något liknande.

#11 - Elin

Hon sa att man skulle hoppa över några minuter om man inte klarade av att lyssna, och hon sa att hon vägde alldeles för lite vid 49 kg. Tycker inte att hon gjorde något fel alls, hon tog snarare väldigt mycket hänsyn till sina tittare och dessutom tycker jag hon har en viss frihet att prata om vad hon vill på sin kanal. Mvh anorektiker

#12 - Anonym

tyckte hon kunde ha pratat om situationen och triggervarnat och bara struntat i att prata om exakta siffror, kändes bara otroligt onödigt att nämna siffror då det får yngre tittare att börja fundera över om deras egna vikt är bra nog

#13 - Anonym

Hon satte ju tw?

#14 - En som inte är så jävla bitter hela tiden

HERREGUD! Alla ska vara så jävla lätt kränkta, om No har problem mer er vikt, banta eller gå upp kilon då? Som hon där på bilderna, SJÄLVKLART ska hon bli provocerad, hon är ju bara så jävla bitter på hur hon ser ut och orkar inte göra något åt saken och istället skyller på samhället, att det är alla andras fel att hon är överviktig tex.?! YOU GO GIRL (Therese alltså)! Bring. It on, det är bra att du visar alla dina sidor, jag följer dig för att du är så himla bra! GLÖM EJ, alla i dagens Sverige är så jävla bittra då de kommer alltid reagera på det du gör!!

#15 - Anonym

Sexokalypsen flaschback

#16 - Emma

Jag älskar Therese, men tycker hon gjorde lite fel här. Hon har många unga följare som kan påverkas negativt av dessa typer av videos :/

#17 - Ninen

Asså helt meningslös del hon gjorde? Hon kunde väl kommit till sin bröstpoäng och fråga direkt? Och förresten så var censuren sååå jobbig att kolla på så att jag var tvungen att hålla handen för de skiftande pixlarna. Men förutom just detta hon gjort och en del andra saker så tycker jag att Therese är en väldigt klok och bra människa. Alla har sina brister ÄVEN fast det absolut inte är en godtagbar ursäkt.

#18 - Jen

Gillar när andra skriver att alla är lättkränkta och själva blir kränkta för att andra är lättkränkta. Ja ni alla är kränkta, jag vet.. ni är Svenskar = lättkränkt.. haha

#19 - Hannele

Amirs snaps?!?!?! Marcel ser ALLT ANNAT ÄN NYKTER ut efter eventet de var på (vems var det? Make up store?) och hur gammal var han igen?

#20 - Anonym

Sveriges mest lättkränkta kommentarsfält klagar på att Sveriges är så lättkränkt? Ni blir ju kränkta bara Jocke öppnar munnen hahhahahaha

#21 - Anonym

Herreguuuuuuuuuuuuuuuuud lägg ner

#22 - eh ok

älskar att så fort det skrivs något om jocke så ska folk vara så jävla snabba med att påpeka '' sluta skriv om honom, han är ingen youtuber ''. men här sitter ni och ska SJÄLVKLART koppla detta som inte hade ett skvatt att göra med honom till JUST honom. lol.

#23 - eh ok

älskar att så fort det skrivs något om jocke så ska folk vara så jävla snabba med att påpeka '' sluta skriv om honom, han är ingen youtuber ''. men här sitter ni och ska SJÄLVKLART koppla detta som inte hade ett skvatt att göra med honom till JUST honom. lol.

#24 - Anonym

#24 Din kommentar skrämmer mig. Har du inte dåligt samvete av att skriva så fula ord till en människa så vet jag inte vad

#25 - Lol

Hade det varot Em kille hade den bara fått beröm

#26 - Anonym

Men lägg av med att skylla på att vi i Sverige är lättkränkta. Som om det här är unikt för Sverige? Så här ser det ut i välutvecklade länder. Vet inte om det är bra eller dåligt men är så jävla trött på kommentarer som "alla i Sverige är är så jävla lättkränkta". Lägg av, det här är inte ett Sverigeproblem.

