Många reaktioner på Felicias video

Felicia har lagt upp en video där han storhandlar mat för 3000 kr och hon berättar att maten ska räcka i minst en månad samt att hon får mycket gäster.
 
Videon har fått många reaktioner och många kommenterar att hon konsumerar för mycket kött och inte tänker på miljön. 
 
Felicia menar att hon är ekonomisk men många håller inte med henne. 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Stackars hennes mamma som fick betala maten, tror knappast hon själv har råd ;)

#2 - Ella Celine

Jag blev seriöst ÄCKLAD när jag såg denna videon. Aldrig brytt mig förr om att skriva kommentarer eller lägga mig i men känner att detta var så sjukt att jag är tvungen att skriva. FY HELVETE.

#3 - Anonym

Hon köper hur mycket kött som helst utan att tänka på miljön eller våra bönder i vårt eget land då hon köper utländsk också och där har djuren även det betydligt sämre inom slakten. Och när det påverkar miljön så påverkar det alla människor på denna jord och inte bara Felicia

#4 - SaraO

Riktigt riktigt vidrigt beteende av Felicia. När ska hon lära sig? Hon ger en felaktig bild av hur mycket saker och ting behöver kosta. Matgeek och Therese borde indeed försöka hjälpa henne!

#5 - Anonym

Ärligt talat ,hade det varit en annan youtuber som hade gjort denna video hade knappt en fluga ens brytt sig. Reaktionerna kommer bara för att det är just Felicia.och varenda gång en som är tjock handlar mat så uppmärksammar folk ofta just det man köper. Dessa videos har postats förut där vissa har konsumerat EXTREMT ohälsosamma och miljöovänliga saker, inte en käft reagerade. Och guess what , personen var smal.
Och Also man ska ALDRIG kommentera någons hälsa på detta vidriga sätt folk gör när dom tex säger ” blir äcklad ” jävla vidriga kommentarer ni skriver!
Gå o håll er till ert istället för att hacka på någon annan.

#6 - Anonym

#5 jag hade reagerat på vilken yiutuber som helst då jag är vegan och bryr mig om miljön

#7 - Anonym

Men herregud hon handlar MAT hur i HELVETE kan folk bli provocerade av en ungdom köper MAT som HON vill äta???? Låt henne äta och köpa vad fuck hon vill, klaga på Lidl istället som låter folk köpa dessa saker eller något

#8 - Anonym

#5 det har ingenting att göra med att hon är överviktig? Halvfabrikat är inte bra för någon. Sedan så påpekar dem flesta inte ens att hon köpt onyttig mat, utan att hon inte tänker på vad hon köper. Att vara vegan är något man väljer själv, det är inget man kan tvinga någon till att vara, jag själv är inte vegan. Men att köpa så mycket kött som inte är svenskt har en sån enorm klimatpåverkan, vilket hon inte verkar tänka på. Det är det som många berörs av.

#9 - Lol

Jag bor ensam och handlar Mat för 1500kr i månaden...?
Hur fan kan man köpa mat som ensam för 3000????
Jag äter ändå kött och sånt.

#10 - Anonym

Men asså, om ni vill att Felicia ska ta åt sig av eran fakta kan ni ju lära er att tala om det för henne på ett bra sätt. Att skrika skällsord samtidigt som ni vill att Felicia ska lyssna kommer aldrig funka, det vet ni alla. Hjälp istället för att stjälpa!

#11 - Anonym

Är ironiskt att se att så många här klagar, ni kanske borde lära er allt grundläggande innan ni lägger er i vad folk handlar för mat, för det mest grundläggande att vara en bra medmänniska det är det i stort sätt ingen som är här

#12 - Anonym

Herre gud i förstår väl att hon gör detta för att PROVOCERA. Hon vet mycket väl hur folk skulle reagera och hon börjar bli mer irellevant på youtube. Hon gör detta så hon ska få hatkommentarer (som hon inte ens tagit bort) och hamna här så att hon ska ha något att gnälla om i sin "tjockiskampanj"... alla här spelar rakt in i det hon vill och ger henne en ny sak att gnälla om. Hon kan youtube tillräckligt bra för att veta att hon skulle få hat..Annars skulle hon vara EXTREMT korkad. Detta är inget annat än en jävligt osmaklig PR kupp.

