Jocke hänger ut sin familj och tar på sig offerkoftan i nya boken

Jockes nya bok har blivit en stor succé men det har också resulterat till att hans familj gått emot honom eftersom de nämns negativt i boken.
 
Nt.se har skrivit en recension om boken och skriver att boken lämnar en hel uppsättning bittra eftersmaker i munnen eftersom:
 
- Personer i Jockes närhet hängs ut på ett osmakligt sätt (framförallt hans mamma).
- Självreflektionen om det egna ansvaret är liten 
- Offerrollen är tydligt påtaglig
- Boken är ingen större läsupplevelse
  
 
#1 - Heheh

Jag håller med. Tumme ner

#2 - Anonym

Snyggt att ta en recension när han fått 5 plus av alla andra.
Eller att den hyllas överallt?
Du tar en recension sen försöker skapa din egen sanning me denna.
Det handlar ju endast om negativitet emot Jocke här nu?

Svar: Jag skrev ju att boken är en stor succé :)
svenskayoutubers.se

#3 - Anonym

Boken hyllas ju överallt? Varför försöker du vinkla allt?

#4 - Anonym

Rekord i att försöka svartmåla en människa

#5 - Anonym

Har bloggägaren nåt personligt emot Jocke? För överallt läser jag enbart positivt om Jockes bok

#6 - Anonym

Hur kan du säga att han tar på sig "offerkoftan?" Det har har upplevt är hemskt och ja han var ett offer med en sjuk djävulsk mamma. Har tidigare aldrig tyckt om honom men ångrar mig så mycket nu i efterhand.

#7 - Anonym

Detta är inte ens svenska youtubers längre?
Är ett forum för folk som ogillar/är avundsjuka på Jocke!

#8 - Anonym

Jag tror att denna sida styrs av någon som vill Jocke jävligt illa

#9 - Anonym

Jag tror att bröderna Berg blev manipulerad av sin mamma lika mycket som Jocke blev

#10 - Anonym

#9 WORD

#11 - Anonym

Jockiboi har ALLTID haft världens största offerkofta på sig.

#12 - Anonym

Börjar ärligt tappa förtroende för dig BARA för att du inte personligen möjligtvis tycker om Joakim behöver du inte alltid hitta det negativa i honom och skriva de på värsta sätt, inse du dör för honom och han kommer alltid ha mer fame än din favorit Therese

#13 - Anonym

är du besatt av Jocke?

#14 - Anonym

#6 innan du kommenterar vem som skrivit ut offerkofta. Läs hela inlägget och du ser de är nt.se som skrivet exakt de denna blogg lägger ut. Frågor på de? Så det är inte svenska youtubers som säger att Joakim tar på sig offerkoftan okej? Ibland käns de som inläggen här sär felsökare och med den inställningen vrider om inläggen för att få ur sig aggressioner eller gud vet vad. Om du kikat på länken där information kom ifrån kanske du skulle valt kritisera den som skrev repotaget eller recensionen först.

#15 - Mimi

Tror alla tidigare kommentarer är skrivna av Jocke och personer i hans närhet. Hela det där gänget formulerar sig på samma sätt. Det är så lätt att hitta er här och bland kommentarerna i bloggbevakning haha!

#16 - Anonym

#9 denna information har du fått från Jockes alla snappar.
Psykisk sjukdom ska man inte hänga ut.Man hjälper den svaga. Med de sagt såklart borde Jocke fått bättre hjälp tidigare. Ingen förtjänar hat. Man stampar inte på de som ligger ner och är svaga. Har man psykisk sjukdom i släkten vet man att de är sjukt jobbigt. Men aldrig hänga ut.

#17 - Anonym

#16 dem var bara barn när detta hände och det är så lätt att manipulera barn och få dem att göra vad dem vill, jag vet själv hur de va när man va liten och så dum va man.

#18 - Anonym

Allt har ett pris hur mycket du vill sälja ut dig själv för alltid.

#19 - Anonym

Offerkofta usch vidriga männsika är vad han är liksom kan gan dluta tycka synd om sig själv hela tisen alltis jocke jocke jockw väx upp du är 30 år du kommer alldrig få en normal framyis och inga barn heller inte ens det är du kapavel til

#20 - Madeleine

Har själv ännu inte läst boken. Men får mamman någon talan? Får man något ur hennes synvinkel? Jag vet att det allmänna kravet på opartiskhet i memoarer är betydligt mindre än i övrig litteratur. Men jag kan ändå tycka att det finns en viss relevans.
Får läsa boken innan jag uttalar mig mer i detta.

