#1 - Anonym

you da real MVP

#2 - Anonym

Ärligt talat så såg Felicia jävligt sur ut på Joel han sitter där i mitten helt obekväm och både Felicia och Amir sitter och stirra på honom med värsta mördar blicken.... usch vilken hemsk situation de va att kolla på, jag lider med Joel och hoppas att han byte umgänge och hitta bättre kompisar

#3 - Linn

Märkligt att hon tycker att det är skitkul att driva med Joel, men när han "ska" hälla drickan över henne, då fan är det inte roligt längre för henne.

#4 - Anonym

Åh fyfan vad drygt gjort av Felicia

#5 - Linn

Någonting säger mig att Amir faktiskt visste hur alla skulle reagera och la ut det med flit.
Men inte vet väl jag.

#6 - Linn

Någonting säger mig att Amir faktiskt visste hur alla skulle reagera och la ut det med flit.
Men inte vet väl jag.

#7 - Linn

Någonting säger mig att Amir faktiskt visste hur alla skulle reagera och la ut det med flit.
Men inte vet väl jag.

#8 - Kattöga

De må kalla det skämt i videon som Joel har laddat upp angående det här, men vibbarna man får av videon här ovan säger något helt annat.

#9 - Josefin

joel sitter helt tyst & en vettig människa kan se på hans bara kroppsspråk att han inte håller med dem haha Felicia är en mobbare FATTA. trycka mer andra för att må bättre själv.

#10 - Anonym

Bente ger ut nummret till "heta linjen" på Snapchat där de finns massa äckliga snuskgubbar...

#11 - Anonym

Konstigt att det är Joels video men ändå pratar han nästan inget i

#12 - Anonym

Feta valrossen

#13 - Anonym

#10 Man är inte äcklig bara för att man vill ringa hetalinjen och prata om sex det är ungefär som att kolla på porr fast man prata om de istället, väx upp

#14 - Anonym

VARFÖR lägger Bente ut numret till heta linjen på story? Nu kan hon inte dra lättkränkt-kortet för detta handlar om barn som kan ringa det numret i smyg för att dom blivit ''tipsade'', börjar prata med nån äcklig gubbe som kan få ungen att göra saker. Barn är lättmanipulerade. Herregud, lite ansvar snälla

#15 - Anonym

Ursäkta men de sitter på ett TÅG och skriker och stojar på detta sätt. Visa lite respekt för era medresenärer för fan, jävla barn. Hade jag suttit i samma vagn hade jag gett dom en fet jävla utskällning. Paaaaatetiska youtubers som vanligt.

#16 - Anonym

Ja oansvarigt att lägga upp de på snapchat MEN man är inte en äcklig människa/snuskgubbe bara för att man ringer heta linjen herregud då kan ni ju kalla alla andra tjejer för äckliga som jobbar på heta linjen då! Väx upp det är inget fel med att ringa dit, alla har vi behov i livet

#17 - Anonym

Spyr på Felicia Bergström existens. Jag skiter i om hon har fans eller inte. Inte fan man behandlar man sina vänner sådär. Det värsta är att Amir sitter och garvar. Joel, hitta bättre kompisar. Dom är äldre och beter sig som fucking fjortisar. Fy fan...

#18 - Emma

Men alltså va? Varför i hela helvete skulle Joel behöva kyssa Felicias jävla hand för att få tillbaka SIN EGEN mobil? Fattar inte hur det var kul, och så blir hon asarg när Joel hotar med att hälla dricka på henne?? Ge människan sin jävla telefon så gör han det inte, han har all rätt att hälla dricka på henne om hon vägrar ge tillbaka hans telefon. Och det faktum att de sitter och skriker på en tågvagn med fler resenärer, så jävla respektlöst. Tycker SÅ synd om Joel, usch asså.

#19 - ??

Kan inte bara Felicia lägga sig någonstans. BULLSHIT att det är eran "vänskap" INGEN har sätt just den sidan av Felicia förut?

#20 - C

Fy fan, stackars Joel. Han får gå ner på knä och blir kallad hund för att få SIN telefon. Vad är det för vänner? Inte roligt över huvudtaget, man ser ju hur obekväm han blir. Och Felicia som själv blivit mobbad, alltså har ingen respekt för Joel någonstans. Och Amir förlöjligar Joel och Bea skrattar. Usch fick ont i magen av att se detta.

#21 - Lisa

Alltså äckligt jävla beteende mot Joel. Fyfan mest på Felicia men dom andra också rena mobbare, usch!

#22 - SanningenOmYouTubers

Kolla den nya skvallerbloggen som endast fokuserar på att sprida positivitet och kärlek! Samma underhållande nyheter men på ett trevligare vis! :)
http://nouw.com/sanningenomyoutubers

#23 - Vilde

Fick riktigt dåligt att vara av att se dehär, jag fattar att det man visar på youtube bara är en fasad men att dehär är vad som pårikigt sker? Sluta snacka om hur mobbning är fel när ni själv sitter där och behandlar ena i gruppen som skit.

#24 - Amit

Och hon ska vara emot mobbning och förespråka solidaritet och respekt? Vilken normal människa som helst förstår att man inte nedvärderar en annan människa på det här sättet. Dåligt gjort

#25 - Amanda

Så fucking konstigt?
Varför vill hon dominera så sjukt mycket? Det är hans mobil och man ser hur obekväm han blir. Snälla!
Herregud hur kan hon vara så dryg. Helt sjukt ju bara ge han sin fucking mobil?

#26 - .

Så fucking dryg människa. Joel borde sluta hänga med dem. Har själv haft sånna vänner och är glad att vi inte har kontakt längre lol. Det här är inte ens roligt, man ser tydligt hur obekväm är stressad Joel blir, plus så jävla respektlöst mot de andra passagerarna.

#27 - K

https://nyheter24.se/noje/kandissverige/895060-joakim-lundell-om-framtiden-med-jonna-veckor-eller-manader

#28 - K

https://nyheter24.se/noje/kandissverige/895060-joakim-lundell-om-framtiden-med-jonna-veckor-eller-manader

#29 - Mogen?

