Är Bentes pojkvän medlem i nazistisk grupp?

Uppdatering: Bente berättar på snapchat att hennes pojkvän inte är medlem i SoO. 
 
På Bentes snapchat kan vi se att hennes pojkvän har på sig en "Sons of Odin"-tröja.
 
Gruppen Sons of Odin ska ha en anknytningar till nazism och flera gruppmedlemmar är dömda för grova våldbrott mot både barn och kvinnor, enligt Aftonbladet. 
 
 
#1 - Anonym

Förvånar mig inte om han är med där, kanske tom var därför dom fann intresse för varann.

#2 - Anonym

tycker ba det är sjukt vidrigt om han är med

#3 - Anonym

tycker ba det är sjukt vidrigt om han är med

#4 - Anonym

Bentes svar på snapchat om en timma "Alla är så jävla lättkränkta, får man inte ens vara med i en nazistisk grupp längre?" haha nejmen typ

#5 - Lina

Dock står det "SONS of Odin" och inte SOLDIERS of Odin på hans tröja. Jag googlade och de verkar inte ha någon korrelation. Jag gillar inte Bente men det är bara dumt att smutskasta någon utan grund, speciellt när det inte ens är Bente själv utan hennes pojkvän som inte är en offentlig person.

#6 - anonym

Tröjan han har på sig är ett klädmärke. Köp den här: http://www.twear.se/sons-of-odin-ziphood

#7 - Anonym

Vänta nu. Vem är ni att döma henne vem hon dejtar? Hon behöver inte sympatisera med honom i hans medlemskap i soldiers, eller? Ni hatar att Bente om snapchat utsagor och slutar på youtube och kanske börjar igen. Vilken youtuber får göra samma flera ggr...
*boom* Joakim Lundell i att sluta och börja. Som de ser ut så startar han snart Lundells prank. För varför annars byta logg. Han som avskyr plattformen. Och fick flera youtuber som kommentera vad han gick ut med. Går han åter efter flera snapchat snack om hur han vuxit ifrån. Då är han en skojaremed pengar enbart och PR-trick. Bullshit. Till skillnad från Bente får Jocke säga vad han vill. Fela femtielva ggr. Alltid äga rätt att ha sista ordet. Han får uttala sig hur han vill på snapchat. Men Bente får inte. Här pratar vi makt och inte makt. Galen jäklar hirarki som föregår på sociala medier. Skillnad på personer.
https://www.flashback.org/t2882522
Eller?

#8 - Anonym

MEN SNÄLLA LÄS PÅ ALLA!!! Sons of Odin är inte bara ett jävla klädmärke, det är en nazistisk organisation. Hur svårt är det att googla? Hur svårt kan de vara att finna källor? 0. Det är 0 fucking svårt så sluta försvara saker som dessa.

#9 - Anonym

https://www.dn.se/kultur-noje/joakim-lundells-mamma-kritisk-mot-sonens-sjalvbiografi/

#10 - Ida

"Soldiers of Odin, eller Sons of Odin som de också kallas, startades av den finske nazisten Mika Ranta. Mia Andersson uppger nu att medborgargardet inte längre är välkomna."

- https://www.sydsvenskan.se/2016-10-30/soldiers-of-odin-portade-fran-spokvandring


Så nä, inte bara ett klädmärke.

#11 - Anonym

Har många gånger funderat på hur den där snubben står ut med Bente och hennes beteende, åsikter och värderingar, men känns ju klart mer logiskt om han är nasse.

Och till dig som ba "Vem är ni att döma henne vem hon dejtar? Hon behöver inte sympatisera med honom i hans medlemskap i soldiers, eller?", nej, men man är inte tillsammans med en nazist om man är anti-nazist (och vettig). Man tar ställning, gör ett statement. Är man emot nazism så skulle man aldrig i sitt liv beblanda sig med nazister, det säger väl lite sig självt. Så jo, jag dömer Bente för att hon dejtar en nazist, och det tycker jag att alla borde göra :)

#12 - Anonym

#7 Vad babblar du ens om? Din kommentar höll inte en röd tråd för 5 öre

#13 - Anonym

#7 Men snälla håll käften. Din kommentar har ingen fucking logik

#14 - Anonym

Nästa gång du lägger upp något kanske du kan basera det på fakta??!! Soldiers of Odin är en grupp, korrekt. MEN sons of Odin är bara ett jävla klädmärke??!! Asså pågud kan du sluta smutskasta alla så fort du får chansen för det?!

