#1 - Anonym

Trodde hon seriöst att dom skulle bry sig om en bok?

#2 - Anonym

förvånande? nej inte direkt hahahaha

#3 - Anonym

Inte förvånad med Jockes makt.

#4 - Isak

Jocke är KUNG

#5 - Anonym

ENBART på grund av att det är Jockiboi!

#6 - Anonym

Jocke is the King, karma åt alla haters. Grattis till huset också

#7 - Anonym

har man pengar så får man ofta som man vill också, oavsett förutsättningarna...

#8 - M

Han skapar ju bara dramat genom att visa upp huset! Fattar han inte han triggar upp människor som inte gillar honom, genom att komma dit och förstöra? Spelar ingen roll om det finns kameror.
Vi har kameror på andra ställen, folk lyckas ändå förstöra.
Vill man ha slut på något så är inte det första man gör genom att visa upp huset.
Vill man ha lite privat, som dom säger att dom vill.
Så visar man för fan inte upp huset, det ger folk chansen att leta reda på det.
🙄

#9 - Anonym

Skriv om att jocke ska börja med youtube igen!

#10 - Anonym

#6 Hej Jockiboi!

#11 - Haha

Lilla jocke ska ju alltid tas i försvar.....

#12 - Anonym

Men herregud. Hannah Widerstedt är den mest patetiska människan på jorden. Har följt henne sedan hon började sin karriär och jag ser varken skillnad på Jocke eller henne. Lika äckliga både två. Att säga att allt var ett skådespel från hennes sida hjälper lika mycket som att säga att Jocke har förändrats. Kräker på henne.

#13 - Anonym

#11 WORDS

#14 - Anonym

Dålig uppdatering

#15 - Anna

Till dig som skrev #11
Asså det är exakt vad jag alltid har tänkt ingen vet vad Hannah har gjort med tanke på att hon höll på för så många år sedan. Nej, det hjälper inte att säga att det var ett skådespel, det var lika vidrigt ändå. Var det ett skådespel att hänga ut människor och säga att de är tjocka och äckliga också?

#16 - Anonym

#8
Men herregud.

Vadå "triggar folk som hatar honom att åka dit att förstöra"? Det är ju inte hans fel? Han äger det där huset. Det är hans. Han får lägga ut bilder om han vill? Dessutom så visade han ju inte andressen. Det är ju inte hans fel om människor söker upp huset och åker dit och förstör? Ingen normal människa gör det.

Ditt argument är ju för fan på "jaha du blev våldtagen, men vad hade du på dig då?"-nivå.

Det finns en stor mur runt huset, kameror och larm som är direktkopplat till en larmcentral. Vem ska lyckas förstöra där? Speciellt nu när det är folk som bor där?
Dom som åker och till j&js hem för att jävlas är inte vuxna människor. Det är barn/tonåringar som slaviskt lyssnar på folk som t.ex hydra. Hur ska barn kunna förstöra det nya huset?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com