Bente om #Metoo

De senaste dagarna har hashtagen #MeToo spridit sig som en löpeld över sociala medier där kvinnor delar med sig om sina upplevelser av sexuella trakasserier och övergrepp.
 
På snapchat förlöjligar hon hashtagen och skriver "jaja vi har fattat att det är synd om alla kvinnor i världen". 
 
 
#1 - hanna

förlåt men det hon skriver är det värsta jag läst, fyfan

#2 - Anonym

Kan inte va lätt att va så korkad

#3 - Anonym

Fyfan. Att hon är en vidrig empatilös människa är väl inget nytt. SÖK HJÄLP!!!!!

#4 - Anonym

Skicka detta till Madlady så får vi se om dom fortfarande står bakom detta äckliga beteende om hon har!!!

#5 - Anonym

Åh herregud och hon gnäller om att killar är så korkade

#6 - B

Jävla subba! Kan hon inte ta sitt fula face o bara försvinna från landet?! Stryk är vad hon förtjänar!!!!!

#7 - Anon

Det Bente inte förstår är att #metoo inte bara handlar om att en massa kvinnor/andra personer ska skriva ut i sociala medier för en massa uppmärksamhetssökande sympatier och stöd, även om det absolut är väldigt bra att folk får stöd från nära, kära eller okända. Det handlar om att visa hur pass vanligt det är med sexuella trakasserier och/eller övergrepp. Bente menar att män/andra personer som begår dessa övergrepp kommer sluta för att det nu finns en hashtag och därför säger hon i princip att hela grejen är onödig för att det inte kommer leda till något. Må så vara att brottslingar inte plötsligt skulle sluta begå brott för att en hashtag cirkulerar runt, men det leder till att brottslingar kan tas fast och att offren tas på allvar när fler och fler t.ex. går ut med att ha blivigt antastade, trakasserade eller våldtagna av en viss person. Vi har sett det hända redan!

Bente verkar inte kunna tänka utanför boxen eftersom hennes argument är lika dåliga som alla gun-lovers i USA som envisas om att "bara för att vi förbjuder vapen kommer brottslingar inte sluta få tag i dem!". Det är ingen som har påstått det heller, men det kommer göra det svårare och mindre brott kommer begås som en påföljd. Då kan man lika gärna avsätta alla lagar vi har i samhället, för folk kommer ju ändå bryta mot dem någon gång eller hur?! Nej, så funkar det inte.

Min poäng är: För att kunna lösa ett problem måste det först uppmärksammas och erkännas som ett problem. Om ett problem aldrig erkänns av stora delar av samhället, hur ska det kunna lösas tänker du Bente? Genom att du skriver på snapchat ungefär "men jag tycker det är konstigt att det behövs en hashtag för att folk ska förstå"? Det tycker inte jag är det minsta konstigt, har man levt i den här världen i några år så förstår jag faktiskt inte hur man kan vara förvånad.

#8 - Hs

Jag vet absolut inte hur det är att ha asberger så säger inte att hon ljuger när hon skriver att hon lägger ut såna saker för att hon inte tänker på konsekvenserna... meen att en människa ens har såna tankar och åsikter säger ganska mycket och är bara äckligt oavsett om man ”råkar” lägga ut det eller inte

#9 - Anonym

Kan inte alla bara snälla maila madlady och ifrågasätta deras val att sponsra Bente? Jag tycker att det gått för långt. Efter varje snap där hon uttrycker sig oerhört problematiskt så ska hon låtsas ångra sig och be om ursäkt och att hon ""stöttar tjejer"". Den fasaden är så falsk. Jag själv gillar humor som är långt ifrån PK men hon går över många, många gränser. Speciellt hennes sista snapar om #metoo. Hon säger sig vara feminist och backar oss tjejer men med alla hennes uttalanden känner jag bara hur hon bidrar till kvinnohat, TYVÄRR. Nu får det faktiskt vara bra. Likt Timell tycker jag hennes samarbeten ska avbrytas. Rätt ska vara rätt.

#10 - Ha

Oj asperger* stavades det

#11 - Laalla

ASSÅ KAN DU UPPTADERA

#12 - Anonym

Till och med Martin Timell har blivit avstängd från sitt jobb de trodde jag aldrig om han usch... Fuck you Bente knu*a din mamma istället

#13 - Aspie

Jag har aspergers och jag blir ledsen över att hon skyller på aspergers. Det kommer få folk att tro att vi alla är så..

#14 - Anonym

Asså jaja bente vi fattar att du vill ta sjmord framför rälsen, det är synd om dig. Godnatt!

#15 - Anonym

HEJ JAG HETER BENTE OCH JAG HAR DIAGNOSER OCH FÅR SÄGA VAD FUCK JAG VILL

#16 - Anonym

Har mailat nu. Info@madlady.se

#17 - Usch

Äckel Bente

#18 - Anonym

Jag och flera andra har mailat Madlady tidigare om Bentes beteende och de anser att de inte har något ansvar över vad Bente gör privat. Så sjukt äckligt av dem att stötta och sponsra en människa som beter sig som Bente när de försöker framstå som feministiska och ha bra värdegrunder osv, när de obviously bara bryr sig om att tjäna pengar. Bojkott av Madlady hade ju varit det absolut ultimata, så att de MÅSTE ta ställning till vilka de låter vara deras ansikten utåt. Förstår inte hur ett seriöst företag kan vilja bli förknippad med en sådan person, det förstör ju deras image totalt.

Och vad gäller Bente och hennes asperger så sure, hon kanske inte vet hur hon ska föra sig jämt. MEN att hon sitter och säger att hon "jobbar på det varje dag" är så jävlajävlajävla bullshit. Hon skiter i att gå på sina psykiatritider, så vitt jag vet pratar hon inte med någon eller någonting så nej, hon jobbar inte på det. Det enda hon gör på dagarna är att ligga hemma och vara en idiot på Snapchat.

Förstår verkligen inte att ingen i hennes närhet säger åt henne att hon 1) måste ta tag i sitt liv pga hon är fucking 23 år gammal och lever som en parasit på andra/företag och gör absolut ingenting för sig själv eller samhället och 2) sluta bete sig som ett jävla svin hela tiden. Hade skämts ögonen ur mig om jag hade en kompis/släkting/flickvän/bekant som öppet beter sig som henne så jag förstår inte att ingen säger åt henne.

