Madladys svar

Madlady berättar i ett mejl att de officiellt avbrutit deras samarbete med Bente eftersom de inte delar samma åsikter och värderingar. 
 
De har gång på gång haft en dialog med henne men det har inte blivit någon förbättring. 
 
#1 - Anonym

BRA MADLADY

#2 - L

tack!!

#3 - L

tack!!

#4 - L

tack!!

#5 - Anonym

Yaaaas

#6 - sandr

så bra!! på tiden bente lär sig

#7 - Anonym

Jaa det har gått fööör långt! Det är rätt illa när VD:n måste steppa in och mejla en SÖNDAG.
Bente grävde sin egna grav. Hoppas hon söker riktig hjälp nu och tar tag i sitt liv.

#8 - Anonym

Fattar inte varför Sofia och Linn avslutade med Madlady?? :O kan nån förklara?? <333

#9 - Anonym

"som har uppkommit på hennes kanal det senaste" om jag inte minns fel så har hon hållt på såhär månader liksom, har dom inte kolla på vad folk dom sponsrar lägger upp? på snap, insta, yt osv? Hon har hållt på såhär länge och nu helt plötsligt ska dom göra något åt saken för det är så många som skriver...

#10 - Anonym

ÄNTLIGEN!!!!

#11 - Anonym

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

#12 - Anonym

Bra ställningstagande och heeelt rätt. Hon har som sagt inte förbättrats trots tillsägningar, inte bara från Madlady utan otaligt många fans.

Hon har själv satt sig i den här sitsen, och hennes "hoppas ni är nöjda" är bara manipulation från hennes sida för att slippa ta ansvar.

Det här hade inte behövt hända om hon tagit åt sig av kritiken i första blåsvädret.

#13 - Anonym

Bente får vända sig till sin youtube kollega Jocke som kanske blivit en ljusbärare. Ett fenomen som finns på jorden för att sprida ljus och kärlek.

Svar: 😂😂😂
svenskayoutubers.se

#14 - <3

grym uppdatering!!

#15 - Hej

Skönt att du börjar uppdatera mer igen !! :)

#16 - Anonym

Är seriöst trött på det här samhället. Är man inte stenhård feminist, vegan och jätteintresserad av att förändra världen är man hatiskt. Låt folk ha sina åsikter, är man inte feminist så är man inte - man hatar inte kvinnor för det?

Kan med handen på hjärtat säga att de som behandlat mig sämst är just kvinnor, och därav anledningen till att jag själv inte är feminist.

#17 - Hataryoutubers

Skulle polisen se att bente skriver på sin snap att det är hennes följare (BARN) som förstör hennes liv o gör så att hon vill ta sitt liv. så skulle hon åka dit för grovt förtal! VET hon vad fan det kan göra med barn när man säger så grova saker?!!!! Dom kan må jättedåligt! Det är för helvete traumatisk upplevelse för ett barn att se när en vuxen förebild hotar om döden OCH LÄGGER SKULDEN PÅ UNGEN!!!!

#18 - Anonym

16# Vad har det med att göra att en person som några timmar efter hon bett om ursäkt öppet skämtar om våldtäkt?

#19 - Anonym

#16 hade inte feminister funnits hade du inte haft rösträtt, rätt att få jobba, din man hade varit din vårdnadshavare (ja det är sant), du hade inte kunnat göra abort, Osvosv:) Kvinnor, feminister på 1910 talet KÄMPADE för dina rättigheter

#20 - HannahSthlm

Glömde visst text! Gillar att göra gif. Kul att läsa om You Tubers.. har dock ingen ork att kolla.. men bra blogg/ Johannaxoxo

#21 - Anonym

Till #19: Säger inget om dåtidens feminister, de gjorde något för samhället.
Nutidens feminister sitter bara och gråter ocj hoppas något ska hända. Sad but true.

#22 - Anonym

Jaaaa!!!