Helt ärligt, Felicia sa till och med i videon "det roliga är att han är arg på riktigt, men hade han bara bett snällt från början så hade han fått den" Men herregud Felicia?? Han ber dig flera gånger om telefonen, han t.o.m sätter sig PÅ FUCKING KNÄ OCH SÄGER HUR FANTASTISK DU ÄR???!! Och det är tydligen inte nog?

#30 - A

Är inte så förvånad att fettsis inte har några vänner. Torrare person får man leta efter, irriterande och ett behov av att vara center of attention 24/7. Respektlöst att ta någon annans telefon, änvärre att inte ge tillbaka den efter 10 försök. Hade lätt hällt yoghurten på henne.

#31 - Anonym

Får ont i magen av det. Sådant jäkla översittarbeteende. Även om hon själv inte är medveten om det så är det hon håller på med mobbning. Vet inte om hon försöker ”kompensera” för att hon själv blivit mobbad eller vad det är. Men sjukt vidrigt är det. Man märker ju tydligt hur obekväm Joel är i situationen och att han uppenbarligen är en typ som är för snäll för sitt eget bästa.

#32 - Nejtack

Aldrig tyckt om dendär Felicia....

#33 - Jadu..

Har tyckt om Felicia länge, men efter allt hon gjort mot sina "vänner" så tappade jag all respekt.. hon har t.o.m gjort och sagt saker framför fans på tubecon och på stan..
Skärp dig felicia!

#34 - Anonym

Blir så irriterad på att de som ser t.ex. Felicias videos gång på gång kommenterat att hon lätt /kör över"/"fryser ut" personer (i somras Lovisa Kawaii och Marcel) och att Felicia alltid snäser tillbaka med att det är deras jargong, det var verkligen inte meningen, det är fel på redigeringen, hon skulle ALDRIG mobba någon... Uppenbarligen ser de som kommenterat något helt annat än vad Felicia ser.

#35 - Anonym

#27 är du förvånad? Klart de hittar åter. De heter Lundell och gillar stora rubriker till skillnad från familjen Erpevikj som har flyttat isär och gjort slut. J & J använder formuleringar av annat syfte än övriga vuxen världen.

#36 - Anonym

Ärligt talat, när jag blev mobbad så låtsades jag att jag var med på det och att jag tyckte det var kul om någon utomstående ifrågasatte. Jag ville ju vara en i gänget, så jag stod ut med mobbning, och skämdes över det. Behöver självklart inte vara samma för Joel, men ändå värt att tänka på. Han är väl dessutom rätt mycket yngre än de andra...

#37 - Rebz

Är folk förvånadeöver Felicias beteende? Haha tycker det är kul också att de tar bort kommentarer under deras förlåtvideo som bara är konstruktiv kritik - ingen mobbning. Hoppas hon växer upp snart & lär sig be om förlåtelse :)))

#38 - Anonym

Snälla när jag var mobbad o nån påpeka det så skyddade jag mobbarna oxå för att jag inte ville bli mer utfryst? Klart som fan han skyddar dom, det visste vi alla redan att han skulle göra. Det är Felicia, Amir o bea det är fel på, inte oss tittare som säger till. Vafan är problemet med bente oxå? Vilken vuxen människa ger ens ut numret till heta linjen till barn? Kan hon snälla söka hjälp nån gång.

#39 - Anonym

Bara jag som tycker att Felicia är extremt dryg?

#40 - Anonym

När jag såg Amirs vlogg vid publicering igår ansåg jag det som en kul grej, tyckte däremot att Felicia gick över gränsen för vet själv hur frustrerad man blir i sådana situationer. Men blev genuint ledsen över att se i "försvarsvideon" att Felicia och Amir sitter och försvarar sig så extremt mycket medan Joel sitter i mitten helt osäker, typ fake skrattar?? Man ser igenom hans ansiktsuttryck och kroppsspråk att han inte tycker som de. Väldigt synd. Förstår däremot att man kanske hamnar i nuet och inte tänker sig för - men man får ha konsekvenstänkande.

#41 - Anonym

Mår dåligt av att se den här videon, så fruktansvärt att Amir bara fortsätter filma och skrattar med.

#42 - anonym

jag hoppas att felicia läser detta och uppriktigt skäms.

#43 - Anonym

Alltså deras försvarsvideo? Vilket jävla upprepande av "vi är vänner o vi skojar så". Alltså nej. Sen Felicia blev stor och fick ett "gäng" har ju det här hänt flera gånger, mot folk som dessutom inte ens varit hennes vänner? Det är ju inte jätte ovanligt med en föredetta mobbad som sen får vänner och själv blir mobbaren.
Och Joel, som iaf enligt Manfred var sjukt efterhängsen i början o så gärna ville komma in i "gänget", hur troligt är det då att han skulle säga ifrån och lämna det? Sen det faktum att dom sitter och skriker och härjar på ett tåg gör det bara ännu mer vidrigt, hur gamla är dom ens, ha lite respekt för omgivningen och skrik inte i en tågvagn.

#44 - Anonym

Även om allt detta nu skulle vara ett skämt som Joel tyckte var okej osv så är Felicia fortfarande jävligt dryg. Det har tagits upp flera gånger att hon fryst ut olika youtubers på event som hon kanske inte anser ”passat in” i hennes gäng. Hon är otrevlig mot fans och vill inte ens ta bilder med dom på annat än tubecon, där ungar måste betala pengar för att få träffa sina idoler. Man märkte även på Amirs vlogg när en kvinna reste sig upp och sa att hennes dotter älskade dom alla fyra att Felicia inte brydde sig, Bea Joel och Amir sa tack och Felicia bara ignorerade kvinnan. Hon har ett illa beteende och borde ändra sig för sitt eget bästa

#45 - Anonym

Det här är ju så fel på så många olika sätt. Skämtet var väl kanske kul till en början, men vafan sån illa humor har man väl inte när man är över 20? Man ser ju på Joel att han inte tycker att det är kul.

#46 - Anonym

Felicia använder härskartekniker, fyfan, nästan obehagligt att se på...

#47 - Anonym

Sånt där är kul i typ en minut, sen får man faktiskt sluta. Det är inte hennes mobil så varför ska han ens behöva be om den? Att hon inte förstår att det slutade vara roligt typ direkt...