Blir så omåttligt provocerad av den här människan och att hon får ta så mycket plats när hon gör så sinnessjukt mycket skada.

#19 - Anonym

Jag har också mailat Madlady nu. Tycker ni andra gör det också om ni orkar. Info@madlady.se

#20 - Anonym

#11 Är du efter? Inlägget kom idag.

#21 - Anonym

Alltså förstår att Madlady tjänar på att samarbeta med B*nte, men fattar dom inte att det samtidigt förstör för deras företag? De går emot allt dom sagt att dom är står för/är emot genom att samarbeta med Bente. Spelar ingen roll om det är på skoj eller inte, tror nog alla kan hålla med om att hon gått för långt nu. Detta bidrar bara med att folk inte längre bara pratar illa om B*nte, utan även madlady som väljer att gång på gång samarbeta med henne trots hennes "skämt" som inte längre är skämt. Och att dom ens fortsätter sponsra b*nte efter att flera stycken mejlat madlady, är väl nästintill skamligt. Spelar ingen roll om hon bad om ursäkt eller inte, eftersom hon upprepar samma "misstag" som hon kallar det, hela tiden. Kom igen nu madlady, tror det bara kommer påverka er positivt att sluta samarbeta med trångsynta B*ente.

#22 - :(

jag skäms över att hon gör detta. Bara för försöker gå emot normerna betyder det inte att hon ska trycka ner alla. Hashtaget ger synlighet till problemet och gör att folk öppnar ögonen, blir så ledsen av människor som henne. Hoppas hon mår bättre snart för detta beteende tyder inte på bra mående.

#23 - Anonym

#21 WORD!!!

#24 - Anonym

#21 bra skrivit, detta måste få ett slut

#25 - Anonym

Undrar hur Madlady hade reagerat om det hade kommit ut en artikel någonstans om Bentes alla åsikter och saker hon har sagt och man ifrågasätter hur ett så stort företag som Madylady ändå kan samarbeta med en sådan person fastän väldigt många kontaktat dom ang det. För min del så kommer jag aldrig köpa från Madlady så länge dom har ett samarbete med henne.

#26 - Shit

Asså kan inte vi alla bara mejla madlady, det känns som dom ba sponsrar henne för dom tycker synd om bente

#27 - Kämpa

Info@madlady.se
Tycker alla kan maila ifall ni orkar

#28 - Anonym

NU ÄR DET FUCKING NOG!!! Har mailat madlady nu. Jag svär på gud om dom fortsätter sponsra henne KOMMER BOJKOTTA HORUNGARNA FOR GOTT

#29 - Anonym

Det handla inte om att tycka synd om alla tjejer det handlar om att göra sin röst hörd och säga till dessa män att det verkligen inte är okej, det handlar om jämställdhet

#30 - Anonym

Asså jaja vi har fattat, du är den mest respektlösa människa någonsin. Godnatt

#31 - Anonym

#25 SANT!

#32 - Elin

Jag stöttade henne när alla blev kränkta över hennes kontroversiella skämt, men nu har hon verkligen gått över gränsen. Tror inte hon förstått #metoo-kampanjens budskap.

#33 - Anonym

Det är faktiskt läskigt hur många grejer som stämmer in på denna tjej när man googlar psykopat.

#34 - Anonym

#18 KÄRLEK TILL DIG! <3 WORDS!!

#35 - anon

"Hon har aspberger, hon vet inte att detta är fel!" Bullshit, jag har aspberger och jag fattar till 100% att detta är fel

#36 - anon

Psykiska störningar eller psykisk ohälsa kan vara en anledning till varför vissa beter sig såhär, men det är absolut ingen ursäkt.

#37 - Anonym

Om hon ''jobbat så mycket'' på att förbättra sig hade inte denna snapchat dykt upp på hennes story, enough said.

#38 - -

Blir helt jävla matt över hennes beteende. Hon vräker ur sig vad som helst för att sedan be om ursäkt dagen därpå. Folk begår misstag- ja! Men det börjar bli lite för upprepande nu va, Bente? You can't always save yourself. :-)

#39 - Anonym

Har aldrig haft något emot henne innan men fyfan vilken jävla idiot! Tragisk människa.

#40 - Anonym

Men snälla fucking lägg ut all info, hon bar om ursäkt senare i hennes mystory. Man blir ju mer provocerad av att du lägger ut 1% av hela historien än på hon som säger något idiotiskt då och då. Snälla sluta fucking förstöra Bentes samarbeten med Madlady och väx upp herregud tolvåring

#41 - Anonym

NÅGON VISA DETTA FÖR MADLADY

#42 - Anonym

Bente skyller alltså på sin diagnos som vanligt, jo jag är också 23 år och har autism men inte skämta jag och säger olämpliga saker hur som helst och om de skulle hända någon gång så lär jag mig första gången att det inte är okej och gör aldrig om de igen. Men Bente har gjort om sina så kallade misstag 1000 ggr om jag börja undra om hon ens har en hjärna överhuvudtaget?

#43 - m

Jag tycker detta har gått för långt. Man kan säga vad som helst för att man har en diagnos. Om man har så svårt att kontrollera det man skriver så tycker jag att man inte borde hålla på med sociala medier över huvudtaget. Sorgligt faktiskt att en människa helt saknar spärrat och skriver sånna här saker som SÅRAR människor.

#44 - m

^
Oj, man kan INTE säga vad som helst*

#45 - Anonym

Det var ju inte ens så hon menade.
Sexualbrott borde tagits på större allvar innan #MeToo, men bara för att det blev en hashtag ska media haka på och uppmärksamma det bara för att "hänga med". Jättebra att kvinnor vågar tala om sina erfarenheter kring sexualbrott och vad de råkat ut för, men det ska inte behövas en hashtag för det.

#46 - Anonym

#45 Hej bente

#47 - Anon

#45 Okej och vad anser du att man ska göra då? Har du kanske någon jättebra idé eftersom du tycker hashtagen är en dålig idé? :)

Har du kanske missat att det har gjort så att en stor TV-profil fått sluta på sitt jobb p.g.a. trakasserier och ofredanden eller att andra stora profiler också blivit outade med vad de har gjort? Allt detta endast p.g.a. en hashtag. Kanske ett wake up call för dig men, det behövs tydligen en hashtag för att folk ska förstå! Inte det minsta förvånande. När det spridit sig så mycket vågar en massa människor kliva fram och berätta om deras erfarenheter, inte bara "vanliga" människor, men också kändisar och stora profiler som har större "makt".

