Sofia Karmefjord lägger ner foten mot Madlady

Efter Bentes uttalande om #Metoo har många valt att bojkotta Madlady eftersom de sponsrar Bente. 
 
Nu berättar Sofia Karmefjord att hon mejlat Madlady och bett de radera henne som samarbetspartner. 
 
Hon tycker att det är äckligt att Madlady tjänar pengar på tröjor med feministiskt budskap men samtidigt inte ta ställning när Bente gör sådana uttalanden. 

En läsare har mejlat Madlady och Madlady svarar att deras största prio att ta tag i detta på måndag. 
 
 
#1 - Anonym

Har ni sett vad bente skrivit på hennes instagram? Så jävla löjligt ''tänker inte be om ursäkt för min existens'' ALLTSÅ KÄFTEN

#2 - Amanda

Bästa bästa sofia<3

#3 - Anonym

BÄSTA SOFIA

#4 - Anonym


DE BORDE TA BORT BENTE SOM SAMARBETSPARTNER OCH INTE SOFIA????? sjukt att madlady fortfarande inte fattat

#5 - :D

Joel Wetzel dricker öl på @rebeccawicklin insta story

#6 - Anonym

Men är du efter? SOFIA väljer att ta bort sig själv som samabertspartnet. Eftersom att HON inte stödjer madlady längre. Pga att de stödjer idioten Bente

#7 - Anonym

Till #4

#8 - Anonym

Jag mailade madlady angående Bente och detta är deras svar:

Tack för ditt mail. Vi tar det på största allvar och dessa handlingar kommer att ha sina konsekvenser. Jag vill klargöra, att vi inte alls delar samma åsikt som Bente har framställt i sina senaste inlägg, och vi har ingen som helst anknytning till dessa förutom att vi har gjort samarbeten med henne (i andra inlägg) för att marknadsföra våra produkter.

Förra veckan lyckades vi, genom dialog med Bente att få henne att förstå att hennes privata ig-konto var oacceptabelt och högst oanständigt. Hon visade stor ånger och förståelse och därför gav vi henne även en extra chans för att visa förbättring, alla kan göra misstag. Jag tror inte att många företag hade tagit på sig detta ansvar, men det gjorde vi. Jag vill bara lägga fram detta som exempel på att vi faktiskt bryr oss och agerar.

Detta är vår högsta prioritet just nu och det första som kommer att tas upp med alla involverade under morgondagens måndagsmöte. Vi håller dig uppdaterad!

Önskar dig en fin söndag <3

#9 - Anonym

Ang bentes senaste inlägg på instagram så tror jag att hon skrev så JUST PGA MADLADY

#10 - Anonym

#6 jo,tack jag fattade det. Det jag syfta på är att det nästan alltid är "de som inte gjort nåt fel" som påverkas negativt. Sofia skulle inte behövt avsluta sitt samarbete om madlady från första början tog bort BENTE som samarbetspartner. Men förmodligen kommer det bli så att bente kommer få va kvar medan de tar bort sofia (eftersom att hon i pricip var tvungen då madlady är fett dubbelmoral, förstår hennes val till 100%) Kanske lite tydligare nu?

#11 - Anonym

#8 fick exakt samma svar när jag också mailade!

#12 - Anonym

Full offence vad fuck är bente schramm för namn?

#13 - Anonym

ang bentes senaste inlägg på insta, det är så sjukt att hon hela tiden använder härskartekniker som att tillexempel skriva om hennes sjävmordsförsök, eller skriva "förlåt för att jag är jag" enbart för att folk ska tycka synd om henne. samt enbart när hon själv inser att hon gått för långt och att det tillexempel kan påverka hennes samarbeten. Då hon ALLTID annars skriver att " Take it or leave it" " gillar du inte min humor så kan du dra" osv

#14 - Anonym

sätter ner foten*

#15 - Ida

Bente pratar alltid om hur hon inte tänker efter pga aspergers, menar hon alltså att hon inte gör saker för att provocera, utan att hon "råkar"? För vem som helst fattar att man inte lägger upp ett skämt om våldtäkt när man är i blåsväder. Hon har liksom valt att lägga upp den från kamerarullen, det är ingen spontant snap. Jag har ingen sympati för henne längre.

#16 - Anonym

Hahahahahaha
Förr stog Jules-Crilles Cave för narcissistisk personlighet störning. En person som bedårade sig själv av sin egen spegelbild. En överdriven självkänsla med stort behov att vara i centrum med mycket överskattad självbild.

Nu har vi Jocke hahaha...citerar hans snapchat...hahaha...
Jag har börjat se 11:11 hela tiden, alltid på mobilen varje dag råkar jag kolla på startskärmen då och om der inte är mobilen är dock klockan i bilen eller annat, och detta är tydligen något as stort fenomen hos vissa.