#13 - Anonym

Blir typ illamåemde av att se allt halvfabrikat hon köpte. Så mycket transfetter och salt i det. Och allt kött? Vill inte ens veta vilken påverkan på klimatet hennes matinhandling bidrog till. Hennes hjärta kommer inte orka pumpa längre än tills hon är 40 om hon fortsätter äta som hon gör. Fyfan. Hur kan man vara så obrydd i vad man handlar? Ekonomisk my ass. Ekonomisk är man om man handlar mycket basvaror, gör storkok och matlådor för en vecka. Och "Hon köper vad hon vill! Det är hennes liv" Gissa vad? Mänskligheten har ett kollektivt ansvar för den här planeten. Vi har en enda jävla planet, vi får chansen att förbättra klimatet på många sätt genom att läsa på och utbilda oss själva vilken klimatbov hela köttindustrin är. (Och inte minst vilket enda stort plågeri det är för alla djur) att man väljer stt vara så ignorant som Felicia är... jag vet inte ens vad jag ska säga. Tycker det är fruktansvärt hur man kan bry sig så lite som hon gör.

#14 - Anonym

Vem köper ens utländskt kött? Det vet väl varenda kotte att man aldrig ska köpa något annat än svenskt, köttet är vidrigt från andra länder, både i miljö,hälsa och djur synpunkt. Och skulle inte stoppa i mig något av det hon köpte om jag så fick betalt:) märks att hon inte fått lärt sig när hon var liten om REN mat och vad man ska stoppa i sig

#15 - Anonym

Blir riktigt illa berörd när jag ser all skit hon köper. Ja, visst är den mat man konsumerar ens eget val, men hennes mat förstör min planet, din planet, dina barns planet planet, och många djurs liv. Och det var inte ens billigt! Fan vad dåligt

#16 - Anonym

Det rolihagaste är att Felicia nu gråter ut på sin insta och ber Ida att inte skriva mer om henne för att då kan inte Felicia må bra??? Hahahaa ursäkta men ingen annan har ansvar för någon annans mående, DU har valt att va en offentlig person Felicia då får du förstå att det skrivs om dig speciellt med tanke på hur du beter dig (då menar jag inte bara denna video). Oansvarigt och omoget att skylla ifrån sig sådär, att säga att anledningen till att hon inte är youtube videos är pga Ida? Snälla nån hur gammal är hon egentligen

#17 - snusk

snuskigt med animaliska halvfabrikat när det finns exakt likadant i vegan form

#18 - Anonym

Hennes bortförklaringar är ju rätt irrelevanta? "Jag köper på mig mycket mat för att ha i frysen". INGEN behöver ha två smörpaket och tre flytande margarin, hur mycket man än ska bjuda andra på mat. Och all mozzarella och pasta? "Det här räcker en månad". Ett vanligt paket makaroner/spagetti räcker i över ett halvår för mig. Det är helt sinnessjuka mängder och jag förstår att folk ifrågasätter.

Och det här med att hon ba "Anja bad dig att inte skriva om dem och du lyssnade på det"? Det skrivs inget om Anja/Kammi för att de helt enkelt kan bete sig och inte gör någonting som folk reagerar på. Felicia borde ta av sig offerkoftan och se över sitt ansvar i det hela. Det är inte alltid alla andras fel.

Jag gillade verkligen Felicia förut, men nu för tiden känns det bara som att hon skyller på alla andra för att hon mår dåligt. Hon har som sagt ett eget ansvar, hon kan tänka på vad hon lägger ut/hur hon framställer sig själv/hur hon beter sig.

#19 - Anonym

Alltså det går ju inte att kolla på thereses serie? jag har macbook och det står bara att jag måste ladda ner flash fast jag har gjort det och startat om flera ggr ?