#21 - Anonym

"Bara positiva omdömen"? Jag har inte läst en enda recensent (person som proffesionellt bedömer böcker) skriva positivt om sörjan

#22 - Anonym

Känns mer som en hämnd som ska ut till allmänheten om sin mor. Och för att få en djupare förståelse för Jocke. Men de tar aldrig slut. Bibel likande maniska texter pumpas ut från Jocke på snapchat och insta live. En ilska som aldrig kommer ta slut. Nu tycks de bli en film eller vad han snappade om. Monster film på bio eventuellt. Plus papper från sociala. Även fast Jocke säljer ut allt, tycks han inte må bättre. Tror inte detta är rätt väg att bli hel i sig själv. Hans upprättelse börjar mer likna hämnd då de aldrig får ett stopp med se mig hör mig bekräfta mig förstå mig. Både jocke och mamman borde fått rätt hjälp. Låt varandra vara. Inge mer uthäng.
Jockes bröder har alltid skoj ihop och de skriver ut att de ska hälsa på mamma.
De är deras mamma och pappa Jocke skriver om öppet. Klart de blor familje gräl. De gör ont för alla inblandade. Alla måste få känna. Hitintills har vi bara fått ta del av Jockes för han vill. Nu är de ute. Låt de stanna där.

#23 - Anonym

Så Bente vill alltså bli blond igen pga att hon inte vill att hennes snubbes föräldrar ska tycka illa om henne pga hennes hårfärg?
1. Om dom skulle dömma henne efter hårfärgen så måste det va riktigt trångsynta jävla människor..
2. Är nog mer hennes personlighet hon behöver va orolig över i det sammanhanget, kan ju hoppas att dom inte sett hennes socialamedier för hennes eget bästa.

#24 - Jane

Någon som vet vem anty dejtar? Hon har nämnt att hon träffar någon i 2 senaste videos 😃 önskar henne all lycka isf 😃

#25 - R

#24 hoppas inte att det är Haidar😂

#26 - R

Vart nånstans skriver jockes syskon all denna skit som Jocke pratar om, hittar inget på jackes eller chrilles instagram eller snapchat? Vilka andra familjemedlemmar och sociala medier? Och som nån skrev över, ja det verkar bara vara hämnd för Jocke som han uppenbarligen själv själv inte mår bättre av. Kan inte vara kul att vara hans mamma nu

#27 - Anonym

Ni som skriver långa texter om hur ni ogillar jocke, ni lägger ner fruktansvärt mycket tid på en oerson ni inte fillar må ja säga

#28 - Emma Elisabeth

Alltså ett BARN har inte ett ansvar för vad ens förälder gör emot en eller att man haft en kass barndom. Det lägger man inte det på ett barn.

#29 - Anonym

Okej, på Bentes snapchat så säger hon att hon vill bli blond igen för att Eriks föräldrar skulle kommer. Men varför färgar hon det blått om hon vet att hon ändå kommer få stress ta på bort det sen? Ibland är folk väldigt oklara.

#30 - Sofia

Varför är det så svårt för alla att fatta att hon inte behöver vara objektiv? Hon kan vinkla det hur fan hon vill, det är hennes blogg.

#31 - Anonym

#29
För att hon trodde att färgen skulle åka ut innan dess då loreal påstår att färgen bara håller 2 v ungefär och bara efter ett fåtal duschar, men det är ju en stor lögn det då det sitter kvar i mer än 1 måna:)))

#32 - Anonym

#31 Hon förstår alltså inte att det inte gäller om man har i det i löshår? :)))

#33 - Anonym

https://www.expressen.se/kultur/ungkultur/en-vettig-idol-for-barn/

#34 - Anonym

https://www.expressen.se/kultur/ungkultur/en-vettig-idol-for-barn/

Du väljer vad du vill vinkla Ida ;)

#35 - Anonym

Nästan alla recensioner är sjukt bra. men Bloggägaren valde den enda dåliga hon kunde hitta.

#36 - Anonym

Nästan alla recensioner är sjukt bra. men Bloggägaren valde den enda dåliga hon kunde hitta.