#15 - Anonym

Therese har tagit bort sin video om sin vikt! Varför? Fick hon dåligt samvete??

#16 - anonym

ingen är förvånad

#17 - Anonym

Till skillnad från jockiboi tar Therese bort videos som får kritik. JOCKIBOI livnär sig på skandaler. Och låter dem vara kvar för andra att kopiera så hans hat sitter kvar. Likt han alltid gjort. Alltid gjort och gör. Gärna hänger ut. Maktmissbruk. Vilket inte Therese gör. Jockiboi är av varumärke. Skandal. Han gör rubriker. De ger pengar . Andra vet han gör läsare vilket ger pengar hans namn. Lätt samarbete.
De lägger hans varumärke Jockiboi har ett varumärke som säljer på rubriker å hans diagnos. Oavsett om han hamnar bra och dåliga reklam där. Dw ger pengar.Alla samarbets partner vet de säljer. Ingen vill ha den stämpeln han har men han fortsätter utan val. Förutom om man inte bryr sig mer än pengar. De säljer. Sälj ut ditt namn. Fixa andra sätt ditt namn. Therese däremot läser in sina egna böcker exempelvis. Hon gör allt. Jockibii har ett varumärke som säljer. Han får fela inte Theres men hon gör de så mycket bättre aldrig använt följare som Jockiboi gjort. Eller skyllt på dem hans avslut. Eller fått hans följare gått hans ärende. Hata. Han borde avgå från youtube istället är han säkerligen tillbaka. Med lundell prankar fy fasen. Oansvarigt hatet börja då han kom in i bilden. Och nu har youtube varit bra. Fy fasen. Jockiboi hatatad med pengar lurar fansen

#18 - Anonym

Sen Joakim Lundell kom in i youtubevärlden så växte hatet, se bara hur det gick när han gick in i bloggvärlden där blev också en massa hat. Dessutom vet han hur han skall tjäna pengar. Skapar massa rubriker i olika nyhetsidor. Han är smart och att han skyller på sina diagnoser hela tiden när han gör fel. Har själv någon diagnos, men gör jag fel så skyller jag inte på den som Jocke gör!

#19 - Anonym

FEJK

#20 - Anonym

Hahah men asså va? Sons of Odin är ju ett klädmärke

#21 - Anonym

Hoppas att han anmäler dig förtal Ida! Nu har du gått över gränsen med dina äckliga inlägg.

#22 - Anonym

Nä nu får ni ge er detta är ju skrattretande! Spelar ingenroll va man tror eller tycker, onödigt att kasta skit på andra iaf.

#23 - Anonym

SONS of Odin är ju dock inte samma som SOLDIERS of Odin. Annars får du gärna länka till en källa som bevisar annat

#24 - Anonym

#1 ahahha

#25 - Anonym

Bentes pojkvän är väl la fan ingen youtuber eller?

#26 - Anonym

Kanske var därför de hitta varan
dra, i en sekt typ.

#27 - Anonym

En blogg om YouTubers, och du skriver om en f.d Youtubers pojkvän? omg..

#28 - :-(

SONS OF ODIN OCH SOLDIERS OF ODIN ÄR FÖR FAN SAMMA SAK. BENTES KILLE ÄR NAZZE OCH DET FÖRVÅNAR MIG INTE. Jävla white trash båda två herregud

#29 - Anonym

https://www.vn.se/article/soldiers-of-odin-patrullerade-i-jonkoping/
”Soldiers of odin ÄVEN KALLAT Sons of odin” hur jävla svårt är det för er att söka upp en sån enkel sak? sluta försvara bente, ni beter er lika äckligt som henne

#30 - Anonym

Spyr på er personer som försökter försvara Bente. Usch

#31 - Anonym

#11 PREACH!!!

#32 - Anonym

#29 Tror på allt som står i tidningen eller?

#33 - Anonym

https://www.dn.se/kultur-noje/joakim-lundells-mamma-kritisk-mot-sonens-sjalvbiografi/

#34 - anonym

vad har hänt mellan therese och nathalie starcevic? de umgicks väll mycket innan?

#35 - Anonym

#33 Den där artikeln visar ju tyvärr bara att Joakim hade rätt och att hans mamma inte är okej i huvudet

#36 - Anonym

ALLTSÅ NU HAR DU GÅTT FÖR LÅNGT FÖRST MALAYD SEN HENNES POJKVÄN GE FAN I ATT FÖRSTÖRA FÖR HENNE DIN AVUNDSJUKA JÄVEL!