#23 - Anonym

I stunder som dessa föreslår jag detta: https://youtu.be/kUxW7J2-vUU

Where is the love? <3

#24 - Anonym

#21
Så är inte fallet. Feminister idag kämpar för många goda saker. Exempelvis har feministers "gnäll" nu lett till att politiker börjar ta BB-frågan på allvar. Det har skett alldeles nyss. Det pga feminister som diskuterade på internet och sedan demonstrerade på gatorna. Pga dagens feminister kommer förlossningsvården få en jättestor satsning i nästa budget. Och nu när #metoo är i stort fokus har exempelvis kända våldtäktsmän fått sparken. Detta pga dagens feminister som "gnällt". Det är stora och fantastiska förändringar som bidrar till kvinnors säkerhet i Sverige. Det bidrar till Din säkerhet i Sverige.

Sedan kan vissa feminister självklart vara otrevliga. Bara för att man har några goda värderingar betyder det ju inte att man automatiskt är övermänsklig och snäll i alla lägen. Men feminismen är viktig. Den jobbar just nu för att ditt och mitt liv ska bli bättre.

#25 - Anonym

#24: Absolut, menade inte att dra alla feminister över en kam - bara det att majoriteten av alla feminister jag stött på har varit odrägliga, sett sig själv som mer viktiga bara för att de "har koll" på samhället och klappar en på huvudet för att man inte förstår. Sedan finns det absolut kvinnor som säger sig vara feminister som jag ser upp till, jag känner bara att jag inte passar in i mallen för nutidens feminister och tar avst

#26 - Anonym

... och tar avstånd från det, just för att feminism idag har blivit något det inte var förr.
Men I'm all for kvinnors rättigheter, aborträtt, att offret alltid har rätt. Men jag gillar inte när det går till överdrift och att alla måste tycka samma sak.

#27 - Anonym

Fast det handlar inte om att "alla ska tycka likadant och alla ska vara likadana", det handlar om att Bente ständigt kränker folk, inte lyssnar på kritik och tror att hon kan bete sig hur som helst. Självklart får man tycka vad man vill, men man måste kunna bete sig respektfullt mot andra för det.

Hennes beteende är inte okej, punkt slut. Och de som försvarar henne bör rannsaka sig själva lite. Hon "skämtade" om att analvåldtäkt för typ tre timmar sedan, det är uppenbart att hon grävt sin egen grav.

#28 - Anonym

You're doing great sweetie

#29 - Anonym

You're doing great sweetie

#30 - Anonym

#27 E X AK T

#31 - Vad i

jocke skrev till Hanna w öppet och synligt på snap. skulle inte han sluta hänga ut folk och bara fokusera på kärlek och allt bra? sluta o ta allt så offentligt? har han glömt vad han sagt tidigare? kolla bloggen stoppa pressarna

#32 - Anonym

#27
Precis. Feminister säger emot anti-feminister, inte för att alla måste tänka likadant, utan för att man generellt brukar säga emot de man inte håller med. Det gör alla människor oavsett rörelse, för det är liksom det som är debatt.

Sedan finns det alltid folk som beter sig som idioter också. De här kommentarsfälten bedriver liksom en slags jakt på Bente som känns mer som ett gottande i någons misär än vad det känns som att man verkligen vill göra gott. Jag är först att säga att jag verkligen tycker att Bente beter sig otroligt illa på flera sätt. Och att Madlady avbryter sitt samarbete har ju egentligen absolut ingenting med hennes kritiker att göra. Hade Madlady stått bakom det hon sa så hade de ju inte avbrutit samarbetet, hatstorm eller ej. Men jag tycker också att dessa kommentarsfält är långt ifrån konstruktiva. Det kanske man inte ska förvänta sig att de ska vara iom skvallerblogg, men vad man än anser om Bentes beteende så beter sig folk riktigt illa här också. Kritik är hur bra som helst, men som sagt är det inte mycket konstruktiv kritik här alls. Det är väldigt värt att belysa.

Vill också säga att jag verkligen tycker det är otroligt ledsamt att Bente mår så dåligt som hon gör. Jag hoppas innerligt att hon snart börjar gå mot det bättre. Självmordstankar och dessutom självmordsförsök, det är otroligt tragiskt och jag hoppas hon har ett bra skyddsnät som tar hand om henne.
/#24

#33 - Anonym

#32 - Förstår precis vad du menar, och jag står absolut inte bakom den hatstorm som blivit. Jag tycker dock att det är många som faktiskt varit rätt konstruktiva i sin kritik, inte bara denna gång utan alla gånger som Bente hamnat i blåsväder, men hon verkar ju inte besitta förmågan att ta till sig av den sortens kritik, så det verkar ju som att man behöver ta till lite hårdare tag för att det ska hända något. Sedan finns det ju folk som går över gränsen, absolut. Men det går nog inte att komma ifrån tyvärr.