#37 - Anonym

https://www.svd.se/hur-langt-far-jockiboi-ga-i-portrattet-av-mamman
Spekulationer rnt hur långt får Jockiboi gå i porträtt av mamma.

#38 - Anonym

vt.se lägger ut samma artikel som nt.se

#39 - Marina

fyyfan fyyyfaan, Ida här sjönk du till lägre än joakim, fyfan för er båda, hans barndom är tragisk, alldeles för grov för ett barn, hans handlingar är fel, han beter sig som ett barn som stannat där, men du svartnar i mina ögon när du ens tänker tanken på att klanka ner, Ida du är ett svin, du beter dig precis lika barnsligt, usch fyfan, du sänker dig själv.

#40 - Anonym

De går att tjäna pengar på allt.
Personligen gillar jag inte att göra pengar på andras bekostnad. Psykisk ohälsa är ett stort samhällsproblem. Något som borde förbjudas ta upp om man inte kan lägga fram sitt budskap på rätt sätt. Eller under kontrollerade former. Att lägga ut elaka nedsättande starka ord vad någon är och inte är faktiskt inte okej någonstans. Oavsett du heter Joakim Lundell eller inte. Hans förflutna har nått fram fler än en gång. Att sätta sig på instagram live och prata inför barn är så spärr löst fel. De är barn som sitter och gör kärleks sidor runt sin idol. Han som kunnat varit deras farsa. Där kommer stödet och där sker flest utspel av ogenomtänkta trängda situationer som lätt drar barns öron åt sig. De blir helt paralyserade och intar i låg ålder någon form av psykolog stöd för honom. 32 år. Nu har Jocke flertal diagnoser att tampas med. Men oavsett de är han ändå så pass skarp att inse vart man vänder sig om han behöver prata. Små barn ska inte agera vuxen för en vuxen människa. Allt är så sorgligt någon borde gå in och hjälpa Jocke och inte minst hans familj. Inget barn ska få denna uppväxt. Ingen psykisk sjuk person ska få denna uppmärksamhet där stöd uteblir. De verkar aldrig ta slut med boken. De ska fortsättas kastas mer osunda kommentarer och göras mer offentliga ta del av information för allmänheten. Snälla ta detta utanför medier nu.De har framgått. Kärlek till alla


#41 - Anonym

#40 Spärrlöst? Han pratade kunnigt med fakta på allting? Är precis det barn behöver höra att någon har fakta och grunder och inte bara skitsnack och påhopp.

#42 - Anonym

#40 Spärrlöst? Han pratade kunnigt med fakta på allting? Är precis det barn behöver höra att någon har fakta och grunder och inte bara skitsnack och påhopp.

#43 - Anonym

https://justnujusthar.com/2017/10/11/monster-av-joakim-lundell-om-att-skrika-men-inte-horas/

#44 - Anonym

Herregud släpp honom, han är inte ens youtuber längre

#45 - Anonym

#41 du har rätt. Denna gång var Jocke saklig. Absolut helt rätt. Men flertal ggr agerar J i affekt. Och i de tillståndet väljs i regel forum där barn mest befinner sig. Som snapchat och insta. Jocke har talat om dagisnivå på yt och andra social medier. Därför är valet av forum lite suspekt att tömma ur sig. J nämner mer än en gång att hans äldre följare finns på FB. Och att barn tenderar gå hans ärenden och och i stil med hata på den eller gå hans ärende. Att de tar upp information annorlunda osv. Med den insikten blir hans val otydlig. Han skriver helt olika på olika forum. Mer "moget" där han vet äldre ser och läser. Och på yngre plattformar bara låter allt komma ofilterat.inför den känsligaste påverkbara gruppen.
Jag tycker inte illa om J. Försöker förstå varför han gör på olika vis, säger en sakoch gör något annat.

#46 - Anonym

#44 han är en youtuber. Använder plattformen för att nu ut med sina verk. Precis som övriga youtube community. Joakim Lundell sidan. Och har kvar sina kanaler som ger pengar.

#47 - Anonym

#20
Lyssnade på boken på storytel för nån dag sen, och kan berätta att det endast är historier med Jockes perpektiv som stöttas upp med papper från socialen.

Jag har aldrig följt Jocke, men tyckte faktiskt att boken var väldigt bra. Det är en skönlitterär bok som är baserad på en sann historia och dom som har hjälp jocke att skriva boken har skapat en riktigt målande bild.

