Bente lägger av med Youtube

Bente berättar på youtube och snapchat att hon inte längre vill vara en offentlig person och framöver kommer hon inte att försörja sig på youtube. 
 
Hon vill inte längre att fans tar bilder med henne och hon vill att fanpages ska döpa om sina konton. 
 
Bentes manager på United Screens har sagt att det inte längre går att sälja in henne för samarbeten på grund av hur hon beter sig. 
 
 
#1 - Anonym

De flesta här på bloggen är ju sadister, ni verkligen njuter när någon mår dåligt och känner smärta, ska ni skriva hat så stå för de ni skriver också och visa vilka ni är!

#2 - Elin

Jag kommer sakna Bente. Så jävla synd att det ska behöva bli såhär. Lycka till i framtiden. 😘

#3 - life

Kommer aldrig kunna skratta igen. Hon sa allt vi tänkte och inte vågade säga. kommer sakna denna ärliga människa som fan LOVE YOU BENTE <3<3 jag förlåter dig

#4 - K

Kollar på klippet nu. När hon säger "ingen godtar min ursäkt" - Jo Bente, det gjorde jag bland annat de första GÅNGERNA. Men det finns en gräns för alla. Humor är jättebra, men att hela tiden kränka folk (som du sa, med vilje för att provocera) så blir det såhär. Efter ett tag förlåter inte folk längre. Jag har följt dig i flera flera år, men jag tror att ditt avslut på samtliga sociala medier är bäst för alla. Jag kan tyvärr inte tycka synd om dig, eller känna "åh nej vad synd".

#5 - hhshsrt

Bente har alltid varit en sån människa som ska uttrycka sig och stå för det, men sedan när hon måste stå för sina konsekvenser tjuter hon offentligt. Jämt

#6 - Anonym

#1 Då måste ju bente också vara en sadist eftersom hon älskar när andra mår dåligt? Och var jävligt noga med att dra alla över en och samma kam

#7 - Anonym

Fan, har följt Bente sen hennes KP läsningar och hon har alltid varit min favorit. Jag tycker hennes grova skämt är roliga, älskar grova skämt. Synd att vissa personer inte kan låta vi som gillar det kolla på det utan måste förstöra o hata o hålla på

#8 - Samiha

Fan vad glad jag blir!!

#9 - Anonym

Så synd att sånt här ska hända. Bente är ingen dålig människa, hon är inte elak. Sorgligt att man ska trycka ner henne så fruktansvärt när hon bara har den humor som tex family guy, pewdiepie och shane dawson. En vriden humor som inte ska tas på allvar. Personer visar inte sina åsikter genom denna humor, det handlar om att "det roliga är att gå över gränsen och inte vara socialt ok" Snälla sluta hata på just Bente när hon bara delar samma sjuka humor som sååå många andra.

#10 - anon

Lite synd att det har blivit såhär ändå, kollade på Bente runt 2013-2014 och tyckte hon var så himla skön. Jag har kanske lite för hög empati, men jag tycker faktiskt lite synd om henne tbh. Jag tycker absolut inte att allt hon har sagt och sättet hon betett sig varit acceptabelt, tvärtom. Fast detta är ju ändå en annan persons liv vi pratar om.

#11 - anonym

Jag är absolut inget fan, men jag önskar verkligen Bente ycka i framtiden. Hoppas hon får ordning på sitt liv och att sluta med youtube gör henne gott

#12 - Anonym

"Ingen godtar min ursäkt" inte så konstigt när man har på gång efter gång gjort bort sig. När hon har över 50 000 följare på snapchat så får man tänka ett steg längre innan man lägger upp såkallade "skämt".

#13 - Anonym

#6 det handlar inte bara om Bente utan om alla som nämns i den bloggen.

#14 - Anonym?

Jag hade en love/hate ”relationship” med bente. En dag binge-kollade jag hennes klipp, en annan dag tyckte jag att hon var en btch. Jag tyckte inte att hon gjorde bra de senaste dagarna, men jag önskar henne ändå all lycka i framtiden.

#15 - Benjamin

Tycker det e jävligt synd att detta hände. Bente är/var min andra bästa youtuber efter Therése och jag hoppas att hon lyckas nu i framtiden ❤️

#16 - Eller

Hon borde kunna ha samarbete med partykungen. jockiboi har ju samarbete med dom trots all skit han gör

#17 - Anonym

Jocke har gått ut med att sin mamma pratat ut sin version till nyheter24
Två sidor av ett mynt

#18 - Ida

Ganska rätt tbh, inte att hon mår dåligt såklart, men det är bra att en person med sådant problematiskt beteende inte är offentlig. Man kan påverka mer än man tror genom sociala medier, och Bentes beteende är verkligen ingenting som barn bör se upp till och efterapa.

