#1 - Anonym

Fast Sara måste inse att Felicia är en dubbelmoral som mobbar, Och att försvara en sån person det säger mycket om dig med Sara. Ni som ska vara emot mobbning pfft vilket skämt

#2 - Anonym

Nej bara nej

#3 - Anonym

Man kan inte se förbi alla sorters beteende bara för att man är vänner

#4 - Linn

Vore ju konstigt om hon inte stöttade sin vän liksom. Men det innebär inte att Sara har rätt i det hon säger för alla parter. Vi kan inte veta hur Felicia är när kameror är avstängda, hur hon beter sig mot sina vänner osv, så vi får väl lita på att hon tar hand om Sara när hon är full, bjuder på mat osv (helt enkelt det hon skrev i inlägget) MEN det är ju hennes syn på Felicia.
Det vi tittare har sett vid upprepade tillfällen är att en mindre schysst version av Felicia syns. Hon himlar med ögonen mot folk, tittar snett på dem, ger dåliga vibbar och allt sådant. Det där är inte schysst. Men om Sara har en annan uppfattning.. fine. Men det betyder inte att Felicia beter sig lika bra mot allihopa. Och självklart backar hon sin vän, det är väl inte så konstigt. Men hon måste också förstå att all storm mot Felicia finns där av en anledning. Är man emot mobbning så mycket som hon..är, då mobbar man inte själv.

#5 - B

Jaha....jag kissade för en timma sen..... lika intressant

#6 - Hannele

Jättefint att Sara stöttar sin vän osv men som någon här ovan skriver så betyder ju inte det att Sara har rätt för alla parter. Felicia kör med extremt mycket dubbelmoral. Det är så DET ÄR, det är SANNING och det är FAKTA. Jag vet från säkra källor då en av mina bästa vänner i sin tur är vän med en större youtuber som varit på Tubecon de senaste åren och även umgåtts en del med Felicia berättat mycket för oss under en middag vi hade när youtubern var hemma här i sin hemstad för ett tag sedan. Hen berättade även att Felicia talat illa om andra (tillsammans med de hon delat hotellrum med) youtubers under tubeconeventen. Det pågår ingen häxjakt mot Felicia, det som sker är att folk sätter ner foten och inte orkar läsa eller höra hennes skit mer. Man är inte anonym bara för att man jobbar som kreatör även om Felicia ibland verkar glömma det.

Förresten Felicia. Det senaste halvåret har du varit inaktiv, skrikit och gråtit i dina snaps/instastories att du vill vara ifred, folk ska låta dig vara, inte tilltala dig ute eller kalla på dig, du avstår från fanbilder och att prata med fans osv osv och sen blir det jobbigt, som idag, när du laddar upp en video som får lågt intresse.. konsekvenser av handlande kallas det.

#7 - Anonym

#6 Så jävla lågt av dig att jämföra Hitler med mobbning från en människa. Vart är din logik?

#8 - Anonym

Vill bara ge en hint ang Vad Jocke precis publicerade på snapchat. Han säger till Riley som precis nått 100 000 på kanalen, " dra in en stackars tjej i duschen och filma det" som ett förslag till att fira.

Enligt mig är detta väldigt osmakligt, med tanke på hur unga och lättpåverkade personer det finns som följer honom. Saken blir ju inte bättre av att sexuella trakasserier och liknande har blivit väldigt uppmärksammat på den senaste tiden.
Usch Jocke

#9 - Anonym

#11 aa men fyfan va du ska va lättkränkt, han drog ett skämt om du inte fattade det. Jag förstår delvis din poäng men ändå inte. Bara fett onödigt att ens reagera på det, bry dig inte ba.

#10 - Anonym

Bla bla bla... snark

#11 - Stina

#8 Jag tror att du missuppfattade Jocke lite, dem spelar ju just nu i musikvideon till nästa låt och i den är det en tjej som blir utsatt för mobbing + sexuella trakasserier. Jag personligen tror att det är vad han ”refererade” till, men förstår att det låter osmakligt när det blir taget ur sitt sammanhang eftersom du förmodligen inte hade hundra koll på det. :-)

#12 - Anonym

Klart att hon försvarar sin bästavän?

#13 - Anonym

#11 Då förstår jag! Har inte haft en sådan koll som du skriver. Bläddrade igenom storyn snabbt och landade precis när han sa det.

Tycker nog ändå att det var relativt korkat sagt. Förstår som ni andra skriver att det var ett skämt, jag ska inte påstå att jag inte sagt liknande saker själv. Men inför en större publik? Really?

#14 - Anonym

#13 suck man blir så trött på att man spyr alltså, dom spelar in en video emot sexuella övergrepp och gör en bra sak men såklart ska folk gnälla som snorungar på allt

#15 - Anonym

#13 Du kanske bör kolla upp att dom gör en musikvideo EMOT just såna saker och skämta behöver man göra ibland!

#16 - Anonym

#14 Hon/han skrev ju att hen inte haft nån koll och att hen nu förstår, Läs allt innan du kommentera och du behöver inte ha en sån uppkäftig attityd.

#17 - Anonym

Misslisibells två senaste videos visar på vilken sned verklighetsuppfattning hon har, inte koll på lagar överhuvudtaget och ska ändå låta som om hon vet.

