#1 - Anonym

Ok?

#2 - Anonym

Seriöst Ida du har inget liv! vem fan bry sig om dem hångla låt dem göra de om dem vill då... No big deal. Love is in the air.

#3 - Anonym

HAHAHAHHA WTF

#4 - Anonym

Är Joel bög?

#5 - Anonym

#4 är man automatiskt bög om man hångla med en kille eller? Man kan göra de för skoj skull och som detta en fyllefest liksom. Det betyder inte att man är bög.

#6 - Anonym

Usch

#7 - Anonym

#6 Homofober kan hålla sin käft stängd

#8 - Anonym

#5 sa aldrig att man är det. Jag ställde en fråga och du verkar uppenbarligen ej veta svaret så du behöver inte svara på min kommentar :)

#9 - Anonym

#7 men gråt din lilla triggerade unge

#10 - Anonym

#9 Hoppas du blir så äcklad då att du kvävs av din egen spya när du spyr

#11 - Anon

9# Tycker du är den enda här som gråter och är "triggad" :) Var ju du som var tvungen att skriva "usch" och visa hur förolämpad du är av bögar från för första början lmao

#12 -

Jag som trodde att Marcel hade något med Amir

#13 - Jadu...

Har du absolut inget bättre att skriva om? Ta tag i ditt liv kvinna.
Hånglar dem så hånglar dem, det är bara gulligt ju! Inte värt att skriva en hel post om..
Tack för mig Hej

#14 - Anonym

Ni som säger saker som ''Ida du har inget liv vafan är det du lägger upp''.. ehm? Vafan gör ni på en skvallerblogg och kollar om ni inte vill ha skvaller? Helvete va dumma.

#15 - A

Kan inte Joel bara komma ut snart?

#16 - V

Hahahaha bente lämnade en kommentar på Linns bild, trying to be friends now, are we?

#17 - Marcel Jehrlander

Haha, lite kärlek behöver väll alla. Du behöver inte vara avundsjuk Ida, du kan också få en puss;)

#18 - Anonym

#16
Hahah det märks verkligen hur bente inte alls bryr sig om linn utan bara om att få tillbaka sitt sammarbete med madlady...
Vi alla minns ju den gången när bente sa att folk bara följer Linn för att hon har pengar och indikerade att linn hade en tråkig personalitet.

#19 - E

Oj, jag har fyllehånglat med alla mina tjejkompisar... Kanske skulle ringt aftonbladet om det? ;)

#20 - Evelina

Förlåt men #17 aka Marcel, väldigt drygt svar av dig? Ida har ju inte någonstans skrivit att hon är avundsjuk eller ens i närheten av liknande? Hon vill väl förmedla detta på sin blogg eftersom hon vet att det är något som vi som tittar på youtube tycker är kul att läsa om/se

#21 - Anon

Bentes kommentar på Linns bild, haha vad gör hon? (Jag förstår ångesten över att ta ur löshår asså! Tycker du är fin i kort men förstår att det är ovant!😅 Men skulle du ångra dig äre ju ba att sätta i nytt ☺️)

#22 - Johanna

Youtube-eliten slår till igen med sitt hyckleri i kommentarsfälten. Lägg ner, Marcel! :)

#23 - Anonym

okej

#24 - K

okej

#25 - Anonym

Hur kan bente gå och fixa naglarns om hon inte är offentlig längre hpon ljuget ju för salongen hon lan ju inte görs sammarbeten om hon inte är offentlig

#26 - Anonym

#25 skaffa dig ett liv... Jo hon är fortfarande offentligen hon använder fortfarande alla sociala medier... KAN ALLA SLUTA SKRIVA OM FUCKING BENTE ELLER SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DE NU

#27 - Anonym

Någon som vet vad som hänt med Jocke och Jonas andra hund affe? Har helt missat om de hänt något

#28 - Anonym

#27 han blev kastrerad och efter operationen attackerades Batman hela tiden av Affe så Affe är hos Jonnas familj så länge medans hormonerna eller affe lugnar ner sig sen ska dem gå till någon psykiatri för hundar.