Hoppas hon "håller" detta och tar tag i sig själv och sitt mående nu. Och sitt liv.

#19 - Anonym

Förvånad då jag läste flaschback om en youtuber. Kan en person leva två liv. Ett utåt ett privat.

#20 - M

Om man ser till hennes mående är det nog ett bra val att lägga ner, man ska helt enkelt syssla med något som gör en till en allmänt oskön människa. Det hon behöver är rutiner, lugn och ro och att få utlopp för sin kreativitet på ett sätt som inte är destruktivt.
Håller tummarna för att hon lyckas få ordning på sitt liv och mående! :)

#21 - Anonym

ÄNTLIGEN

#22 - Anonym

Bara jag som cringa på jockes joker bild? Jävla medelålderskris

#23 - Anonym

Bye Bye Bente! 👋🏽

#24 - Anonym

Jag är absolut inte glad över att hon är ledsen, men hon har bäddat för detta själv. PK säljer år 2017 och det tycker jag är jättebra för vår värld helt enkelt. To be fair verkar hon lättad själv över att officiellt sluta, hon hade ju i princip redan gjort det bortsett från samarbetet med madlady som hon nu gjort sig oförtjänt av :)

#25 - Anonym

Sen blev jag OTROLIGT förbannad när hon säger att vi vägrar ta emot hennes ursäkt? Fattar hon inte hur många gånger man förbisett hennes vidriga beteende? Detta var bara droppen. Det många fått utstått förtjänar INGEN så vem fan är hon att förlöjliga dessa tjejer?

#26 - Si

Hon har ju haft massvis av chanser att förändra sin offentliga image och attityd. Fattar inte hur man kan gråta över att man inte får säga rasistiska/homofobiska skämt. Alla har vi olika problem. Hoppas hon mår bättre snart.

#27 - Fanny

Fan vad synd att det skulle bli såhär för dig B! Jag har kollat dina youtube-klipp i flera års tid och som sagt tiden du pratar om själv runt 2014, alltså wow du va så jävla rolig, unik och intressant! Den sarkastiska humorn du hade då va så jävla klockren! Innan du blev riktigt "känd" och började göra mer samarbeten osv. Såklart du har kvar din humor nu också, men de blev för mycket och de spårade ur. Man har sett att du inte mått bra på lång tid, och oavsett tycker jag inte du är värd denna hatstorm..
Människor fattar inte att du lider av diagnoser som försvårar för dig och nej visst man kan inte skylla allt på diagnoser och man ser att du inser att du tabbat dig,men de finns alltid en förklaring till allt.
Om jag hade gått ut offentligt med alla mina livs misstag shit, jag hade också varit hatad av vissa människor. Jag kan relatera till dig på en del plan då jag också lider av en diagnos och mår psykiskt dåligt själv och jag vet vad de kan göra med en.
Hur som helst önskar jag dig bara lycka till i framtiden, jag hoppas verkligen du finner peace within, en ny karriär, att det kommer gå bra för dig och din kärlek. Ta tag i problemen du har nu innan det är försent, det är nog faktiskt bäst du gör det utan det offentliga ögat på dig, ingen skulle palla det i längden! Stora styrkekramar! <3

#28 - Anonym

#26 Jag tror inte hon gråter bara för att hon inte får säga sina rasistiska skämt osv, utan det är nog mer för att hon mår dåligt hon behöver ta hjälp av någon + allt hat hon får såklart det är ingen som blir glad av sånt

#29 - Julia

Tycker det är rätt löjligt att hon lägger ner hela sin karriär pga att Madlady slutat sponsra henne. Liksom hade dom gjort som innan och bara skitit i folks åsikter och fortsatt att sponsra henne hade hon aldrig slutat med yt osv, dags att växa upp nu och köpa ditt eget skit för egna pengar som en vuxen människa.

#30 - Anonym

#29 fast du fattar väl själv att hon inte la ner den endast på grund av att Madlady slutade sammarbeta?

#31 - Anonym

Ett exempel en kille våldtar en tjej o sedan sitter o geåter o mår dåligt över det men der ör ju hand fel samma som med bente hon säger rasistiska sexistiska o vet inte vad bara för hon mår dåligt dka de inte gå ut över andras bekostnad yon har förstört sitt liv siit rykte o sitt varumärke ingeb annan ska man tycka synd om våldtäks mannen ochså för han har förstört sitt liv o allt eller de kandke är tjejena fel för hon anmälde liksim hör lokiken det gpr inte ihop det är Bentes egna fel en diagnos påvärkat inte skrivadet vardöe ens lägga ut en såfab åsikt liksom AA BENTE DU ÖR MISSLYCKAD LPT DET INTE GÅ UT ÖVER ANDRA BARA FÖR ATT DU HATAR DITT LIV O DIG SJÄLV MOBBA DIG IST

#32 - Anonym

Vem sägerr jag gör det för att provocera det äe kul bentes kille kommer lämna henne så jöcla patetisk

#33 - Anonym

Vem sägerr jag gör det för att provocera det äe kul bentes kille kommer lämna henne så jöcla patetisk

#34 - Anonym

Vem sägerr jag gör det för att provocera det äe kul bentes kille kommer lämna henne så jöcla patetisk

#35 - Julia

#30
Vart skrev jag endast?
Sa att jag tror att det var en stor anledning till beslutet, inte den enda anledningen

#36 - Jadu

ÄNTLIGEN!!

