Hanna Widerstedt polisanmäler Jocke

Hanna Widerstedt har fått ett eget kaptiel döpt efter henne i Jockes nya bok.
 
Nu berättar Hanna på facebook att hon är otroligt sorgsen att behöva bli utsatt för förtal i boken då ingenting som står stämmer. 
 
Hon ska prata med Jockes bokförslag och göra en polisanmälan. 
 
 
 
#1 - Anonym

Usch...

#2 - Anonym

Klart att man måste fråga personen om tillåtelse om man får skriva om personen i en offentlig bok, visst det är Jockes perspektiv men vart är Hannas perspektiv vart har Hanna sin talan vart någonstans får hon försvara sig själv? Nej just de, Jocke va Jockiboi på den tiden och betedde sig lika illa som Hanna.. Människor förändras och Hanna är nu nykter OSV men Jocke däremot smutskastar folk hit och dit utan att dem ens kan försvara sig.... Det är bra Hanna stå på dig du gör helt rätt i att polisanmäla det här.

#3 - Anonym

Aldrig gillat Jockiboi. Han vill ba ha views.

#4 - Anonym

Bra Hanna Widerstedh. Minns hur han trakassera dig på sina sidor. Även under ask fm tiden då han träffat Jonna. Ett inlägg på bloggen av många han kalla diagnosen han själv nu gömmer sig bakom asberger syndrom som skäl för hans handlingar. Hanna apberg du har ditt och datt och massa mer hur du fick ta skit. Allt han nedvärderande personer med funktionsnedsättning.

Stå på dig Hanna.
Undra om Martin mfl.

En upprättelse är inte allas upprättelse. Samma villkor.

#5 - Anonym

Allt stöd Hanna om du läser detta!! ♥️

#6 - Anonym

Bra Hanna <3

#7 - Petra

Har själv följt Hanna sen Big brother, tyckte inte alls om henne. Senare i Jockiboi och Hanna Widerstedh show, samma där... Men såg senare Hanna i ett program där hon sa att hon spelade en roll. Då tittade jag på BB och J&H show och tyckte hur sjukt det var. Hanna BLEV mobbad i bb och får nu ett kränkande kapitel i Joakims bok. Trodde att Joakim var vuxen.

#8 - Anonym

varför skriver du om jocke? han är inte en svensk youtuber längre och därför bör han inte nämnas på denna blogg.

#9 - Anonym

Jocke är en youtuber fortfarande. Vart tror du Joakim lägger upp sin musik host host på youtube. Vart tror du hans 2 andra kanaler ligger och tickar pengar host host på youtube.

#10 - Anonym

#8 Hon gör vad fan hon vill. Puss

#11 - Anonym

Djävla reklam allt finns ju på film
Bara o kolla på serien
Börjar hon få taskigt med pengar i Berlin ???

#12 - Anonym

Bloggbevakning skriver om samma inlägg Hanna anmäla likt tidigare om recension från nt.se. om boken. Likt stoppa pressarna. Så oavsett om Jocke är youtuber så skrivs de om honom. Han älskar publicitet bra som dåligt. Rubriker är hans PR. Vad glad istället. Och de är inte mer än rätt Hanna anmäler honom. Du vet vällmom Jockes favorit ord. Förtal. Japp. De borde gan tänkt på så lätt kränkt som han är med en stubin på noll läge. Brinner av direkt vid kritik och prat om honom. Fast han har all makt att vara en skit stövel. Rättvisa Tack oavsett du heter Joakim. Behandla andra som du själv vill. Karma

#13 - Anonym

#11 Hej jockiboi

#14 - Anonym

Lider med henne...

#15 - Julia

Nu när jocke är en så stor förebild för många så måste han tänka på DET han gör. Han kan bara inte sätta på sig offer koftan och tro att allt blir bra igen livet funkar inte så han lever i en helt annan värld.

Han är inte 3, 1,.13 år han är något med trettio.
Skulle ett lite barn vilja ha en pappa som haft dålig kvinnosyn, hotar folk och sätter på dig offerkofftan 24/7 skulle du vilja ha det? Jag hade inte.

Roligt att han har skrivit en bok MEN att han skrev om dig utan tillåtelse det är inte okej. Att man skrattar åt någon och smygfilmar person är inte okej då han säger att han är mot mobbning.

Är på Hannas part i detta fallet!

#16 - Anonym

Jocke har sin topp nu i karriären. Snart finns inga mer hemligheter av brutalitet eller uppseendeväckande rubriker att sälja ut. Då hamnar han i Svenne facket. Dels kommer barn växa upp medans Jocke står kvar i samma elakhet att sätta folk i sämre ljus. De kommer en tid då denna form inte funkar längre.

