#1 - Anonym

Vad roligt för henne!

#2 - Anonym

Vad roligt för henne!

#3 - Anonym

Vad roligt för henne!

#4 - Anonym

Vad roligt för henne!

#5 - Amanda

Jag fattar inte att du faktiskt snokar så förbannad som du gör? Har du ingen skam i kroppen? Låt dom offentliga personerna sköta sina liv själva istället!
Det är inte din eller någon annans ensak om det händer saker i deras liv , dom kan nog sköta det själva och behöver nog inte din hjälp!

Och ja , Tova kanske är i ett förhållande men vad har vi med det att göra? Tror det finns en anledning varför hon inte har gått ut med personens namn. Så varför ens publicera en bild där Tova ändrat status på Facebook? Så otroligt löjligt!

#6 - Anonym

#5 Amanda
Är du medveten om att du läser en..... skvallerblogg?

Statusen är förövrigt offentligt så alla kan se den, och det är för det mesta inskickade tips som blir publicerade och inte bloggägaren som "snokar upp".

#7 - :)))))

Till #5 Men snälla nåååååån det ÄR en SKVALLERSIDA? Vad fan hade du förväntat dig?

#8 - Pia

#5 Grejen är ju den att Tova har en öppen facebook och vem som helst kan se att hon har ändrat sin relationsstatus. Så även om bloggägaren går ut med den informationen eller inte så var det någon dag sedan som Tova ändrade från ”singel” till ”ett förhållande”. Om Tova nu inte vill att det ska bli offentligt att hon har ett förhållande så hade hon inte behövt gå ut med det på sin offentliga facebook, vilket hon nu valde att göra.

#9 - Anonym

#5 Hennes FB är inte privat?

#10 - Anonym

#8 det står ju inte vem killen är så hon har ju inte riktigt gått ut med de offentligt :)

#11 - Pia

#10 Hon har gått ut med att hon har ett förhållande offentligt, jo. Har aldrig påstått att hon gått ut med killen, utan att hon har ett förhållande?:) Så jo, hon har gått ut offentligt med att hon har ett förhållande, bara inte med vem.

#12 - Amanda

#6 Den anonyme

Ja , jag är medveten om det. Men hon/han tjänar pengar på andras bekostnad. Sen tror inte jag att det bara är tips från andra personer. Klart hon startar en otroligt löjlig skvallerblogg om svenska offentliga personer , hon tjänar ju på det. Hon tjänar på ett sätt som får mig att må illa.. Är dennes liv så himla tråkigt att han/hon måste skriva om personer som är offentliga.

Sen en fråga jag ställt mig varje gång , har han/hon ens frågat om tillåtelse att använda dessa bilder? Som ex på Therese Lindgren när hon är krokimodell? Om inte så är det brottsligt :)

#13 - jennifer

#12 Men Amanda sluta läs om du ska klaga så mkt?!

#14 - .

GRATTIS hoppas hon inte blir sårad denna gången❤️❤️🙏🏻

#15 - Anonym

till #5 #12 snälla grååååååååååååt

#16 - Anonym

Tova är en stark människa som har förlorat både sin bror och morfar på så kort tids mellanrum 2 begravningar.. Hon förtjänar det bästa. Hoppas hon mår bättre snart och kommer tillbaka till youtube

#17 - F.

#12 det är väl ingen skillnad rent moraliskt eller tekniskt mellan den här bloggen och skvallertidningar. Så länge folk läser kommer andra tjäna pengar på det.

#18 - Anonym

#5 vad tur då Amanda att du är här och stödjer bloggen samt bloggaren och ger henne fler klick, som resulterar i fler pengar! Låter som att du är avundsjuk på vilka sätt man kan tjäna pengar :). Inte som att folk reagerar såhär på skvallerpressar eller paparazzis!

#19 - Anonym

#5 vad tur då Amanda att du är här och stödjer bloggen samt bloggaren och ger henne fler klick, som resulterar i fler pengar! Låter som att du är avundsjuk på vilka sätt man kan tjäna pengar :). Inte som att folk reagerar såhär på skvallerpressar eller paparazzis!

