#1 - Anonym

men herreguuud.. Skyller på sina följare när det är hon själv som satt sig i den situationen?!

#2 - Bliop

Hur kan hon skylla att hennes liv skulle gå miste på oss

#3 - shit

bara en massa människor som blir arga av någon annans åsikt, yeez alla vet att bente tycker sjuka saker bli inte så förvånade hahaha

#4 - Anonym

Det är hon som gör att hon är där hon är nu!

#5 - Anonym

HAHAHA yeeeesssss finally jag hoppas att du lär dig din läxa nu Bente.

#6 - Anonym

Har ni läst vad ni skrivit om henne eller? Det kan knäcka vem som helst. Hon har förklarat sig och bett om ursäkt men ändå skapar ni värsta drevet mot henne. Ja det är NI FÖLJARE som Knäcker henne och kommer vara anledningen till att hon en sorlig dag kanske tar sitt liv. Bara att inse att ni inte heller är så jävla bra människor.

#7 - ..

#3 bente har ju ingen annan inkomst än madladys samarbeten? alltså får hon inga pengar

#8 - Anonym

ALLTSÅ HIGH FIVE TILL OSS! vi är grymma

#9 - Anonym

#7 Men lägg ner ''förklarat sig och bett om ursäkt'' SOM HON GÖR VARENDA GÅNG HON SÄGER NÅGOT KRÄNKANDE MEN SEDAN GÖR SAMMA SAK OM OCH OM OCH OM IGEN

#10 - Anonym

HAHAHAHA FAN VAD GRYMMA VI ÄR!!!

#11 - Anonym

Måste alla verkligen göra en grej av allting? Förlåt jag förstår att det inte var bra att lägga upp så. Men huuuur kan ni som klagar på henne sen sitta och kommentera grova och sjuka saker till henne. Ärligt. Folk gör misstag och folk klantar till sig, ni behöver inte förlåta henne. Men ni behöver iallafall inte vara värre själva.

#12 - Anonym

Att folk inte skäms. Att rikta massa hat mot en tjej med en funktionsnedsättning, vilket Aspergers är. Man ska inte gömma sig bakom sina diagnoser. Men det är trots allt ett skäl till varför hon gör som hon gör.
Har själv erfarenhet kring detta, då jag har en familjemedlem som också har Aspergers, så hen funkar likadant som Bente. Beter sig väldigt klumpigt osv. Jag har även pluggat och jobbat inom detta.
Så jag har stor förståelse för Bente. Hon har det inte lätt.

#13 - Bente slampish

Hon är ju ett as så jag förstår dom

#14 - Anonym

ALLA går in på youtube och avföljer. Som en symbolisk handling.

#15 - Anonym

SLUTA SKYLLA BENTES BETEENDE PÅ HENNES FUCKING DIAGNOS!!!!

#16 - Anonym

Linn Ahlborg har precis som Sofia (som du skrev om i förra inlägget) slutat samarbeta med madlady! Sååå bra att fler höjer rösten

#17 - Anonym

Jag har asperger jag känner mig igen mig så mycket i benet

#18 - Anonym

https://socialblade.com/youtube/user/thebentish/realtime

Gött att se att det tickar neråt :)

#19 - Shit

ASSÅ URSÄKTA, Att hennes liv är förstört pga att hon inte får gratis kläder längre det är fan de duuuuummaste jag nånsin hört från Bente Schramm

#20 - Anonym

Bra att l också slutat men har fortfarande inte förlåtit henne för det äckliga hon sa i december

#21 - :)

Hon har själv gjort så hon har hamnat i denna situationen. Hur fan kan hon skylla på sina följare när det är hon som gör fel GÅNG PÅ GÅNG. Hon vet att hon gör fel, och fortsätter ändå. Absolut att hon har diagnoser men hennes beteende beror inte på det.

#22 - Anonym

Ni som sitter och skriver att vi följare ska skämmas det är faktiskt Bente som ska sitta i skamvrån just nu och skämma röven av sig och kanske tänka på hur hon har betett sig på sociala medier som inte är okej. Och ta tag i sitt liv nu på allvar.

#23 - Anonym

WOOHOO vi är fan grymma!! Nu kan vi väl rapportera hennes youtube så den läggs ner?

#24 - Anonym

Så man bäddar får man ligga.

#25 - Anonym

Komiskt hur hon kallar alla lättkränkta men hon kan inte ens själv ta kritik och konsekvenser för sitt handlande? Väx upp BENTE.