#48 - Simba

Usch. Att ens posta något sådant.

#49 - Anonym

Madlady har svarat (fast att det är helg!)

"Hej *****

Tusen tack för ditt mail. Det är prio ett för oss att ta tag i detta på måndag.
Ha en underbar helg<3"

#50 - Anonym

Om Madlady inte gör något åt saken så kan inte alla ba bojkotta madlady tills dom slutar sponsra bente

#51 - Anonym

#49 låter som att det är B*nte som försöker få färre personer att mejla madlady, genom att säga att dom ska ta tag i det på måndag, vilket såklat leder till att folk slutar mejla pga tror att allt är lugnt nu..... oavsett så tycker jag inte att vi ska sluta mejla madlady bara för att du fått svar. (om det nu stämmer, då de inte svarat på mitt mejl jag skickade bara några minuter efter att hon la ut snapen) Tycker vi alla ska fortsätta mejla tills madlady faktsikt gör något åt saken och slutar sponsra trångsynta B*ente

#52 - Anonym

#49 låter som att det är B*nte som försöker få färre personer att mejla madlady, genom att säga att dom ska ta tag i det på måndag, vilket såklat leder till att folk slutar mejla pga tror att allt är lugnt nu..... oavsett så tycker jag inte att vi ska sluta mejla madlady bara för att du fått svar. (om det nu stämmer, då de inte svarat på mitt mejl jag skickade bara några minuter efter att hon la ut snapen) Tycker vi alla ska fortsätta mejla tills madlady faktsikt gör något åt saken och slutar sponsra trångsynta B*ente

#53 - Anonym

#51 håller med. chanserna att dom faktiskt gör något åt saken ökar bara om fler och fler mejlar. fortsätter vi ALLA mejla kommer dom efter ett tag att vara tvugna att göra något åt saken för att rädda deras egna skinn såatte säga.

#54 - Anonym

Kan inte alla bara bojkotta B*ente för gott samt bojkotta madlady tills dom slutat samarbeta med b*nte????

#55 - Anonym

#51 sant, kan inte vi alla bara komma överens om att inte sluta mejla madlady innan samarbetet är över, för gott? Kom igen nu, vi lyckades få bort hennes vidriga extra konto och vi ska lyckas avsluta hennes samarbete med madlady också, som just nu går emot ALLT dom säger att dom står för & är emot genom att sponsra osäkra B*nte

#56 - Anonym

Jag har varit med om sexuella övergrepp oxh våldtäkt när madlady sponsrar Bente så står dom för hennes åsikter ochså liksom hade jag ett företag slulle jag alldrig sponsra elr andställa ngn som håller pp så bente utalar sig hela tiden korkat o sen alltd förlpt min Asperger okej det rättfärdar inget om ngn slår mig o säger förlåt är de okej då nej jag kommer sluta handla på madlady för dom syåe bakom idioter som Bente gång efter gång

#57 - Anonym

Jag har varit med om sexuella övergrepp oxh våldtäkt när madlady sponsrar Bente så står dom för hennes åsikter ochså liksom hade jag ett företag slulle jag alldrig sponsra elr andställa ngn som håller pp så bente utalar sig hela tiden korkat o sen alltd förlpt min Asperger okej det rättfärdar inget om ngn slår mig o säger förlåt är de okej då nej jag kommer sluta handla på madlady för dom syåe bakom idioter som Bente gång efter gång

#58 - Eve

Hej,

Vi på MADLADY ser väldigt allvarligt på detta och kommer att på måndag vidta åtgärder. Ha en underbar lördag<3
Eve

#59 - L

alltid kunnat se över hennes grövre skämt men det här tar ju fan priset. att en så offentlig person uttalar sig såhär är pinsamt. när hon skrev detta på snap tog jag bort henne, hon är för pinsam

#60 - Anonym

#58 Hej bente!!!:) tror inte madlady skulle kommentera HÄR och utan några alls uppgifter mer än "eve" lol, bättre lycka nästa gång gumman

#61 - Anonym

Klarade vi få bort hennes jävla,vidriga & trångsynta extra konto på instagram, klarar vi fan att få slut på deras jävla samarbete!!! ALLA FORTSÄTTER MEJLA MADLADY!!!!!

#62 - Anonym

Ni som säger att det är Bente som kommentera, det är inte så! Jag har själv mailat Svenskayoutubers nu att infoga bilden på mitt svar jag fick ifrån madlady. Eller kan man infoga nån bild här? Dom svarade iallafall att detta var deras prio ett på måndag. Förstår att dom inte kan ta tag i det nu då det är helg, tycker det var bra att dom ens svarade på en helg då dom annars bara har öppet vardagar.

#63 - Anonym

Varför ser man aldrig grannen Alex med Jocke längre? Innan va Alex med han hela tiden ju... Vad har hänt?

#64 - Anonym

Bente är ju helt blåst. Hur kan hon ens skriva så? Hoppas att någon skriver något om henne som är JÄVLIGT känsligt som rör henne själv så får hon se hur det känns eftersom att dessa personer som berättar om sina sexuella trakasserier är jätte modiga sedan kommer hon och pekar finger. Jag menar många som berättar om sina sexuella händelser de varit med om är ju ärrade för livet.
Vad tycker tillexempel Tova om att Bente skämtar om de då Tova själv har blivit utsatt för det (hon har bland annat gjort en storytime om det). Bente har ju ingen skam i kroppen. Tittar aldrig på Bente för att jag vill slippa henne. Men var det inte heller hon som sa att hon aldrig mer vilken se sitt namn på den hår bloggen? Det kanske är dags att börja bete sig?

#65 - Chrome

Fuck you Bente och dina hjärntvättade fans

#66 - Anonym

Tindra westling kommer bah: Hon får tycka vad hon vill varför ska alla hata på bente för att hon inte håler med?

#67 - Anonym

#66 håller* menade jag

#68 - Anonym

#65 SLUTA?!

#69 - Anonym

fyfan.