#18 - Anonym

#19 jag ser att du inte heller har koll på lagar ang Lisa

#19 - Anonym

För fan Ida varför tänder du Eld i brasan för över en månad sen har du för lite att skriva om hoppas att du blir tvingad att stänga ner din blogg eller vad fan de är!

#20 - Anonym

varför valde jocke amanda lundgren till att spela lärare i hans musikvideo? :PPPPP går det att hitta en mer malplacerad person

#21 - Anonym

#20: Hon påstår att det är ok att gå in i ett övergivet hus bara för att dörren är borta, men det är lika olagligt som att gå in i vilket annat hus utan tillstånd. Hon är inte påläst, är allt jag menar, så vad menar du?

#22 - Anonym

#23 finns de ingen dörr så är de ju ingen som bry sig om de huset och sen finns de inga saker där helt övergivet ingen som äger de och ingen skulle bry sig heller. Helt onödiga saker du tar upp.

#23 - Johanna

Sara är likadan, men Felicia är värre. Förstår inte vad som är PROBLEMET. Det är bara att SLUTA bete sig illa & mobba andra. Punkt.

#24 - Väx upp fellsis

min respekt för fellsis försvann när hon bröt kontakten med Konrad ydhage över twitter haha. även när hon valde sida i nåt drama där hon inte ens var inblandad. dubbelmoralens drottning är vad hon är

#25 - Anonym

#26 ja alla måste ju tycka som felicia annars är man en idiot eller ingen bra vän till henne. felicia förtjänar inte konrads vänskap han är så mycket bättre. och i dagens samhälle kan man inte heller få ha sin egen åsikt på internet nej då blir man kallad idiot eller blir uthängd av youtubers

#26 - Stavfel

Som*
Varandra*

#27 - sanningen

HÄXJAKTER SKER INTE UTAN ANLEDNING. OM FELICIA BERGSTRÖM VORE SÅ SNÄLL SOM SARA SÄGER SÅ HADE INGEN HÄXJAKT ÄGT RUM

#28 - Youtuber

Vi youtubers vet exakt hur mycket skit som skrivs om folk i den gruppchatten "Family S" har

#29 - Anonym

#23: Bara för att huset är övergivet betyder det inte att det inte ägs av någon, inte heller att det är fritt att klampa in. Googla hemfridsbrott så ser du att du och Lisa har helt fel.

#30 - Anonym

Har träffat Sara på stan och hon har seriöst bitchblickat mig som att hon vore bättre. HAHA! Hon är likadan som Felicia. White trash....

#31 - Sandra L.

Jag förstår att Sara försvarar sin kompis & jag hoppas också att hon läser denna kommentar. Felicia har säkert fått genomgå enormt mycket hat & mobbning genom åren, vilket är fruktansvärt. Men iochmed den makt hon långsamt fått via Youtube så har hon börjat bete sig precis lika illa som de som själv utsatt henne genom åren. Det är inte ett unikt beteende, minns flera i grundskolan som hade samma evolution i sitt beteende. De mobbas för att hämnas för hur de själva blivit behandlade. Så slutligen: Jag förstår som sagt att Sara backar Felicia, men hon blundar för alla hemskheter som Felicia utsätter andra för. Utfrysning, mobbning & hybris. Felicia är inte bättre än någon annan. Hon har ingen rätt att bete sig som hon gör bara för att hon är "kändis". Listan med hennes oroväckande handlingar kan göras lång. Som många kommentarer staterat: HÄXJAKTER sker inte utan anledning. Eller är t.ex drevet mot Martin Timell helt obefogat?

#32 - Oj

Haha sara och Felicia är YouTubes mest irriterande människor.

#33 - Anonym

#29 ingen jävel bry sig förutom du!

#34 - Anonym

#33: Kolla kommentarsfältet så ser du att många bryr sig. Gå och lägg dig.

#35 - Anonym

https://nyheter24.se/noje/897292-joakim-lundell-instagram-asperger-add-hyllas-ogon

Bra jobbat Jocke. Vet att många har probelm med ögonkontakt vid diagnos som du har.
Men visst bär du solglasögon av olika skäl? Ena för ögonkontak är jobbigt pga diagnos. De andra för operationens ärren.
Tyckte du nämnt detta att du inte blev nöjd. Och alla fråga om ärren. Och före operationen också valde bära solglasögon pga av påsarna.

Men fortsätt visa ögonen de ger dig mer slagkraft. Solbrillor ger mer en dryg bild.

#36 - Anonym

#34 puttinutti då ska du börja gråta för att Lisa går in i ett övergivet hus eller? va fan ska du göra åt saken då? Nej precis inte ett piss gå och lägg dig jävla barnrumpa

#37 - Anonym

Felicia Bergström är svenska youtubes största mobbare, det vet vi alla...

#38 - A

​HEEEJ :D Söker du lite fler kill-bloggar att lösa? Checka gärna in min nystartade och om du gillar den är det bara att följa (vilket skulle göra mig jätteglad) puss och kram ;)​

#39 - Anonym

#36: Haha, oj vad arg

#40 - Amanda

Förlåt, men är så trött på Sara och Felicia..

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com