#1 - Anonym

Varför skriva ut detta om man inte vill nämna några namn? Vem som helst kan ju hitta på en historia att man har blivit illa behandlad av andra så till er andra som läser detta... ta det med en nypa salt, kan inte tänka mig att flera youtubers har varit elak mot just en specifik person. Alltså vad är anledningen i så fall? Har Sascha gjort något som har triggat dem eller vadå? Något i detta säger mig att allt inte stämmer.

#2 - Anon

#1 Hon skriver ju ganska ofta ut sådant där på twitter. Korta, kryptiska texter där man får spekulera och försöka förstå vad hon menar. Rätt irriterande faktiskt.

"i’m done trying, just DONE"

"i am so embarrassed, if you go to my school i'm so sorry you had to see that."

Bara två exempel, men flera följare frågar alltid i kommentarerna utan att få något svar. Ibland när det är oroande tweets kommenterar oroliga fans och får inte heller då något svar. Har inget emot Sascha, men avskyr när folk säger A men inte B.

#3 - Anonym

Fucking clickbait-attention-twittring. Ett irriterande sätt att få sitt liv att verka spännande för andra. "My life is lit but OOOH NI får inte veta något, nyanh nyah~"

#4 - Anonym

Varför ens nämna det öppet då? Folk gör spekulationer och börjar undra tiden. Klart som fan att hon vill ha drama.

#5 - Low

10 Youtubers? En sådan distinkt klumpsumma är knappast 10 olika utspridda, utan snarare ett GÄNG. Vilka gäng känner vi till? Splaygänget. A.k.a Felicia Bergström & C:O. Det är till 100% dom hon menar. Fellsis är ett vandrande dubbelmoralsmonster som säger sig vara emot mobbning när hon själv utövar det flitigt.
// en som hon behandlat vidrigt face to face

#6 - E

Har inte svårt att tro det alls, faktiskt. Antagligen felicia bergström med sitt lilla gäng. Go sasha!

#7 - Anonym

@5 vad har hon gjort mot dig? snälla berätta

#8 - Anonym

Inte för jag tycker det är ok. Nu framgår det inte om det är svenska yt som gjort detta?
Men på ett sätt kan jag förstå för SEn hon flyttade har hon och hennes attityd förändrats väldigt mycket visst hon kanske är så vad vet jag känner inte henne.
Men som fd drogmissbrukare så måste jag ändå säga att hennes beteende ibland påminner som om hon skulle tagigt ex tjack eller nått annat ”uppåt”
OBS!!!! Förstå rätt nu påstår inte att hon tar droger men bara säger att ibland påminner hennes bete de som om hon skulle ta droger , men kan ju oxå vara att hon enkelt är så hypad utav sig själv

#9 - Hannele

#5. Jag har själv aldrig träffat Felicia Bergström men visst är hon dubbelmoralens drottning. Dessutom börjar jag ledsna rejält på henne. Finns det fortfarande intresse i hennes OAKTIVA kanal hos någon? Man får tre månader gamla Vloggar eller tråkiga videos om information om saker som finns på Google, haha. Dessutom är det inte första gången det hymlas om att Felicia betett sig illa mot andra, mindre, youtubers. Oftast uppkommer det när de blir större och då kommer Felicia med sina lama ursäkter för att verka vara det helgon hon INTE är. Hon är lika mycket mobbare som de som utsätter henne för fatshaming! Dessutom är hon dryg och jag tror helt ärligt att väldigt få personer uppskattar hennes sällskap. Har hört av en vän som känner en youtuber som brukar vara på tubecon att Felicia är extremt dryg och jobbig under resorna, hon ska höras och synas hela tiden, vill gärna bestämma och styra och tramsar sig och håller på under sammanträden och middagar osv. Blev inte ett dugg förvånad när min vän sa det mtp hur man ser henne hålla på på ex snapchat under tubecon, "skrämmer alla" (barn med) och liknande....

#10 - Youtuber

Antagligen inte Felicia o gänget då de är alldeles för rädda för andra stora youtubers som kan förstöra deras varumärke o därav alltid ger sig på mindre

#11 - Anonym

alltså folk som säger A men inte B.......VARFÖR?? som Amir när han ba”en youtuber har gjort sin egna fanpage haha va pinsamt men jag kommer inte säga vem” MEN ASSÅ VARFÖR SKRIVER DU UT DET DÅ TILL ALLA DINA FÖLJARE????

#12 - Anon

#11 Håller verkligen med!!! Har alltid funnits en handfull människor som brukade (kanske fortfarande...) skriva en massa inlägg där de sade A men inte B. Typ "Åh, jag kunde verkligen inte tro att det här skulle hända! Hur kan det här hända mig???? </3" och så strömmas så klart kommentarsfältet över med "vänner" som skriver "Men gumman skriv i chatten <3" och en massa "Vad har hänt?!?!?". Det är en sak att vilja skriva av sig utan att säga själva grejen, men det är jävligt tröttsamt och speciellt när det får följarna/vännerna att bli riktigt oroliga och de inte får några svar (som de förtjänar).

Eller när folk skriver ut saker och sedan avsluta med "men jag vill inte att ni spekulerar!". Jaha, men varför skriver du det då????? Genom att skriva ut det är det 100% garanti på att spekulationer kommer förekomma. Tror inte på att folk är så korkade, utan snarare att det kan kännas skönt att sitta inne på information som resten inte får veta, men att man teasar om det på sociala medier så folk blir nyfikna.

#13 - Anonym

Gud vilka tjuriga människor det finns här. Låt bara Sascha vara och om ni stör er på att hon ibland skriver A men inte B-avfölj henne bara. Ett simpelt knapptryck istället för att skriva massa hat anonymt på någon blogg. Simple as that, you go sasch!💙💙

#14 - anonym

Troligen Felicia bergström.. säger till alla och snackar skit. Kan du inte fråga henne vad hon tycker om att det är så många som tror det är hon?

#15 - Anon

#13 Det handlar inte bara om henne, utan om folk generellt som håller på så. Både youtubers och "vanliga" människor skriver sådana inlägg. Jocke brukar ju hålla på så också och sedan klaga på att folk spekulerar. Oavsett vem som gör det så är det väldigt irriterande.

#16 - Amanda

Håller med många av er som skriver något i stil med "Varför ens lägga ut detta om man inte ska nämna några namn". Ja, jag håller med men sen finns det säkert flera som blir illa behandlade eller känner sig så men som inte öppnar sig av olika anledningar. EN DEL YouTubers har så mycket dubbelmoral så att man nästan behöver gnugga sig i ögonen två gånger om. Och sen säger dem åt deras tittare att sluta skriva hat, ja självklart så ska man inte skriva hat för det är otroligt fel men samtidigt så kan man inte behandla någon annan illa på samma plattform, jobbet, skolan osv... aja, vissa YouTubers asså. Blir matt.

#17 - Anonym

Svaga människor försöker alltid dra ner starka, kallas avundsjuka. Synd att sascha hamnar ta skit bara föratt hon är så jävla duktig och härlig och skitsnygg.

#18 - Anonym

Felicia Bergström antagligen, svenska youtubes största mobbare

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com