#26 - Anonym

Kan inte vi alla avfölja henne och se till att hennes karriär är över för gott nu? Vi har redan fått bort samarbeten med Madlady. Hon förtjänar VERKLIGEN inte hennes följare som hon har. Hennes småfans tror att det är OK att gå efter en människa som Bente.

#27 - Anonym

HAHA LINN SLUTADE OCKSÅ SAMARBETA MED DOM PGA BENTES UTTALANDEN, THANK YOU LINN AHLBORG

#28 - Anonym

Linn Ahlborg har slutat sammarbeta med madlady

#29 - Anonym

Du förstör ditt eget liv, välkommen till verkligheten och vuxenvärlden. Handlingar har konsekvenser, och konsekvenser du borde fått för länge sen.

#30 - Anonym

Älskar er Linn Ahlborg och Sofia Karmefjord!!!!
Detta är INTE första gången vi alla har ifeågesatt Madladys samarbete med Bente. Detta har pågått LÄNGE!!!

#31 - Anonym

Kanske dags att skaffa ett riktigt jobb och sluta med sociala medier Bente

#32 - Anonym

Men alla gör fel. Det hon sa var intr okej. Men kolla vad folket här skriver??? Ni vill med avsikt förstöra hennes liv, ni vill att hon ska må dåligt???? Ärligt tänk efter själv förihelvete. Det ni skriver tar på henne. HON gjorde FEL. Men nu gör NI också FEL.

#33 - Amanda

Offerkoftan är på, skyller på alla andra när hon själv satt sig i den sitsen. Tycker det är otroligt synd att det krävdes att andra youtubers sa ifrån till madlady för att dom skulle agera. Jävligt fegt av madlady, dom borde sagt ifrån mycket tidigare

#34 - Anonym

#35 Nej vi vill att hon inte borde vara offentlig om hon gång på gång gör sånna saker och ''ber om ursäkt'' (btw hon bad bara om ursäkt pga madlady) sedan skyller hon allt på pk sverige eller oss. Vilken pajas alltså

#35 - Benjamin

Jag måste säga att jag inte håller med Bente och allt hon gör och att det är hennes eget fel att hennes sammarbete med Madlady tog slut. Men int behöver man vara en idiot och skriva elaka saker om henne. Och att rapportera hennes yt kanal? Lägg av att vara så jävla barnskliga.

#36 - Anonym

#35
Håller med helt. Kommentarerna här börjar bli riktigt vidriga. Ska man möta hat med mer hat? Nej.

#37 - Anonym

Lin ahlborg slutade också sammarbeta, kloka människor Linn och Sofia är!! <3

#38 - Anonym

Hahaha take it or leave it bente

#39 - A

Det hon håller på med är inte ok. Hon borde VERKLIGEN ta tag i sitt liv och skaffa sig ett "riktigt" jobb med en säker inkomst varje månad och sluta förlita sig på sponsrade samarbeten. INGEN mår bra av att bara sitta hemma hela dagarna och glo in i väggen, man blir knäpp tillslut. Hon måste tänka innan hon uttalar sig, vi har alla rätt till en egen åsikt men det finns gränser, särskilt när man har en så pass stor publik med så många följare som hon faktiskt har. Då har man ett jättestort ansvar.
Jag tycker det är helt SJUKT att hon bara kan gå hemma hela dagarna och få kläder efter kläder efter kläder bara skickat till sig. Varför hjälper ingen henne? Familj, vänner, pojkvän? Säger åt henne att ta tag i sitt liv. Man kan inte förlita sig på EN sponsor resten av livet och tro att det alltid kommer vara så. En dag så vänder allt och det finns inte kvar, dvs det som händer just precis nu :) Dags att rycka upp sig kanske?

#40 - Anonym

HAHAHAHAH varför måste hon skylla på sina följare? Det är Bentes fel. Så jävla patetiskt

#41 - B

Som vanligt säger youtubers att deras följare förstör deras liv!!! JÄVLA FITTOR JAG HATAR ER ALLA!!!!! JÄVLA SUBBFITTOR!!!

#42 - Anonym

#39 EXAKT

#43 - Anonym

Vi ska inte ha dåligt samvete det är bente som satt sih i den sittsen och sjunker bara mer i mer i golksögon lisom tova hennes bästa vän har varit med o. Sexuella övergrevb i thailand o tova utaalr sig så då hahahha alltså usch

#44 - Anonym

Vi ska inte ha dåligt samvete det är bente som satt sih i den sittsen och sjunker bara mer i mer i golksögon lisom tova hennes bästa vän har varit med o. Sexuella övergrevb i thailand o tova utaalr sig så då hahahha alltså usch

#45 - B

Det är ALDRIG nån annans fel om nån väljer o ta sitt liv!!!!! ALLA har ett val!!!!! SLUTA SKYLL PÅ ANDRA!!!!!

