#1 - Anonym

Att folk inte kan visa respekt utan måste veta allt om alla hon har ingen skyldighet att berätta detta för allmänheten men nu blir hon ju tvingad till att göra de för hon orkar inte med alla frågor... Fattar ni inte va privatliv betyder eller?

#2 - Alma

Kärlek till fina Kammi❤️

#3 - Anonym

Herregud, låt Kammi få vara ledsen och ställ inte 100 frågor. Även fast hon och många andra är offentliga har de också rätt till ett jävla privatliv

#4 - Anonym

Vem fan är Kammi?

#5 - Hanna

Kolla 1337likes instagram. Låter som att en viss "Sveriges största youtuber" har antastat en tjej på Kastrup...

#6 - Anonym

#5 Helt klart prata dem om Jocke men samtidigt är det ingen som vet sanningen eftersom vem som helst kan hitta på en historia

#7 - Anonym

Vad är "Kammi" för något?

#8 - Anonym

Kärlek till Kammi <3

#9 - Haha

Det kom diarre ur min röv igår - lika intressant....

#10 - Anonym

#1 varför så arg hon gör bara sitt jobb.

#11 - Anonym

Therese avslöjar i texten till dagens video att hon är förlovad med anders!

#12 - Helen

Dagens funderare: Det fulaste med Bente är att hon förespråkar kring att alla andra är så lättkränkta - när hon är en miljon gånger mer lättkränkt själv.

#13 - Emelie

Kärlek till Kammi<33

#14 - Anonym

#7 Vet du inte ens vem Kammi är?

#15 - Anonym

#7 Mitt bajs är mer intressant är någon "Kammi".

#16 - s

ja men vad förväntade hon sig av en kille som bara hörde av sig till henne efter hon la upp en nudepic på insta. liksom, detta var ganska väntat faktiskt. hoppas hon hittar någon bättre

#17 - Anonym

#16
Han är en jävligt bra kille dock. Finns säkert en vettig anledning till att det tog slut som inte berör någon annan än dom.

#18 - Anonym

#11
Hon har avslöjat det i sin podd med för några veckor sedan.

#19 - D

#17 vet inte om han är så bra, han kollade in min kompis ganska rejält för några veckor sedan när de fortfarande var ett par. fick lite vibbar av att han kanske varit otrogen eller något?

#20 - Anonym

#19
Så man är en dålig pojkvän för att man kollar in någon? Så bara för att man är i ett förhållande får man inte attraheras av andra då eller? Helt ologiskt.

#21 - Anonym

#20 så du skulle tycka att de vore okej om din kille/tjej kolla in andra människor? tror inte de du.

#22 - Anonym

Älskar när Joel Wetzel röker utanför skolan och blir så jävla nojig när man kollar 😂

#23 - Anonym

#21
Klart han får kolla på andra? Ska jag styra hela hans liv eller? Litar på min pojkvän till 100% så skulle inte bry mig om han kollar på andra, vet att det är mig han älskar och vill vara med. Bara för att man är i ett förhållande slutar man inte attraheras av andra, sånt går inte att bara koppla bort. Även om jag kan tycka att andra killar är snygga osv så kommer min pojkvän ändå alltid vara nummer 1 för mig. Man är inte otrogen för att man endast KOLLAR på andra.

#24 - Anonym

råkade snubbla över en av jockibois mysiga facebook sidor, som fortfarande finns kvar; drakstämplad. den mannen hängde fan ut tjejer överallt.. usch

#25 - Ät mitt bajs

Allvarligt!! Låt henne fkn vara någon jävla sekund! Blir så fkn sur för du som har denna blogg sitter seriöst och tjänar pengar på att andra mår dåligt! Fattar inte logiken med att ha en sån här blogg? Alla som följer kammi vet redan om detta och det är dom enda som behöver veta,man behöver inte göra något större än vad det är! Hon e heartbroken nu och tänk dig själv att få en fråga varje jävla dag om ditt ex?? Lovar att du som driver denna blogg inte ens hade klarat 3 dagar!! Låt henne vara ifred och låt henne sörja i sin egna takt,UTAN EN MASSA FRÅGOR ELLER EN MASSA SPEKULATIONER!! HA LITE FKN RESPEKT! Och Kammi,all kärlek till dig <3

#26 - Anonym

NÅGON SOM VET VART JOCKES MAMMA HAR SKRIVIT/SAGT OM JOCKES BOK??? LÄNKAA

#27 - Anonym

nu går jockiboi bananas på snapchat igen. var i hela helvete skulle det pappret han lägger ut bevisa någonting? att hans mamma tyckte kontakten med jocke var svår och att han borde ta lite eget ansvar. endast det framkom.