#70 - Anonym

#BenteIsOverParty

#71 - Anonym

Har mejlat madlady och dom ska ta upp detta på måndag.

#72 - Anonym

Jag är #45 och nej jag är inte Bente.

Jag har aldrig sagt att det var fel med hashtagen #MeToo, tycker bara att det är sjukt att man måste införa en hashtag för att få en uppfattning om problemet. Dagligen får man höra att kompisar blivit antastade och utsatta, men det är knäpptyst i media och våldtäktsanmälningar läggs på hög.
Vi har ett ordentligt problem i Sverige och jag tror inte att en hashtag löser det. För inom några månader kommer den vara bortglömd och allt kommer ha återgått till det normala.
Men jag säger inte att hashtagen är dålig, jag säger att det är dåligt att det är först när alla börjar prata om det som man inser att det är ett problem - trots att alla redan vet om det.

#73 - Anonym

#71 okej, vad bra. Men tycker inte att vi ska sluta mejla innan madlady slutat samarbeta med Bente. desto fler som mejlar - desto allvarligare ser dom på situationen och förmodligen gör något åt det.

#74 - Hejsan

Var det Thomas Sekelius på reklamen för en natt på slottet? Eller bara någon lik?

#75 - Anonym

#72 hahahah försök inte ens, rätt uppenbart att du Bente skrev den kommentaren samt #45 också lol. som man bäddar får man ligga Bente, lilla gumman.

#76 - Anonym

Man kan inte gång på gång på gång på gång beté sig som en idiot och sen förvänta sig att allt ska bli bra av en ursäkt? Nej det räcker nu!

#77 - #benteisgoingdown

Alltså jag älskar hur alla här står upp för sig själva fast en ”stor” profil säger en sak, det bevisar bara att kärlek alltid vinner över hat

#78 - Anonym

#77 ellerhur! kärleken vinner alltid <3

#79 - Anonym

När Bente frågor vad mer hon kan göra än att be om ursäkt? Jo, kanske inte upprepa samma misstag varje gång? visst man kanske kan ta en ursäkt EN gång men det finns en gräns, hon har fått sina chanser. det räcker nu bente

#80 - Anonym

#60 Hej tröghuvud!!!:) Om du inte förstod det så var det ett inkopierat mail ifrån Madlady. Puss!

#81 - Anonym

”Det är pågrund av min asberger” okej men ursäkttttaaa.
Mitt syskon har asberger och hon är inte ens nära hur idiotiskt bente beter sig!
Och att madlady fortsätter sponsra henne är så jävla pissigt efter ALLA gånger hon uttryckt sig rasistiskt och sexistiskt.
Bojkotta madlady och bente!

#82 - Anonym

Skulle tyckt synd om Bente ifall detta var första gången men detta har upprepats vääääldigt många gånger vilket bara leder till att man tappar förståelsen för henne. Hon säger att hon håller på att ''förbättra sig'' men skiter i psykiatri-tider och gör om samma misstag, jag kallar inte det för att ''kämpa med det varje dag''

#83 - Anonym

Är verkligen SÅ trött på hur bente bara säger att allt är pågrund av hennes diagnos.
Hade kunnat förlåta om hon gjort något som detta bara en gång men när hon gjort det så himla många gånger nu så visar det bara hur mycket hon inte ångrar det och hur disrespectful hon faktiskt är mot minoriteter.
Något som jag även hade önskar hade uppmärksammats mer också är att hon gör nicki minaj i sims och gör henne VIT!? Så disrespectful

#84 - Anonym

Hennes diagnoser är absolut ingen ursäkt. Att det ska behövas en # på sociala medier för att uppmärksamma problemet ÄR sorgligt men jag förstår att fler vågar komma ut då. Att den där jävla människan ska komma med en sån dryg och respektlös kommentar är så otroligt onödigt och jag blir verkligen sjukt provocerad trots att jag knappt vet vem hon är. Så sorgligt och nedlåtande skrivet av henne...vad var ens syftet med det? Varför ens skriva något alls om hon tycker det är så töntigt? För det är den uppfattningen jag får, att hon tycker det är töntigt, onödigt och ja vad ska jag säga..helt blåst brud. Hade hon varit med om någonting allvarligt själv så kanske det inte hade varit samma. Hela kampanjen är så grym och har nog fått MÅNGA ATT VÅGA KOMMA UT OCH BERÄTTA. Många bär på såna hemligheter flera år och mår sjukt dåligt över det och att sitta som dessutom KVINNA och kommentera något så nedlåtande och äckligt som hon Näe Fyfan. Hon kunde hållt käften istället. Man sitter inte och vräker ut sig sånt PUNKT.

#85 - Anonym

#75: Aah, fast nej. Jag är inte Bente, men du får gärna tro det om det får dig att sova bättre inatt.

#86 - Anonym

Sällan Bente tar på sig offerkoftan och kör med härskartekniker för att folk ska tycka synd om henne. "Förlåt att jag är som jag är, folk vägrar förstå mig och mina ursäkter"
Hon måste förstå att ursäkter inte betyder ett skit om man gör om samma sak dagen efter igen. Att bete sig rötet och sedan be om förlåtelse fungerar inte tusen jävla gånger om. Hon är en vuxen människa, hon har ett ansvar, oavsett vilka diagnoser hon har eller inte. Hon har förbrukat sina chanser nu, hennes ursäkter betyder ingenting längre.

Vad hon kan göra mer än att be om ursäkt? Ta tag i sitt liv, sluta göra sig rolig på andras bekostnad och sluta beskylla samhället och andra varenda gång hon får kritik. Det är HON som satt sig själv i den här sitsen, ingen annan. Det är HON som måste inse att det hon gör inte är okej. Det är bara jävligt sunt att folk ifrågasätter hennes sjukt problematiska och skadliga beteende, det har ingenting med "lättrkränkthet" eller "PK-Sverige" som hon brukar skylla på att göra, utan att folk är riktigt jävla trött på att hon ständigt är en idiot och kommer med ursäkter som inte betyder något för att hon aldrig någonsin försöker göra något bättre.

Just stop being an asshole och folk kommer sluta tycka att hon är an asshole och folk kommer sluta kritisera henne, simple as fucking that.

