Bente försvarar Martin Timell

Den senaste veckan har det skrivit mycket om skandalen kring Martin Timell gällande sexism, rasism och homofobi under inspelningarna av bl.a "Äntligen hemma". 
 
Bente berättar att hon kan känna igen sig i vad Martin Timell går igenom eftersom båda två har blivit anklagade för liknande grejer (förutom tafsning). 
 
Hon berättar att både hon och Timell skämtar på ett sätt som folk inte kan ta även om deras avsikt inte är att såra någon. 
 
 
 
#1 - Anonym

Hur kan man skämta om nått som han har gjort mot någon annan och dessutom erkänt sina fel. Hur äcklig får man vara egentligen?

#2 - anonym

Skriv inte om Bente snälla, hon är ingen youtuber längre och vill heller inte vara en offentlig person.

#3 - Anonym

#2 Hon är fortfarande en youtuber och är fortfarande med i UnitedScreens

#4 - Anonym

Snälla någon vad är det hon inte förstår? Sympatiserar men en kille som utsatt en kvinna? Vissa saker skämtar man inte om som tex våldtäkt och att kalla någon som blir stött av sånna skämt för "butthurted" visar vilken psykopat man är. Så less på Bente och tycker ärligt hon är en psykopat

#5 - Anonym

Skulle dock inte säga att hon försvarade honom, utan hon sa mest att hon vet vad han går igenom.. Hon berättade själv att det inte var så att hon försöker stötta honom på nått vis eller stå på hans sida, utan hon vet situationen. :/ Men kan ha fel, men de va så jag uppfattade det.

#6 - anonym

#5 Precis så känner jag också.

#7 - Anonym

Vad håller den kvinnan på med?

#8 - Anonym

Ja för Timell skämtade ju bara när han körde upp fingrarna mellan benen på sin kollega i badtunnan när hennes fästman satt brevid :-) ja stackars missförstådda bente & Timell :(

#9 - Anonym

#2 inte? Hmm.. sist jag kollade skulle hon komma tillbaka till youtube

#10 - Anonym

Walla De sant de bente säger

#11 - Anonym

Hon är så fucking äcklig, vadå han skojade på ” sitt sätt” ? Jag SPYR PÅ DIG bente och allt du kommer ifrån. Uuughhhhhhhhh stick bara ifrån youtube och det offentliga livet ditt vider

#12 - Anonym

Blir bente trend på att folk blir sura på henne eller varför fortsätter hon hålla på?

#13 - Anonym

Tänd* hahaha

#14 - SI

sluta bara skriv om bente. Sjukt ointressant, hon behöver bara ta tag i sitt liv. Tjejen mår inte bra alltså. Älskar att provocera men gråter så fort hon får lite mothugg.

#15 - Anonym

Vet inte, känns som att Bente fortfarande är uppmärksamhetskåt. Säger att hon ska sluta vara en offentlig person, men fortsätter provocera för att få uppmärksamhet. Börjar killen tröttna? Om hon vill sluta vara en offentligt person på riktigt så borde hon skaffa nya sociala medier och bara acceptera de hon känner och som förstår hennes "humor". Klart hon fattar att hon kommer fortsätta få uppmärksamhet från något håll och därför forsätter hon att "skämta". Ta dina konsekvenser Bente och sluta vara butthurt. Går inte att göra samma sak om och om igen och sen tror att det går över efter du har sagt förlåt. Världen funkar inte så. Bente Skam borde du nog heta istället.

#16 - Anonym

Har en fråga till alla som hatar henne och följer henne på sociala medier? Va fan av prenumerera ni inte istället? Ni följer henne bara för att ni vill hata på någon eller? Ni följer henne för att ha något och klaga på i livet?. Och de roliga är ju att ni själva är så jävla fega kräk som sitter anonymt bakom eran skärm. Ska ni skriva hat så stå för de ni skriver också och visa vem ni är. Det räcker nu! Så jävla trött på detta! hur folk inte kan bete sig! Hur illa en annan människa än bete sig mot andra så visa alltid kärlek tillbaka, det kallas att ha ett hjärta. Skärp er nu för fan! Ja hon är vidrig men va fan tänk på va ni själva skriver... ni hamna på samma nivå som Bente!

