Jockes mammas uttalande i media ifrågasätts

Efter att Jocke släppte sin bok "Monster" har det uppstått konflikter inom hans familj och Jockes mamma har varit i kontakt med media. 
 
Hon berättar bland annat att anledningen till att hon lämnade bort Jocke vid 6 års åldern är för att hon var rädd för honom. 
 
Jocke var utåtagerande och hon kände att hon inte hade något val. 
 
Nu är många skeptiska till hur hon som vuxen kunde bli rädd för ett barn samt lämna bort sitt eget barn. 
 
 

Är Bentes pojkvän medlem i nazistisk grupp?

Uppdatering: Bente berättar på snapchat att hennes pojkvän inte är medlem i SoO. 
 
På Bentes snapchat kan vi se att hennes pojkvän har på sig en "Sons of Odin"-tröja.
 
Gruppen Sons of Odin ska ha en anknytningar till nazism och flera gruppmedlemmar är dömda för grova våldbrott mot både barn och kvinnor, enligt Aftonbladet. 
 
 

Bente försvarar Martin Timell

Den senaste veckan har det skrivit mycket om skandalen kring Martin Timell gällande sexism, rasism och homofobi under inspelningarna av bl.a "Äntligen hemma". 
 
Bente berättar att hon kan känna igen sig i vad Martin Timell går igenom eftersom båda två har blivit anklagade för liknande grejer (förutom tafsning). 
 
Hon berättar att både hon och Timell skämtar på ett sätt som folk inte kan ta även om deras avsikt inte är att såra någon. 
 
 
 

Jocke och Nemo vänner igen

För några månader gick Nemo ut i media och berättade att han inte längre är vän med Jocke.
 
En av anledningarna var för att Jocke vid två tillfällen lovat Nemo att i sina sociala medier skriva om hans pdocast vilket inte blev av. 
 
Nu har Jocke och Nemo vänner igen och dessutom har Nemo fått sin efterlängtade shoutout på instagram. 
 

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com