#28 - Anonym

https://www.svt.se/kultur/bok/forlagsansvar-het-fraga-efter-sjalvbiografi

#29 - Anonym

https://www.svt.se/kultur/bok/forlagsansvar-het-fraga-efter-sjalvbiografi

#30 - Anonym

#27 Hur gammal är du vännen? Joakim var inte på långa vägar vuxen och knappt tonåring haha.
En vuxen person kan inte säga och uttala såna ord det är väldigt olämpligt. Du bör inte kommentera saker du inte förstår, för en vuxen människa så talar det det pappret om det mesta om situationen.

#31 - anonym

Therese är förlovad igen, på hennes senaste vlogg så skrev hon i bion på videon "fästman" till anders

#32 - Anonym

hur kan jocke påriktigt tro att bara han får uttala sig om saker? men när någon annan uttalar sig om saker han gjort/säger då är det SÅ fel och borde tas privat.

#33 - Anonym

#32 Förmodligen för att han har bevis?

#34 - Anonym

#33 han har papper där det står vad han har sagt till socialen och dom har antecknat vad jocke har berättat.

#35 - Anonym

hahah alla som säger att jockiboi är störst i musiken i Sverige har ju verkligen glömt bort Zara Larsson och många andra svenska artister. you go girl Zara

#36 - Anonym

Undra om de var för alla hot mamman får ta som Chrille flyttar hem till Vadstena.
Shit vilken famijetragi. Varför gör man detta offentligt. Detta kommer sluta illa ...ingen mår bra av att denna handling skulle gå i tryck med så mycket hat. Å Hanna å fler som fick kängor i boken. Blir måg anmälningar om förtal mot Jockiboi

#37 - Anonym

http://www.gp.se/nöje/joakim-lundells-mamma-hotad-efter-boken-1.4744409

#38 - Anonym

#35 Vem har sagt att han är störst? Han är en hobby-fejk-artist. Säger bara Avicii, Tove Lo, Icona Pop, Swedish House Mafia och såklart Zara... kom igen. Jocke är ett skämt jämfört med bland annat dessa talanger.

#39 - Anonym

Något säger mig det kommer att sluta illa...

#40 - Anonym

Hanna har lagt ut en video på yt angående Jockes kapitel om henne... Det är bra Hanna stå på dig!

https://www.youtube.com/watch?v=XNLcSv2e0GI&feature=share

#41 - Anonym

Allt Jocke skriver på snap, även om Hanna betett sig hemskt förr i tiden så har han inte rätt att hänga ut henne i sin bok? Det är ju HANS självbiografi, det är helt fel att göra ett kapitel om Hanna? Han blev ju så arg när folk nu anklagar honom för hans förflutna, nu gör han ju exakt samma sak. Hon kanske också har ändrats, som dig Jocke? Oavsett så tycker jag det var fel att hänga ut henne om hon inte ville.

#42 - Anonym

Fast är det Jockes ansvar att gå ut med vem som ska rättfärdiga vad? Alla har ett eget ansvar och han har skrivit en självbiografi om sig själv, varför tar man då upp andra saker som inte handlar om sig själv och skriver ett kapitel om Hanna? Och jämt att han ska dra "du vill bara förstöra min kariärr!!!!. Hon är endast avundsjuk på min följarskara". Nej Joakim, hon försvarar sig mot ALL SKIT hon får tack vare boken. Är det fel? Du är väldigt bra på att försvara dig för att sedan kasta skit på folk.

#43 - Anonym

#36 När har Chrille sagt det? Tror jag missat det.

#44 - Anonym

#36 När har Chrille sagt det? Tror jag missat det.

#45 - Anonym

Jocke har gjort karriär på andras bekostnad. De börja så med uthängningar och än idag visar han samma dragningskraft att vilja förnedra andra.

Han kommer aldrig få sinnesro. De funkar inte hur länge som helst. Man gör ibte pengar på andras misstag och olyckor.