Genom hela boken så förklaras det hur mycket Jocke älskade sin mamma trotts allt hon gjorde mot honom, t.ex när han blev plaserad hos en fosterfamilj längtade han hem och försökte rymma hem.
Skulle säga att mamman porträtteras som en hemsk och obehagligt människa, men det stöds ofta upp med papper från socialen och psykologer.

#48 - K

https://www.svd.se/min-kriminalitet-forsvann-nar-jag-syntes-pa-youtube

#49 - Anonym

Och nu är hon stämplad fullblods psykopat som lever med en rasist och homofob. En familj som manipulerat Jockes övriga syskon. Om det stannat vid en självupplevd biografi med fakta papper skulle allt skötts proffsigt och snyggt. Men allt för-och efterspel gör att de blir mer hämnd. Även om tanken inte ligger i att sätta dit familjen så vinklas de så pga för många utspel utöver boken. Man behöver inte förlåta för att gå vidare. De går att sätta ord och få ett avslut på olika sätt. Värdigt och sakligt. Bra bok i övrig.

#50 - Anonym

Jag tycker det är konstigt, Är det så synd om Joakim Lundell? Hur är det med alla andra barn och vuxna som har varit i samma sits om Joakim? Alla andra barn som hamnar i soc och så vidare? Är det inte synd om dom? Nej, nu är det bara synd om Joakim Lundell och ingen annan. Hmm, väldigt märkligt detta. Och det där med hans missbruk det är ett val han har gjort och ingen annan har gjort det. Samma om bajsbloggen han hade det är hans val och ingen annan.

#51 - Anonym

Bor i Malmö och ska konfrontera Bente nästa gång jag ser henne i stan. Har sett henne flera gånger men efter allt skitsnack ska ta ett snack med henne.

#52 - Anonym

Bor i Malmö och ska konfrontera Bente nästa gång jag ser henne i stan. Har sett henne flera gånger men efter allt skitsnack ska ta ett snack med henne.

#53 - Anonym

#8 eller rättare sagt att Ida rövslickar Therese o som ni vet Therese hatar jockiboi o då ska alla ruttna idioter som gillar Therese gilla det hon gillar och hata det hon hatar

#54 - Anonym

#52 👏🏼 Fråga gärna hur det kommer sig att hon tycker att hon får bete sig som hon vill mot andra och att det ska andra kunna ta men om någon har något att säga om henne så börjar hon grina och bryter ihop? :-)

#55 - K

https://www.svd.se/joakim-lundell-slar-forsaljningsrekord

#56 - Anonym

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=6795428

#57 - Anonym

https://www.expressen.se/kultur/ungkultur/en-vettig-idol-for-barn/

#58 - M

Det här var den grövsta medvetna vinklingen du gjort. Tyckte att du blivit mycket bättre men nu var det faktiskt över alla gränser. Är inget stort fan av honom längre men han har skärpt sig rejält sedan han slutade med youtube (plattformen har blivit helt annorlunda, tack för det grymma beslutet Jocke). Att du nämner att det är en stor succé men ändå väljer att bara ta med den recensionen som för din egen talat är så medvetet felvinklat att det ser löjligt ut och du presenterar recensentens åsikter som om det vore fakta? Hade man varit objektiv hade man tagit med både bra och dåliga recensioner och resonera sakligt med grund från båda. Gör om gör rätt.

#59 - Anonym

Jockiboi är en vidrig nolla

#60 - A

Har inte läst Monster än, men det är inte helt ovanligt att i familjer där ett syskon utsatts för misshandel, sexuella övergrepp och liknande har andra syskon inte märkt något/kommer inte ihåg något/har en helt annan uppfattning av föräldrarna och barndomen.
Många föräldrar som är psykiskt sjuka är duktiga på att dölja sin sjukdom för socialen, lärare, psykologer osv och kan behandla sina barn på ett helt annorlunda sätt. Ifall Jockes mamma och biologiska pappa hade ett stormigt förhållande, så är det inte ovanligt att mamman tar ut sin ilska (som hon egentligen hyser mot Jockes pappa) på Jocke istället för att ta konflikten med pappan. Eftersom hennes andra barn är hennes nya mans biologiska barn så älskar hon dem mer än sitt tidigare barn- Jocke. Det kan vara en bidragande orsak till attl Jocke har en totalt annorlunda uppfattning om sin uppväxt än vad hans syskon har.
Läs böcker som t.ex. "Pojken som kallades DET", "Bakom stängda dörrar", "Hur kunde hon?" m.fl. så ser ni att det ofta är så att ett syskon tycker på ett sätt och ett annat syskon på ett annat sätt.