#48 - Anonym

Fan vad irriterad jag blir när Bente säger på snap att 24 fitness har ett gym för killar och ett för tjej. Så är det INTE! Jag tränat också på 24 och det finns ett speciellt rum för dom tjejerna som bara vill träna med tjej, tex det brukar vara mycket tjejer där som egentligen bär slöja, som dom då kan ta av sig när dom tränar inne bland tjejerna, vilken dom inte hade kunnat på den gemensamma ytan osv. Det har verkligen ingenting med jämställdhet att göra.

#49 - SanningenOmYouTubers

Uppmanar alla att läsa denna blogg istället då den fokuserar på POSITIVITET och kärlek istället för andras misslyckanden och dåliga val!

#50 - Anonym

Alltså.

Hinner bara se några minuter in i den såkallade försvarsvideon från Joels kanal innan jag blev irriterad att jag ville slänga mobilen i väggen.

Man ser klart och tydligt Joels osäkerhet. Kroppshållningen, sättet han viker undan blicken och hur illa till mods han är i situationen
Att Amir det första han gör försvarar situationen och påstår hit och dit hur mycket vänner de är och hur mycket Jan måste försvara sig INNAN Joel ens öppnat munnen skriker rädsla och osäkerhet från hans sida.

Jag tror att de allra flesta här kan hålla med om att Joel, varken i deras bs försvarsvideo och själva vloggen tyckte det var särskilt givande och att han nu då säger att vi har missförstånd tyder tyvärr på att han är för osäker att stå upp för sig själv mot dessa två. Särskilt då om amir direkt börjar försvara.
Som någon skrev här i inlägget - skulle Joel säga vad han egentligen tycker skulle väl Felicia börja rågrina och sätta på sig offerkoftan så att allt vänder för hennes fördel och vinklar precis allting.

De må vara vänner till en viss del men hade amir och Felicia från hjärtat accepterat Joel hade denna grej troligtvis aldrig skett.
Detta ÄR tyvärr mobbning inom deras lilla grupp. Och ja, Felicia borde tamefan be Joel om ursäkt utanför yt och gottgöra hennes beteende OM hon nu är han vän som hon så fint säger.

Även om hon är osäker på sig själv och sin kroppsform äger hon fan inte rätten att kränka och förminskar andra, och speciellt inte sina "vänner".
Jag hoppas Joel en dag förstår sin egen värdighet och säger ifrån. Han måste sätta ultimatum till dessa ruttna personer.

#51 - K

35: Jag visste inte att de hade gjort slut Fam Erpewijks.

#52 - Anonym

Felicia Bergström verkar vara en hjärtlös mobbare

#53 - Anonym

Det blir bara så ledsamt när ni som sitter och kommenterar skriver så sjukt vidriga saker om Felicia, samtidigt som ni sitter och anklagar henne för att vara en mobbare. Dubbelmoralen som växer fram hos många känns ju bara rätt trist... Det är bara så ovärdigt. Dem har ju gjort ytterligare en video och förklarat saken ur deras perspektiv, och det är ju faktiskt det enda vi kan utgå från. Att sitta och spekulera, smutskasta och bara vara allmänt elaka gör väl ingen någon som helst nytta?

#54 - Anonym

#53 alla har vi åsikter om detta och skriver vad vi tycker! Själv tycker jag att "försvarsvideon" inte kändes okej, varför sitter Amir och försvarar när det var Joel som var "offret" och jag tycker ändå att Felicia ska be om ursäkt även om de nu va ett skämt vilket de inte såg ut som, då Joel säger i videon det är inget skämt

#55 - Sanna

Jag spyr på Felicia, Fyfan vaf vidrig personlighet hon har. Hade det varit tvärt om - att Joel hade sagt dessa saker till Felicia så hade det blivit kaos. Detta beteendet är inte okej för 5 jävla öre. Man behandlar inte sina vänner såhär, jävla idiot, vad FAN är hon för förebild? Usch, hoppas alla avföljer henne och inte ger henne mer uppmärksamhet. Fina Joel som ens stod ut så länge med henne. Jag har aldrig gillat Felicia av många anledningar men detta var fan droppen, nu AVSKYR jag henne. Mvh en 23 årig tjej

#56 - Anonym

#53 Det finns något som heter behandla andra så som du själv vill bli behandlad! Angående Felicia Karma is a bich what goes around comes around hon skulle ha tänk på de innan.

#57 - Anonym

Tv4 live med Arrhult och Joakim. Grymma artister men vad gör Joakim.
Mixerbordet har fått en helt ny betydelse och innebörd.Man kan som Joakim använda Mixerbord som prydnad alt vila händerna på de:) framträdandet skulle kunnat varit utan Joakim där. Bara kritik inget hat. Såg mest löjligt ut att han stog där sysslolös.

#58 - Anonym

Men ni kan ju inte sitta och tala om hur Joel känner eller inte? Och hur Felicia är eller inte? Det blir bara så himla fel. Dem skämtade med varandra. Vilket ni säkert också gör med era vänner, men kanske på ett annat sätt? Vi alla har olika relationer till olika människor. Hade det varit något som inte var okej så hade ju inte Amir lagt ut det från första början? Så tråkigt att följare gör en höna av en fjäder hela tiden. Dem har förklarat hur det ligger till och det är som sagt det enda vi kan gå på. //#53

#59 - Anonym

Men ni kan ju inte sitta och tala om hur Joel känner eller inte? Och hur Felicia är eller inte? Det blir bara så himla fel. Dem skämtade med varandra. Vilket ni säkert också gör med era vänner, men kanske på ett annat sätt? Vi alla har olika relationer till olika människor. Hade det varit något som inte var okej så hade ju inte Amir lagt ut det från första början? Så tråkigt att följare gör en höna av en fjäder hela tiden. Dem har förklarat hur det ligger till och det är som sagt det enda vi kan gå på. //#53

#60 - Anonym

#58 vi sitter inte och tala om hur Joel känner utan vi skriver vad vi tycker och vad vi ser i videon och därför har folk reagerat för att man såg på Joel i videon han inte tyckte de va kul för 5 öre och dessutom sa han de själv i videon att det inte är roligt

#61 - Hej / jag som skrev kommentaren från början

#50.