#46 - Anonym

Så Jockes argument för att ha med Hanna i boken är att hon gjorde också fel förr precis som han och borde stå för det. Men han kanske borde fråga människan innan han skriver in henne?? Och dessutom finns det en skillnad mellan er Jocke (för jag vet att du läser detta), du hänger fortfarande ut folk, det gör inte Hanna. Det mest tragiska är att du inte verkar förstå själv att du gör precis samma grej som när du ''var'' Jockiboi, bara att situationen ser lite annorlunda ut.
Och btw, skulle inte Jocke sluta lägga ut sådant på sin story? För inte alls längesen sa han att från och med nu ska det bara vara roliga saker på hans story och sådant som han tidigare lagt ut på story ska tas privat oavsett vad. Han säger emot sig själv och folk börjar bli riktigt trött på hans lögner

#47 - Anonym

https://nyheter24.se/debatt/895966-joakim-lundell-bok-barn

#48 - Anonym

Hanna widerstedt har gjort en viseo om jocke o säger att han ljuger i sin bok

#49 - Anonym

#34 fast det han visar upp som står i papprerna kan väl inte räknas som bevis? Vad jag sett står det inte något speciellt som talar för det han berättat om. Som de han la upp på sin story igår som han sa var "bevis", det ända som stod på det pappret var att hans mamma hade sagt att hon hade svårt med kontakten med honom och att hon tycker att han ska ta ansvar. Hon verkar helt klart inte frisk och inte som en snäll person, men tror inte det hjälper dig Jocke att försöka hitta något i dina papper som ska överbevisa någon, låt det vara bara och är hon så sjuk som hon är är det väl inte konstigt att hon säger emot det du berättar? Och sen tycker jag det är synd att du skriver om så många andra personer i boken som inte hör till 🙂

#50 - Roza

Sascha både följer och gillar henne ex (Eriks) bilder på instagram.

#51 - PINSAM

Alltså WTF. Bentes snaps om hur hon skulle va som mamma?! De var fan över gränsen vilken vidrig människa skriver så!? Hon har ingen respekt alllllllls

#52 - Anonym

#50 vad heter han på instagram?

#53 - Anonym

HAHA Bentes snaps!? Anmäl henne någon om hon ska bli mamma för DEN HÄR KVINNAN ÄR skadad. Punkt slut

#54 - Jessica

Emil Monikander är i farten igen med sin veganpropaganda. Han använder hashtaggen #metoo & refererar till KOSSOR som blir mjölkade. Sjuk människa. . .

#55 - Anonym

#54 var då?

#56 - anonym

#51 Vad har Bente skrivit på snapchat?

#57 - Anonym

#56 lägg till henne @BenteSchramm

#58 - Roza

#52 Han heter "slaybabykin"

#59 - .

#53 Vilken tur att hon inte vill bli mamma då.

#60 - Anonym

#58 Finns inte?

#61 - Anonym

#58 Finns inte?

#62 - Roza

#60 https://www.instagram.com/slaybabyakin/

#63 - Roza

^^ glömde ett a i namnet.

#64 - Anonym

Anledningen Joakim Lundell kan sitta på live stream och hänvisa till Google för Hanna W är gör att han själv köpte sin censur. Han vågade inte som lite person be om ursäkt. De är en stor skillnad att säga fr låt då du är stor än då du är mindre igenkänd med fans i ryggen. Han har haft flera chanser att varit med och städat upp runt sig själv tidigare. Vi pratat något år sedan. Men nej han var rädd för sina tittarsiffror skulle gå ner. Enda anledningen Joakim nu går ut och tar på sig de han gjort är för att han är stor. Som sagt han har censurerat tagit bort på Google sin vidriga sida. Så de ni får höra är en bråkdel. Men de är lätt att be andra som inte har starka följare be om ursäkt nu. Joakim förlnlir en manupulativ personer med stort hybris. Fy fan. Inte konstigt du mår dåligt med ditt orena samvete. De kommer följa dig livet ut.

#65 - anonym

#57 Jag har inte snapchat.