#17 - Trodde du ja

Snälla lilla du Ida eller vad du nu heter, sluta skriva om denna äckliga människa som gör allt för uppmärksamhet. Enligt henne själv är hon ingen offentlig person, vilket betyder att du inte bör skriva om henne.
Hon borde ta in på psyket och stanna där!
Tack för mig, Hej!

#18 - Anonym

Tråden vilka män som hängs ut på fb

#19 - Anonym

Även fast hon ''inte försvarade honom'' som vissa påstår.. Så skriver hon ju ''Asså Martin Timell har blivit anklagad för att vara homofob, rasist och sexist för att han skojade på sitt sätt...'' För det första är det inget jävla skämt, det är allvar. Hur kan påstå att betee sig så som han gör, bara är ''skämt''? Men då kanske vi ska ursäkta alla män med samma vidriga beteende, eller??Näe tack. För det andra så säger hon även i en video snap efteråt att hon inte har någon aning om vad Martin har gjort eller om vad han har uttalat sig om, så hur kan hon då påstå att han blir anklagad pga att ''han skojade''? Hon vet ju inte ens vad han gjort eller sagt! Och hur kan hon ens försöka vinna sympati från hennes följare genom att klaga på hur jobbigt det är att vara i samma sits så Martin? Det är ingen annans fel förutom hennes egna. Nä, sjukt vidrigt beteende av henne.. Kvinnor ska inte stå emot varandra, vi ska stötta varandra. Men hon har visat gång på gång att det inte är något hon verkar stå för. Förstår inte hur folk kan försvara henne..

#20 - Anonym

Tack Thereses för att du håller upp nivån på youtube. Behövs fler vuxna som förstår hur många barn och ungdomar de når ut till. Makt ska inte missbrukas. Tack för du visar vägen. Ser just nu dig hos Maloue efter tio..Du är så duktigt.

#21 - Anonym

Läser tråden Män som gömmer sig bakom likes.

#22 - Anonym

Hatar Bente så jävla mycket.

#23 - Anonym

Det är inte lätt acceptera att man inte är aktuell längre. Så man försöker komma på tal genom att skriva om saker som denna och snapa onödiga åsikter. Hon vänjer sig så småningom och folk kommer glöma henne snart. Det är inte synd om Bente!

#24 - E.A

Hon verkar inte förstå vad martin timell har gjort? Hon säger att hon känner igen sig i hans situation pga av att "han skämtade på sitt sätt" ÄR DET OKEJ ATT SKÄMTA PÅ SITT SÄTT OM DET HANDLAR OM KRÄNKNINGAR? Vet bente ens vad martin har gjort? Lyssna när Lulu Carter berättar allting på youtube, han drog ner hennes tröja och tog på hennes bröst i en hiss, detta tycker bente är ok eller? för att han skämtade på sitt sätt? Även om hon inte "är på hans sida" så låter det så jävla dumt att hon "känner igen sig i honom, och att han blir anklagad för att han skämtar på sitt sätt" Som att Lulu carter bara ska acceptera det då? För det var ju bara på skämt? Bente tycker inte att hon har gjort tillräckligt när det kommer till att förminska tjejer eller? Att hon skriver öppet och förminskar tjejer som blivit sexuellt trakasserade och förlöjligar #metoo räcker inte? Satt helt ärligt och gapade med munnen när jag lyssnade på hennes mystory igår, blir så chokad och äcklad över att hon ens tar upp martin timell och försöker få sympati och skriver att hon & han sitter lite i samma sits för att dom "skämtar på sitt sätt" ???? Vad är felet för i helvete, han har inte skämtat?? han har trakasserat en kollega, samt tafsat på en tjej i en badtunna och Bente tar upp det på ett sätt som att det typ är ok och att det är synd om honom eftersom att han inte menade något illa och han skämtade ju bara. JAG SPYR.