Jaha ja. Det är så man gör. Då vet jag detta. Att kopiera andras kommentarer och klistra in på nya inlägg är lite fult vem du nu är men hoppas det gjorde din dag. Ser ju dock ändå inga "vettigt inlägg" så som det blev från början och från mig som skrev det igår på de tidigare inlägget under detta. Ha en bra dag i alla fall! :D

#62 - Anonym

Kan inte alla bara av prenumerera på Felicia varför har hon fått mer prenumeranter nu för? Ni människor som prenumerera på henne stödjer alltså en mobbare, usch

#63 - Anonym

Så jävla maktkåt

#64 - Eline

#49 Du är kompis med dessa mobbare eller? Eller är du kanske någon av dom?
Lycka till med din kärleksblogg.

#65 - Belle

Felbedömt eller missbedömt situationen. Du kan inte skriva ”missbedömt situationen fel”.

#66 - Anonym

Någon som vet en bra redigerings app till videor som man kan ha på mobilen?

#67 - Lilly

Bara jag som tycker att Zennufer har gjort för mycket sponsrat det senaste. Tyckte hon var skit härlig innan, men nu är de alldeles för mycket sponsrat. Varje video hon gör är ju spons.

#68 - Sanningenomyoutubers

Hej! Glöm inte att kika in på den nya skvallerbloggen som endast sprider positivitet och kärlek! Det sista bloggen vill göra är att kränka, nedvärdera eller att få någon framstå som dum.
Ha en fortsatt bra kväll! ♡
http://nouw.com/sanningenomyoutubers

#69 - Anonym

Felicia använder sig av så många härskartekniker i det här klippet. Tror dock inte att det är medvetet, vilket gör det ännu värre. (Alltså måste hon ha det till vana att använda sig av dem.) Detta kan vara ett sätt för henne att hantera att tidigare själv blivit mobbad. Vissa tidigare mobbningsoffer väljer att mobba i rädsla för att själva bli utsatta.

_______________Nu tänker jag överanalysera skiten så att ni förstår hur fuckat detta är.__________________

Felicia visar sig vara mycket manipulativ då hon:
1. Får gruppen emot offret - Hon framhäver att Joel slåss (vilket självklart är dåligt) Vi kan då också se att gruppen inser att ett maktspel är igång, alltså blir det rätt så spänt.

2. Hon använder sig av bestraffningsmetoden - Hotar med att snapa om att "Joel slår tjejer" vilket sätter honom i en underposition. (Att slå tillbaka mot henne har alltså konsekvenser och ska undvikas.) Detta framtvingar respekt.

3. Förlöjligar offret - Joel ber snällt om att få tbx mobilen. Felicia stoppar då mobilen i BH:n samtidigt som hon ser honom rakt i ögonen. Hon visar alltså att det är hon som har makten och att han inte kan göra något åt saken. Samtidigt som hon ser honom rakt i ögonen betyder det att hon utmanar honom officiellt. Detta beteende kan vi se hos djur, om du någonsin sett katter slåss kan du se att innan de hoppar på varandra stint stirrar varandra i ögonen.

4. Framhäver ångest - Joel försöker hålla sin självrespekt genom att spela med. Han tar Starbucksdrycken och halvhjärtat hotar med att hälla den på Felicia. Felicia uttrycker frustration över detta genom att ge skulden till Joel genom att säga "Har du aldrig testat att be snällt?" (Nu är det alltså Joels fel att allt detta hände). Detta sätt att manipulerar någon är vanligt i nära relationer. Vi hör ofta i media/filmer hur våldsamma pojkvänner ger skulden till flickvännen för att han slår henne. Detta ger Felicia ännu mer makt över Joel vilket hon självklart kommer använda i nästa steg som är...

5. Att utföra fysisk makt - I vissa fall är det att slåss men Felicia får sitt offer att utföra det mot sig själv (vilket är jävligt svårt). Joel ber ytterligare en gång snällt om att få tillbaka sin mobil men detta ignoreras. Felicia får istället Joel att ställa sig på knä och säga vad hon vill att han ska säga. Nu har hon full makt över en annan person.

Tanken på att hon fortsätter med detta kan betyda att hon roas av att se en annan person lida/känna sig obekväm vilket är ett kännetecken hos en psykopat. Jag säger inte att Felicia Bergström är en fullblåst psykopat men hon har tydliga sadistiska beteendemönster (som psykopater har).

6. Förminskar offrets känslor - Hon fortsätter med ångestframkallande kommentarer som "Har du aldrig testat att be snällt?" och Joel går nervöst omkring (som även det är vanligt hos djur som känner sig underlägsna).
När han sen börjar fatta vad det är som händer konfronterar han Felicia om detta genom att säga " Jag fattar inte, du har ingen respekt" varpå hon svarar "Oj??" Nu har hon alltså förminskat offret, alltså dämpar hon gruppens empati för honom vilket ger henne ytterligare makt.

7. Avslutar med att förneka - När Felicia börjar se att Joel är på väg att bryta ihop inser hon att hon måste rädda sig själv från situationen. Hon säger då tydligt till kameran "Jag hoppas att alla som tittar förstår att vi skämtar". Även på detta sätt förlöjligar hon offret. Det är tydligt att Joel inte tycker att detta är ett skämt.

Det är synd att en offentlig person beter sig på detta sätt, speciellt när den ska vara en förebild för så många unga. Jag kan förstå att alla inte kan vara perfekta men tycker i alla fall att hon åtminstone kan be om ursäkt.

#PrayForJoel

#70 - Linn

Felicias eviga tjat om att hon har så få vänner.. vad tror hon det beror på?
För att vara helt ärlig så tror jag faktiskt att de flesta youtubers som umgås med henne på dessa event (tubecon osv) gör det för att vara schyssta.
Inte konstigt att man blir lämnad ensam när man beter sig på det viset. Hon är elak liksom, det är där problemet ligger.

#71 - Anonym

#70 för att va schyssta? Konstigt att ingen hänger med Lovisakawaii på såna här event för att va schyssta? hon går alltid runt ensam.

#72 - Anonym

Hade joel gjort detta mot felicia och kallat henne hund hade han blivit kallad sexist. Och sen går de loss med att han slår henne? Det är väl klart som fan att han borde slå henne om han inte får tillbaka sin mobil jag menar, felicia hade gjort det om hon var i hans sits. Blir så irriterad på sånna människor, hade slagit sönder henne, kille eller tjej. Eventuellt hällt drickan på henne.