#20 - Anonym

Åh grattis Tova <3 jätteglad för din skulle <3

#21 - Lol

Js hon sa de på Bentes snap igår oxå

#22 - Emilia

Alltså... de som kommenterar hur otroligt dålig denna bloggen är och vilken hemsk person ida är... varför läser ni bloggen?
Jag ser verkligen inget syfte med det? Det är som att jag inte tycker om ärtsoppa. Men när jag är på en restaurang så beställer jag in ärtsoppa TROTS att jag vet att inte gillar det jag kommer att äta och sen efter det har mage att klaga på att maten inte var god? Nej snälla ni, nog har ni bättre för er än att läsa en blogg ni inte tycker om. Barnsligt jävla beteende alltså.

#23 - Anonym

Ser ut som att Tova har gått ner i vikt när man kollar på Bentes snapchat (bilden dem tog på idol)

#24 - Anonym

#12
Herregud.

Vad fan gör du här då? Om du inte vill att Ida ska tjäna på att skriva om andra, läs inte hennes blogg?
Dessutom;
1. Tycker du att Expressen, alla skvallertidningar, youtubekanaler som t.ex flax osv är löjliga? Eller är det bara denna blogg? Om det är något som är töntigt så är det väl du som hoppar på någon som skriver en blogg?
2. "låt dom offentliga personerna vara ifred" Sen när blev du talesman för alla offentliga personer? Dessutom, alla dessa människor som Ida skriver om här har valt att vara offentliga. Saker som de inte vill att folk ska veta om skriver dom inte ut.
3. Som andra nämnt så får Ida tips från andra och det hon gör är att dömma ut vilka som ska skrivas om och gör ett blogginlägg. Det är inte Ida som "snokar"
4. Folk som är fans av Tova vet att hon har en pojkvän, hon lägger upp mycket bilder på hon och hennes kille när dom håller hand eller när dom träffas. Detta la inte ida upp då Tova inte hade bekräftat att dom två är ett par, nu bekräftade Tova det och då tolkar ida det som att det är okej ifall hon publicerar ett inlägg om det.
5. Ida kan knappast tjäna mycket pengar på denna blogg. Hon har standard reklam (typ betting sajter och annat) och gör aldrig sammarbeten med företag. Verkar som att du är avundsjuk på att någon kan tjäna pengar på sin hobby.
6. Denna blogg har över 100 tusen unika läsare, så det är uppenbart att hon får in sjukt mycket tips, så hon behöver inte "snoka runt" själv.
7. Är ditt liv så tråkigt att du måste sitta och klaga på en blogg? Avundsjuk?
8. Vad fuck spelar det för roll? Vem ska anmäla henne? Du? Therese? Therese kan knappast ha tid för att sitta och anmäla folk för att dom använder bilder på henne och man kan inte anmäla ett brott åt någon annan.

:)

#25 - Anonym

#24 Det är skillnad på skvallertidningar och skvallerbloggar. Här på bloggen kan vem som helst komma in och skriva hur mycket skit och hat som helst och samtidigt vara anonym då Ida inte bry sig om att ändra till en säker kommentarsfält där man måste skriva in sitt facebook eller email för att visa vem man är.... och skvallertidningar där läser bara folk de dem kan ej sitta och skriva hat till denna personen på samma sätt som här på bloggen. Denna skvallerbloggen är så mycket värre, sprider bara onödigt med rykten som inte ens stämmer. Bara för att man är offentlig så vill man ej synas överallt speciellt inte på skvallerbloggar som denna. Skärp dig. Ida borde fixa ett säkert kommentarsfält där man MÅSTE visa vem man är, det som folk skriva här kan leda till någon annans död eftersom hat är så jävla vidrigt och kan få vilken människa som helst att må dåligt. Tänk på de nästa gång.