#29 - Anonym

Tänk om alla barn som höjer en människas livskvalite till den mildaste grad. Kunde fördela ge fler än en uppmärksamhet. Denna person är gammal nog att kunna stå på egna ben nu. Låta fler än en person få möjlight att leva ut sin dröm. Toppa listor. Få sin röst hörd i boksläpp.Kamma in miljoner på lojala fans som spelar sönder röstar fram en person dröm. Fler trasiga själar som aldrig kommer bli sedd behöver stöttning. Fler än en borde få hjälp i livet med sådan slagkraft att kunna göra vad dem vill.
Många maskrosbarn behöver hjälp. Inte bara en.

#30 - Joakim Lundell

Det är hur enkelt som helst att låtsas vara någon annan i kommentarerna, inte helt säkert att det faktiskt var Marcel som lämnade det där sjukt dryga svaret

#31 - Anonym

Vi människor är inte skapta för att vara homosexuella... Dock bara för att man hånglar med någon så är det inte säkert att man är bög.

#32 - Anonym

Vi människor är inte skapta för att vara homosexuella... Dock bara för att man hånglar med någon så är det inte säkert att man är bög.

#33 - Anonym

Håller med dig, vad hade det varit för mening med oss om alla hade varit homosexuella haha. Ibland kan man undra om det har blivit något fel i de homosexuellas hjärna ...? Varför skulle dom annars komma på detta... Jag accepterar absolut att folk vill av bögar och sånt men kan dock inte förstå det.

#34 - Anonym

#32 & #33
Hej gösta och folke 84 år, nu är det så att ingen här bryr sig om ni tycker, så ni kan ta och dra här ifrån och ha eran anti-homosexuell diskussion nån annanstans :)

Livet är kort och vi kommer alla dö, så låt människor leva för fan, vad fan spelar det för roll ifall en kille gillar en kille? Och varför tror ni att ni har något med det och göra?

#35 - Anonym

Är en tjej på 15 år haha, sa bara att jag inte förstår detta med homosexualitet men däremot så accepterar jag dom som är homosexuella

#36 - Anonym

Är en tjej på 15 år haha, sa bara att jag inte förstår detta med homosexualitet men däremot så accepterar jag dom som är homosexuella

#37 - Alma

Tycker det är tråkigt när folk klagar på bögar. Om Joel är homosexuell, är det något fel med det? Kör på guys❤️

#38 - Anonym

#35
Om du inte "förstår" det, varför uttala dig om det då? Herregud.

Hur fuck kan du vara 15 men fortfarande prata om homosexualitet som om du vore född för 80 år sen? Läs på om ämnet innan du uttalar dig och sluta sparka på folk som ligger ner.

#39 - Anonym

#38 vadå sparkar på folk som ligger ner, asså snälla sluta vara så lättkränkt. Jag har sagt att jag inte har ngt problem med de här personerna och jag skulle aldrig säga kränkande saker till dom. Men jag antar att du är någon feminist som måste bli arg för att andra tjejer vågar stå upp för sig själva och säga vad dom tycker...

#40 - Anonym

#39
Nej, jag är klassar inte mig själv som feminist, jag tycker bara att det du skriver är allmänt efter.

Att du skriver "skulle aldrig säga nåt elakt till nån i verkligheten" visar att du bara är all talk. Om du inte vågar säga det du har sagt här oanonymt så kanske du bör fundera på vad du har sagt.

Ja, du sparkar på folk som ligger ner. Vet du hur mycket skit folk som har en annan sexualitet än hetro får ta? Troligen inte. Hur kul tror du att det är för t.ex Marcel som uppenbarligen läser denna blogg att se kommentarer där det står att folk inte "förstår sig på bögar", att det är "onaturligt" och att "homosexuella har något fel i hjärnan"?

Dessutom, feminism innebär bland annat att man stöttar andra tjejer, så ditt sista påstående är väldigt skevt.

"står för din åsikt"?
Men herregud, tycker du att vi ska heja lite på alla nassar för att dom vågar stå för sin åsikt när vi ändå håller på eller?

#41 - Anonym

jag antecknar

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com