#46 - Anonym

Herregud hur kan folk inte skämmas, Här skriver så många människor och hyllar att dom har förstört en del av hennes liv.
Bente sammarbetade med madlady vilket betyder att hon får betalt för att visa upp kläder.
Bente tjänar pengar på detta sätt, allt bente gjorde va att säga att det inte ska behövas en hashtag för att en kvinna ska förstå sitt eget värde, En person fick världens hatstorm pga. sin egen åsikt som inte en är en åsikt som kränker någon.
Bente mådde inte bra innan och tror fan inte hon överreagerar när hon säger att hon vill ta sitt liv.
fyfan för er.

#47 - Felicia

Asså kan ni alla sluta ta Bentes sida i detta med "hon har ju Aspergers". Gumman lilla jag bryr mig inte jätte mycket om vad hon "har" och inte har. Diagnoser är oftast något man skyller på. Jag har svårt att tro att 9 av 10 människor lider av depression p.g.a. att man har det får bra och sagt det någon gång. Hon är bara helt dum i huvudet och inte är riktigt konsekvenstänkande. Inte är jag mycket bättre som säger så men jag har iaf inte en stor följarskara och uttrycker mig rasistisk/homofobiskt osv. Såsom hon gör :) Önskar dock inte att hon tar livet c sig, utan att hon tar tag i sina problem

#48 - Anonym

#46 Håller med, blir illamående när jag läser kommentarerna här... Riktigt elaka människor. Visst Bente har problem och säger saker som är långt över gränsen och som inte är okej. Men att gå emot de Bente gör med en elak attityd tar död på era argument. Sitta och skratta över att se en människa bryta ner, vare sig hon förtjänade det eller inte.

#49 - Anonym

ALLA börjar prenumerera på Sofia!!! Tycker hon är grym,
Hade varit kul om hon började med youtube igen!!

#50 - Anonym

Dom människorna bente har sårat då? med sina äckliga skämt? nej dom bryr vi ej oss om för dom är ju inte offentliga :)))

#51 - -

Ser ni inte vad hon gör??? Hon är så fruktansvärt manipulerande. När hon skriver dessa hemska uttryck så väljer hon ju det. En diagnos är absolut ett hinder i vardagen, men det är inte så att hon nyligen fick alla dessa diagnoser över en natt! Hon är 23 år och VET hur det är att leva med diagnoserna. För att förhindra att detta ska ske om och om igen kanske hon inte borde vara på sociala medier överhuvudtaget? Det finns inga gränser på tjejen. Ni såg ju idag när hon skulle förklara ang. mailen om Madlady... Istället klankar hon ner på människor som är veganer, feminister och säger dessutom själv hur j*vla roligt det är? Hon MÅSTE göra narr av saker och ting heeela tiden att nu går det över till mobbning... Hon sätter aldrig värde på något och tycker alltid så synd om sig själv när hon själv sätter sig i dessa situationer.

Det är synd om henne, 23 år och tycker humor ska vara nedvärderande. Bente, tänk om och gör rätt.

#52 - ANON-ETT

Håller med dig #46
Hetsen mot Bente gör mig illamående. Och så sitter ni på allvar och skriver under ett annat inlägg att "KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT!" Alltså va? Jag fattar att ni tycker att Bentes beteende och uttalanden är fel, men denna hets är hysterisk. Har ni någonsin hört talas om att argumentera sakligt och lugnt? Tydligen inte. Ni kräver saker av henne men ni kan tydligen skriva och beté er hur som helst? Hyckleri kallas det.

Hon förklarade SAKLIGT och ingående hur hon menade när folk började reagera - och jag håller med henne fullt ut, det ska inte behövas en hashtag för att folk ska förstå sitt värde, samt att folk ska reagera - men såklart är det inget ni vill ta till er, för ni är bara ute efter att förstöra för en individ. Ni vill och tror att ni är hjältarrrrrr som står upp för whatever, men det ni gör är bara så jävla vidrigt. Man kan kämpa och göra gott utan att skrika och gorma och använda fula ord.