#27 - Anonym

Att barn frågar henne om sin vikt kan väl inte hon ansvara över, utan det är barnens föräldrars ansvar att föra ett samtal med sina barn om hälsa och att äta rätt. Och lider man av en ätstörning kanske man inte ska klicka in på en video där det står en triggervarning. På internet finns inga safe spaces och kommer aldrig att finnas.
Att vara för smal och för tjock har inga hälsofördelar överhuvudtaget så förstår inte varför det ena ska glorifieras och det andra smutskastas beroende på vem man pratar med.

#28 - R

Fast alltså nu hänger jag inte med? Hon tar ofta upp psykisk ohälsa och dess följder, och jag kanske har fel, men kroppen påverkas väl fysiskt också? Det är väl jättebra att hon uppmärksammar att ens vikt också påverkas? Hon sa inget positivt om sin viktnedgång, snarare förklarade hon att hon kände sig konstant trött och att hon tog till för mycket koffein som hjälp? Tyckte hon var jättetydlig med att det inte är/var hälsosamt.

#29 - Sara H...

Det gick ju bra med Bentes initiativ om att sluta med Youtube. Riktigt tråkigt att hon inte gick igenom med det. Hon har tagit bort sin "Jag har gjort mitt"-video från kanalen. Hon var obviously butthurt över Madlady-grejen. Nu när det lugnat sig så ska hon börja igen. Dubbelmoralens drottning! Snart får Felicia Bergström passa sig, dags att överlämna dubbelmoralstronen till Bente?

#30 - Sandra

Hade detta varit Bente så hade kommentarsfältet sett så mycket annorlunda ut... ni är ju verkligen pantade hela bunten, blir så äcklad, ni alla är ju som en högstadieskola. Kanske är för att ni alla gå i högstadiet, gör oss alla en tjänst och håll er borta ifrån internet tills ni är myndiga... snälla!

#31 - Anonym

#33
Jag är lika gammal som Therese, och skiter fullständigt i hudvård (som Therese är besatt i) och jag har inte heller några rynkor, man blir inte rynkig bara för att man är 30.

#32 - Anonym

#33
Jag är lika gammal som Therese, och skiter fullständigt i hudvård (som Therese är besatt i) och jag har inte heller några rynkor, man blir inte rynkig bara för att man är 30.

#33 - Anonym

#33 förvånar mig inte det minsta. Så jävla mycket snack om att göra bra. För miljö o ändå använder hon skadlig brun utan sol och gifta ingrepp för hennes kropp.

#34 - Anonym

Hon satte ju en triggervarning utav en anledning.. KOLLA INTE om ni blir triggade eller kränkta.
Vad är det svåra att fatta? Kolla inte då jävla idioter hon la ju in en tid där hon slutat pratet om kroppsvikt. Så jävla irriterande att det HELA tiden ska vara någon liten bitterfitta som gnäller på allt och alla, .KOLLA.INTE.DÅ.
Ät vadfan ni vill, jag bryr mig inte ett smack om jag äter choklad direkt på morgonen eller ”för” mycket godis på helgen, väger mig aldrig och jag mår super! Sluta vara så jävla löjliga.

#35 - Anonym

Jag har levt med ätstörningar en längre period, men jag blir bara glad att man pratar om vikt. Hon pratar om att hon blivit smal naturligt genom att äta nyttigt, hon har inte hetstränat till den vikt hon har nu. Alla är olika, det är sånt man lär sig under terapin. Jag tycker det är bra att hon tar upp ämnet, för segnade är superviktigt att äta nyttigt men att man självklart ska kunna götta sig med.

#36 - Anonym

Hon gjorde en video om vikt, hon satte TW, hon varnade om att de kunde trigga folk. Men ändå valde de klicka sig in. Det får ta och skylla sig själva. Kan de inte ta en video som dom blev förvarnade av borde de inte ens vara på nätet.

