#1 - Anonym

Modigt gjort :)

#2 - Anonym

Kan inte se, är tydligen i fel land?

#3 - Anonym

Ang att Marcel sitter och fejk gråter på snapchat när han själv var en mobbare i skolan. Fy fan.

#4 - Anonym

#3 typical youtuber

#5 - Anonym

#3 håller helt med dig han har alltid tryckt ned folk och har en så sjuk hybris att man blir mörkrädd

#6 - Yeez

Bästa modigaste duktigaste thereseeee im proud of Ya girl

#7 - Anonym

Du som har den här bloggen, du e så falsk

#8 - Anonym

#7 Det är inte Ida som är falsk utan alla människor som kommenterar här och sprider onödigt med hat och rykten det är dem som är falska... Ida bara publicera de som youtubers redan har publicerat på sina sociala medier.

#9 - Anonym

#9 sluta snacka om dig själv vi vet att du är avundsjuk på hennes perfekta utseende när du själv ser ut som stryk

#10 - Anonym

#10 Väldigt onödigt! Du skriver ju saker om personens utseende nu också.

#11 - Anonym

Modigt jag hade aldrig vågat

#12 - Anonym

#10
Då är du minst lika avundsjuk på #9.

#13 - Anonym

#13 vrf ska jag vara avundsjuk på någon som skriver hat till en annan människa? finns ingen anledning till att vara de!

#14 - Anonym

Kul att bente försöker sälja sin gamla iphone 6 för 4000 kr när en sprillans ny kostar typ 3400 kr....

#15 - Anonym

#15 det är många som gör så och jag kan säga att den som köper den är ännu dummare än Bente :)

#16 - Anonym

#14
Fast personen skrev ju inte det till Therese, det är ju inte direkt hennes blogg.
Varför blir alla så butthurt så fort inte alla tycker om Therese, då är man avundsjuk på henne. Nej, varför skulle man vara det. Att ha henne som partner hade man ju inte velat med tanke på att hon ska ALLA rummen själv och Anders får ha sin garderob i deras sovrum.
Han har väl lite att leva upp till med tanke på att han dumpade henne en gång så måste han gå med på allt.
Man hör ju bara hur han pratar med henne så himla tramsig och håller med om allt hon säger.

#17 - Amanda

Alltså , jag tror folk fattar! Therese berättar när det är premiär , du behöver inte vara dagens eko xD

#18 - Hannele

Kan vi diskutera Felicia Bergströms senaste video? First, hon nämner att hon är i en dålig ekonomisk situation just nu. Well surprise, inga videos inga pengar. Hon åker sen och handlar och taadaaa här kommer det roliga. Hon förklarar sig när hon handlar på Lidl. När jag var 15 år var Lidl pinsamt att handla på, varför vet jag inte men så var det. Det är 14 år sedan. Idag vet jag bättre men inte Felicia tydligen. Lidl har otroligt bra varor och nyligen gjorde Heidi Klum en klädkollektion med Lidl. Hade hon velat smutsa ner sitt namn för en skitbutik? Svar nej. Handla var fan du vill, huvudsaken är väl att du blir mätt. Otroligt pinsamt och okunnigt av Felicia och förklara sig för sitt val var hon handlar. Hur tror hon alla hennes prenumeranter vars föräldrar bara handlar på Lidl känner?

Second, maten. What the actual fuck. Hon köper BARA skit. Av allt hon köper för 3000 kr är sparris och tomater allt jag kan se som är ätbart. Hon köper färdigmat (och bashar först på färdiga hamburgare på Lidl, haha) och extremt ohälsosam mat och kött i helt sjuuuuka mängder. Bacon, schnitzel, falukorv, karré, mängder med fisk som hon öht inte kastade en tanke på var denna kom från och inte en tanke på miljön överhuvudtaget. Det finns FÅ människor som konsumerar så mycket kött. Det är vidrigt att se. Och all "mat" som är fabrikerad och som hon betalar multum för när det är billigare och mer hälsosamt att göra själv samtidigt som hon kallar sig EKONOMISK? Vill lägga mig ner och skratta när jag hör henne gång på gång upprepa detta. Du är fan inte ekonomisk. Du handlar SKIT för SKITmycket pengar och du är ENSAM i ditt hushåll gäster eller ej.

Matgeek? Var är du? Hjälp Felicia! Therése? Skicka din bok till henne? Någon gör NÅGOT!

#19 - Anonym

#19,
JAAAA håller helt med.
Hon äter skit så tyvärr inte konstigt att hon ser ut som hon gör.

#20 - Hannele

#20, att hon är överviktig struntar jag faktiskt i. Men alltså maten......

#21 - b

Hur fan kan man handla för 3000kr på EN MÅNAD när man bor ENSAM?! Jag förstår verkligen inte. Och herregud vilka groteska mängder färdigmat och mozzarellaost, höll på att kräkas över all processad mat hon handlar? Ekonomisk? Nej Felicia du är inte ekonomisk. Man märkte flera gånger i videon där hon gjorde impulsköp av saker hon antagligen inte ens kommer att äta.

#22 - b

Hur fan kan man handla för 3000kr på EN MÅNAD när man bor ENSAM?! Jag förstår verkligen inte. Och herregud vilka groteska mängder färdigmat och mozzarellaost, höll på att kräkas över all processad mat hon handlar? Ekonomisk? Nej Felicia du är inte ekonomisk. Man märkte flera gånger i videon där hon gjorde impulsköp av saker hon antagligen inte ens kommer att äta.

#23 - Anonym

Slår vad om att Felicia mest köpte snacks och inte en riktig middag.. Dock är det 100% säkert att hennes mamma betalade och inte hon. stackars hennes mamma.