#37 - Anonym

Äntligen slipper vi henne

#38 - Anonym

Kan bente bara hålla käften och sluta få folk tycka synd om henne nu när hon slutat med youtube. Uuuuugh SÖK HJÄLP hos en psykolog för fan

#39 - Anonym

HAHAHAHAHAHA så länge varade den ursäkten " tänker inte ta mer skit från er fittor nu ni har gått som bi vill ", "lättkränkta"

#40 - Anonym

Okej nä hon är fan genomvidrig, nu satt hon och kallade oss som reagerat på hennes beteende för fittor :-) förstår ni nu varför hennes ursäkter inte betyder ett skit????

#41 - Olivia

Rätt åt henne. Som man bäddar får man ligga och hon får ligga JÄVLIGT obekvämt. Kränker man utsatta folkgrupper förtjänar man bajs i ansiktet

#42 - Anonym

Fast ”jag har gjort mitt” stämmer ju inte längre, hon sa på snapchat att hon kommer tillbaka när hon mår bättre. Haha, lycka till i riktiga livet (sen när du blir mogen nog att vistas bland folk), Bente. Lycka fucking till 😂

#43 - Anonym

Tragic

#44 - Anonym

BENTE DU ÄR EN HEMSK MÄNNISKA

#45 - Hataryoutubers

Brrr! Det är kallt ute nu! Bäst o ta på sig offerkoftan....

#46 - Anonym

det går inte att bete sig hur som helst, gränsen var nådd för länge sen. Spelar ingen roll om man är "offentlig" eller inte, självklart kommer hon få mer kritik då hon är offentlig då fler vet om vem hon är. Man kan inte yttra sig såsom hon gör, hon kränker minoriteter och redan utsatta grupper i samhället.

#47 - Anonym

Vi är inte lättkränkta eller ''pk'' det bente sysslar med är i stort sett mobbning, hade det varit en helt vanlig människa i en skolklass som betett sig som henne mot någon annan hade folk definitivt kallat det mobbning. Men bara för att hon är offentlig och det finns människor som älskar henne så är det tydligen helt okej för henne att se ner på ''folkgrupper'' och våldtäkter? asså är ni på riktigt? Öppna era ögon och inse att Bente är en psykopat som glädjs åt andras smärta och ilska.

Och det är lite kul att Bente kallar OSS pk när hon inte ens kan ta kritik? Lilla hjärtat, du har veeeeerkligen mycket att lära. Börja med självinsikt och mognad.

#48 - Monica

Jag är en av de äldre som läser denna bloggen, 32 år. Jag har aldrig sett en enda video med Bente men jag börjar undra hur det kommer gå för Sverige i framtiden när det finns vuxna personer som henne och Joakim Lundell som inte verkar förstå att när man fyller 18 så är man myndig och där med vuxen. Det du gör/säger har konsekvenser och man kan inte sitta och skylla på allt runt omkring. Man måste växa upp och ta ansvar för ens beteende. Man kan inte hålla på och skylla på en dålig uppväxt, diagnoser osv. Om man är en offentlig person så måste man värna om sitt varumärke i Bentes fall så tror jag det kommer bli väldigt svårt för henne att få något annat jobb för jag kan säga att där är kraven betydligt högre och det är noll tolerans för rasistiska uttalanden! Det räcker att googla henne så finns allt hon sagt där.

#49 - Monica

Jag är en av de äldre som läser denna bloggen, 32 år. Jag har aldrig sett en enda video med Bente men jag börjar undra hur det kommer gå för Sverige i framtiden när det finns vuxna personer som henne och Joakim Lundell som inte verkar förstå att när man fyller 18 så är man myndig och där med vuxen. Det du gör/säger har konsekvenser och man kan inte sitta och skylla på allt runt omkring. Man måste växa upp och ta ansvar för ens beteende. Man kan inte hålla på och skylla på en dålig uppväxt, diagnoser osv. Om man är en offentlig person så måste man värna om sitt varumärke i Bentes fall så tror jag det kommer bli väldigt svårt för henne att få något annat jobb för jag kan säga att där är kraven betydligt högre och det är noll tolerans för rasistiska uttalanden! Det räcker att googla henne så finns allt hon sagt där.