#87 - e

Tror att Bente borde uppsöka psykologterapi och prata om empati och respekt. Hon verkar inte ha den förmågan att sätta in sig i andras situationer och perspektiv. Så som hon beter sig kan gå riktigt illa om hon fortsätter... Jag är 20 och har mer vett i huvudet än vad hon är som är 23. pinsamt

#88 - O

#87, tror faktiskt att många 13-14 åringar har mer vett än henne

#89 - Happ

Efter jag såg skämten om hennes framtida barn tappade jag riktigt mycke respekt, sen när jag såg detta rann bägaren över
Man ska fan inte ställa sig bakom feminism osv när man säger sådant

#90 - Anonym

Varför kan Bente säga hur mycket hon vill om andra och säga att ''samhället är så jävla lättkränkt'' men hon själv inte kan ta emot kritik? nej då ska det vara så jävla synd om henne och jadajada, det är inte ett dugg synd om henne eftersom hon själv försatt sig i denna sits?

Jag säger som henne ''Sluta vara så jävla lättkränkt, bente :-)''

#91 - Anonym

hahahah jävla kung

#92 - Anonym

Men Ida du borde ta med alla bilderna hon la ut. Hon bad om ursäkt och förklarade vad hon menade

#93 - Anonym

#92 hon ber om ursäkt för allt hon gör sen en halv dag efter pissar hon på dom ursäkterna :-)

#94 - Anonym

Kan någon berätta vad bente sagt som klassas som sexistiskt och rasistiskt? :)

#95 - Anonym

Har mailat nu

#96 - Anonym

Instämmer med att hon gått alldeles för långt nu. Absolut om hon har en diagnos, och gör ett misstag inte bara en, utan kanske t.om. två eller tre gånger. Det kan jag köpa. Men det här är långt mer än tredje gången också. Man kan inte använda sin diagnos som en ursäkt hela tiden. Har man sådana enorma problem bör man söka hjälp.

#97 - Anonym

#92: VEM bryr sig om hennes ursäkt? Det är ingen ursäkt om man gör om samma sak gång på gång på gång på gång. Då är det bara ett sätt att rentvå sig själv. Hon har förbrukat sina ursäkter för längesedan. Dags för henne att ta ansvar för sina handlingar och sluta tro att hon kan bete sig hur som helst bara hon ber om ursäkt. Hennes beteende och attityd är verkligen inte okej.

#98 - Anonym

#92: VEM bryr sig om hennes ursäkt? Det är ingen ursäkt om man gör om samma sak gång på gång på gång på gång. Då är det bara ett sätt att rentvå sig själv. Hon har förbrukat sina ursäkter för längesedan. Dags för henne att ta ansvar för sina handlingar och sluta tro att hon kan bete sig hur som helst bara hon ber om ursäkt. Hennes beteende och attityd är verkligen inte okej.

#99 - Ronja

Jag tycker att denna sida borde uppdatera,Bente har skrivit mer på sin story som förklarar hur hon menade.
Och för att förtydliga, NEJ jag ¨stöttar¨ inte Bente då jag själv inte är så himla insatt i detta, vill bara att alla som får panik i detta kommentarsfält ska få veta vad bente mer har skrivit.

#100 - Isabelle

Folk lägger orimligt mycket fokus på hennes ursäkt? Som om rätten skulle ta hänsyn till en våldtäktsmans ursäkt till offret? En ursäkt har absolut 0 substans om ”misstaget” begås om och om igen

#101 - Anonym

Nu bryter bente ihop på snap IGEN! Hon frågar vad mer hon kan göra än att be om ursäkt, och fine en ursäkt funkar, man gör något fel och ber om förlåtelse. Men det funkar inte att göra det varje gång. Säga något respektlöst, folk reagerar, sen ber man om ursäkt och grinar tills folk släpper det. Folk blir trötta tillslut, och när man på något vis alls försöker trycka ner ett sånt viktigt ämne som #metoo står för så är det nog! Spelar ingen roll om man ber om ursäkt eller förklarar sig efter, sagt är sagt och man för stå för det man säger, eller ännu bättrre bara hålla tyst om något sånt när folk garanterat kommer reagera

#102 - Anonym

Så braaa att Bente bryter ihop på snapchat igen, kanske hon lär sig sin läxa vilket jag inte tro på. ... Spottar dig i ansiktet Bente äcklig människa.

#103 - Amina

Alltså ärligt talat, hur gamla är folk i detta kommentarsfält? Ja, Bente gör fel och har mycket åsikter, vidriga sådana. Men att ni försöker komma emellan henne och hennes samarbeten är för mig riktigt elakt samt kallhjärtat. Ni leker med en annan persons LEVEBRÖD, inser ni det? Vad jag har hört så har hon inte det sådär jättebra ställt med pengar, och att ni försöker förstöra hennes kanske största(?) sponsor, är så jävla äckligt av er. Jag står inte bakom något Bente sagt eller gör, jag tycker att hon gör så otroligt många fel, och ja, det finns konsekvenser, men att ta in levebröd i allting är oacceptabelt. Det finns andra sätt att fixa detta på, men ens inkomst skall aldrig komma på frågan. Ni är riktigt hemska.

#104 - Anonym

Amina, det är Bente som förstör för sig själv, inte dom som kontaktar hennes samarbetspartner. Precis som med vilket jobb som helst så kan man inte gå runt och bete sig hur man vill och förvänta sig att man kommer undan med det. Varför tror du att det finns lagar och regler? Tänk om folk hävde ur sig vad som helst på sina arbetsplatser, hur hade det inte sett ut då? Det är lätt att be om ursäkt efteråt, men skadan är ju redan skedd.

#105 - Anonym

Gråt Bente men denna gång har du fuckat det REJÄLT SÅ

#106 - Anonym

Så fort Jockiboi åker på ett bakslag så sätter han på sig offerollen i sociala medier. Detta är de bästa med Jockiboi 32 år gammal. Som alltid ska lägga ut allt offentligt istället för att skriva privat som vuxna normala i hans ålder gör mellan två ögon. För seriöst när använder en vuxen människa en snapstory inför barn publik som sitt bollplank och ventil. Otroligt osmakligt. De ser och lär hur ansvtet aldrig ligget på vuxen de agerar som skolungdomar. Impulsivt aggressivt då saker går fel. Han vet han når ut de miljoner och verkar njuta av makten. Genom några tryck på mobilen så får hans in hämnd. Hårt brutal och elakt.