Självklart är det tråkigt att någon mår så dåligt som hon gör, men tycker det är förjävligt av henne att skylla på sina följare när många av dem är barn. Tänk så sitter en typ 11åring därute och tar på sig skulden för Bentes självmordstankar, när det faktiskt inte ens är följarnas fel, det är Madlady som tagit beslutet att avsluta samarbetet med henne efter hennes övertramp. Det är i grunden helt och hållet hennes eget fel. Sedan så kan man inte styra över sitt mående och alla kan må dåligt, men hon har ändå haft psykiatritider som hon skitit i osv, hon hade kunnat stannat kvar på psyket och fått riktigt hjälp. Lite ansvar har man faktiskt över sitt eget mående. Man kan inte skylla på andra hela tiden, i synnerhet inte när man (delvis) mår dåligt över något som man själv orsakat. Liksom ta en paus från rampljuset, jobba på sig själv. Hon hade kanske inte ens hamnat i den här sitsen om hon tagit tag i sig själv första gången hon satte sig själv i skiten.

#34 - Anonym

#33
Absolut. Det håller jag helt med om.
/24 och 32

#35 - Anonym

Tack madlady nu står ni upp för vad som är rätt o fel sen att Bente skriver att vi kommer stå för hennes självmord tycker jag är så himla grovt o fult att säga ttcker alla ska dluta följa henne överllat o göra så att hon inte är offentlig heller för hon ör 23 o hotar med att ta sitt liv hela tisen o sktller pp sina följare o hennes stil är inget folk ska se o barn

#36 - Anonym

Äntligen förfan, hon kan inte tro att hon bara kan skylla sitt äckliga beteende på diagnoser och påsåvis bortförklara sitt beteende. Bra madlady, starkt beslut av er!

#37 - anonym

#16
Att skriva att "#metoo" asså jaja vi har fattat, det är synd om alla kvinnor i hela världen" + att hon har skrivit/sagt allmänt dumma saker är inte samma sak som att inte vara "stenhårt femenist, vegan och intresserad av att förändra världen". Att använda det påståendet för att folk reagerar på när någon skriver sexistiska, rasistiska eller homofobiska saker är en ren och skär lögn, folk reagerar så stark för att det som någon har skrivit/sagt för att det har varit till exempel rasistiskt INTE för att man inte är vegan.

#38 - Sara

Nu lägger Bente ner med att vara offentlig person.
Kolla hennes snap.

#39 - Anonym

#metoo är typ det bästa som har hänt i Sverige på länge.

#40 - Msmma

Tips! Therese lindgren hade en tävling som skulle avslutas 22/10 men som hon ännu inte lagt ut vinnaren på. Det är på hennes vlogg "hjälp"

#41 - Anonym

#40 hon har kontaktat vinnaren, bara att hon inte lägger upp de offentligt för respekt

#42 - Anonym

Jaha, då ska vi se hur länge det håller den här gången innan Bente är offentlig person igen, är ju inte direkt första gången. Sen är det så jävla töntigt att skylla på sina följare som reagerar när någon beter sig illa och alltid komma "ni får mig att vilja dö, lägger ner nu". Och om hon nu ska lägga ner allt som hon säger? Varför då publicera en snapchat video och simsvideos? Dubbelmoralens drottning

#43 - Anonym

ÄNTLIGEN

#44 - Anonym

#40 Therese la nyligen upp på sin insta-story om någon tävling som var avgjord och vinnaren kontaktad så att alla skulle veta att det var klart.. Kanske ar det

#45 - Anonym

Hur fan kan man lägga ner att vara en offentlig person? Bente är beroende utav sociala medier köper inte ett öre om att hon kommer att sluta synas med hennes korkade åsikter. Den som tror på henne måste vara tappad som henne. Jesus.