#73 - Anonym

Han förtjänade det, det var ändå han som utnyttjade Lakidorran..

#74 - Anonym

#73 du vet ingenting om relationen mellan Lovisa och Joel så kom inte säg att någon har utnyttjat någon annan.

#75 - Anonym

#73 Det är ingen anledning till att man mobbar och trycker ner någon. i så fall kan man ta de i en konversation mellan två personer som vuxna gör.

#76 - Agnes

Om jag hade suttit i samma vagn hade jag bett dom att hålla käften. Herregud dom beter sig som småbarn som inte kan vara tysta eller prata i normal samtalston. Usch och att den Felicia skulle vara elak är väl inget nytt??

#77 - Anonym

#76 Ibland kan man få bete sig som småbarn med sina vänner men detta var också bara mobbning totalt

#78 - Anonym

"Det var ju bara på skämt" är ju lite varje mobbares punchline. Självklart säger Joel att det var helt okej, vad fan ska han säga när han sitter mellan dem? Om det nu är deras jargong så bör man ju ändå försöka känna av situationen lite. Blir galen på Felica!

#79 - Anonym

Bara jag som verkligen kände att Joel i förlåtvideon kändes som en gisslan där mellan Amir och Felicia? Såg jätteobekväm ut och blev typ "översnackad" av de båda andra...

#80 - din mamma

kom igen det var verkligen inte något ni måste haka upp er på för att hitta problem bråka om felicia bergström vill bara driva med joel det var verkligen inget elakt syfte med detta dom är bra vänner det är ju sånt vänner gör ni såg ju det visuella ut trycken på ansiktena att det inte var allvar herregud om man inte vet hur deras relation är så ska man inte lägga sig i den ni vet för fan inte hur deras vänskaps relation ser ut och man ser ju att denna situation inte är något seriös utan något felicia gör för att driva med sin vän men alla kan vi tolka saker fel när vi inte vet så spekulera inte era iq befriade dårar

#81 - Anonym

#80 även om det bara va ett så kallad "skämt" så behandlar man inte sina vänner på de viset, man visa respekt för dem och ber Joel om att få sina saker tillbaka så ska han väl få tillbaka de också och behöver stå på knä för att be om de. det finns vissa gränser på hur man behandla sina vänner med värdighet och respekt. Felicia är inte något som jag kallar en äkta vän.

#82 - din mamma

alla såg vi vad som skede många av er kan nog känna igen sig det är som en syskon relation inget på blodad tand utan hon vill skapa så joel blir provocerad av detta genom att ta något som hon vet att han blir berörd över genom att ta hans mobil telefon när han reagerar fungerar det som tändvätska för henne och vänskaps konflikten fortsätter tills det slutar så är det ju inte mer med det

#83 - Anonym

#82 jag tar i alla fall inte mina syskons saker utan fråga om lov och sen inte ge tillbaka de nej i en riktig familj och vänner har man respekt för varandra

#84 - din mamma

som sagt så var det hela på skoj inget som man måste älta eller fortsätta gräla om det hela var bara ett sett på att man kan visa sin vänskaps kärlek på många olika sätt när man känner varandra så pass bra som dom gör så vet dom nog var som är rätt och fel jag säger den klyscha igen ni kanske kan relatera till era syskon bråk du vet med glimten i ögat man såg ju på ansiktes ut trycken att det inte var på något seriöst sätt det där att hon bad honom att gå ner på knä och pussa henne på handen för att få sin mobil var ju i själva verket inget ni behöver lägga så stor vikt över det var bara ett sätt att visa sin vänskaps kärlek med detta bråket så att säga

#85 - Anonym

#69 - Fyfan vad bra sagt! Kunde inte gjort det bättre själv. Är man uppmärksam på kroppsspråk och beteende är det så jävla klart hur det står till i klippet. Helt sjukt är detta.

#86 - Anonym

ok nu har bente gjort ett privat instagramkonto (thebentish.extra) där hon lägger upp skämtbilder för människor som inte är lättkränkta. följde det för att se vad det är hon lägger upp (gillar inte bente men skulle ändå inte påstå att jag är lättkränkt) och ett av inlägget ber hon hennes följare att avsluta meningen ”not to be racist but asian people are so.....”. och alltså kommentarerna på det här inlägget är så sjuka, jag förstår verkligen inte hur nån kan tycka detta är roligt??? och det är unga tjejer som sitter och skriver otroligt fördomsfulla och rasistiska grejer, fatta vilken negativ inverkan bente har på dessa unga tjejer som tror att det är ok att säga vad fan som helst för att det ”bara är ett skämt”. fine jag vet att jag ej borde gå in på kontot eftersom jag inte gillar bente och eftersom jag vet att det är offensive humor på kontot, men det här går över alla mina gränser.

hennes följare skriver saker som ”Asian people all look the same” “have small dicks” “Asian people rape” “Asian people are gay” “are ugly and all look the same” “looking so wide with ugly eyes” “Asiater är så jävla weird? Asså man kan fan inte höra skillnad på om de säger ’sug av mig’ ’gå till kyrkan’ eller ’gift dig med mig’ allt e ju Ching Chang Chong”

jag mår illa.....

#87 - Anonym

#84 man såg på joels ansiktsuttryck att han inte tyckte det va roligt och sen sa han i videon det är inget skämt

#88 - Anonym

#86 jag tycker att alla ska gå in och anmäla detta kontot då för detta är inte humor det är bara rasistiskt rakt av till 100% vilket är olagligt på sociala medier

#89 - Anonym

Det roliga är att Felicia sa i "försvarsvideon" att hon inte visste att Amir la upp den på youtube och sen säger Amir att han aldrig skulle lägga upp något om dem andra inte tyckte de va okej xDD Felicia fick veta om videon för att Ben Mitkus skrev till henne att han inte heller tyckte att detta kändes ok.