#37 - Anonym

#33 Hans Mamma har ju uppenbarligen inte alla hästar hemma vilket man förstår när man läser artikeln

#38 - Anonym

#33 Mother of the year

#39 - Anonym

Ni som skriver att sons of odin bara är ett klädmärke, ni har så fel. Soldiers of odin är även känt som sons of odin. Samma grej, bara olika namn. Så antingen är han med där och det är sjukt, eller så har han bara köpt tröjan för ”skojs skull” och det är också sjukt

#40 - Anonym

Men snälla, Bente vill inte vara en offentlig person mer och du skriver fortfarande om henne! Detta är en före detta Youtubers pojkvän på en blogg om Youtubers, nu har du gått för långt Ida.

#41 - Anonym

Ida fin lilla kuksugare! Sluta ljuga för pengarna, gå in på denna sida www.twear.se/sons-of-odin-ziphood och bw om ursäkt både till bente och hennes kille.

#42 - Anonym

#40 dock har Bente själv sagt att hon ska komma tillbaka till youtube, så jag vet inte med dig men jag skulle kalla henne en offentlig person fortfarande

#43 - Anonym

Hur sjuk i huvudet är du människa?? Låt Bente va nån jävla gång?? Du är fan helt pantad. Skaffa ett fkn liv istället för o trycka ner andra? Om jag jade vetat vem du var... då jävlar asså

#44 - Anonym

Hahaha nu reagerade Bente på det hela kolla hennes Snapchat.. BENTE har rätt i en sak Erik kan om han vill anmäla IDA för grovt förtal

#45 - Anonym

Ni vet att Oden är en asagud?

#46 - Anonym

#43: Om du ska predika om och säga åt andra att sluta trycka ned andra kanske du ska bete dig själv. Att hota någon och kalla hen för elaka saker är knappast ett dugg bättre.

Check yourself before you wreck yourself.

#47 - Emma

Alltså palla? Sluta smutskasta folk och kolla på dig själv istället. Så jävla lågt att ens skriva sånhär skit. Vem orkar ens bry sig om en kille som inte är offentlig? Ser du en kille på stan som har denna tröja skulle du ta kort på honom och lägga ut "Man som är nazist"? För det är just det du gör nu, fast du screenar bara det någon annan lagt ut. Wow.
Har killen gjort något som får honom att verka som en nazist? Går han ut och slår folk för att dem är fel relgion? Jesus sluta vara så jävla taskig mot Bente och hennes kille?

#48 - Anonym

BENTE har nu polisanmält IDA för förtal.. Lycka till att ta dig ur detta Ida

#49 - Anonym

Y’all stupid, skaffa ett liv Ida

#50 - Anonym

Hade de varit så att man va tvungen av vara någon jävla medlem för att ha på sig ens sons of Odin tröja hade de väl förhelvete inte gått att köpa online? Hur tänker ni ens

#51 - Anonym

Men Gud varför lägger ni tid på det här och skriver en hel jävla bibel om att bråka om ett jävla klädmärke eller en jävla grupp!?

#52 - Anonym

Kan du hålla fucking käften Bente? För det första kommer din pojvän lämna dig när som helst så det är ingen idé att ens skydda honom, och sen verkar det som att du inte har nån jävla koll alls medtanke på att trycket på tröjan är en nazistisk orginasation. Oavsett om han är med i den gruppen eller inte så fucking stödjer han ett märke med nazistisk bakgrund, äckliga jävla svin är ni två

#53 - Anonym

Vilken nolla du är... hoppas du åker dit som fan nu din pissråtta Ida.
Hoppas det blir rättegång så man får se ditt vidriga ansikte.

#54 - Anonym

Men nej!! Sons of Odin och Soldiers of Odin är inte samma sak!!!

#55 - Anonym

Fyfan vad hela den här jävla bloggen och ALLA människor här är äckliga. Blir verkligen RÄDD för mänskligheten när jag läser vad ni skriver. Ni är så äckliga allihop, förstör människors liv. Ni kan inte må bra med er själva som håller på såhär som dagisbarn. Snälla för er egen skull, skaffa hjälp och iallafall FÖRSÖK skaffa ett liv.

#56 - Anonym

Ni som skriver att Soldiers of Odin även är kända som Sons of Odin, det ändrar inte det faktum att Sons of Ofin fortfarande är ett klädmärke som inte har någonting att göra med Soldiers of Odin.