#50 - Anonym

https://nyheter24.se/nyheter/politik/kronikor/896266-joakim-lundell-annika-lundell

#51 - Eri

Så jävla pk! Bara för att en tjej vågar stå för sina åsikter och struntar i vad andra tycker om henne, så ska hon bli smutskastad & att branschen kraschar så jävla sorgligt att se! #ståppdigbente

#52 - Anonym

https://youtu.be/Ycctl0QFz8I
Jockiboi

#53 - hemlighetenbakomkaffe

Vad är det som händer?

#54 - Anonym

Var på Colosseum samtidigt som Thomas Sekelius i Lördags. Det finns en rökruta utomhus, och helt plötsligt börjar någon knuffa på alla som står där, inklusive mig själv som nästan ramlade. Vem knuffades? Jo men såklart att det var Thomas och hans gäng som fick hybris och trodde att alla människor skulle flytta på sig för att han är en youtuber. En av tjejerna skrek "flytta på er! Akta er!" Och knuffade undan alla gång på gång som om hon vore någon jävla livvakt, och efter henne kom Thomas fnissandes. Så jävla cringe

#55 - Anonym

#51 Det är inte åsikter utan hets och hat mot folkgrupper vilket inte hör hemma på sociala medier eller i detta samhället.

#56 - Anonym

Haha asså dom här små Youtubers är ingenting. Ge dom minst 1 år. Herregud, dom får ju värsta hybrisen ? Ni e ingenting till skillnad från dom i USA. Fucking white trash e dom 😂

#57 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=pfzukUh_DXE&t=0s

Jocke svara på sin mammas version av boken.

#58 - Anonym

Tycker det är konstigt att hon i hennes video försöker få det att låta som om hon är ett offer. Tex att hon bara "klantar sig" och att folk skapar hatstormar över det. Liksom det är en grej att som Linn Ahlborg säga negerboll en gång på en privat snap (vilket verkligen inte var okej heller) men att gång på gång på gång göra samma misstag och vara ett rasistisk och sexistisk svin är inte att klanta sig helt ärligt

#59 - Anna

Håller verkligen med kommentar nr 4. Känns inte att man gång på gång förlåta youtubers och bente tycker verkligen bara synd om sig själv. Är man 25 plus (vet ej hennes ålder) och hon beter sig som en 10 åring som nyss kommit i fjortis perioden. Tycker verkligen bra att hon lägger ner för de hon höll på med på sistone är bara trams.

#60 - Anonym

Undra om det verkligen stämmer att INTE ENS hennes egna manager på Unitedscreens tror på henne längre. Det är ju VÄLDIGT ALLVARLIGT så fall när ens egna nätverks manager går ut säger sån sak och det kan inte va speciellt skoj få det kastat i ansiktet

#61 - Anonym

Pappan gick ut med sanningen idag, verkar vara fler och fler som stödjer jockes version

#62 - Anonym

#61 Ingen som vet sanningen ingen som vet vem som talar sanning

#63 - Anonym

Tycker att det är skönt att Bente lägger av, liksom både för hennes eget bästa (eftersom att hon dels inte mår bra själv) men andra mår ju inte direkt heller bra över att hon "driver" om folk på deras bekostnad.
Om jag får säga det själv så är jag själv ganska rapp i käften vilket jag märker själv men jag skulle ALDRIG, ALDRIG bete mig som Bente gör, det visar bara på att man är ouppfostrad.

#64 - Anonym

#61 Vart då?

#65 - Kleo

Värsta av allt är
Att hon dryga på snap och lägger ut när hennes pojkvän kokar något
Som ser ut som blod och säger
"Tror han kokar allt blod från alla missfall"
Är det något att skämta om hon är
Helt störd asså

#66 - H

Tycker det gick för långt denna gången och ja hon förtjärnar nt att madlady sponsrar henne. Men det är över nu, madlady har slutat samarbeta med Bente, Bente har även lagt ner sitt offentliga liv och pallar inte mera

Så det jag vill säga är att kan vi släppa detta nu? Låt Bente leva sitt liv hur fan hon vill för alla har olika åsikter men kanske överdriver ibland. Ta hänsyn till Bentes val nu, stötta henne istället för att trycka ner henne ännu mer för vill ni vara den sista personen som trycker på den röda knappen. Ord kan leda till självmord. Hon mår sjukt dåligt nu så jag tycker att det är över så vi behöver inte bry oss lika mycket.

Säger inte att jag är på Bentes sida, men hur orkar ni lägga tid på detta så snälla det är över nu, just let it be❤️

#67 - Ebba

Sluta sitt och gråt när du fått flera chanser att förbättra ditt beteende men ignorerat det. Det här kallas att ta konsekvenserna av sitt beteende och är något fler borde få uppleva.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com