Personligen tycker jag att det är galet och rent vidrigt hur familjen Lundell-Berg hänger ut varandra till höger och vänster, har de någonsin funderat på familjeterapi? Förstår att Jocke vill ha ut sin version och sina socialpapper, men kan ändå tycka att sättet han och hans bröder "kommunicerar" (över sociala medier och med barn som skiljedomare) är så in i helvete fel. Det här kräver år av terapi och förståelse, inte barn som ska leka försvarsadvokater och inte smutskastning i media.

#61 - Anonym

#60 bästa kommentaren. Så välformulerat och bra inlägg. Den kommentaren satt du mitt i prick.

#62 - Anonym

Barnen ska agera vuxna inför J och hjälpa honom ta rätt beslut.
Tittar man på hans kommentarsfälten finns en oändlig lista från unga följare som skriver kopierar hans snapchat och lägher ut på sin sida med under texter som vi finns här för dig. Vi kommer alltid stå på din sida m.m.

Barnens roll i Js liv är av stor betydelse. Förmodligen för de finns där oavsett. Mellan dem bollas stora frågor om hans liv hur han ska göra i olika situationer. De får se varje steg han tar i sin utveckling.
Barn ska få vara barn. Hjälp honom få professionell hjälp istället. J behöver ta nya steg till att bli självständig. Ta egna beslut. Lita på vad han anser är rätt och fel. De blir en stor såpa av allt då flera hundratusen sitter med och löser hans probelm.

#63 - Anonym

#60

Han har vid ett flertalet gånger senast igår på sin snapp
att dom skulle ta det på en annan plattform dvs tv eller seriös tidning
men dom ger säg ju inte forskka lite innan du dömmer
lyssna gärna på P3 tex eller lyssna på klippet ifrån tv4

Givetivs har alla rätt till åsikt i familjen om detta
och jocke har all rätt att skriva som han gör

Den stora frågan är varför reagerade inte Vadstena kommun mer en vad dom gjorde

#64 - Anonym

men VARFÖR skulle inte ida få vinka det dåligt mot jocke? hennes blogg. Gör som ni själva predrikar och kolla inte på något ni inte gillar och lägg ingen tid på det.

#65 - Anonym

men VARFÖR skulle inte ida få vinka det dåligt mot jocke? hennes blogg. Gör som ni själva predrikar och kolla inte på något ni inte gillar och lägg ingen tid på det.

#66 - W

#63 Socialen varken kan eller får agera hur som helst om det inte finns en direkt livsfara. Det ska göras en rad undersökningar och papper ska fyllas i osv. Det är bland annat därför som det kan ta lång tid innan ett barn får den hjälp hen behöver. Jocke är långt ifrån den enda som haft problem med socialen.

Vad hjälper det ifall familjen sätter sig i en TV soffa och blir intervjuade samtidigt? De kommer ändå inte att kunna/få säga sin version exakt som de vill. Programmet kommer att klippas, eller den som intervjuar ställer frågorna på ett visst sätt osv. Har man ingen mediaerfarenhet från tidigare så kan man bli rätt överkörd i en intervju.
Dessutom, det lär inte hjälpa familjen att försöka "lösa" sina problem med fler intervjuer och tidningsartiklar, de borde verkligen försöka (om de faktiskt VILL lösa sina problem), söka sig till en psykolog som kan ge dem de resurser de behöver för att förlåta, acceptera, reda ut osv.

Hela tiden kommer det ju fler snaps och instagram-uttalanden där än det ena, än det andra kryptiska meddelandet och åsikten läggs fram. Vad har vi egentligen att göra mellan Jocke och hans familj? Varför ska barn behöva dras in som psykologer, hejarklackar och domare? VARFÖR ska man från första början dra detta ut i media? Du skrev att de funderade på att ta det på nån seriös plattform, men har inte det getts tillräckligt med uppmärksamhet åt familjen BERG_LUNDELL nu? Det är dags att de drar sig ifrån medias strålkastare och börjar jobba på sina problem istället.

Håller med #60 allt det här borde tas privat familjen emellan.