#20 - Amanda

Hon gör väl som hon vill? herreguuud!!

#21 - Entjej

Alltså.. hennes inköp gör mig mörkrädd.. så okunnigt och ohälsosamt. Och ni som skriver att vi bara reagerar för att hon är tjock, tänk om! Hade reagerat oavsett. Som nån annan skrev tidigare så kommer inte hennes hjärta orka slå som hon äter.. Sen latheten och okunnigheten är skrämmande, hon tycker liksom att det är jobbigt att koka ris så hon köper hellre ris i påse som är mer ön dubbelt så dyrt.. Jösses. Sen alla halvfabrikat som är mycket billigare och enkelt att göra själv, såsom snitsel, tacokrydda och soppa.

Jag, min sambo och vår dotter äter för ca 2000kr i månaden och då är blöjor inräknat.

#22 - Anonym

Ni i detta kommentarsfältet är ju inte sanna. Reagerar på Felicias inköp. Har ni helt tappat huvudet eller..? Ni blir mörkrädda för hennes inköp, well.. jag blir dock mörkrädd av era kommentarer för det låter så sjukt i mina öron.

Ska ni inte också klaga på andra människor när ni är i affären på de som storhandlar? Spelar ej någon roll hur mycket man handlar. Finns fler människor än Felicia som handlar mycket och tydligen "fel" i era ögon. Herregud vad folk verkligen gått bärsärk på mest onödiga, ointressanta och orelevanta saker. Ni kan fortsätta snacka om miljötänket osv men ni hackar på en människa alltså Felicia. Jag skulle gärna vilja se er gå på människor i affären om deras val som är dåliga enligt er. Aldrig varit tokig på människor som er som reagerar på en människas inköp.

#23 - Lollo

Om Felicia tror att Ida slutat skriva om Anja för att Anja bad om det - så har hon fel. Sanningen är enkel & det är den att Felicia gör en hel del skumma saker i sitt liv, som hon dessutom väljer att dela med sig av & inspirera unga tittare till galenskap kring många ämnen. Det gör inte Anja. Om hon skulle göra det så skulle hon definitivt hamna på denna blogg endå. Skvallerbloggar kommer inte göra några undantag någonsin.

#24 - Emma

Jag jobbar som beställare i en matvarubutik. Jag har hand om kött,fisk,chark, ost. Hennes köp är det inget konstigt med, jag ser när folk handlar varje dag och folk handlar mycket kött. Svenskt som utländskt kött, det är inget konstigt. Sluta klaga på hennes val.

#25 - Anonym

#24 men du fattar ju inte folk är upprörda för att hon säger att hon är ekonomisk och sen är hon tvärtom i videon, ja folk handlar mycket kanske till sina familjer men Felicia är endast 1 person hon behöver inte så mycket och sen är hennes syster vegan tror inte att hon kommer äta hos felicia eller thomas sekelius OSV

#26 - Jennifer

Men hur fån tänker hon?? Har inga pengar och köper bara massa halvfabrikat med 0 näring. Klart man måste äta mycket om man bara äter sån skit för att bli mätt..

#27 - A

Såg jag fel eller handlades det inga frukost/mellis ingredienser alls, bara kött, halvfabrikat och lite grönsaker? Bröd går att ha i frysen och knäckebröd står sig länge, samma med flingor eller gröt.
Jag tror det är rena bullshit-pratet att "gäster kommer att äta" den maten som köptes. Slår vad om att det utöver maten blir pizza, sushi, burgare, chips, läsk m.m Många fungerar så, man köper hem mat, sen är man ändå inte sugen på det och köper annat vid sidan om.

Reagerade på mängden kolhydrater, okej pastan kanske inte äts upp under en månads tid, men 4-5kg potatis, 6kg pasta, vitt ris och snabbmakaroner... Kanske Felicia inte hade tänkt igenom matlistan och bara köpte på sig det som hon antar att hon vill äta under månads tid?