#46 - Anonym

#42 hon sa på snapchat först att hon skulle sluta me o va offentlig o sen att hon bara kommer ladda upp sims videos eller snapchat videos för att få in pengar haha hon ville inte erkänna från första början att hon bara håller på med youtube för o få en inkomst, märkts väldigt länge att hon inte är intresserad av det längre xD

#47 - Anonym

tror verkligen inte att folk kommer att komma fram till henne på stan efter allt hon har sagt. hennes karriär är ju helt över. Att en skylla sitt psykiska mående på hennes så kallade "fans" visar ju hur lite hon faktiskt uppskattar dom. Även fast hon beter sig som skit så skapar dom fanpages osv, men visad hon någon uppskattning? Nej
Hennes liv går ut på att dela med sig av när hon hämtar paket, köper cola och klagar om hur dåliga och lättkränkta alla är. När youtubekarriären är över, vilka pengar betalar hon hyra med då?
jag tror inte att hon tänkt så långt, "det är väl bara o flytta hem till mamma"
snälla rara sök lite jävla hjälp innan du spyr ut din skit på oskyldiga människor

#48 - Dera

#38 undra hur länge det gäller då. Om en dag kommer hon väl som vanligt "har öppnat min snap och instagram igen, ska göra videos ändå, jag vill va offentlig ändå" som alltid, börjar med ett 'hot' och sen tar tillbaka det 1 sekund efteråt. Hon har ju inget konsekvenstänk ALLS.

#49 - Anonym

till alla som klagar det räcker nu, varför av följer ni inte henne på snapchat istället och koncentrera er på ert eget liv, vi alla behöver pengar och jobb drf gör hon samarbeten. Ni bokstavligen gillar inte denna personen men ändå sitter ni och följer henne ni är ju för fan ett vandrande skämt. och nej jag gilla inte heller Bente men för de behöver man inte sitta och klaga dagligen på en individ. Man beter sig mot andra medmänniskor hur illa än dem beter sig tillbaka det kallas att ha ett hjärta.

#50 - Anonym

Bente ska ju till den där skönhetssalongen i Malmö imorgon för att få nytt löshår. Rapunzel vill inte heller sponsra henne längre. Undra om den där salongen vet hur hon beter sig och att både Madlady och Rapunzel inte vill samarbeta med henne längre?

#51 - M

Påriktigt, tycka vad man vill med Bentes åsikter men att som många här bemöta Bentes hat med med ännu mer hat är la ändå inget rimligt sätt att agera på??

#52 - Anonym

Anledningen till att folk ville att Madlady skulle sluta sponsra bente var för att Madlady står för saker inte bente står för, som bente går emot. Därför tycker folk att det är skevt att dom samarbetar med någon som inte står för DERAS åsikter, vi hatar inte för det.

#53 - Anonym

Dessa människor som tycker det är bra att bente förlorade samarbetet med Madlady...
inte undra på varför man hatar människor. De är äckliga varelser. Jag hoppas verkligen att dessa varelser dör ut. Seriöst. Mänskligheten borde dö ut. Vi förtjänar inte att leva.

#54 - Anonym

#53 dra inte alla människor över en kam

#55 - Anonym

Människor på denna sidan skriver bara hat för att ni kan vara anonyma men i verkliga livet vågar ni inte gå fram till personen och säga de rakt i öga mot öga, ni är fega kräk som gömmer er bakom en skärm. Stå för vad ni skriver åtminstone om ni ska skriva hat.

#56 - Felicia A

Förstår varför folk ej tycker Bentes beteende är ok, men varför ska ni hata på henne? Jag gillar inte henne men skriver inte kommentarer om hur värdelös hon är, om hur hon borde misshandlad av folk på stan(såg det på ett annat inlägg) osv.

Ni är lika hemska som Bente då, men skillnaden är att hon inte beter sig som hon gör anonymt. Ni är anonyma, ni är fega.

Ska ni skriva hat, säg iaf vilka ni är.

#57 - Anonym

Super! Bra av madlady att ta tag i det här

#58 - Anonym

#53 Men snälla håll käften. Du snackar om mänskligheten om vad du läser på denna blogg. Bete dig

#59 - Anonym

Men snälla någon, hon använder denna taktik för att man ska tycka synd om henne. Jag har inte under denna tid kastat ökennamn på henne eller hatat henne till mitt yttersta. Men hon har betett sig så jävla fel och hon förbättrar heller inte sitt beteende, då får man stå sitt kast. Hennes ursäkt går inte att inte längre att godta eftersom hon inte försöker ett enda jävla skvatt för att aldrig hamna där igen för det gör hon ändå.