OMG han har för mycket tid med sitt alterego. Nu får barn läsa detta och höja denna självgoda herre på 32 jordvarv ännu högre upp i predikar stolen. Detta sägs då vara ett fenomen som är ljusarbetare. Människor på jorden med ett uppdrag att sprida visdom kärlek och ljus och jadda jadda. Men kom igen. Vad ska du tuta i dessa barn härnäst. Prova hålla saker för dig själv och bolla med dina jämnåriga vänner. Inge hat men de blir för mycket och de slutar aldrig.

#17 - Anonym

Vet inte ens vem Sofia är, men kan tänka mig att gifta mig med henne. HUR SJUKT är det inte att hon är den första offentliga personen som säger till?

För övrigt så har jag Aspbergers, och jag hoppas verkligen att det här inte är vad folk tror om "oss".

#18 - Anonym

Heja Sofia!

#19 - Sara

Visst att hon har diagnoser som gör att hon inte tänker innan hon talar. Men det utesluter inte det faktum att hon faktiskt har sådana åsikter. Hade hon inte tänkt så som hon gör hade hon heller inte uttryck sig så som hon gör med eller utan asperger. Det är som att påstå att alla med ADHD eller asperger uttrycker sig rasistiskt, homofobiskt eller antifeministiskt.

Hon sätter på sig offerkoftan och skyller på sina diagnoser som hon brukar göra.

#20 - Anon

Är ju inte heller som att Aspergers är ett personlighetsdrag. Bara för att man har en diagnos är man ingen shitty människa. Bente är en shitty människa som råkar ha diagnosen Aspergers, precis som en annan människa kan vara fantastisk och också ha diagnosen Aspergers. Hennes åsikter grundar sig inte i hennes diagnos, den bidrar bara till att hon inte har några spärrar när det gäller att framföra dessa åsikter. Men som sagt, åsikterna har hon oavsett vilken diagnos hon har eller inte har. Precis som när fulla personer yttrar sig illa eller kanske sexuellt ofredar någon och sedan skyller på att "jag var full!". Man blir inte en annan person för att man dricker, snarare att man är sig själv MER och verkligen visar sina sanna sidor som man i andra sammanhang lyckas dölja.

#21 - Anonym

Asså Bente måste skämta på sin mystory

#22 - U won

BENTE är inte längre en sponsor

#23 - Anonym

Bente skriver på snap nu att Madlady kommer sluta sponsra henne!!

#24 - Anonym

ÄNTLIGEN tar någon ställning mot Bente, ÄNTLIGEN!

#25 - Anonym

Sofia du är fantastisk, äntligen någon som gör sin röst hörd och inte håller käft!!!!!
Och den enda som har förstört något för Bente är hon själv!

#26 - Moa

Hahaha Bente måste skämt? "Tack för att ni förstör mitt liv" ang att folk börjat säga till madlady? Alltså vadå ni? Det öe ju hon som gör uttalandena?? Hahahah

#27 - Anonym

" nu ahr ni fått som ni vill,madlady kommer inte jobba med mig mer, tack för ni förstört mitt liv" "ni får mig att vilja ta mitt liv, hoppas det känns bra för er när jag väl gör det" HAHAHA OMFG

#28 - Aaa

Nu är hennes liv förstört....
Snälla bara för man inte får gratis kläder så betyder det inte att livet slutar.
Då skulle mitt liv också varit förstört för mig och många andra, eller hur?🤔
Börja jobba då istället som många andra gör.

#29 - Anonym

Hur har Bente mage att skriva att vi får henne att vilja ta sitt liv?? Det är HON som har gjort fel, folk har reagerat på felen HON har gjort, och ifrågasatt HENNES sponsor om dom vill arbeta med henne efter HENNES misstag. Man får stå för det man säger Bente, och när man gör samma fel gång på gång blir det tillslut konsekvenser, I aint sorry som Bente skulle ha sagt

#30 - Anonym

Blir så jävla lack när Bente säger att vi gör så att hon vill ta livet av sig pga Madlady inte vill.jobba med henne mer.. MEN DET ÄR JU FÖR FAN DU SJÄLV BENTE SOM.BETER DIG SOM EN JÄVLA IDIOT, ingen annans fel än ditt eget.

#31 - Anonym

Hur skulle bentes liv vara över bara för att hon inte får gratis kläder? Känns som hon redan har dubbelt så mycket som en ”normal” människa, och behöver hon pengar går det att få via andra jobb eller socialbidrag. Allt går om man bara tänker och försöker lite

#32 - Anonym

Queen

#33 - Julia

Linn har också avslutat sammarbetet med madlady

#34 - Anonym

Älskade Linn ber dem också dra, äntligen!!!!

#35 - Anonym

Hur har Bente mage till att skämta om rasism, homosexuella, veganer, feminister, kvinnor som
Har varit med om något hemskt. Äckliga individ

#36 - You mad ?

Ska bli kul o se hur många influcer som kommer säga upp sina samarbeten med madlady nu :D

#37 - Anonym

Bästa Sofia !!

#38 - Anonym

Älskar att ni står upp för metoo samtidigt som ni gör personliga påhopp emot någon som inte har samma åsikt. Om ni påriktigt undrar varför folk hatar feminister så kanske ni förstår.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com