#37 - Anonym

Hon gjorde en video om vikt, hon satte TW, hon varnade om att de kunde trigga folk. Men ändå valde de klicka sig in. Det får ta och skylla sig själva. Kan de inte ta en video som dom blev förvarnade av borde de inte ens vara på nätet.

#38 - Anonym

42, bara för man är äldre betyder det inte att man aska väga mer. Du är längre än Therese. Allt beror på att alla är olika. Du väger alldeles perfekt för din längd och kropp. ALLA är fina som dom är!

#39 - Anonym

De är sjukt att ni jämför bente med Therese? Ge mej en gång bente har satt tw Elr någon liknande varning på någon av hennes texter eller videos. Om bente hade satt varningar hade jag tyckt det var okey det hon gör oxå.

#40 - anonym

Jag förstår inte varför Therese fick så mycket hat! jag menar det är ju hennes kanal och hon får väll lägga ut vad hon vill!

#41 - :(

Älskar Therese MEN jsg har/har haft anorexia och detta är jävligt triggande, en trigger varning hjälper inte snarare har den motsat effekt, JAG KOLLADE ÄNDÅ

#42 - :(

Kan alla sluta förminska ätstörningar? Det är ett stort problem, ”du skulle inte kollat när set var tw”
Det var inte kag som klickade mig in det var ätstörningen som kontrollerar mig

Snälla läs på lite

#43 - Isak

Men för i helvete kolla inte på videon bara!

#44 - Anonym

Jag tror att många av Thereses unga följare kollar på det här och tänker "va!!! får jag större bröst om jag går ner i vikt, smalare OCH större bröst, två flugor i en smäll" och så börjar ätstörningsspiralen. Vad är hennes poäng, varför måste hon dela med sig av det här? Mvh tjej som varit svårt sjuk i anorexia

#45 - --

Fast vad är problemet?? Hon sa ju att hon mådde dåligt och därför vägde hon alldeles för LITE? Alltså att det inte är bra? Hur skulle det bidra till att folk vill väga mindre? Hon uppmanade ju snarare mer till att man skulle äta vad man vill och vara större???? herregud att folk ska ta åt sig åt allting och vinkla det istället för att se det hon egentligen sa.

#46 - Anonym

Hon gjorde videon olistad för typ 5 minuter sen, bra att den inte kommer göra mer skada

#47 - :(

Det spelar ingen roll om hon sa att det inte var bra, dey är intw de som går in i hjärnan. Det som går in i min hjärna är ät mindre=smalare

#48 - Anonym

Heja Linda Marie!!

#49 - Anonym

1. Har man såpass många unga tjejer och typ 500-600 k prenumeranter får man anpassa innehållet. Tex sätta åldersgräns osv

#50 - Anonym

Skärp dig Ida och sluta ta bort mina kommentarer din äckliga

#51 - Anonym

Gillar tessan men detta klipp i videon var så onödigt?? Vad ville hon få fram? Hon kunde frågat de hon frågade i slutet utan att dra hela den där historien och lägga on bilder

#52 - Anonym

Jag tycker det är osmakligt att försvara henne.

#53 - anonymis

videon är fortf kvar, men olistad https://www.youtube.com/watch?v=kX-GQEOTQF0

#54 - Anonym

Asså Ida jag fattar inte vrf du tog bort min kommentar jag skrev hur mkt jag vägde min längd och så skrev jag att jag gillar therse osv

#55 - Anonym

#54 Ingen nyhet om att Ida raderar kommentarer. Hon är ett skämt. Hon accepterar bara kommentarer som passar henne. Ett skämt är hon...

#56 - Anonym

#4 när pratar hon om djurens värde?

#57 - v

Ja hon satte TW, MEN att säga 'kolla inte om..' får ofta dessa personer att vela titta mer, folk vill se varför de skulle ta illa upp av det hon säger. Det var totalt onödigt att 1 ta upp vikt, nummer och siffror samt 2 att visa bilder. Det här får hennes unga publik att börja ifrågasätta om de själva väger 'lite nog'. Gillar Therese men det här var oansvarigt.