#57 - Blyat

STOOOORT GRATTIS TILL DIN POLISANMÄLAN! Hoppas fan denna äckliga blogg läggs ner!

#58 - Anonym

Jag kan säga dig en sak jag är medlem i Sons of Odin Och han är inte medlem där. Små barn!

#59 - Anonym

Hallå hur kan Bente polisanmäla Ida när Ida inte ens sagt att han är nazist? Det var en fråga? ''Är Bentes pojkvän med i en nazistisk grupp?'' Det är inte ett påstående.

Och visst det är lite hårt att folk antar att han är nazist bara för att han har en sådan tröja, men det är ju fan inte okej att han har en ändå? Det ger sons of odin publicitet?

#60 - Anonym

Lol vem bryr sig om han är med trycket på tröjan visar ju samma budskap? Whitetrash deluxe dedär paret

#61 - Anonym

Passar ju benets stil

#62 - alle kuk

Du som äger bloggen, hoppas du fan får sitta inne i fängelse hela ditt FKN liv för du behövs inte i denna värld tack å hej för ditt

#63 - Anonym

vem som inte är nazist bär en tröja från soldiers of Odin? Är man för allas lika värde sätter man inte på sig en tröja med det budskapet. Nej, det är inte bara en tröja. Fräsh kille.

#64 - Anonym

Men herregud, är Erik en youtuber?
Svar nej, slutasmutskasta andra, stäng bah ner bloggfan, du förstör liv

#65 - -

Anmäl bente för hets av folkgrupp då, t ex sin antisemitiska kommentar

#66 - Anonym

#67 Sväääär, hon kanske borde se upp med att kasta sten i glashus? Finns anledningar så d räcker och blir över med ändledningar att anmäla henne

#67 - Anonym

Men snälla #67 #68
Om den humorn hade varit värd att anmäla hade inte family guy varit så stor, pewdiepie inte haft störst Youtubekanal och Shane Dawson inte haft 10 miljoner följare. Den humorn är så populär och om du inte tål den humorn får du tyvärr blunda. Hemsk humor? Ja. Elakt menat med dåliga värderingar och åsikter bakom? nej. Ta en titt på stå upp komiker, ganska så vanligt med den humorn

#68 - Anonym

#69 haha ja de finns humor och sen finns de som bente håller på med. Att uttrycka sig så homofobiskt/funkofobsikt/rasistiskt/hatiskt som hon gör är inte humor, hon säger själv att hon gör det för att hon mår dåligt :)

#69 - Corinne

Bente har även erkänt medan hon hade sin snapchat-mystory privat att både hon och Erik använder hasch och röker cigaretter. Hon påstår att det är för att ”hon inte har något att leva för”
Erik är även dömd och bär i dagsläget fotboja. Bente bekräftar då även att Erik har varit aktiv i den nazistiska gruppen Sons of Odin.

#70 - Anonym

#71 Jomen visst. För "sons of odin" skulle va nåt hon pratade utan att det kom på tal eftersom hon inte haft privat sen detta inlägg kom upp. Att hon isåfall röker är väl inget som gör en person dålig eller nåt som man måste "bekänna" och hash är jag tveksam till att hon drar upp i samma veva med att hon inte har nåt att leva för, eftersom marijuana inte dödar. Att han är dömd med fotboja makes no sense då denna blogg skulle skrivit om det och sen var dom ju på en klubb för inte så länge sen. Får man verkligen gå på klubb i fotboja?

#71 - Anonym

#71 Erik bär inte fotboj, däremot har han brukar cannabis.
Har läst igenom allt från domstolen

#72 - Anonym

När ska du byta header?

#73 - Anonym

#71 haha okej?? Sons of Odin har ju dock inget med Soldiers of Odin att göra?

#74 - Anonym

Låt henne vara SNÄLLA

#75 - Anonym

y'all so dumb, chilla 2 sek snälla

#76 - T

Helt ärligt. Du som skriver på denna blogg skärp till dig. Okej om du skriver om bente som är en svensk youtuber men bentes pojkvän är inte nån youtuber och inte offentlig överhuvudtaget. Då behöver du inte skriva om honom heller eftersom att han inte direkt har bett dig göra det. Bara onödiga spekulationer utan någon som helst grund.