#90 - din mamma

vad har bente med det här att göra det rätta svaret ingenting så nämn henne inte här här diskuterar vi lämpligt om denna händelse som felicia och joel folk som ni behöver hitta problem för kunna ha något att diskutera om hata på ni gör det till en större grej än var det är alla får tycka som dom vill jag kan tyvärr inte tänka åt er så det är bara att jag respekterar att människor som ni är som dom är här i kommentarsfältet

#91 - Anonym

#90 det märks att du är ny här välkommen till skvallerbloggen här skriver vi om youtubers även om inlägget inte handlar om dem.

#92 - Anonym

Oj vad ofta Felicia hamnar i drama. Konrad, Marcel osv. Men men drama generar pengar, jockiboi light

#93 - din mamma

det här barnsliga beteendet folk har på detta kommentarsfältet är ju nästan som man vill spy det finns inget logiskt tänk överhuvudtaget det ända dom vill är att gör det här till en större grej så att det blir vidare konflikter som leder till att nyhetskanaler gör videos och hetsar upp konflikten ännu mer så snälla bete er som ni vore några människor med en verklig världsuppfattning och sinne för humor och inte ta allt på största allvar om alla inte hade gjort det så hade denna konflikt lagts på is punkt slut denna konflikt var bara en vanligt sätt att visa sin vänskap på att driva med varandra

#94 - Anonym

#93 Men dra här ifrån då ingen tvingar dig att läsa jävla tant kärring det finns inget du kan göra åt saken ändå.... bye

#95 - Ms. B

Till alla som vill att Fellsis får hjälp med att växa upp: skicka mail till SPLAY & ifrågasätt deras val att ha henne i deras nätverk. De står till svars & ansvar för att förse henne med inkomst :)

#96 - Anonym

#95 det står väl i deras kontrakt om vad som gäller i splay och hur man beter sig på youtube?

#97 - Anonym

#69 Så jäkla bra analys!
Mådde själv dåligt av att se både det borttagna klippet och svarsvideon. Usch, felicia beter sig precis som många gjorde mot mig och andra i högstadiet. Riktigt vidrigt.

#98 - Anonym

Vill inte vara dryg men varför umgås en 16 åring med vuxna människor? Vad har dem gemensamt? Det är en så stor ålderskillnad man är på helt olika plan i livet

#99 - Anonym

Whats the drill? Asså låt henne sluta gråt småbarn

#100 - Anonym

Asså Chrilles och Julias senaste video är det värsta jag har sett. Chrille säger t.ex. att Breivik är en hjälte. Usch får så himla ont i magen..

#101 - Matilda

Jag kommenterar aldrig men detta är vidrig mobbing, extremt respektlöst och att det skulle vara okej, eller att dom ens försöker få det som att det bara var skämt och att alla var med på det eller liknande är bara ännu vidrigare mot Joel, "sprid inte mer hat mot Felicia" mobbar man får man fan ta det, en mobbare ska inte tyckas synd om, detta beteende är inte okej, man ska inte mobba tillbaka, men att folk säger ifrån och är upprörda över DEN HÄR händelsen är bara rätt enligt mig. Nä detta var obehagligt och riktigt jobbigt att titta på, vrider sig i magen på den som tittar, han ska inte behöva be snällt om sin mobil, hon har väll förfan ingen rätt att ta den från början. Nä, kramar till Joel, detta var vidrigt.

#102 - Emelie Bergström

Angående min syster. Jag vet inte riktigt hur ni tänker här helt ärligt.
1. Ni har själva skapat en uppfattning/situation som inte ens existerade från början.
2. Ni anser att hon mobbar en av sina närmsta vänner och er lösning på ert påhittade problem är nätmobbning i hög grad.
3. Dessutom är 99% av näthatet anonymt, pinsamt.
4. Källkritik, vet ni ens vad det betyder?
5. Ni ser någon minut av en situation helt uttagen ur kontext och ni väljer fortfarande att forma era åsikter efter det.
6. Hur kan ni inte ha lärt er hur media fungerar när det kommer till skvaller och näthat. Man plocka isär folks videos och bilder för att skapa vad som helst. Det är så skvallerpressen överlever.

Det här beteendet säger mer om er än vad det gör om min syster. Mvh Emelie Bergström

#103 - Sarah

Felicia går över gränsen, hon har bevisligen inte lärt sig innebörden av ordet "sluta". Joel borde hitta nya vänner.

#104 - Anonym

Emelie, hade du reagerat likadant om Joel gjorde detta mot din syster?

#105 - Emelie Bergström

Hej "Anonym". Ja jag hade tyckt samma sak då eftersom jag känner dem och vet om hur deras relation fungerar osv, samt hur mycket kärlek det finns mellan dem. Om någon har fler frågor för ni gärna skicka dem på Instagram (PM) @emtiss. Tack å hej

#106 - Anonym

Thereses PINSAMMA "halloween video" omg är hon 12 el typ 30? högst oklart

#107 - Anonym

#105 om du nu inte skulle känna dessa personer så skulle du reagera likadant tyck vad du vill men det är mobbning inom vän krets

#108 - Anonym

#106 är man barn bara för att man vill klä ut sig och sminka sig? och sen var det också ett grymt bra gjort samarbete med Telia.... Ibland får man leka barn i livet även om man är vuxen, fan vad tråkigt livet skulle vara annars

#109 - Anonym

Undra om Jocke kommer ihåg hur många år han fyller idag med tanke på hans tidigare vilsenhet i årtal han föddes. Där han skylta med att han var två år yngre :)

#110 - Anonym

#109 ingen bry sig om jockiboi låt han fira sin dag i ensamhet

#111 - Anonym

#110 Nej du har rätt ingen bryr sig om Joakim Lundell, Han är bara i varenda tidning och tv kanal just nu HAHAHAHA

#112 - Anonym

#111 för att ha något att skriva om ja! dem bry sig inte utan gör bara sitt jobb, det är så nyheter och tidningar funkar

#113 - Anonym

tips: musti och fejzo ska sluta med yt

#114 - Anonym

tips: musti och fejzo ska sluta med yt

#115 - Anonym

#112 Eller för att han anses vara den influencer med störst bredd i hela Sverige, hata han om du vill men sitt inte och förlöjliga dig själv med felaktig fakta hahaha

#116 - Anonym

#115 störst i Sverige nej tror inte de du de finns så mycket större än han i Sverige t.ex ABBA är fortfarande stora även om dem inte är inte band, Per Gessle/Roxette grymt bra mycket större än Jockiboi och ja vi kan ju ta med Magnus Uggla och Ted Gärdestad artister som är döda är fortfarande så mycket bättre och större än Jocke. Skärp dig!