#67 - Anonym

:) Eckoj

#68 - Anonym

#66
Håller med men nu vill ju tydligen den andra sidan sprida skiten på
sociala medel för att få sin röst hörd vilket kan man kan fatta
och då har dom ju möjligheten att göra det , och så tror ja faktiskt på
danial att boken är mildare en hela sanningen

#69 - #69

Jag vet din favorit youtuber.

- Joakim Lundell

#70 - Anonym

#66 Självklart ska familjerna Berg och Lundell inte få mer utrymme i sociala medier för att lösa detta.
De behöver utbildade folk som kan ge dem rätta metoder för att komma samman i någon terapi.


Detta går till historien.
Hela svenska folket får följa en dysfunktionell familjs öde.
Vilket innebär mer skada med offentliga framträdanden som sker mestadels från Joakim Lundells sida.

Verkar som alla vill göra pengar på detta självutlämande. För varför stoppar man inte denna förnedring. De kommer alltid bli ihågkommen med problem.

Tycker synd om alla inblandade. Fy sjutton för att ha hela Sveriges ögon insatt i sitt privatliv.

#71 - Anonym


Jocke till sina följare efter han gått love eller snaprat bibel texter.
-De känns bra VI fått snacka lite då det var väldigt längesedan vi sågs nu och snackade.

Vilka VI? Du snackar om ditt liv 24/7. Andra lyssnar. Envägskommunikation

#72 - Moa

Tror Anty dejtar antingen Haidar eller Kian från tidigare säsong av paradise. Hon nämnde i en gammal video att hon träffade någon som älskade skräckfilmer och denne personen skulle därefter åka på semester i några månader (Samma tid som kian åkte utomlands för Grabbarna grus turné). Hon nämnde dessutom i en ganska ny video med Sara att hon skulle se någon skräckfilm med "HAN" eftersom han älskar skräck.. Hm, Same person? ;)

Haidar tror jag enbart för att jag har sett dom kommentera varandras bilder med hjärtan osv, så mer information där har jag tyvärr inte. Kanske möjligtvis att hon blev lite generad när det pratades om Haidar i Studio Paradise och när hon sade att det borde heta "Studido Haidar" istället. Oavsett vem det än är så märks det att hon är lycklig,så vill hon inte gå ut med vem det är så behöver hon inte det heller. Däremot så hintar hon ju i videos om att det finns en kille hon tycker om och som dessutom inte gillade tanken på att hon använde Tinder i en video. Vi får helt enkelt se, men good luck girl. You deserve it. :)

#73 - Anonym

ska lakidoris flytta tillbaka till sthlm? mikael ska flytta ju. och joel var med i hennes senaste vlogg??

#74 - Anonym

Hanna Widerstedt har skrivit på sin fb att det han skrivit om henne i sin bok är förtal.
Sanningen kommer alltid fram offerkoftan JOCKIIBÖÖI. Usch varför ser ni småbarn upp till honom?

#75 - Anonym

Förtal är ett brott som innebär att sprida uppgifter om någon, som typiskt sett räcker för att utsätta personen för andras missaktning.

Kanske finns fler som blivit nämnd i boken som insisterar om de.

#76 - Anonym

Är det någon som har Hanna Ws livesändning på FB där hon besvara jockiboi?

#77 - Anonym

Man måste fråga personen om tillåtelse om den vill va med i boken först innan man skriver något.... detta är skit taskigt av Jocke

#78 - Anonym

#77
Delvis är de en självbiografi så är
De ur den persons perspektiv alltså hur den har upplevt sittvationen ...
Och inte så lätt att bevisa om man var aspackad eller fått solsting ...tex

#79 - Anonym

Men Hanna är ju Hanna haha ni som var med på den tiden o såg ,BB fattar

#80 - Anonym

till jockiboi (eftersom han sitter här och läser hela dagarna):

"Du kan skriva om svenska personer så länge som du inte utsätter dem för ärekränkning (ärekränkning betyder att du försöker skada en person genom att berätta om hur elak eller korkad personen är) eller lämnar ut känsliga uppgifter om dem (till exempel deras adress, foton, sjukdomshistoria)."