Detta är drama på hög nivå startat av en ledare på 32 år som får sin armé gå hans ärenden. Om Jockiboi tagit saker privat skulle de varit lite youtube drama. De börjar i hans mobil. Han ska få prata till punkt. Andra ska ska svälja hans utspel och få sin version sönder malen av hans försvaråsikter dessutom. Han lever i en bubbla av sitt alterego.


Tänk att vakan andas sitt ego varje dag. Snastorie med bekräfta mig jag är så fantastisk människa se så duktig jag är- nästa sekund tyck synd om mig jag är så liten idag.

De enda logiska förklaring till allt är pengar. Du tjänar pengar på andra och drama.

Om folk i boken känner sig utsatt och inte blivit tillfrågad borde de vara förtal.

#107 - Anonym

Blir äcklad av drevet mot Bente i detta kommentarsfält. Ja, vi fattar att ni ogillar henne men ni har ingen som helst rätt att bestämma över hennes sponsorer. Gillar ni inte att Madlady sponsrar henne - handla inte av dem då? Enklare än så är det inte.

Väx upp, för helvete.

#108 - Anonym

#103 #107 Buhuuu gråt gråt

#109 - Anonym

#103, #107 - Fast det är väl jävligt rimligt att folk ifrågasätter ett företag som utger sig för att vara feministiska och antirasistiska och backa HBTQ+-rörelsen samarbetar med en person som ständigt uttrycker sig sexistiskt, rasistiskt och transfobiskt (och funkofobiskt och homofobiskt och allt annat också)? Det är bra att folk tar ställning och ifrågasätter företagets seriositet när de väljer att samarbeta med en sådan person, som rent ut sagt förstör deras varumärke.

Dessutom så är det hon som valt att ha detta som levebröd. Typ 99% av resten av Sveriges befolkning är inte "influencers" och lever inte på sponsorer och klarar sig alldeles utmärkt. Har man inte råd att leva utan att behöva bli sponsrad av ett enda företag så kanske man ska överväga att söka andra jobb. Ni kan inte skylla på att det är vi som ifrågasätter ett företags seriositet som gör att Bente inte får spons, hade hon inte varit en idiot 90% av sin vakna tid hade hon haft fler sponsorer och inte varit så beroende av Madlady, men företag vill uppenbarligen inte förknippas med henne och det är förståeligt.

Ingen annan influencer har de här problemen, dels att vara beroende av ett enda företags spons och dels att folk mailar in till just det företaget för att ifrågasätta och kritisera. Det borde ju tala för sig själv vem ansvaret ligger hos.

Bente har själv satt sig i denna sits, och hon kan inte skylla på någon annan för detta. Och inte ni heller, för den delen. Hon är vuxen, hon har ett eget ansvar för sitt beteende. Hade hon tagit åt sig kritiken och försökt gjort något åt det första, andra, tredje, fjärde och femte och alla gånger hon hamnat i blåsväder så hade det förmodligen inte behövt gå såhär långt.

#110 - Anonym

Bente. Vill. Inte. Vara. Med. På. Din. Jävla. Blogg.
Det är så jävla orespektfullt av dig att fortsätta ta me henne gång på gång när hon verkligen bett dig att hon inte vill vara med.
Vet du vad du gör? Du gör så att hon får ännu mer hat

#111 - Anonym

#110 och vad ska du göra åt saken?

#112 - Anonym

#110 det är bättre att Bente lär sig att ta sina konserkvenser när hon retar upp folk varenda jävla gång, hon är 23 år och borde lära sig hur man beter sig mot sina medmänniskor... en 3 åring vet till och med bättre

#113 - Anonym

Vilken tur för Jockiboi de var för 5 år sedan Jockibois förnedrings kampanj för egen bitterhet begav sig. Och skönt han fick sin uppmärksamhet så han sluta jävlas med oskyldiga människor. Hade han haft detta beteende idag hade han stått högt i listan på #metoo manifestation idag landet över. Noll acceptans

#114 - Anonym

# metoo super viktigt. MEN som kallar tjejer slyner borde inte få vara offentliga på sociala medier.

Farligt med fel förebilder hur vissa får flera chanser i livet medans andras liv förstörs. Alla får inte samma rättigheter och rättfärdigan. Deras liv togs ifrån av någon annan människa.

#115 - Anonym

Bloggbevakning skriver om samma

#116 - Anonym

Kan inte vi bara rapportera B*ntes kanal och hennes videos? Orkar inte höra om henne varenda jävla dag.. hon ska hela tiden säga kränkande saker och skyller på ''pk sverige'' för alla hennes problem

#117 - Anonym

HHAHAAHHAHAHAHAH bentes instagram bio.... ''komiker utan gränser'' KOMIKER!?HAHAHAHHAAAAHA

#118 - Annonym

För fan Ida, ta med alla hennes snaps istället? hon skrev ju även att en hashtag kommer inte få stopp på allt och mycket annat som kan kopplas till det du skrev.

#119 - Annonym

För fan Ida, ta med alla hennes snaps istället? hon skrev ju även att en hashtag kommer inte få stopp på allt och mycket annat som kan kopplas till det du skrev.

#120 - Anonym

Oj ojoj vad hårt ni går på Bente som gör samma som Joakim. Han ser ni diagnosen före hans beteende. Bente får bli anmäld. Vem anmäler Joakim vid alla sina utspel. De är skillnad på vara stor och liten. Tjej och kille. Urk. #metoo

#121 - Anonym

#120 Tro mig Jocke har blivit anmäld flertal gånger och ska vi ta upp trakasserierna också utan för deras hem med eller? :)

#122 - Anonym

Vissa blir hängd direkt!!!
Medan andra tjänar pengar på sina fulheter. Vilken underbar framtid vi går till mötes. Snacka om att barn blir förvirrad då de ska väga och mäta innehåll som får skrivas ut och inte.
De gäller att chansa verkligen.

#123 - Anonym

#116 Du måste ju vara helt pantad? Orkar du inte se hennes videos kolla la fan inte på dem då? Haha, dessa ungar.

#124 - Anonym

#119 Hon bör lära sig att ta konsekvenserna innan hon öppnar käften och lära sig att bete sig mot sina medmänniskor.

#125 - O

#109 så jävla sant!