#17 - Anonym

#15
Men herregud hon skriver själv att dom filmade allt ..och serien ligger på webben och har gjort typ i fem år
Tänk lite klart dom vill ha tittare ...få gång serien igen

Ni borde väll känna Jocke vid de här laget

#18 - Anonym

Kammi bekräftar på hennes My story att hon och Dennis gjort slut

#19 - Anonym

Skulle inte alls förvåna. Mig om hon ska med på spökjakt ...

Allt handlar om marknadsföring o Jocke
Får prices som han vill igen
Suck

#20 - Anonym

Skit i andra och sköt dig själv.
Eller i detta fall. Skjut någon annan för att höja dig själv. Lågt lägre lägst amöba. Vad fruktansvärt grov förtal. Skulle inte detta handla om hans uppväxt. Patetiskt och mest medvetet elakt gjort. Varför får inte Joakim hjälp av psykologer. Stoppahatet predikar han.
Han bakom fasaden uppenbart förespråkar stoppa mobbing och hat, noll självinsikt vad han åstakommer. Kolla hans kommentar på yt k3mpa som tar upp Jonnas dubbelmoral. Han går in och tycker han hänger ut Jonna. Vad är hans insikt. Blir rädd för Joakims personlighetsdrag. Ta bort honom från rampljuset.

#21 - ?

Konstigt att inte bokförlaget såg till att de inte skulle bli stämda för innehållet i boken. Hm.

#22 - Anonym

Jocke blev känd på rubriker ingen annan skulle ha mage att lägga ut. Samma trick fortsätter. Han förändras aldrig.

#23 - Anonym

#22
Exakt folk är så djävla lätt lurade så de finns inte ....ett av Nordens största
Bokförlag mmm just de haha ...

Detta är varför Jocke är störst på media
Välkommen in i framtiden

Konstigt att inte Hanna reagerade för 5 år sedan när serien startade. Haha.

#24 - Anonym

#21
Olika så för dig försöka o tänka utanför boxen ,Om dom nu skulle vara osams säger vi varför har dom varandra på FB då för
Alltså ni alla är bara små brickor i ett
Större spel ...alla som gör klipp o dyl.
Om familjerna gör dom bara en tjänst de är ju prices där dom vill hamna i media bruset

#25 - Anonym

Allt för pengar på barns bekostnad och känslor. Äcklig framtid vi går till mötes

#26 - Anonym

#26
Fast de är ju så de funkar ....han sitter
Ju själv o säger i intervjun i P3
Att man måste ha koll på marknaden annars
Är man rökt typ ...

Och så länge hans namn säljer så är de bara bra ...man ser inte barn eller följare man ser på statistiken

Och de komiska av allt är ju mer de skrivs osv ju större blir han

#27 - Anonym


Är de nån som har koll på vilka länder som spökjakterna skulle vara i ?

#28 - Hannele

Thomas Sekelius och Tim? Är de ett par?

#29 - Anonym

Hanna bor ju i Tyskland ..o kan förmodligen förstå språket skulle
Ju vara rätt så passande i så fall
Haha

#30 - Anonym

Förstår mig verkligen inte hur Joakim tänker. Haha alltså va? Så bara för att du har förändrats så har du rätt att hänga ut folk i din fucking bok utan deras tillåtelse? Asså wow! Nej du är inte 13 eller ett barn som du säger. Du är fucking 32? Om inte mer. Så pinsamt asså. Du borde bli så stämd idiot

#31 - Anonym

När Jocke skriver på snapchat att både han och de som han skrivit om i boken har varit rövhål o att DE borde stå för det som de har gjort på samma sätt som Jocke står för det han har gjort, vilket är sant men det betyder väl för fan inte att man har rätt att skriva ut en massa saker om en ANNAN person i sin offentliga bok som når ut till alla! Jag tror säkert att Hanna står för det hon har gjort men isåfall om HON vill kan ju HON skriva ut det för offentligheten, inte Jocke! Näe tkr boken var helt ok men gillar inte sättet han skriver om hur och vad andra personer gjort samt att han inte enns har ändrat namnen på flera personer i boken. Inte Jockes sak att berätta andra människors historia, fine om han berättar sin egna men isf berätta ENDAST sin egna

#32 - Anonym

Vänta, varför smutskastar han Hanna med flera i sin bok när den skulle handla om vilken tuff uppväxt han haft..? Äckligt beteende att kasta skugga över andra människor för att själv se bättre ut.