#25 - v

Therse lindgren har blivit kritiserad för sin video om sin vikt

#26 - v

Therse lindgren har blivit kritiserad för sin video om sin vikt

#27 - Ortenboi

Kerro är gah abow vilken lallare

#28 - Tiwe

Bente har rätt, sluta

#29 - Anonym

#28 vet du ens vad Timell har gjort? + att han har erkänt sina fel så va fan snackar du om. att skämta om sånt här är trakasserier det är inget man skratta åt

#30 - Anonym

#29 Håller med, #28 är säkert ett hardcore bente-fan

#31 - Anonym

#25 Jag förstår inte varför Therese ska få kritik ifall hon i sin vlogg nämnde att alla känsliga tittare borde skippa delen hon pratar i.

#32 - Anonym

Hur kan bente fortfarande gå och göra nsglar tyckaer man ska ringa fom o säga att hon inte r offwntlig längre o få kan hon inte få saker sponsrade

#33 - Adele

folk nuförtiden skämtar om allt. De har ingen respekt. Har de aldrig lärt sig att man inte går över gränsen. Och det som jäklar förbannar mig är att de sitter och tror de har inte gjort något fel och respektlös. Fattar heller icke hur hon kan skydda en sån också. trodde aldrig Bente skulle gå så långt.

#34 - Sofie

Men va e grejen haha. Om man inte gillar hennes skämt så avfölj då? O chilla, ja det är jättehemskt men just nu tror jag bara att Bente behöver ta en paus från det offentliga.

#35 - Sofie

Men va e grejen haha. Om man inte gillar hennes skämt så avfölj då? O chilla, ja det är jättehemskt men just nu tror jag bara att Bente behöver ta en paus från det offentliga.

#36 - Anonym

#34 det är inte skämt utan trakasserier mot dem som redan mår dåligt

#37 - Vem du vill

Grejen är att det går gränser om vad man skämtar om, om hon skämtar så med sina vänner fine dem fattar dina skämt för de känner dig. Men hon är en offentlig person och folk som är homosexuella kan ta åt sig grovt av homofobiska skämt, därför tycker jag, hon har rätt att skoja om det men bara med personer hon VET t 100% inte tar åt sig då hon inte känner alla hennes tittare personligt så Tycker jag att hon inte ska skämta om det offentligt.

#38 - Anonym

#24 du är så viktig! Fler som du!

#39 - Anonym

HUR KAN MAN TYCKA SÅ BENTE? Sorry verkligen men tänk efter lite

#40 - Anonym

hon är bara offentlig för att kunna göra sina naglar och hår gratis

#41 - Anonym

Wow Bente.. wow

#42 - N

Hon gräver sin grav djupare & djupare. Lär dig när man ska vara tyst Bente. Herregud, småkallad ”vuxen” människa.

#43 - kom igeeeeen

asså nu har mitt tålamod helt jävla fucking slut med denna människa, tänker hon nån gång innan ho gör nått? Det är ju helt jävla otrolihgt hur man kan tabba sig så jävla många gånger och inte ens bry sig.
Hon snackar om feminism och grl pwr och beyonce osv, sen säger hon dessa saker?? Om kvinnor som äntligen vågar stå upp för sig själva och sluta vara rädda för sina förtryckare. Blir så jävla less

#44 - Anonym

Men palla ta bort mina kommentarer HAHAHA nolla

#45 - Anonym

Det är sjukt jävla onödigt att förvränga saker för att få det att framstå som skit för bente, hon har redan mycket skit emot henne och detta gjorde det inte bättre..?
Hon sa att hon förstod honom för att han också fick skit för att ha skämtat på sitt eget sätt (och även ifall det inte är okej det han gjort). Och hon sa även att hon inte hade en aning om vad som hade hänt, alltså, när bente uttalade sig tror jag inte att hon visste så mkt om vad som verkligen hade hänt. Så sluta förvräng saker och tala lite vett.

#46 - Anonym

Du skiter ju i sanningen, du är BARA ute efter att smutskasta folk. Patetiskt.

#47 - Anonym

HERREGUD HON FÖRSVÖRAR INTE HANS BETEENDE VAD ÄR DE FOLK INTE FATTAR.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com