#126 - Anonym

#110 Detta är ganska intressant, vi kan ta din poäng mot Bente istället. Folk vill inte att hon kommenterar respektlöst om saker folk brinner för och tycker är viktigt. Men det gör hon ändå trots att man gång på gång säger till henne, då får hon räkna med att folk blir upprörda och tillslut tar till med hat, man blir tillslut desperat och letar alla möjliga utvägar för att få henne att bara hålla tyst om viktiga ämnen

#127 - Anonym

Som jag förstått det så trakasseras Joakim för nutidens misstag. Inte för fem år tillbaka. Får då skulle aldrig denna möjlighet getts. Då var vi inte lika långt i sociala medier. De nådde inte ut lika stort. Vilket innebar att mindre reagerade. Hans beteende då placerat i nutid skulle blivit slakt och hejdå offentligheten. Nu gör Joakim fel att ta upp saker offentligt och fortfarande hänger ut alla bakslag för allamänn beskådning.

#128 - Anonym

#127 inte bara för nutidens utan också för just de han gör och säger kommer med lögner och hänger ut folk på sociala medier

#129 - uja

Lite så är det, det är inte så att det inte drabbar killar/män heller.

#130 - Anonym

#129 majoriteten är kvinnor

#131 - Anonym

ALLA FORTSÄTTER MEJLA MADLADY!!!!! SLUTA INTE FÖREN SAMARBETET ÄR ÖVER. vi lyckades få bort hennes vidriga instagram konto, så detta klarar vi enkelt!!!

#132 - Anonym

HON HAR SAGT FÖRLÅT

#133 - Anonym

#132 och nästa dag gör hon om samma så kallade misstag igen. det räcker nu!

#134 - Anonym

#132 fast hon ber ALLTID om ursäkt? Och det slutar ALLTID med att hon gör om samma sak igen och tror att en ursäkt kommer hjälpa? Nej, hon har fått tillräckligt många chanser.senast för typ en vecka sen pratade madlady med henne ang. Extra kontot på instagram. Och nu dethä. så snälla du, kom inte med att hon bett om ursäkt" för det gör hon ALLTID men det hjälper inte om hon hela tiden upprepar samma fel igen.

#135 - Anonym

EN URSÄKT ÄR INTE ENS URSÄKT OM MAN GÖR OM SAMMA SAK IGEN, PUNKT SLUT. Sluta försvara hennes beteende för när ni gör det står ni även bakom hennes homofobiska/rasistiska och äckliga beteende.

#136 - Vardagskrönikören

Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste Vardagskrönika ”De sociala mediernas tvångströja”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

Ha det,
Vardagskrönikören!

#137 - Anonym

På snap skriver hon att det är kul att reta upp bla feminister och veganer för att dom är känsligast. #skadeglädje.
Majgaaad vilken psykopat tjejen är

#138 - Anonym

Ni kan sluta maila Madlady för de bryr sig uppenbarligen inte för att "de känner Bente på ett djupare plan och förstår henne".

Vilket sunkigt jävla företag att inte våga ta avstånd från en person med ett skadligt beteende. Ångrar att jag någonsin köpt något från dem. Fyfan alltså. Lägg ner skiten.

#139 - Anonym

Kan inte alla bara avfölja henne? Så får allt ett slut.

#140 - Anonym

Kan inte alla bara avfölja henne? Så får allt ett slut.

#141 - Anonym

#138 det är därför vi INTE ska sluta mejla. Om vi alla bombar med mogna mejl där vi lugnt faktist förklarar problemet , kommer dom tillslut bli tvugna att göra nåt åt saken

#142 - Anonym

Varför säger ingen av hennes youtube vänner åt Bente? eller håller dom också med om hennes skämt?

#143 - Anonym

RAPPORTERA BENTES KONTON ÖVERALLT!! SNAP, INSTA OCH SPECIELLT YOUTUBE! HENNES SÅKALLADE ''KARRIÄR'' SKA FÅ ETT S L U T N U

#144 - anonym

#142. HAHAHA " Varför säger ingen av hennes youtube vänner åt Bente?" Nu var du rolig Bente harju INGA youtube vänner... ja förutom TOVA då men hon har ju sina egna problem hantera..

#145 - Anonym

Asså ni i kommentarsfältet - vilken rätt har ni att bestämma vad som är okej att säga? Bara för att ni tycker en sak måste inte alla hålla med er. Ni är sjuka i huvudet som aktivt försöker förstöra någons liv, på vilket sätt skadar hennes åsikter er? Gör det lite extra ont i hjärtat när hon skämtar om saker som kanske stämmer väl in på er?
Skaffa er lite hud på näsan istället, livet är hårt. Bättre att ni inser det direkt.

#146 - Anonym

Fast bente har visst vänner? Sluta vara så nonchalant.

#147 - Lisa

Sofia Karmefjord (?) har mejlat madlady och bett dom sluta sponsra henne eftersom de tydligt inte bryr sig om att deras andra samarbetspartners (Bente) inte stödjer kvinnors kamp. Kolla hennes snap

#148 - Anonym

#145 Det handlar inte om att vi är känsliga det handlar om att DET ÄR INTE OKEJ ATT SKÄMTA OM DET! skulle alla skämta om dom sakerna hon skämtar om skulle det normaliseras och problemet skulle inte tas på allvar. Det finns folk med vett bakom pannbenet som vet att det inte är okej att skämta om våldtäkter och dylikt hon skämtar om eftersom dom vet hur jävla hemskt det är.

#149 - Anonym

https://youtu.be/CPDxkBwnmuE
Förmodligen Danjal i clowndräkten töntarnas pardis på snapchat

#150 - Anonym

Bente sa de ju själv att MADLADY stöttar henne,, Ja de säger väl en del om MADLADY då om dom stöttar en som är rasistisk homobofisk skämtar om våldtäkter m.m

#151 - Anonym

Och nu skämtar hon om analvåldtäkt, bra där!

#152 - Anton

En sak är ju säker, bente vet aldriiig när hon ska vara tyst
Hon gör de bara värre när hon ska försöka ”förklara” sig Omg hon e sjuk

#153 - anonym

Vore skoj om NYHETER 24 eller någon tidning skriv om detta med BENTE och hur Bentes sponsor hanterar det. Skulle bli spännande höra hur MADLADY skulle komma ur detta då efter att BENTE gått ut sagt hon har FULLT STÖD av madlady.. Tror inte Madlady är så sugna på en tidningsskandal..