#66 - 😩

Kanske inte är jätte konstigt, han är ju känd som peddo-Dennis i Kungälvs områdena, alla vet vem han är pågrund av att han är känd för att hålla på med extremt unga tjejer, han är 92a och har hållit på med 01or 😂

#67 - Anonym

#66 det Jocke tagit ner från Google år nakenbilder och det är väl enbart bra? det andra finns ju där, jag sökte nyss och hittade massor! Eller tycker du barn ska se pornografiska bilder bara för att du vill njuta av lite förtryck emot folk som försöker?
NI här är det som bidrar till all skit, NI som varje dag trycker ner folk istället för att hjälpa. Ni är vidriga! Hoppas ni en dag får ta ansvar för allt ni skrive..

#68 - Anonym

Kolla in Jonnas instagram, har skrivit en hel uppsats om hur Jocke får ta emot hat vardag. Och en grej till var det så smart att ge ut en bok? Om sitt förflutna går ju häxjakt mot familjen Berg/Lundell nu ju. Men hade jag varit jJonna och Jocka och resten av den familjen så stäng ner sociala medier och lev ett vanligt svensson liv. Och det menar jag med Jocke och Jonna. Jocke använder ju sin snapchat till att själv sprida hat och bråk!

#69 - Anonym

Undrar om Jocke bara kan växa upp någon gång och sluta utge sig för att vara någon annan på denna blogg. Du är över 30 men beter dig som 12, stackars folk i din omgivning...

#70 - Anonym

Angående Jonnas text på Instagram och anledningen till varför folk fortfarande hatar på Jocke är för att vi alla vet att han fortfarande kommer med lögner och smutskastar folk hit och dit det där är inte att ta ansvar lilla Jonna... T.ex som Hanna sa i sin video att Jocke hade ett alibi om att han ska ha frågat henne om lov att få skriva om henne i sin bok vilket han inte har frågat henne. Jag tror inte att någon skulle vilja va med i en kränkande bok mot en person i ett kapitel som Hanna har blivit utsatt för och vafan har Hanna med Jockes uppväxt att göra? Inte ett skit, boken är en ren hämnd för människor i Jockes omgivning så klart som fan att folk fortfarande hatar Jocke + att han dagligen lipar ut på Snapchat som en jävla barnunge. För fan håll de där för dig själv Jocke eller bara ignorera allt som skrivs om dig så skulle folk lugna ner sig.

#71 - Anonym

Bente är en sjuk sjuk människa som jag tycker inte borde finnas på youtube eller någon offentlig social medie.

#72 - Anonym

https://nyheter24.se/amp/debatt/895966-joakim-lundell-bok-barn

#73 - Anonym

har felicia b reagerat på hur mkt chrille verkar hata henne? Typ att hon ska ligga under jorden i en stor kista? Ingen aning om vad som hänt mellan dem..ramlade in på en video och hörde han uttrycka sig fett osmakligt om henne...vilket inte verkar vara ovanligt från hans sida dock. Förstår inte vad vissa människor gör på yt.. tycker de är vidrigt vad de trycker i småungar för propaganda om SD m.m vuxna människor ser ju direkt vad de är för stolpskott men små barn är så lättpåverkade och tycker dessa män och kvinnor är häftiga och roliga =( Fy asså.

#74 - Anonym

Jaha så för alla mänskliga misstag som ni också gör så ska Jocke förföljas tills han bryter ihop? Hoppas som sagt att det blir debatt om denna blogg en dag haha

#75 - Anonym

#74 HEJ JOCKE :DDD

#76 - Anonym

#74 Det är sorgliga är att han skyller i från sig att det va andra som orsakade han beteende OSV och sen behöver han inte dra upp andra människors problem eller dåliga beteende som t.ex Hanna det har han inte ett skit med att göra det är hennes problem och inte hans problem.

#77 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=gLBx0kvApV4

#78 - Anonym

Skriv om att Linn Ahlborg har opererat brösten, extremt uppenbart fattar inte varför hon lägger upp bilder på brösten hela tiden om hon raderar alla kommenterare ang bröstförstoring

#79 - Anonym

#78 Du tror inte att tjejer kan ha naturligt stora bröst eller vadå? eller att dom bli stora i olika vinklar och använder push up BH? Du vet att bröst växer va?

#80 - Anon

#79 Grejen är bara att Linn helt plötsligt fick mycket större i våras och efter det började gå utan bh som hon tidigare inte gjort särskilt mycket, om än alls. Det går att jämföra på olika bilder från hennes instagram om man vill se.