#33 - Anonym

Helt rätt av Hanna att polisanmäla, hon har inte haft en chans att försvara sig. Inte heller Jockes familj oberoende om det är sant lr inte det han skriver i boken så är det endå inte ok att hänga ut andra mänskor på det sättet som han gör. Synd vad killen gått igenom, synd att hans mamma inte ha varit en mamma MEN i varje kapitel o i varje dum sak han gjort så påstår han att det är ngn annan som är orsaken bakom det: hans mamma, socialen, hans grannar, hans ex flickvän, hans kompisar, hans boss, hans fosterfamilj osv i slutändan när man lyssnar på boken så är ingenting riktigt hans fel.. hans handlingar har alltid varit under påverkan av ngn annan? Tjaae, det är min åsikt om boken iaf..

#34 - Xoxo gossipgirl

Påminner mig om boken i gossipgirl hahaha.
Då Jocke är Dan

#35 - Anonym

hur kan jocke tycka att det är okej att hänga ut någon i sin bok bara för att han har "förändrats" och "står för vad han gjort", men så fort någon nämner jocke och vad han gjort förr så får han psykbryt på snapchat och gråter floder för "han har faktiskt förändrats och folk borde släppa det för det var SÅÅ längesen"..

#36 - Anonym

Hur kan man hylla en som begått brott som Jocke och fortsätter med sina förtal. Hur kan en vidrig syn hyllas och ses som okej. De är ett hån att han får vara offentlig. Så dåligt hans offer måste bevittna han bli hyllad efter allt de blivit utsatta för psykist. Vilken mardröm

#37 - Leaf

Jag har inte kommit till de kapitlet än i Jockes bok. Men jag håller med er som säger att han borde kontaktat Hanna (samt alla andra han nämner i boken) och fått deras åsikter. Skrivit något i stil med "Vad Hanna/Mamma/Crille/etc. Har att säga om detta: ..." Och om dem inte ville ställa upp i en intervju, antigen skrivit de ELLER ge ett Fake-namn. Då, det förmodligen är olagligt att skriva ut sånthär. Har inte 100% koll på lagen. Men det känns inte lagligt.

Jag menar - kan ju inte kalla mamma/brorsan/pappa och så för andra namn. Men de personer som idag gått vidare liksom. Förlåt om jag inte uttrycker mig klart. Bara min åsikt.

#38 - Anonym

https://youtu.be/4_IqJYPLwKw
Killa in Joakim Lundells självinsikt i kommentars fältet.
Första raderna jag citerar. Och nu hängde du ut Jonna på en helt anna plattform! Inför mindreåriga och kalla det roast hahaha.

Seriöst denna människa är sjukt dålig att se sig själv och sina brister. 2 dagar sedan. Han sjäv står inte för ett piss. Raderat halv nött på sin skörd på folk.

#39 - Anonym

När Jockiboi hängde ut veckans knull visste han exakt vad han kunde utsätta folk utan att anmälan ledde någonstans. Han visste de la ner anmälan. Så medvetet var han en elak egoist som tycks idag även veta hur man sårar utan åka dit. Förtal fy sjutton

#40 - Anonym

Ge han vård

#41 - Anonym

http://nouw.com/widerstedt/fornedrande-31712627
Hanna bloggar om ämnet

#42 - Anonym

Joakim Lundell snackade ju om efter alla SKANDALER som följde honom efter varit med i dokusåpor och med hans blogg där han hade innehåll som "dagens ovanliga runk" och "veckans runk", "utmaning" m.m att han skulle ta död på "jockiboi" stämpeln med alla skandaler han skulle starta om fräscht som Joakim Lundell.. Dock kan vi ju se med facit i hand att skandalerna fortsätter förfölja Joakim Lundell in i youtubevärlden i stället nu när han lämnat dokusåporna och skandalbloggen.. och de verkar som antal skandaler verkar komma oftare och oftare .. Det verkar som han har det väldigt svårt med att tvätta bort den skandalstämpel som han byggt upp från sitt tidigare liv som "jockiboi" och att det beteendet från den tiden lyser igenom lite då och då i nutid.. Man får ju hoppas han lyckas med att lämna skandalerna. Men för att göra det tror jag han behöver lite proffisionel hjälp av någon forma av Prkonsult eller något som granskar det han säger och som kan stoppa honom i bland för hans diagnoser ställer ju till det för honom och han säger ju saker i bland som inte är så genomtänkt..

#43 - Anonym

Hon va väl bara ett konstprojekt eller? Hon heter ju inte ens Hanna widerstedt

#44 - B

Detta är fan inte okej! Jocke har gått för långt! Han har rätt att skriva om henne enligt lag, men han får då också stå för konsekvenserna om någon gör en anmälan!