#154 - Anonym

Blir så trött på Bente och hennes åsikter. Ja, vi vet att du har asperger. Precis som många andra, inklusive mig själv. Jag känner även flera personer som har det och INGEN av dom uttrycker sig som henne. Visst har det hänt att man sagt saker utan att tänka sig för men man lär sig av misstag. Vilket Bente inte gör. Det visar bara att hon faktiskt tycker så och att hon inte bryr sig. Jag vet, alla med diagnosen är olika yada yada.. Men nä, hon skiter bara i vem hon sårar. Otroligt ledsamt att läsa om hur hon uttrycker sig gång på gång. Inget konsekvenstänk alls. Om hon bara kunde få huvudet ut sin röv någon gång och tänka på någon annan än sig själv så vore det trevligt. Förstår inte vad som har gjort henne ”känd” mer än hennes vänskap med Tova? För hon är ju verkligen bara elak.
Har bojkottat både henne och Madlady sedan länge tillbaka pga av det.

#155 - Anonym

Fyfan vad alla är omogna i detta kommentarsfält, ja bente gjorde fel, men hon har både bett om ursäkt OCH förklarat vad hon igentligen menade. Hon uttalade sig på fel sätt so what?
Lämna människan ifred, INGEN skulle må bra av att få såhär mycket har pga. Hon delvis har rätt.
Vad bente (utav vad jag sett) menade var att det är dåligt att människor börjar ta upp något som varit ett problem länge med en hashtag.

#156 - Anonym

#158 Hahaha har du ens läst kommentarerna? Idiot

#157 - Anonym

fick precis ett till svar från madlady att de kommer inte ge en andra chans och tagit därför ett beslut att avsluta samarbetet med Bente!!!

#158 - Anonym

Sluta hata på madlady, de har slutat samarbetet. Kärlek <3

#159 - Anonym

Det finns lika mång kvinnor som kränker män men vi talat inte om det.
Men det är inget som kvinnor tänker på.
Dom hänger på när skall slå en sju på toan och klämmer i skrevet m.m.så ni ÄR LIKA Danna..
Tröt Svensson ni ÄR väldigt jobbiga tänk fram moten bättre tid so kvinna o man.

#160 - Anonym

Hon själv har ju råkat ut för det men ändå,alla får ha en egen åsikt så borde inte va en sån big deal

#161 - Anonym

De har du rett i bente

#162 - Bell

Hej!

Jag är tjej och kallar inte mig själv för feminist. Detta eftersom att jag helt ärligt inte tänker sitta här och skylla alla sexuella trakasserier och kommentarer på att jag är kvinna precis som man avfärdar brott med att det ju var en man som begick det. När någon behandlar mig illa så ser jag det som att det är en annan person som kränkt mig som person. Jag lägger ingen som helst vikt i vilket kön någon av oss har.

Båda könen blir diskriminerade dagligen och det kan ingen säga något om. Jag ser och hör dagligen om pojkar, killar och män för den delen som blir diskriminerade. De diskrimineras av både kvinnor men också varandra. I mina ögon är det ingen som helst skillnad på en man som slår en annan man och en man som slår en kvinna.

Ja, det är extra fult av folk som tydligt är större och starkare att (fysiskt) ge sig på någon som har en annan kroppsbyggnad etc... (vilket är en skillnad mellan män och kvinnor även om ni kanske inte vill öppna ögonen för det) Men helt ärligt? När någon begår ett brott så ska man inte lägga någon vikt i vilket kön, vilken hudfärg eller sexualitet den personen har.

Jag vill inte heller att någon ska ta mig på varken mer eller mindre allvar för att jag är tjej. Folk ska skita i vilket kön jag har och se mig som en PERSON. Jag vill inte att andra ska titta på mig och tänka att jag som KVINNA på något sätt blir sviken av MÄN som grupp. Ingen ska behandlas annorlunda p.g.a sitt kön- vilket feminism och jämställdhet ju egentligen handlade om från början. Men hur ser det ut i samhället idag? Jo, man tar kvinnor på större allvar än män när vi t.ex blir brottsoffer.

Nu kommer säkert folk att skriva "Ja, men det är ju precis vad feminism handlar om!"... MM, visst men hur mycket extremism och konflikter mellan könen har inte feminister skapat? "Feminism handlar om att man ser att kvinnor som grupp behandlas sämre än män..." Jag är dock ingen grupp. Jag är en person som tyvärr bara kan styra över mina handlingar.

Ni pratar ofta om män som om de alla vore skyldiga till våldtäkter och liknande. Jag förstår att ni inte menar alla män utan att ni bara uttrycker er så. (Nä, ärligt talat kan jag inte alls förstå hur man kan uttrycka sig så klantigt och sedan klaga på Bente) However så undrar jag vad ni skulle säga om någon sa "ni kvinnor" som om de menade oss alla och sedan sa "Nej, jag menar självklart inte att alla kvinnor är så...". Slå vad om att ni skulle skapat någon ny hatkampanj mot det eller något...

Feminismen var bra fram tills dess att den förminskades med trender då de började sälja feminist-tröjor i oskyldiga (NSM) klädbutiker. Vi pratar inte bara om värderingar utan om ett mind game där vi blir lurade till att ha åsikter bara för att alla andra har det.

#163 - Anonym

Kan ni inte visa att ni är bättre då genom att inte skicka sån jävla hat Fyfan!! Ja det hon skrev var inte okej men att ni skriver hat o skit är inte heller okej. Hon har berättat och sagt att hon är skit ledsen ge henne en chans herregud. Är själv inte på någons sida men sluta hata

#164 - Anonym

Kan ni inte visa att ni är bättre då genom att inte skicka sån jävla hat Fyfan!! Ja det hon skrev var inte okej men att ni skriver hat o skit är inte heller okej. Hon har berättat och sagt att hon är skit ledsen ge henne en chans herregud. Är själv inte på någons sida men sluta hata

#165 - Anon

Alla som säger saker som ”men jag har asperger och JAG förstår att det här är fel” ja ok men alla med asperger har oliga grad av det, om du inte förstår det om din egen diagnos så fuck you

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com