#81 - Anonym

#70
Varför vara så djävla feg o skriva anonym
gå in o skriv på deras Fb se om du e lika kaxig
Barnunge

#82 - Anonym

#81 Jag fråga de samma till dig varför så feg och anonym?

#83 - Anonym

#81 Jag fråga de samma till dig varför så feg och anonym?

#84 - Anonym

#80 Mina bröst va inte alls stora innan sen började jag äta p-piller och det är hormoner och jag fick så mkt större bröst av dem och sen är Linn fortfarande ung och hennes bröst växer, sen kan dem växa när man går upp i vikt med...

#85 - Anon

#84 Självklart! Det finns flera orsaker till att brösten kan börja växa mer än tidigare, men skillnaden här är att det hände under väldigt kort tid. I början på våren 2017 var hennes bröst som de varit sedan innan och i slutet av våren var de typ 2-3 storlekar större.

#86 - Anonym

#85 ser ingen skillnad på dem lika stora som innan.

#87 - kaffekunnig

Vad tycker ni? Var det bäst?

#88 - kaffekunnig

Vad tycker ni? Var det bäst?

#89 - Anon

#86 Jag tycker jag kunde se ganska stor skillnad på bilder och hennes egna videor, men det kan ju vara ur vinkeln det var fotat/filmat också. Svårt att veta när man inte sett i verkligheten, men jag var ju inte ensam om att ha märkt den förmodade "förändringen".

#90 - Anonym

77: den Chrille är tillsammans med är ju lika dryg som han!

#91 - Anonym

Det märks tydligt att Bente har asperger syndrom med hennes senaste snap om kvinnor...

#92 - Anonym

Det märks tydligt att Bente har asperger syndrom med hennes senaste snap om kvinnor...

#93 - Anonym

Bente har tappat det för gott

#94 - Anonym

Helt ärligt, man kan inte skylla på sin diagnos om man gjort samma ''misstag'' flera gånger. Hon bryr sig bara helt enkelt inte och väljer då att skylla på sina jävla diagnoser, ja jag syftar på vår ''kära bente'' som kränker andra och kallar andra lättkränkta men blir kränkt själv när man hoppar på henne.

#95 - Anonym

Hur blinda är ni haha? Det är ju rätt uppenbart att Linn har förstorat brösten

#96 - Anonym

HEJ JAG HETER BENTE OCH JAG HAR DIAGNOSER OCH FÅR SÄGA VAD FUCK JAG VILL

#97 - Anonym

#91 - Hahahaha, det märks att du inte verkar kunna någonting om Asperger/Autism och bara slänger ur dig saker :) Jag har Asperber och skulle aldrig säga sådana saker som henne, men däremot är diagnosen otroligt bred. Man kan lära sig vad som är rätt och fel att säga ÄVEN fast man har en diagnos vilket inte Bente är intresserad av. Det är en skillnad.

#98 - Anonym

#97 Blev du triggad gumman?

#99 - Anonym

#97 Blev du triggad gumman?

#100 - Anonym

Censurjockiboi köp dig fri ansvar

#101 - Anonym

Vilken dålig uppdatering; pinsamt.

#102 - Anonym

#101 Hur är det pinsamt? Det är ju ännu pinsammare att du sitter och skriver det.

#103 - Anonym

Sämsta uppdateringen

#104 - Anonym

#103 håller fan med

#105 - Josefine

Kan inte alla bara snälla maila madlady och ifrågasätta deras val att sponsra Bente? Jag tycker att det gått för långt. Efter varje snap där hon uttrycker sig oerhört problematiskt så ska hon låtsas ångra sig och be om ursäkt och att hon ""stöttar tjejer"". Den fasaden är så falsk. Jag själv gillar humor som är långt ifrån PK men hon går över många, många gränser. Speciellt hennes sista snapar om #metoo. Hon säger sig vara feminist och backar oss tjejer men med alla hennes uttalanden känner jag bara hur hon bidrar till kvinnohat, TYVÄRR. Nu får det faktiskt vara bra. Likt Timell tycker jag hennes samarbeten ska avbrytas. Rätt ska vara rätt.

#106 - Anonym

105 vi har redan gjort de läs förra inlägget om Bente så fattar du

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com