#26 - Anonym

Folk här i kommentarerna är så jävla triggerd 😂

#27 - Anonym

#26 Samma som att du är triggered på folk som kommentera.. ingen förtjänar hat på en skvallerblogg speciellt när ingen vågar stå för de dem säger.. bara anonyma fega jävlar

#28 - Ellen

Skriv om att Tessan kanske är greviiiid
Delvis för att hon först och främst har illamåenden, kräks, planerar baby rum, viktuppgång...
Men ar absolut inget illa!
Tro inte nåt av vad som står på internet sålänge det inte kommer direkt från personen i sig.
Jag spekulerade bara...
:)

#29 - Anonym

#28 Läs i Therese beskrivning på hennes Youtube videos innan du kommentera en massa onödiga rykten.

#30 - Anonym

#28
Ellen som Ellen som äger thereslindrenily ?

#31 - Anonym

#28
Ellen som Ellen som äger thereslindrenily ?

#32 - Anonym

#28
Ellen som Ellen som äger thereslindrenily ?

#33 - Anonym

#25
Fast kommentarsfältet har ju ingenting med själva bloggen och inläggen att göra? Bara för att det skrivs skit i kommmentarsfältet så betyder inte det att bloggen är dålig och att Ida sprider lögner? Det är som att säga att Therese lindgrens kanal är en plattform för hat bara för att andra skriver massa skit i kommentarsfältet?

Don't come at me med det där "någon kan ta sitt liv för att nån skriver elaka saker" bs. Jag har varit väldigt nära på att ta självmord, flera gånger. Jag går hos en psykolog och kämpar med detta varje dag. Det finns inget som stör mig mer än när folk som inte vet ett piss om hur det är ska hålla min talan och berätta för andra (och mig själv) att andra kan vilja begå självmord och hur det är.
Folk som tar sitt liv pga en kommentar FINNS INTE. Ingen vettig människa avslutar sitt liv pågrund av EN anonym kommentar. Jag personligen hatade mig själv, blev utstött, kände mig utstött i familjen och kände mig onormal. Såklart kunde vissa saker trigga mig, men om man inte har med sig saker i ryggsäcken så kommer inte en kommentar trigga en så mycket. Och om det nu är så att man vill avsluta sitt liv pga EN kommentar så bör man söka hjälp hos en psykolog eller kurator.

#34 - Anonym

#33 bloggen driver hat och ida bryr sig inte om att radera de! och jo det finns folk som tar sina liv pga hat kommentarer... ska vi kanske dra upp Linn Nyman som ställde sig på spåret pga allt hat? och nej det va ingen pedofil som jagade henne och hotade med en naken bild det är bara ett rykte utan Linn tog sitt liv pga allt hat hon fick. Hon gjorde till och med en sista video på youtube där hon berättar om hatet hon får.

#35 - Anonym

#33 och Therese får inget hat ja hon kanske får de på youtube MEN hon har blockat rätt många hat ord som oftast skrivs och dem hamnar direkt i Therese papperskorg. Något som Ida borde göra här

#36 - Anonym

#33 det är inte direkt EN kommentar utan flera stycken dagligen, Ord gör ont lika mycket som slag och den som bör söka upp en psykolog eller kurator är ju dem som hatar på en annan människa och inte den som mår dåligt av de.... skärp dig för fan.

#37 - Amanda

#12 Jennifer
Men det är väl ändå mitt val eller? Stör du dig på det jag skriver som kan du scrolla vidare , inte så värst svårt om du frågar mig. Och anledningen till att jag överhuvudtaget kollar på denna otroligt löjliga blogg är så han/hon inte lägger ut min kompis här som är offentlig , för min kompis har sagt att hon inte vill vara med.
Samma sak Joakim Lundell , jag vet inte hur många gånger han har nämnt denna blogg och varit så arg , just för att denna tragiska människa har skrivit saker om Joakim som inte stämmer.

#38 - Anonym

#34
Men skojar du med mig? Jag bor i örebro. Några av mina barndomsvänner gick i samma klass som Linn. Jo, "pedofil-historian" är sann. Det hålls än idag ljusdemonstrationer mot sexuelltvåld i Linns gamla hemstad. Respektera henne för i helvete. Ta inte upp hennes död som ett argument på en skvallerblogg. Har du ingen skam i kroppen? Skäms.