#28 - Anonym

#24 Så bara för att det är vanligt är det okej? trångsynt.se

#29 - LISA

MEN HERREGUUUD! LÅT HENNE KÖPA VAD FAN HON VILL! VEGANJÄVLAR!! ALLA ÄR INTE VEGANER. OCH ALLA HAR INTE MILJÖTÄNK! PUNKT SLUT GE ER FÖRFAN! ALLA HETER INTE THERESE LINDGREN! JÄVLA IDIOTER.

#30 - Sanne

LÅT HENNE TA HAND OM HENNES EKONOMI. DU ÄR NOG INTE HELLER SÅ JÄVLA PERFEKT.

#31 - Anonym

#25 dock är det så att Felicia ska ha familj och vänner på besök nu 2 veckor framöver som hon har sagt så allt hon handlar är inte bara till sig själv. Och 2000-3000 är det vanligaste priset man spenderar på mat i en månad så det är i princip ekonomiskt. Sen när gick hennes syster ut med att hon är Vegan? Jag följer hennes syster på instagram och Youtube och det är inga tecken på att hon är Vegan? Utöver det skulle hon ändå äta hos Felicia de är ju syskon. Och Thomas skulle ändå äta hos Felicia för det är ju en självklarhet att Felicia skulle fixa veganskt till honom om det vore så om han kom på besök. Men som det ser ut så träffas dom inte lika mycket nu som innan. Men hur som helst, säg inte något om du inte vet 100% i Felicias fall i detta.

#32 - Sandra

#31

Men varför ska Felicia behöva betala för sina gästers mat?? De kan väl ha med sig egen mat om de nu ska bo där ett tag. Särskilt då Felicia sa att hon har det svårt ekonomiskt just nu. Hon har ingen skyldighet att bekosta sina vänners/familjs mat när de är på besök.

#33 - Anonym

Men asså va? När jag och min pojkvän bodde tillsammans åt vi för max en tusenlapp i månaden, och han äter riktigt jävla mycket åt gången. Tretusen på mat för en person?

#34 - Anonym

#32 dom har väl troligtvis delat på kostnaden av maten. Hur som helst är det inte vår ensak att spekulera kring hennes ekonomi, vad hon handlar eller till vem hon handlar. Ska jag spekulera kring vad du lägger pengar på och vad du äter till exempel? Nej, för det är inte min ensak att påpeka vad du gör i ditt liv. Felicia har rätt som alla andra människor att spendera pengar till sig själv, familj och vänner. Detta är bara löjligt att du och så många andra ska spekulera en människas inköp -_-...

#35 - Therese

Tycker det låter så himla konstigt när hon får det att låta som stt hon är SKYLDIG att bjuda alla gäster på mat? Om hon har dålig ekonomi så bör hon ju be sina vänner ta med sig mat istället? Fattar ingenting. Men det är ju som det är med Felicia - ena dagen gäller en sak, en annan så gäller någon annan haha..

#36 - Isabelle

Jag bor med min sambo och vår son på 8 månader, min amning fungerade inte så jag har gett honom modersmjölksersättning som kostar mellan 89-104kr/paket och som räcker i 5-7 dagar, och vi handlar ändå mat o blöjor för max 2500kr till oss alla tre på en månad plus att vi då även har familj o vänner som äter med oss åtminstone 3ggr/vecka. Jag blev otroligt chockad av hennes video. Två paket köttbullar?? Jag älskar att laga mat så jag brukar göra mina köttbullar själv, men när lillen var nyfödd fanns inte så mycket tid över till att laga mat så då hände det att vi köpte frysta köttbullar för att snabbt få i oss något, men inte ens jag o min sambo som är två personer behövde två paket. Jag ska inte säga att jag blev upprörd/arg/provocerad eller något men otrooooligt chockad över vilka otroliga mängder hon handlade. Plus varför handla i tre olika affärer.