#77 - Maria

Blir så trött på detta kommentarsfält. Ingen av er verkar ha någon som helst allmänbildning kring det rättsliga systemet i Sverige. Av de förarbeten och lagrum som jag har studerat så skulle det Ida har skrivit aldrig gå vidare till rättegång, samt att Bente (som jag har förstått det) inte besitter så mycket pengar, vilket en rättsprocess kostar mycket av. Utöver allt detta så förstod jag det som att förtalet inte var riktat emot henne, därför kommer förundersökningen läggas ner direkt. Jag har endast information om anmälningen via dessa kommentarer, så jag kanske missar något. Men annars så kommer målet läggas ner inom några dagar. Dock så är det många i detta kommentarsfält som begår relativt grova brott, så jag skulle vara försiktiga om jag var ni.

#78 - Anonym

Amen chilla, han kanske köpte tröjan för att den var snygg, man behöver inte vara med i deras jävla grupp för att man går runt med en sån tröja

#79 - Anonym

#80 Ja, folk som har hakkors runt armen och kastar homosexuella från byggnader tycker säkert det bara är snyggt och trendigt. Jag svär, allt white trash i sverige nuförtiden.

#80 - Anonym

#81 logik? Den tröjan går å köpa på en basic hemsida. Alla vet inte att soldiers of odin finns. Det är inte ens nära med att tycka det är snyggt och trendigt att kasta homosexuella från byggnader??

#81 - Anonym

#82 Han är en fullvuxen man som är väl medveten om vad han har på sig-tror du folk hänger nazistflaggor i sitt rum för att det är snyggt också?

#82 - hemlighetenbakomkaffe

Vidrigt

#83 - My

Ni som tror på riktigt att han är nazist nu, ni behöver läsa på.
Sons of odin är endast ett tryck på en tröja http://www.twear.se/index.php?cPath=41_754
Ingen jävla nazistisk organisation, det är ju Soldiers of Odin isåfall.
Dessutom så ska du inte kasta skit på Bentes pojkvän, han är inte ens en youtuber

#84 - Anonym

#77
Tack!! Äntligen någon som vet vad dom pratar om!!

Jag tycker även att det är skumt att Bente sa att polisen genast sa att inlägget var förtal.
(om du inte såg hennes ms; hon la upp snaps angående att hon hade polisanmält inlägget. Hon sa sen att när hon hade ringt till polisen så hade dom genast klassat inlägget som förtal. Hon sa även att polisen hade frågat ifall Bente ville anmäla hela bloggen för att ida hade skrivit om henne.)

Rätta mig gärna om jag har fel, men polisen får väl inte välja sida på det sättet utan en förundersökning?

#85 - Nazister 4 The Win

Så onödigt att ta upp detta och föresten får man vara nazist om man vill vi lever i ett fritt samhälle

#86 - Nazister 4 The Win

Ni som tyckar att det är vidrigt dra åt helvetet/fanders ni är vidriga låter inte människor ha egna åsikter om man är tillsammans med eller är en offentlig person👆

#87 - Maria

#84
Först och främst så skulle de aldrig godta att det är någon annan som ringer, det händer bara inte, vilket redan där gör historian otrolig. Jag tror att Bente vill skrämma upp bloggerskan i fråga. Sedan får ju Polisen kommentera vad de tror och hjälpa henne anmäla "rätt" brott, men de får inte lägga sig i mer än så. Och jag finner det HÖGST otroligt att de skulle ha frågat ifall hon ville anmäla hela bloggen, för det finns inget underlag till det. Resterande är upp till åklagare som blir tilldelad fallet, vilket tar MINST några dagar. Här börjar förundersökningen som du säger, men polisen är inte medverkande i den!

#88 - Anonym

Holy shit vilket clickbate!!???!

DET ÄR INTE ENS SAMMA NAMN ELLER MÄRKE?!

SONS of Odin är ett klädmärke - http://www.twear.se/sons-of-odin-hoodie

SOLDIERS of Odin verkar vara ett gäng nattvandrare i norden vars finska falang har medlemmar som öppet är nazister..... - https://en.wikipedia.org/wiki/Soldiers_of_Odin

Det tog mig seriöst 14 sekunder googla detta.....

Och förövrigt är det LIIIIITE oskönt att hänga ut/sprida falska rykten om en icke-offentlig person

Men jag förmodar att det är reaktionen/trafik till sin blogg som detta "internet-troll" är ute efter....

Kan det vara jockiboi själv som driver denna blogg?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com