Btw är det några som uttrycker sig funkofobiskt så är det ni själva. Ni har uppenbarligen noll insikt i vad aspergers innebär för olika människor, det är absolut inte svart eller vitt. Sluta vara så nonchalanta ang pyskiskt ohälsa och diagnoser.

Fyfan för er.

#53 - Anonym

asså, jaja vi har fattat att det är synd om dig bente

#54 - Anonym

Fyfan vilka vidriga människor ni alla är! Hur kan ni skratta åt att hon säger att hon vill ta sitt liv? Ni är inte bättre än henne i så fall, ni är så mycket värre.
Håller inte med Bente i allt hon gör, men så som ni har betett er mot henne förtjänar ingen människa. Hoppas ni får uppleva samma sak någon gång i era liv så får ni se hur ont det gör. Avskum hela högen är ni.

#55 - Lisa

Men snälla...
Hur många har inte Bente kränkt genom åren? Hon lyckas manipulera flera av er här märker jag...
Man kan ha annorlunda och utstickande humor, men det är riktigt lustigt om det helatiden handlar om att kränka andra. Det är ju det hon tycker är kul. Att kränka mörkhyade, funktionshindrade, utnyttjade, utsatta, veganer mm. Många av dom jag nämnde nu kan inte göra någonting åt deras situation/liv. Veganer/vegetarianer gör nytta för samhället, vilket hon verkligen INTE gör. Hon sitter hemma och livnär sig på sin s.k. pojkvän som bara ligger med henne. Där sitter hon hela dagarna och "skämtar" på andras bekostnad, varvat med att gå ner i sina "jävligt hemska trappor" för att hämta paket. Alltså snälla nån. Hon ska vara glad att hon ens blir sponsrad. Att tjejen inte ens orkar lyfta sitt arsle för att hämta paketen är ju löjligt.

I varje samarbete hon har med Madlady på snapchat, säger hon "fuck off" när hon får syn på deras brev eller liknande. Hon skrattar även bort dem saker företagen bett henne att säga, i utbyte mot att hon får deras produkter.

Kom inte och säg att det är synd om henne, för det är det inte. Hon har valt att gång på gång uttrycka sig rasistisk, homofobiskt etc. Vi som mailat företaget gör henne och företaget en tjänst. Fler kommer ta företaget seriösare när de inte har en mobbare som samarbetspartner, samt att Bente FÖRHOPPNINGSVIS lär sig en läxa för en gångs skull.

Gå inte på hennes manipulativa snaps där hon skriver att hon ska ta livet av sig. Ha lite perspektiv... Hon får inte gratis smink och kläder längre. Nu har hon det som oss alla andra. Skönt att hon kommer ner på jorden.

#56 - Anonym

Jag tycker att bente själv "förstör sitt liv".
Jag tror hon hade mått mycket bättre av att försöka. Steg för steg ta tag i sina problem. Äta bra, försöka sova bra tider osv.
Sen när hon säger att alla är så lättkränkta och dagligen uttalar sig om saker folk blir upprörda av så kanske hon får vara beredd på att få saker tillbaka.
Som man bäddar får man ligga. Spyr man ut skit på andra får man ta konsekvenserna och det är inget man kan skylla på någon annan. Det man absolut inte ska göra är att tycka synd om sig själv. Eller som i detta fallet.

#57 - Anonym

Till #55: Men snälla, hon är EN person. Ni är bra många fler än så. Tänk dig själv att få höra från alla håll och kanter hur vidrig, dum, ful, äcklig du är?
Dessutom har hon inte skämtat om/hoppat på en specifik person så som ni gör.
Som sagt, håller inte med Bente, är inget fan och följer henne inte men ni är långt över gränsen med ert beteende.

#58 - Anonym

Hon har kränkt människor lika många gånger som folk i det här kommentarsfältet kritiserat henne... GÅNGER 100. Sluta tjut och stå upp för kvinnor, funktionsnedsatta, mörkhyade mm. Hon är hatisk

#59 - Lisa

Ingen har sagt att hon är ful? Sluta nu.

#60 - Anon

Hon har gång på gång fått kritik, man kan inte hålla på som hon gör och förvänta sig att man inte kommer få konsekvenser. Om hon hade tagit tag i sitt liv och sitt beteende så hade detta kanske aldrig hänt.

#61 - Anon

Att hon har Aspergers gör inte hennes beteende minde klandervärt. Hennes funktionsnedsättning kan vara en anledning, men det är ingen ursäkt Jag borde veta, då jag har själv Aspbergers och borderline personlighetsstörning

#62 - Anonym

Tycker fortfarande ni beter er vidrigt, men visst, fortsätt med ert SJW's beteende. Var bara medvetna om att ni gör mer skada än nytta. Usch.

