Felicia gör narr av Joel

Amir har lagt upp en video från deras tågresa till Tubecon och under resan tog Felicia Joels mobiltelefon.
 
Joel ber upprepade gånger att få tillbaka sin mobil men Felicia vägrar att ge tillbaka den. När Joel försöker att ta mobilen från Felicia lägger hon in den på bh:n. 
 
Felicia ber sedan Joel att gå ner på knä och be snällt vilket han gör och i nästa stund blir han kallad för hund av henne. 
 
Joel säger till Felicia att hon inte har någon respekt men Felicia ger sig inte och hon vill nu att han ska kyssa hennes hand men det vill inte Joel. 
 
Felicia har fått enorm kritik under videon men Amir har valt att ta bort kommentarerna. En del tycker att Amir är lika delaktig eftersom han filma istället för att ingripa.
 
Nu har Amir dessutom raderat videon och lagt upp en ny där han klippt bort bråket. 
 
 
 
#1 - Anonym

Om jag var Joel så skulle jag ha slängt kaffet i ansiktet på henne skiter i konsekvenserna.... Och youtubers som sitter och säger att dem är emot mobbning, så mobbar dem själva, jag spyr på Felicia

#2 - Anonym

Kärlek till allmänheten som stod upp mot mobbningen <3

#3 - Ida

Jag såg hela videon, detta utspelade sig i flera minuter och alla kunde se hur irriterad Joel blev.
Han sa det rakt ut flera gånger.

Inte ett skämt, Felicia.
Trodde mer om någon som påstår sig blivit mobbad. Blev rörd av henne i ångestpodden men nu känns allt fejk.

#4 - Anonym

Usch

#5 - Anonym

Usch

#6 - Anonym

Blir ledsen av att se detta, och även lite ledsen på Amir att han väljer att dölja det hela och radera kommentarerna och ta bort det ur videon:/

#7 - Siri

Fick ont i magen när jag såg klippet. Felicia beter sig precis som folk gjorde mot mig i skolan.

Men dessa två är vänner enligt Felicia?

Om någon ber en att sluta upprepade gånger, säger att de ska visa respekt och till och med går ner på knä för att få tillbaka SIN EGNA telefon och man fortfarande gör narr av en så är det inte längre ett skämt.

"du hade fått tillbaka den om du bett snällt från första början"

Det var förhelvete du Felicia som tog hans ägodel?!

Du är en ren mobbare.

#8 - Anonym

ALLA AV PRENUMERERA PÅ FELICIA NU !!

#9 - Anonym

https://socialblade.com/youtube/user/fellsisblogg/realtime
Felicias sub Count

#10 - Hanna

Är någon förvånad att Felicia Bergström, Sveriges Dramaqueen och "antimobbare" är en idiot? Hoppas ni Felicia-fans ser över vem ni avgudar. Hon är hemsk.

#11 - Anonym

Nu har Felicia äntligen avslöjat sitt sanna jag.... Och jag tänker då inte stödja en mobbare.... bye bye Felicia du är inte en youtuber i mina ögon längre!

#12 - Anonym

Glöm inte att Bea satt och tittade på och skrattade åt händelsen lika mycket utan att ingripa..

#13 - Elina

Tyckte om Felicia förut men efter en stund blev hon så jobbig både i videosarna och hon var ganska dryg på twitter mot andra. Besviken på att en sån person som Felicia som tydligen blivit så utsatt och mobbad gör samma sak... Och Joel känns som en person som lätt blir nertryckt och pikad på...Och det gör så ont i en när man ser detta, man vet precis hur det känns..

#14 - Anonym

Ingen som sparat videon och kan visa klippet?

#15 - Anonym

Äckel-människa

#16 - Anonym

Tycker slla lite mer mognare människor ska avfölja bea, Amir, Felicia o bente nu. Dom är ej värda följare

#17 - Anonym

Joel har lagt ut en video precis om hela det "dramat"

#18 - Eline

Men naaah nu har dom lagt ut en video som "förklarar" allt. Såklart. Felicia tog väl åt sig och grät en skvätt, så Amir och Joel kände sig tvungna att göra något innan hon grät sönder sminket.

#19 - Eline

Joel skulle aldrig våga stå upp för sig själv och säga något annat än det han gör i "försvarsvideon"
Felicia skulle väl bli skitförbannad då..

#20 - Anonym

I mina ögon såg det verkligen inte ut som att de skämtade med varandra.

#21 - Anonym

Har nån videon? vill verkligen se

#22 - Anonym

Drottningen av anti-mobbning mobbar själv :)

#23 - Anonym

Drottningen av anti-mobbning mobbar själv :)

#24 - Anonym

Drottningen av anti-mobbning mobbar själv :)

#25 - Anonym

Att ni i kommentarsfältet har förmågan att tolka och döma så jäkla fort när ni har utan fakta, det är fan inte klokt. Ta en titt på denna videon som är på joels kanal innan ni kläcker ur er mer påhoppande anklagelser och tror ni vet allting. Skärp er!

https://youtu.be/X5LPVSokUn8

#26 - Eline

#25 vi har diskuterat den också. Just saying. Läs allt.

#27 - Anonym

Såg hela videon och håller med om att Felicia drog ut på ”skämtet” alldeles för länge

#28 - Anonym

#25 du fattar väl att folk reagera när de ser ut som mobbning och i allas ögon så såg de inte ut som ett skämt precis. bara erkänn att du också tyckte de

#29 - Hej

Alltså.