Jag tycker INTE det var fel av oss att ta ställning till detta med Madlady men jag kan verkligen medge att man inte ska sjunka till hennes nivå och kalla henne massa ökennamn o vice versa. Och om du läser detta Bente, sluta tycka synd om dig själv i denna situation eftersom du försatt dig i den, utan lär dig utav det. Du är en vuxen människa och kan fan så mycket mer än att bete sig som en barnrumpa som inte kan ta konsekvenser och kritik för sitt handlande. tack

#60 - Anonym

Nu slutar Bente med YouTube, att hon ens säger något i stil med "Jag tänker inte säga en massa bortförklaringar". Är ju dumt då hon varje gång varit i en "skandal" och använt bortförklaringar, men nej, såklart inte nu när hon ska sluta med YouTube.

#61 - Anonym

#59 #60 ni är inte så mycket bättre själva, varför stå ni inte för det ni skriver och visa vilka ni är istället?

#62 - Anonym

bente slutar med youtube.

#63 - Anonym

Nivån på det här kommentarsfältet, o herregud. Har ni något att skriva till henne, skriv kritik inte rent hat. Det är inte bättre att kritisera hat med hat. Dessutom tycker jag att många glömmer bort att hon faktisk har asperger och grov depression, vilket är många faktorer till att hon inte funkar som normen gör. Människor är väldigt bra på att bara klaga, och inte se en anledning till ett visst beteende. Och nu försvarar jag inte Bente, tycker att hon gjort fel, men jag förstår henne. Jag förstår varför hon reagerar som hon gör osv. Och att det gått så långt med denna hatstorm att hon slutar med youtube är bara sjukt. Är människor så Idag? Vill man bara ont om andra människor?

#64 - Anonym

är det bara jag eller är det nice att se bente gråta? hahah

#65 - Anonym

Jockes mamma har skrivit en artikel i nyheter24 om boken och hennes syn på allt. Såklart så gjorde Jocke en live om det då han motsvarade sllt. Tänkte på en sak, när man ljug blir man väääldigt arg när man säger emot tex om jag varit otrogen mot min pojkvän och han frågar om jag varit det så svarar man arg tillbaka. Exakt så gör Jocke i videon. Den är lätt och hitta har inte länken just nu

#66 - Anonym

#64 håller med haha

#67 - Anonym

ÄNTLIGEN SLUTAR BENTE MED YOUTUBE

#68 - Anonym

https://nyheter24.se/amp/debatt/896238-joakim-lundell-mamma-berattelse

#69 - Anonym

Är alla på den här bloggen sadister eller? Ni njuter verkligen när andra mår dåligt och känner smärta.

#70 - H

Tycker det gick för långt denna gången och ja hon förtjärnar nt att madlady sponsrar henne. Men det är över nu, madlady har slutat samarbeta med Bente, Bente har även lagt ner sitt offentliga liv och pallar inte mera

Så det jag vill säga är att kan vi släppa detta nu? Låt Bente leva sitt liv hur fan hon vill för alla har olika åsikter men kanske överdriver ibland. Ta hänsyn till Bentes val nu, stötta henne istället för att trycka ner henne ännu mer för vill ni vara den sista personen som trycker på den röda knappen. Ord kan leda till självmord. Hon mår sjukt dåligt nu så jag tycker att det är över så vi behöver inte bry oss lika mycket.

Säger inte att jag är på Bentes sida, men hur orkar ni lägga tid på detta så snälla det är över nu, just let it be❤️

#71 - Anonym

Ogillar verkligen bente men får ont i magen av att se henne att gråta, antar jag har för mkt empati :)))

#72 - Anonym

Inte synd om henne alls :)

#73 - hon som ej kan vara tyst

Tycker att det är fel gjort.. att dom inte har samma värderingar.. seriöst om alla företag skulle tänka så, så skulle dom inte ha några kunder.. ni som handlar på h&m tycker ni att det är OKEJ med barnarbete? Visst att dom kan säga till Bente att hon måste börja bete sig annars avslutar dom samarbetet med henne..

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com