#63 - HannahSthlm

Här var det många åsikter och kommentarer! Gosh! Är det You Tuber man skulle "varit".👻ha en fin kväll/ Johanna xoxo

#64 - Anonym

#52 - Fast det är inte bara det här. Bente har satt sig i skiten SÅ många gånger bara det senaste året och folk har sagt åt henne att hennes beteende inte är okej, och hon har fått väldigt många chanser att gottgöra sitt beteende, men hon säger bara förlåt och gör sedan samma sak typ dagen efter igen och ba "JAG BRYR MIG INTE BUHU PK-SVERIGE". Hon är nästan dagligen rasistisk, funkofobisk och homofobisk. Bara det att hon sitter och ber om ursäkt och sedan typ tre timmar senare drar ett "skämt" om att hon "vet hur det känns att bli analvåldtagen". Så JÄVLA vidrigt beteende.

Man ska vara sig själv, men inte på bekostnad av andra. I princip hela hennes humor är på bekostnad av andra och det är inte okej. Det är bra att folk reagerar och säger ifrån, och att hon säger att hon ska ta livet av sig pga detta är bara en manipulationsteknik. Hon har ett eget ansvar över både sitt mående och beteende och skulle hon ta livet av sig är det hennes val.

Att folk sedan går på och rent ut sagt mobbad henne är inte okej, men det är verkligen rimligt och fullt förståeligt att folk reagerar och säger ifrån, att hon sedan tar på sig offerkoftan och skyller på alla andra för att slippa ta tag i sig själv är hennes problem.

#65 - Anonym

Att sitta och säga att hon ska ta livet av sig för minsta lilla framför hennes 10-åriga små fans och sen säga att allt är deras fel? Fyfan vilket äckligt beteende. Hur fan tänker hon när hon anklagar små ungar för att vara anledningen till att hon ska ta livet av sig? Asså usch jag blir så jävla förbannad.

#66 - Anonym

Håller med att Bente fick vad hon förtjänar med att lära sig en läxa över sina handlingar och att hon förhoppningsvis tar tag i sina problem hädanefter. Asperger är en diagnos som gör att man har svårt att förstå sig på gränser, känslor eller andra människor. Men det är något man kan lära sig hantera bättre om man tar tag i det - vilket hon aldrig gör. Hon fick en bra början med psykatrin + medicin men vill knappt hålla sig i schack med det heller. Förstår att man är orklös om man är så djupt deprimerad som hon verkar vara, men det funkar inte att bara strunta i det och låta allt lösa sig av sig själv.

Med det sagt; tycker inte folk borde kalla henne grejer och anse ni är bättre än henne när ni använder er av samma beteende som hon gjort, då är ni lika illa som hon. Hat + hat är inte lika med kärlek. Så lek inte änglar när ni är lika ruttna som hon.
Förhoppningsvis kan hon försöka se det mer från andras perspektiv än sitt egna.

#67 - T

Jag blir så ledsen när jag ser hur alla skriver. Bente har gjort otroligt mycket fel vilket ingen borde stötta, hon har satt sig själv i skiten och nu har det blivit konsekvenser av hennes handlingar vilket är BRA, men seriöst? det pratas mycket om att tjejer ska stötta tjejer, att ingen förtjänar näthat osv osv. Varför väljer man då att skriva budskap med bara HAT. Varför väljer man inte att vara en bättre person än Bente genom att låta bli att skriva de där hatkommentarerna? Okej om man skriver sin åsikt men att gå till personangrepp är att sjunka ner till hennes nivå. Älskar alla tjejer som står upp för sin sak, men hata inte för det är inte värt att lägga energi på det! ❤️

#68 - Anonym

Gud vad skönt! VI kan påverka tillsammans. Hoppas Bente förstår att man inte kan komma undan med att vara en homofobisk rasist nu.

#69 - Youtuber

Hon måste lära sig att hennes handlingar har konsekvenser. Detta var helt rätt gjort av MadLady. Det är sjukt irriterande för oss andra när hon gör dumma saker som det där och kommer undan med det för att hon har en diagnos. Alla har vi diagnoser men det rättfärdigar inget! Jag vill inte bli förknippad med bentes hemska uttalanden bara för att vi också är med Madlady.

#70 - Anonym

Psyk brud, passar bra med Lennart Bladh

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com