Hinner bara se några minuter in i den såkallade försvarsvideon från Joels kanal innan jag blev irriterad att jag ville slänga mobilen i väggen.

Man ser klart och tydligt Joels osäkerhet. Kroppshållningen, sättet han viker undan blicken och hur illa till mods han är i situationen
Att Amir det första han gör försvarar situationen och påstår hit och dit hur mycket vänner de är och hur mycket Jan måste försvara sig INNAN Joel ens öppnat munnen skriker rädsla och osäkerhet från hans sida.

Jag tror att de allra flesta här kan hålla med om att Joel, varken i deras bs försvarsvideo och själva vloggen tyckte det var särskilt givande och att han nu då säger att vi har missförstånd tyder tyvärr på att han är för osäker att stå upp för sig själv mot dessa två. Särskilt då om amir direkt börjar försvara.
Som någon skrev här i inlägget - skulle Joel säga vad han egentligen tycker skulle väl Felicia börja rågrina och sätta på sig offerkoftan så att allt vänder för hennes fördel och vinklar precis allting.

De må vara vänner till en viss del men hade amir och Felicia från hjärtat accepterat Joel hade denna grej troligtvis aldrig skett.
Detta ÄR tyvärr mobbning inom deras lilla grupp. Och ja, Felicia borde tamefan be Joel om ursäkt utanför yt och gottgöra hennes beteende OM hon nu är han vän som hon så fint säger.

Även om hon är osäker på sig själv och sin kroppsform äger hon fan inte rätten att kränka och förminskar andra, och speciellt inte sina "vänner".
Jag hoppas Joel en dag förstår sin egen värdighet och säger ifrån. Han måste sätta ultimatum till dessa ruttna personer.

#30 - Isabelle

#13 Alltså Gud jag håller verkligen med dig, Joel känns som en sån person i deras gäng som är lätt att "skylla" på, "pika" och typ "retas med" och det ska alltid vara okej enligt alla. Tycker så synd om honom och att det plötsligt är HAN som ska sitta och försvara sig när det är han som blev utsatt i videon? Snacka om dåliga vänner han har. Det är PRECIS som att mobbarna ska sitta och bli ledsna över att de blivit tillsagda att de ej får mobba X, så sitter X och ska försvara SIG och be om ursäkt för att mobbarna fått en tillsägelse? Hur jävla orimligt? Hejdå

#31 - Anonym

#29 Sant det ser ut som att Joel är tvingad vill inte säga "inom hot" men något åt de hållet att lägga upp den här videon---- Joel sa ju själv i Amirs video det är inget skämt det är inget skämt

#32 - Eline

#29 ett otroligt bra och välskrivet inlägg.

#33 - Anonym

#29. Håller med. Tycker även det är sjukt att de säger att vi som tittare måste tänka på vad som hände innan och efter när vi endast kan bedöma en situation som vi sett. Och även om det skulle vara skämt som alla var med på är de konstigt att en vill lägga upp en video där mobbning pågår när en vet att barn tittar. Barn härmar beteende, inte konstigt att mobbning fortfarande existerar i skolor när vuxna människor beter sej såhär.

#34 - Anonym

Hon är så jävla ful, inuti och utanpå.

#35 - Anonym

#34 Gunilla Persson citat ;)

#36 - Anonym

Ärligt talat så såg Felicia jävligt sur ut på Joel han sitter där i mitten helt obekväm och både Felicia och Amir sitter och stirra på honom med värsta mördar blicken.... usch vilken hemsk situation de va att kolla på, jag lider med Joel och hoppas att han byte umgänge och hitta bättre kompisar

#37 - Anonym

Har aldrig tyckt om henne, usch

#38 - Usxh

Kräks av Felicia

#39 - Anonym

Felicia är så jävla fejk. Hon sitter och gråter över att hon har varit mobbad men sen är hon taskig och mobbar själv. Jag pratar inte bara om denna situationen utan om alla gånger hon fått folk att känna sig utanför på olika event...

#40 - Sia

Tycker det är synd då jag själv varit i Joels sits. Till en början var det kul när alla i mitt kompisgäng pikade mig, drev med mig och skyllde allt på mig. "Det var ju bara på skoj och du är så rolig för du kan ta sånt!". Ja och jag kände mig omtyckt men med tiden så insåg jag att folk använde mig som en måltavla för deras egna behov av att känna sig bättre, starkare, coolare. Det förstörde min självkänsla att jag tydligen var "svagast".
Visst kan man skämta om saker och ha en speciell jargong, men det tycks alltid vara Joel som folk retas med och det är så fult.
Dessutom har Felicia visat sådana sidor förr. Hon är säkert en jättefin tjej men synd att hon ska vara så ibland.

#41 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=nPj4Vcvgqes

14:10 - Märks även att Marcel blir lite irriterad på hennes kommentar här

#42 - isaac

vad är det ni inte fattar här felicia och joel skoj bråkad lite så ska ni tolka det så himla djupt bara för att ni vill ha något att bråka om så låt felicia bergström va för fan ni vet ingeting vad som ligger grund till bråket eller vad som var syftet med det här så kallade bråket vänner har olika sätt att skoja och skämta med varandra dom är ju med på att det icke är något seriöst utan bara något sätt att skoja med joel om

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com