#81 - Anonym

Hon lär inte komma ett skit med de där
Dels för lång tid i mellan o
Börja smutskasta nån nu gör bara henne
Ytterligare till åtlöje de tänkte väll
Allt skit som stod i tidningarna för haha

#82 - Anonym

#79 Vi kan säga att Jocke va Jockiboi på den tiden och betedde sig lika illa som Hannah vart någonstans får Hannah sin talan vart någonstans får hon försvara sig eller säga sig del av perspektivet? Nej just de ingenstans! Människor förändras och Jocke smutskastar folk hit och dit som inte ens kan försvara sig.

#83 - Anonym

#72 - Tråkigt liv du måste ha om du sitter om dagarna och försöker klura ut vem hon dejtar 😚

#84 - Anonym

Alla förändras. Allas liv är lika mycket värd. Dåtid nutid framtid. Ta ingen skit. De gäller alla. Du behöver inte använda makten på fel sätt. Då hamnar de på en helt ny nivå. Maktmissbruk. Härskarteknik. Hanna har förändras likaså jockiboi. Så var denna självbiografi riktad mot barndomen borde inte Hanna nämnas. Speciellt inte utan tillfrågad och godkännande. De skulle aldrig jockiboi godkänt som slänger sig med ordet förtal som vardagsmat.

#85 - Lisa

Kan någon citera vad hanna w sa om jocke??

Och du som dömde henne för bb har tydligen inte koll på bb haha. Hon är grymt smart och begåvad

#86 - Anonym

Du ja satt i studion på kanal5 de räckte

#87 - Joel.

Varför har typ alltid denna blogg något emot Jocke? hahaha!
Kan man inte bara vara glad för hans skull.

#88 - Anonym

Hannah W har lagt ut en livevideo om hennes kapitel i JOCKIBOOOOIIIIIs bok
https://www.facebook.com/hanna.widerstedt.9/videos/10155395838824340/

#89 - Anonym

Gillar Nemo Heden bättre. Mer vuxen och vältalig. Exemplariska texter. Underbara gäster. Fin familj.Märks hans pulik är äldre och visare. Han gör något bra nu. Sätter andra i fokus. Inte är narcissistisk och tror världen lever för honom. Hänger inte ut folk. Är inte övrrsittare. Tog proffisonell hjälp
Vuxet beteende. Ödmjuk fin ärlig sjukt begåvad.
Tar sig fram med sin äkthet. Han står bakom sin egen framgång till hundra tio procent. Han gör sitt jobb på egen hand. Skulle aldrig ta all ära för jobb andra gjort.
Han pratar om sin familj med respekt även fast de varit tokigt ibland.

Så stolt över din resa.

#90 - Anonym

#89 Rövslicka honom mer

#91 - Anonym

Undrar hur Therese fiffi luktar , nä menn guu va äcklet

#92 - Anonym

#91 ja du är äcklig när du sitter och skriver sånt, väx upp jävla idiot

#93 - Anonym

Köper inte att Joakim står för sitt förflutna och skäms. Varför skulle han då köpa sig fri på Google genom att censurera saker om sig själv. Medans han kräver att familjen ska stå för sin handlingar med ett livslångt avtryck.

#94 - Inte ett paralyzerat barn

Snälla... "Barn blir paralyserade.." osv... Håll koll på vad era barn tittar på då? Det är inte enkelt, men det är inte svårt heller. Om ni nu bryr er om era barn kollar på Joakim, så säg till de att inte kolla.. Eller gör en spärr. Herregud. Ska ni skylla på Joakim varje gång era barn gör något fel? "Wille snattade igår.. öh det var Joakims fel". Om ni nu använder argumentet "barn blir paralyserade" osv.. Ja men ta hand om ditt barn än att sitta och skriva på en random blogg.

#95 - Inte ett paralyzerat barn

Snälla... "Barn blir paralyserade.." osv... Håll koll på vad era barn tittar på då? Det är inte enkelt, men det är inte svårt heller. Om ni nu bryr er om era barn kollar på Joakim, så säg till de att inte kolla.. Eller gör en spärr. Herregud. Ska ni skylla på Joakim varje gång era barn gör något fel? "Wille snattade igår.. öh det var Joakims fel". Om ni nu använder argumentet "barn blir paralyserade" osv.. Ja men ta hand om ditt barn än att sitta och skriva på en random blogg.

#96 - M

Big surprise att Jockes bok är skit. Lite som att förvänta sig att en efterbliven babian ska vara kapabel till att skriva Romeo och Julia.

#97 - kaffekunnig

Är inte offerkoftan snart fylld med hål?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com