#37 - Anonym

Asså kan folk skärpa sig! Bara för att ni är VEGANER behöver inte alla gå efter det! SKÄRPNING!!! OCH LÅT FOLK ÄTA VAD FAN DEM VILL!!!!!!!!

#38 - Anonym

Kan alla sluta lipa och bry sig om sitt eget liv herregud

#39 - M

Som vuxen människa i ett singelhushåll är det där hutlösa mängder mat. Bara för att man påstår det är man inte vegan, utan realist.

Men, hon har nyligen flyttat hemifrån och det kanske tar ett tag innan hon får kläm på hur mycket hon behöver köpa varje månad. :)

#40 - Anonym

Min största fråga är: Om alla ni "mat/miljö-poliser" satt i självaste kassan på en mataffär, så kommer Felicia med sin kundvagn och langar upp sina (enligt er) extremt miljöfarliga varor och icke svenska kött på bandet.
Skulle ni då nämna det för henne där och då? Nej. Sluta lek viktiga med era dumma jävla kommentarer och skriv ett personligt, moget, vuxet PM till Felicia då istället!
Grow up. Inse att alla människor inte är likadana.

#41 - Josefine B

Jag tycker att 3000 kr är alldeles för mkt för en person. De e som att bo med en hel familj om ens det.
Men hon får göra som hon vill så sluta klaga på henne.

#42 - Julia

Jag blir äcklad av dessa människor som hoppar på Felicia, låt henne köpa VAD fan hon vill? Är det du eller hon som ska äta köttet? HON.

#43 - Anonym

#40 absolut inte. Men nu har hon ju faktiskt lagt upp det för internet med rubriken "HANDLAR FÖR 3000!!!!!!!!" så då är det väl fritt att kommentera om den videon?

#44 - gsg

WTF 3000KR???? JAG OCH MIN SAMBO ÄTER FÖR 750KR I MÅNADEN, EXKLUSIVE KUPONGER. DET ÄR 12,5KR PER DAG, SK EKONOMISKT!!!!!

sarkasm för era autister här
fattar nt va ni klagar på, verkar som alla här är fattiga suedis. att ni grinar över att hon äter för 3000kr i månaden och kallar sig ekonomisk är inte konstigt, det är 100kr om dagen för frukost, lunch och middag, helt rimligt för en person. verkar som det blivit en indirekt tävling om vem som kan kommentera om hur lite dem spenderar på middag per månad. och sen att ni ska grina över att hon bjuder sina vänner/familj? lät ni era kompisar vänta i rummet också om dem var på besök under middagen LMAO svenskar är så tragiska

#45 - Anonym

Framtidens ungar är hopplösa..? Stör sig på vad andra människor äter, usch. Hon gör vad fan hon vill. Det är hennes pengar och hennes mat. Hade någon annan gjort såhär (då menar jag en smal youtuber till exempel) hade ni absolut till 100% inte klagat på detta. Man blir verkligen skrämd hur allt kommer se ut i framtiden om folk som er stör er på en sån här liten grej.

#46 - E

Men snälla ni som reagerar på summan, hon köpte ju mycket basgrejer och storpack av mycket som förmodligen kommer räcka till väldigt väldigt många måltider, hon sa ju även det själv det kommer räcka minst en månad. Herregud. Ni som säger att hon köpte mycket halvfabrikat, ja? Kanske hon inte är intressrad av att alltid behöva stå och laga mat från grunden. Sluta lek duktiga att ni alltid gör det. Jag gillar att laga mat och försöker ofta laga mat från grunden då det helt klart är godast, men även jag har inte alltid orken/lusten/tiden till det även fast jag tycker det är roligt. Tänk mer än vad eran egen värld är.

Sen tycker jag hon borde handla svenskt kött, det är något som är otroligt viktigt. Inget vidare med utländskt.
Svenskt är inte alltid dyrare, gäller att planera sitt köpande, köpa på sig mycket när det är extra pris så man har!! Och fryser ner folk!! Just det!! Man kan frysa ner mat!! Fantastiskt uppfinning va!! :)))

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com