#45 - B

Jocke skulle ju sluta att hänga ut personer?!
Hans mamma var han tydlig med, men att han skulle hänga ut andra person fick man inte höra om..... så sjukt lågt att hänga ut människor, som Hanna.

#46 - Anonym

Hanna har nu lagt ut ett youtubeklipp där hon försöker göra sin röst hörd.

https://www.youtube.com/watch?v=XNLcSv2e0GI&feature=share

#47 - Anonym

https://m.youtube.com/watch?v=XNLcSv2e0GI&feature=share

#48 - Anonym

Konstigt att Joakim alltid säger att han ska sluta hänga ut folk och att han inte gör det. Tycker han aldrig gör något annat än kasta skit på folk på sin My story. Alltid ska det vara massa drama om honom.
Hanna widerstedt har svart på vitt hur allt har gått till, vad har joakim? Några "vittnen" så kallade hans kompisar? Dom säger väl vad som helst för hans skull, Joakim har för mycket makt för något skulle gå emot honom.
Han kan få en person hatad av hela Sverige på 5 minuter.

#49 - I

Dela Hannas video! Det måste få ett slut nu......på att folk blir uthängda!
Att han är Sveriges dubbelmoral...
Han säger att han inte vill hänga ut, men gör det ändå.
Om han nu förstår tjejer som han har hängt ut tidigare, varför gör han samma misstag hela tiden?! Man blir så förbannad när man ser Hannas video, hur han skriver nervärderande saker till henne.

#50 - C

På jockes snap säger han att han och Hanna hängde ut personer och båda är lika skyldiga.....
Men vet du vad som är skillnad.
Du gör det fortfarande och Hanna gör inte det längre.

#51 - Anonym

Skickar hennes video till expressen aftonbladet svt. Fel qtt inte fråga om han kan skriva. Besviken på jocke trodde du förändras lite.

#52 - Anonym

Så Jockes argument för att ha med Hanna i boken är att hon gjorde också fel förr precis som han och borde stå för det. Men han kanske borde fråga människan innan han skriver in henne?? Och dessutom finns det en skillnad mellan er Jocke (för jag vet att du läser detta), du hänger fortfarande ut folk, det gör inte Hanna. Det mest tragiska är att du inte verkar förstå själv att du gör precis samma grej som när du ''var'' Jockiboi, bara att situationen ser lite annorlunda ut.
Och btw, skulle inte Jocke sluta lägga ut sådant på sin story? För inte alls längesen sa han att från och med nu ska det bara vara roliga saker på hans story och sådant som han tidigare lagt ut på story ska tas privat oavsett vad. Han säger emot sig själv och folk börjar bli riktigt trött på hans lögner

#53 - Anonym

https://nyheter24.se/debatt/895966-joakim-lundell-bok-barn

#54 - Anonym

Sådär ja. Då ser man i Hannas blogg Jockibois mini soldater som kopierar nästan hans snapchat text att hon ska svälja hans val att skriva om hennes förflutna. Hans inflytande på barn är verde värdigt.

#55 - Emelie

Alla vet att du läser kommentarerna på den här bloggen så Joakim allvarligt? Bara för att Hanna precis som du har gjort dumma saker förut så ger inte det dig rätten att skriva om henne i din bok utan att fråga henne om tillåtelse. Hon står säkert lika mycket som du för allt hon gjort men du kan ju inte heller bli förvånad över att en polisanmälan kommer ske när du utan förvarning skriver ett helt kapitel om henne i din bok? Så hade de flesta reagerat. Skillnaden är att du skulle skriva en bok om din uppväxt där din mamma hängs ut men att du skulle hänga ut fler personer är det klart att folk reagerar på. Det visar ju på att du inte har mognat alls. Hanna gjorde dumma saker men hon har slutart, du däremot hänger fortfarande ut människor och borde därför inte vara förvånad över de reaktioner du nu får.

#56 - Anonym

Kan inte den där skurt-wannabe bara försvinna?

#57 - Anonym

Kan inte den där skurt-wannabe bara försvinna?

#58 - kaffekunnig

Starkt!! Skönt med allt stöd du får!

#59 - Anonym

Lyssnade själv på boken på Nextory och den var kanon. Absolut att rekommendera. Kul för dig svenskayoutubers.se att du fick hata lite på Jocke igen som du alltid gör. Han har kommenterat hennes video. Tror bara att Hanna vill rida på vågen nu och ta chansen att dra på sig offerkoftan för lite kändisskap och så klart ska hon stämma honom också i hopp om lite pengar på det.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com