#58 - FRÖLUNDA

Therese verkar ju vara lika knäpp som Ida Warg. Detta är jätteviktigt att man INTE lägger ut. Jag vill inte att fröer barn ska få den fruktansvärda sjukdomeanorexi som Therese verkar vilja.

#59 - n

#55 jävla idiot du är som kastar skit på Ida.

#60 - W

#58 Varför tycker du att Therése verkar vilja att någon ska få anorexia? Vi måste ha sett olika videor...

Jag har haft anorexi och andra ätstörningar sedan jag var ungefär 5 år gammal och har nu själv ett barn som också har ätstörningar. Även om Theréses video och liknande videor kan trigga både mig och mitt barn, så anser jag att det i slutändan är MITT egna ansvar hur jag eller mitt barn reagerar på dessa videor och vilka val vi gör efter att vi sett dem. Det är verkligen inte Theréses ansvar.
Visst att det var lite onödigt av Therése att säga/skriva exakt vad hon vägde, men hon promotade ingenstans att det var en hälsosam vikt som hon trivdes med eller som hon tyckte hon var snygg i etc. Tvärtom så uppfattade jag det som om att hon vantrivdes med sig själv och sitt liv, både p.g.a att hon tyckte att hon vägde för lite och för att hon nått den vikten genom extremt onyttiga matvanor och träningsvanor.

De som blir triggade av videor som denna, måste nog stanna upp och ta i tu med sina egna problem och inte skylla på att det är Therése som gör så att de inte vill eller kan äta osv. Och ni föräldrar som har barn som blir triggade, HJÄLP ERA BARN! Se videon tillsammans, prata om vikt, hälsa, kost, kroppar etc. förklara för era barn hur man når en hälsosam vikt och hur man tränar/äter/lever hälsosamt.

Ingen ska behöva tassa tyst på tårna och inte våga prata om saker bara för att någon kan bli triggad, har jag ett problem och blir triggad av en video som handlar om mat och vikt, ja då har jag två alternativ. Antingen så kollar jag inte, eller så kollar jag och låter bli att skylla på andra för mina egna problem! Ju mer man sopar ämnen under mattan och lägger en "tabu" stämpel på dem, desto mindre öppet kan man prata om dessa problem.

#61 - A

Håller med dej W.

Dessutom tycker jag att om man ska skylla på att Ida Warg och Therése hetsar till ätstörningar och smala kroppar, vad gör då Sara Songbird och Felicia Bergström? Precis samma sak fast tvärtom-hetsar till övervikt och hälsoproblem de med.

Nej, har man problem med att se på viktrelaterade videor, så ska man nog prata med någon professionell och försöka ta itu med sina problem och inte skylla på youtubers.

#62 - Anonym

Läs bloggbevakning där är kommentarsfälten mognare.
Therese har inget fel gjort.
https://www.dn.se/kultur-noje/joakim-lundells-mamma-kritisk-mot-sonens-sjalvbiografi/
Nytt från Jockibois mamma. Tycker hon ska få säga sin version. JOCKIBOI har fått massa utrymme att prata om sitt. Inte mer än rätt. Likt Hanna W. Mycket med förtal om boken.
Jockiboi kan inte ta sig friheten att skriva ut allt han vill. Oavsett vad som är rätt. Utan att ta parti. Chrille och Jakobs pappa målar han ut också inför hundratusentals eller mer. Att han är strösta homfoben och rasisten. Galenskap att skriva ut ens. Oansvarigt. Med eller utan diagnoser.
Sluta häng ut ta de privat. Så slipper ni drama.