#24 - Anonym

#17 kommentaren var till Therese då det är ingen som vet vem som äger bloggen kan lika gärna va en kille... Och om dem inte menade Therese så får man skriva det också och sen så skriver man inte usch va ful du är till någon människa. Hur lågt kan man gå egentligen? väx upp

#25 - Anonym

Nä precis man skriver inte så till någon men ändå skriver personen efter " för att du ser ut som stryk".
Det går ju inte att skydda en person och sen i samma sekund skriva att du ser ut som stryk.

#26 - Anonym

#26 Skriver man hat till någon så förtjänar man en tillbaka kaka på de och veta hur det känns

#27 - Anonym

Jag hade fått bånge om jag gjorde det...

#28 - Anonym

#19 TACK FÖR ATT DU SKREV DETTA, du tog verkligen orden ur min mun.

#29 - Anonym

Och sen går Felicia runt och gnäller att hon bröt höftbenet (för flera år sen) och därför har hon gått upp i vikt snälla Felicia men går inte upp i vikt bara för att man bryter något.. Ta tag i ditt liv kvinna sluta ljuga och sluta köp skräpmat istället så ska du se att det funkar för dig.

#30 - Anonym

Ni som skriver om Felicias video. Varför i helvete bryr ni er så mycket om vad hon handlar? Ska ni inte också klaga på andra som handlar som Felicia gör? Alla gör som de vill även Felicia. Fattar inte hur ni orkar att spekulera varenda grej, riktigt onödigt. Låt hon göra som hon vill herregud hon gör inget fel. Hon handlar det hon föredrar att handla. Hur vore det om folk säger till er att ni handlar fel (oavsett om ni säger att ni "handlar rätt") skärp er. Ni är bara löjliga nu.

#31 - Anonym

#31
Eller hur!!

Sen att de inte vågar skriva detta i felicias kommentarsfält utan skriver det här visar hur fega de är.

Om ni vill att felicia ska "handla rätt", skriv det till henne då? Sluta prata skit om andra bara för att ni inte har samma livsstil som personen. Varför bryr ni er?

#32 - Anonym

Ni som skriver om felicia. Hon MÅSTE ju driva med den videon! Hon visar allt onyttigt och kött med mening och tar inte bort några hatkommentarer. Vänta ni det kommer snart ut tweets och videos med hennes moralprat om hur folk "hatar" på henne osv.. och hon försöker medvetet få sidor som denna att skriva om henne eller så är hon bara extremt konrkad om hon inte tror folk skulle reagera. Hon är inte dum och hon vet att hon håller på att bli orelevant och detta upprör folk. Detta är inget annat än en PR kupp så hon ska kunna gråta ut och få sympati. Vi kan ju starta en nedräkning hur lång tid det tar tills hon börjar gnälla. :) tror ni jag har rätt?

#33 - Hannele

Jag tror inte att de flesta hänger upp sig på att det är -just- Felicia, utan snarare på vad hon faktiskt säger i videon. Hon säger gång på gång att hon är sååå ekonomisk och att hon väljer att handla såhär för att hon inte har det så bra ställt med pengar just nu. Trots detta väljer hon att för 3000 kr handla endast skit. Jag är varken rik, vegetarian eller vegan. Jag har två barn och har trots det ett lägre matkonto än Felicia. Men man måste TÄNKA. Vi måste tänka på miljön, våra svenska bönder, hur köttindustrin ser ut. Kolla gärna på nätet hur mycket antibiotika nötfärsen Felicia köpte består av. Det är vidrigt. Och detta stoppar hon i sig med rent samvete. Det hon handlade var dessutom oplanerat och hon kommer att behöva göra flera kompletterade köp, maten var fabrikerad och är så vidrigt onyttigt att det är skrämmande. Jag skulle inte ens mata min hund med det där. Jag köper att alla inte har råd att endast äta ekologiskt, att alla inte har lätt för att äta veganskt och vegetariskt och liknande men man BÖR vara medveten och man BÖR göra sitt bästa för att dra sitt strå till planeten.

Btw så rör Felicias vikt inte mig i ryggen, men någon bör ge henne en realitycheck och berätta att man inte går upp i vikt av att bryta höftbenet. Jag förstår om det påverkar hennes fysiska förmåga att röra på sig men surprise surprise så är kosten betydligt viktigare i ett hälsosamt liv och att vara 20+, sova till 12-13 varje dag och börja dagen med pasta och falukorv är gissningsvis inte det snällaste man kan göra med sin kropp....

#34 - monica

Therese har blivit anmäld hos lotteri inspektionen. Kan vara värt att blogga om med tanke på att man faktiskt kan hamna i fängelse om man bryter mot lagen.

#35 - Elli

Hannele, AMEN! Du tog orden ur munnen på mig och du har bra argument. Jag gillar dig redan! :)

#36 - Hej

Haha. Lite komiskt men i dagens avsnitt av Uppdrag granskning angående klädförbränning, vilket förövrigt är helt sjukt att det ljugs såhär kraftigt, så syns Raed Murad i en slowmotion frekvens strax efter hälften av avsnittet på SVT play. Lol.
Han bär vit jacka och syns så tydligt ;)

#37 - Hej

#39. Ljusgrå jacka, my bad :)

#38 - Anonym

#37 han har redan berättat i en livestream för längesen att varför han gjorde slut så du har helt fel, dem är underbara tillsammas

#39 - Anonym

Du Ida som driver denna bloggen, när du tar bort kommentarer så fuckar du upp hela kommentarsfältet

#40 - Anonym

Det känns som om hon gör denna serie pga pengar ??? Hon kunde annars gjort den på sin egna kanal:)

#41 - Anonym

Det känns som om hon gör denna serie pga pengar ??? Hon kunde annars gjort den på sin egna kanal:)

#42 - Anonym

#40 ...ok?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com