#35;
Jag har sett att Ida flera gånger har tagit bort grova och hänsynslösa kommentarer här. Dock kan jag hålla med dig om att hon borde ta bort fler och blocka vissa ord.

#36;
Ja, kommentarER PLURAL. Om EN kommentar här får någon att känna sig självmordbenägen ber jag till gud att dom söker hjälp innan det är för sent. För det är så att en kommentar påverkar en så mycket är det ytterst troligt att det finns något som ligger bakom det. Kanske osäkerhet eller rädsla, men hur som helst är det viktigt att man söker hjälp ifall man känner sig självmordsbenägen.
Jag vill även att du ska komma ihåg att detta är kommentarer på en blogg. Det är som sagt cirka 100 tusen unika läsare där ca 85% är anonyma. Chansen att du pratar med samma person och att du kan bli mobbad av samma person här är liten. Ja ord gör minst lika ont som slag och internet mobbning är ett problem, men inte här. Inte mellan dom anonyma människorna som kommenterar. Ja, det finns folk som drar detta för långt och mobbar den det skrivs om, men det är inte som att en oskyldig person i kommentarsfältet blir utpekad och mobbad här? Jämför allt med typ askfm, där kunde man skriva obegränsat med hatkommentarer till en speciell person och där skedde det ren internet mobbning. Sen är internet mobbningen som leder till självmord även ofta kopplad till "det verkliga livet", dvs att mobbningen som sker i t.ex skolan följer med hem och till nätet.

#39 - Anonym

#38 det äcklar mig att du sitter och föravarar hatarna som om det vore okej att skriva hat bara för att man är anonym.... Anonym eller inte det är INTE okej att skriva hat till någon... väg upp!!

#40 - Anonym

#38 Väx upp!!

#41 - Anonym

#39
Fast va? Jag har aldrig försvarat folk som hatar på varandra? Jag har själv blivit mobbad anonymt av personen jag kallade bästa vän.
Om du läser igenom min kommentar så borde du se att jag väljer att fokusera på den utsatte. Men om det inte var tydligt nog för dig;

Jag kommer aldrig och har aldrig sympaserat med folk som skriver elaka saker till varandra på nätet.

Om någon som läser detta har blivit självmordsbenägen pågrund av EN anonym kommentar [PÅ DENNA BLOGG] ber jag dig att söka hjälp innan det är försent. Prata med någon, skriv ner dina tankar. Försök och hitta saker som har fått dig att vilja avsluta ditt liv.

I mina kommentarer förklarar jag hur nätmobbning sker och att det är allvarligt MEN ATT DET INTE SKER HÄR.

Dessutom, hur moget är det att skriva "det äcklar mig" och att jag ska "växa upp" bara för att du inte håller med mig?

#42 - Anonym

Stackars Amir :_((( Hoppas killen som puttade ner honom blir anmäld

#43 - Anonym

Filip Ekdal aka Ahlborgs ex har ny flickvän

#44 - Anonym

Varför skriver du inte om att Emma & Konrad ska få barn? Konrad berättade de i slutet av en blogg inte så längesen.

#45 - Anonym

#43
Och? Vem bryr sig? Låt han vara för fan

#46 - W

#41 Ingen idé att försvara sig på denna blogg. Så fort man skriver en vettig, välformulerad kommentar så kommer ett gäng idioter och ska hata sönder en. Varje gång. Tycker också att man ska söka hjälp om man blir såpass provocerad av EN kommentar här inne att man efter den kommentaren är beredd att göra självmord. Är också självmordsbenägen, men det har nog ingenting med dessa kommentarer att göra, snarare hur livet ser ut utanför internet, en kommentar här gör ingen direkt skillnad. Jag tror att hela den där bs stormen angående att " en kommentar kan vara det som drar någon över gränsen och avslutar ett liv..." är tack vare att Felicia Bergström vid upprepade tillfällen sagt precis de orden i sina videor och unga tar efter och citerar henne friskt överallt.

#47 - Anonym

Vad hände Amir?

#48 - kaffekunnig

Kul!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com