#117 - Anonym

#116 Hahahahhahahahaha snälla människa!
Vad är din poäng?
Detta var nog den konstigaste jag läst.

#118 - Anonym

#116 Du känns som du endast vill hitta fel på Jocke vilket gör dina argument enbart konstiga och känns mest mellan raderna att du tycker genuint illa om honom. Vilket gör att du verkar avundsjuk endast. Vad har ABBA och Gessle för koppling till Joakim Lundell ens? Ditt svar på att han anses vara den största influencer i Sverige är att ABBA är större?
ABBA är ju inte alla stora på sociala medier utan dom är mer legender och ett kulturarv inom musik?
Hur gammal är du egentligen?

#119 - Issa

Oavsett om det är ett skämt enligt henne så drar hon det för långt. Såhär beter man sig inte. Hon pratar väldigt nedlåtande till honom dessutom och man märker ju att han inte tycker det är kul, varför fortsätter man jävlas då? Fattar inte hur hon tänkte. Självklart ska man inte börja hacka på henne för detta, men det hon gjorde var inte okej eller snällt.

#120 - Anonym

#118 Du borde lära dig att Jocke inte är störst i Sverige det finns så mycket bättre artister än han, allt handla inte om Sociala Medier.. Tack för mig

#121 - Sanningenomyoutubers

Kolla den nya skvallerbloggen som endast fokuserar på att sprida positivitet och kärlek! Samma underhållande nyheter men på ett trevligare vis! :)
http://nouw.com/sanningenomyoutubers

#122 - Erica25

För det första, ha respekt för era medresenärer!! För det andra, hur gammal är Felicia??? Beter sig som en barnunge! Sånt där gjorde man i lågstadiet.. Nä fy fan blev riktigt irriterad när jag kollade på detta klipp! 😠

#123 - Anonym

Självklart försvarar lillasyster sin storasyster. Men nej, oavsett hur nära vänner man är så måste man respektera när någon säger sluta och inte är med på skämten. Det märks jättetydligt hur obekväm
Joel är. Och han sa själv i försvarsvideon att han faktiskt blev sur. Så nej, hon har gjort fel och får stå för det.
Löjligt att ens försöka bortförklara sig.

#124 - Anonym

#120 Nu var det ju du som blandade in artister? hahahhahahaa
Sluta gör bort dig nu för din egen skull!
Du började med att säga att "ingen bryr sig om honom", samtidigt som han är den som har mest tittare på sin videor och mest aktivitet sina sidor han driver på sociala medier!
Du besvarade du med att han inte alls är störst där, Vilket jag besvarade men kan nu tillägga med lite fakta att dom gjorde nån väldigt stor undersökning från mediakakademin under 1 års tid för att se vem som är störst i sociala medier och där vann Jocke & Jonna med bred marginal. Då börjar du istället kasta ur dig att Abba och Per Gessle är större, självklart är dom större inom musik, dom är legender och kultförklarade för sina framgångar. Det kan du väl inte jämföra med aktivitet på sociala medier? därefter så snubblar du helt på dina argument. Oavsett vad fan du tycker om honom så ändrar inte det fakta dom framgångar han nått. Ni blandar lite ihop eran personliga åsikt med bekräftad fakta baserad på källor.

#125 - Anonym

#102 Lägg ner snacket om att det är så dom visar kärlek till varandra. Felicia är för i helvete äldre än Joel. Joel kanske inte vet riktigt hur han ska dra sig undan från sådana där människor som henne. Kom inte med sånt skitsnack eller att du ens stödjer något sånt här som att det vore okeJ. Fyfan, dra åt helvete du och din jävla syrra. Mvh Moa

#126 - Anonym

Men dem har löst det nu?? Släpp det?

#127 - Sanna

Även om det är "på skoj" så är hon sjukt jävla dryg och egocentrisk. Bara det här med att hon går runt och "skrämmer" folk i flera år? Hahaha. Hade min kompis gjort så även om det var "på skämt" hade jag sagt "skräm mig en gång till och jag kommer stå utanför ditt fönster i en clownmask" :) Man ser i varenda snap och video att folk är så jävla less på hennes "BÖH!!!" men hon bara asgarvar med sin whiskeyröst. Hon bossar folk hela tiden och gnäller när någon säger ett enda ord till henne. Vad händer förresten med henne och Sara?

#128 - Anonym

Jag hoppas att Felicia läser allt detta och tar åt sig för hur hon beter sig mot sina vänner, Väx upp Felicia!

#129 - Anonym

Fan va dryga

#130 - anna-karin 56

lägg ner det här på is nu det blir inte bättre bara för ni diskuterar om det och sprider en massa lögner i en vänskaps relation så kan man bete sig som en ret sticka ibland så lägg inte så stor vikt på detta så det här att det kanske var lite respektlöst mot medmänniskorna på tåget ja dt är en annan femma felicia är en bra god hjärtat kvinna med stort sinne för humor det är såklart man vill reta sina vänner ibland det är ju helt naturligt

#131 - Anonym

Kan känna igen mig i det där och dom skojade säkert, sen har jag vart i joels sits och det är inte det roligaste direkt, men det är inte mobbning

#132 - Anonym

Oavsett om hon skämtar eller inte, lyser hennes dåliga sidor igenom. Verkar vara någon slags hämnd för att hon själv blivit mobbad som hon säger. Skärpning! Felicia om någon borde veta att detta är ett beteende som finns hos varenda mobbare.

#133 - Anonym

Alltså så lågt gjort, även fast de säger att det är på skämt känns Felicias beteende så sjukt nedvärderande och respektlöst. Man ser ju att Joel är obekväm och att det har går över gränsen. Inte okej

#134 - Anonym

Visst det kanske var på skämt, men hur tror ni det kändes för Joel, tyckte han verkligen att det var kul, som ett skämt ska vara??

#135 - Eline

Måste Felicia skicka sin syster för att tala för sig? Har hon inte mål i mun? Så juvenilt.