#63 - Anonym

Jag förstår inte hur folk kan missuppfatta videon så jävla grovt! Det handlade ju inte om att hon var tjock och började banta, det handlar om att hon rasade i vikt när hon mådde dåligt!! Och sen gick hon upp i vikt igen när hon mådde bättre igen. Hur i helvete kan folk få det till att hon uppmuntrar er till att banta eller att ni skulle vara överviktiga för att ni ser ut som therese gjorde 2015??? Hon pratade om sin hälsa och sen frågade hon om någon kände igen sig i det som hänt med hennes bröst. Dessutom varnade hon er som inte vill höra om vikt att spola förbi!

#64 - Anonym

Jag förstår inte hur folk kan missuppfatta videon så jävla grovt! Det handlade ju inte om att hon var tjock och började banta, det handlar om att hon rasade i vikt när hon mådde dåligt!! Och sen gick hon upp i vikt igen när hon mådde bättre igen. Hur i helvete kan folk få det till att hon uppmuntrar er till att banta eller att ni skulle vara överviktiga för att ni ser ut som therese gjorde 2015??? Hon pratade om sin hälsa och sen frågade hon om någon kände igen sig i det som hänt med hennes bröst. Dessutom varnade hon er som inte vill höra om vikt att spola förbi!

#65 - Anonym

Therese uppmanar verkligen ingen till att banta och hennes kropp hon har idag är långt ifrån för smal. Om man är såhär känslig och kollar på videon trots att hon säger åt er som inte vill höra om vikt att spola fram, då är man nog inte tillräckligt stabil för att använda youtube.

#66 - bella

Det verkar som att Linda-Marie inte sett videon, för då skulle hon se att Therese berättar att hon gick upp i vikt igen och inte är för smal längre. Sorgligt att hon ska börja shama någon som absolut inte gjort något fel alls.

#67 - bella

De är liksom inga före och efter bilder, då hon inte ser ut som på 2016 bilden längre.

#68 - Kajsa

Men grina då. Buhuhuhu

Hon varnade. Är bara att skita i att kolla på om man vet att man blir kränkt för exakt allt. Orkar inte detta patetiska land längre. Fokusera på riktiga problem istället.

#69 - Anonym

Jävla lättkränkta fittor. Haha, patetiskt. TITTA INTE PÅ VIDEON DÅ när ni ser thumbnailen ELLER NÄR NI SER DISCLAIMERN! HEEErrrreeeegud vad IQ-befriade vissa är.

#70 - Anonym

Fyfaaan för lättkränkta sverige alltså, usch. Stick och brinn

#71 - Anonym

Hon varnade ju för helvete både i videon och på sin instastory att om man var KÄNSLIG för prat om vikt skulle han INTE kolla på videon????? hon skrev ju förfan till och med in tiden i videon där nästa klipp börja. VARFÖR kollar man då om man är så fucking känslig och inte klarar av det??????? VARFÖR?????? snälla berätta för jag FATTAR inte hur man kan vara så dum, stackars therese alltså man kan ju fan inte säga något längre utan att någon bölar

#72 - Anonym

Min kommentar om hennes nya fake bröst (som hon försöker dölja att hon har gjort) och att hon gör botox regelbundet hos min mamma togs bort, varför? Börjar ju tro att therese har något med den här bloggen att göra.

#73 - hemlighetenbakomkaffe

Jag får faktiskt kolla upp det

#74 - lena berglund

det här så jävla onödigt en person som hon som har så många unga tjejer som tittar borde tänka efter lite vad hon publicerar på sin kanal och att hon måste tänka på konsekvenserna på det hon vinklar till något bra hon visar för och efter bilder hemskt det blir ju som en tillbaka blick för dom som har kämpat i emot sina ätstörningar och hon är säkert medveten om vad hon exponerar och vad det kan sända för signaler det är som ida warg som visar upp träning nyttig kost ur ett så konstigt perspektiv som visar ett så dåligt budskap speciellt för unga tjejer

#75 - Anonym

kan tjockisen linda hålla sin gris käft va fk leeekeeer hoooon, alla gör misstag

#76 - Anonym

kan tjockisen linda hålla sin gris käft va fk leeekeeer hoooon, alla gör misstag

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com