#136 - Anonym

#135 är du helt ute och cyklar nu eller?
Felicia har förklarat sig och bett om ursäkt osv ett par gånger nu och t.o.m Joel har fastnålat sin egna kommentar i kommentarfältet på videon där de förklarar situationen för att folk fortsätter hata på henne. Och hennes syster har även förklarat likadant om situationen. ÄNDÅ fortsätter hatet mot henne. Vad mer begär du/ni egentligen?
Du frågar "har hon inte mål i mun", det hade ju hon. Varför då fortsätta hata på henne?

#137 - Sue

Någon som vill berätta om vad ni menar när ni pratar om Felicias beteende mot Marcel tidigare?
Lovisa Kawaii och att hon känt sig utanför vid event vet jag men om någon vill berätta om Felicias roll i det så gör gärna det..

#138 - gunilla bengtsson

jag tycker ni i det här kommentars fältet kan hålla tyst ingen vet någonting vad som sker bakom kameran det är bara för att felicia vill göra något underhållande när hon ser att amir filmar hon menar inget elakt med detta det här vara bara till för att provocera joel och driva med honom det kanske var en smula för mycket vatten i bägaren men det fanns inget elakt syfte bakom kom ihåg det om ni vill fram stås som personer med sunt förnuft eller nästan alla här i detta kommentars fältet är ju nästan korkade

#139 - Anonym

#138 ja för du vet ju tydligen mer än oss vad Felicias baktanke var?:)

#140 - gunilla bengtsson

anonym 139 du ska sluta snacka den där dryga stilen du har jag försöker förklara på ett förtydligande sätt så alla kan sluta spekulera jag vet inte mer än vad ni vet men om det här men jag försöker alle fall inte gör en stor grej av det och förklarar hur det är men ni hittar ju bara på problem för att skapa drama pappskalle

#141 - Anonym

#140 Due dubbelmoralens mormor. Varför förklarar du då till alla oss hur de e om du inte vet? Bete dej som en människa eller gå tbx till kohagen

#142 - gunilla bengtsson

dubbelmoral förklara om du kan din din iq befriade höna säg vem du är och använd inte den där attityden mot mig jag förtjänar respekt jag är den ända som förstår mig på deras relation och hur det står till din lätt kränkta människa

#143 - Anonym

#142 snälla gå om ettan o lär dej stava

#144 - gunilla bengtsson

vilket ord syftar du på då jag har granskat min text noga ser inget fel över huvudtaget det är kanske du som behöver gå om ettan

#145 - gunilla bengtsson

anonym har du något att komma med eller har mina argument tvålat dit dig så du känner dig förminskad eller så försökte du hitta på problem för att kritisera mig inte sant försök ge sanna argument istället för att du måste hitta på lögner

#146 - Anonym

#145 snälla vännen jag är inte som dig som sitter här inne 24/7. Däremot kanske du ska lära dig skriva punkt o komma så kanske det är enklare att prata me dej

#147 - Anonym

oj vad du försöker men du är väl inne här hela tiden för att du inte har något liv det är där för det är så kul och provocera sona som du föresten gå skaffa dig ett liv du som säger att jag här hela tiden du kan dra ditt pepparn växer alltså

#148 - Anonym

Kommentarsfältet, Felicia, Amir, var, Joel, framstå, med den där dryga stilen, om det här, i alla fall, göra, enda, lättkränkta, i över huvudtaget, därför, att provocera, sånna, förresten, gå och skaffa, jag är här, dit. Varsågod, glöm inte att sätta in punkt o komma oxå så har du i alla fall lärt dej något nytt idag:)

#149 - Anonym

Om du läser några kommentarer upp kan du se många tydliga exempel på att Joel inte vågar säga ifrån i drama videon. Även om det hade varit skämt är det sjukt att vuxna människor beter sig såhär och vill visa det för barn. Du kanske inte vet det en men barn härmar beteenden, om ett barn ser att deras förebild mobbar en annan människa tror den att de är rätt. Det är även sjukt att alla påstår sig att vara emot mobbning men sedan gör såhär mot sina vänner. Det är även sjukt att de skriker så mycket i kollektivtrafiken där det faktiskt finns andra människor. Om du var intresserad av att se detta så hade du inte ens kommenterat så som du gjorde. Felicia är en mobbare, that’s just how it is. Even If you want to accept it or not. But u can’t argue with stupid:)

#150 - gunilla bengtsson

Visa lite respekt mot en snart femtio årig kvinna jag skiter i att lägga till skiljetecken när det gäller något sånt här som detta hoppas du kommer till dom sälla jaktmarkerna och ha det så gott där🎆💛💛💙 du vet jag är ebmn mycket bättre människa än vad du försöker måla upp mig som god natt💖

#151 - Anonym

Roligt att en 50 årig kvinna inte kan stava o beter sej som en 5 årig tjej:) hoppas du sov gott

#152 - Anonym

Jag tycker dels att det är respektlöst att stoja och skrika så här på ett tåg. Att ha respekt för sina medresenärer är A och O i kollektivtrafiken. Tycker det är oerhört fjantigt att Amir inte rycker in utan bara hetsar på hela situationen genom att filma och kommentera. Man tycker att Amir och Felicia som ändå är rätt mycket äldre faktiskt borde förstå när det går över gränsen, men också agera lite mer moget. Amir är ju trots allt tio år äldre än både Joel och Beatrice. Att vara 27 år gammal och låta någon driva på det här sättet med en knappt myndig kille är väldigt omoget. Förhoppningsvis inser Joel att detta inte är människor man vill kalla sina vänner.. Stackars kille.

#153 - Anonym

Bente har bett om ursäkt nu

#154 - Ugh

Men herregud ser inte människan att Joel inte vill?

#155 - Ugh

Men herregud ser inte människan att Joel inte vill?

#156 - Anonym

Varför tar man någon annans mobil från ingenstans? skulle gått loco på henne.

#157 - Anonym

Jag avföljde Felicia på youtube efter detta. Vad är det för stil? Vem gör så? Och så taskigt överlag att sitta, filma och skratta åt det? Hade jag varit Amir så skulle jag rest mig upp och avslutat skiten. Det där är ingen bra vänskap när man beter sig så pissigt..

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com