Gjorde Jocke och Jonna aldrig slut?

Den 6 augusti meddelade Jocke och Jonna att de har gjort slut med varandra. 
 
Ganska snabbt var många tveksamma ifall det verkligen stämde och en del trodde att det var ett PR-trick eftersom de inte skulle skilja sig. 
 
I och med att Jocke och Jonna nu köpt ett hus tillsammans har det dykt upp flera frågetecken kring deras relation. 
 
Nu skriver Jocke på facebook "vissa saker behöver man säga för att skydda sig själv när saker spårar ur och går utom kontroll." 
 
Veckorna innan de gjorde slut fick de stå emot mycket hat och därför är det mycket troligt att de valde att gå ut med att de gjort slut, även fast det inte var sant, för att lugna stormen. 
 
#1 - Anonym

Kan mycket väl stämma, för jag kommer ihåg att Jonna sa att Jocke var ”världens bästa pojkvän”. Kommer inte ihåg om det var på snapchat eller i en video dock.

#2 - UHILUG

VAD FUCK SPELAR DET FÖR ROLL OM DE GJORT SLUT ELLER INTE? HUR FUCK ORKAR NI ENS BRY ER LÅT DEM VA OCH FÅ LEVA SITT EGNA LIV? NI HAR INGENTING MED SAKEN ATT GÖRA FUCKING PANTADE MÄNNISKOR?? DET ÄR DERAS LIV OCH NI BEHÖVER INTE BRY ER? SKAFFA ER ETT EGET FUCKING LIV OCH BRY ER OM ERT EGET USCHHHHHH

#3 - Anonym

#3
Det är inte konstigt att folk bryr sig då Jocke o Jonna har valt att vara offentliga och berättar och öppnar upp sitt liv för hundra tusentals människor. Dem har valt att släpps in oss i deras liv, så att folk reagerar, spekulerar och funderar kring deras liv är inte konstigt.

#4 - Anonym

Kom igen, det är Jockiboi vi snackar om. Klart som fan att snubben gör allt för att synas mer på sociala medier.

#5 - Anonym

En regel. Lita aldrig på dessa individer, va dem än säger så är det för att skapa drama med en massa lögner.

#6 - Anonym

#3 Så dom öppnar upp hela sina liv för Sverige, går ut offentligt med att dom gjort slut, går ut offentligt med att dom köpt hus, men ingen har med saken att göra? Varför gå ut offentligt med dessa saker ifall ingen har med saken att göra? Din kommentar är helt ologisk

#7 - Anonym

#11 Ingen har tvingat dem att gå ut med detta offentligt dem har valt de själva så nej vi allmänheten har inte ett skit med de att göra

#8 - Ellie, om min mitt-i-livet-kris

Göra slut när man är gifta är nog höjden av idioti i min värld. Man kan separera, man kan skiljas, man kan inte göra slut. Och vem gör slut när man är 30+? Göra slut gör man när man är liten inte vuxen och man är en någorlunda mogen och fungerande människa. Men jag är inte förvånad, dom har väl själv sagt att dom är barn.

#9 - #11

#12 Nej precis, ingen har tvingat dom, dom har valt detta själva. Då får dom räkna med spekulationer och frågor, om dom inte skulle vilja att folk skulle veta skulle dom bara hållit tyst om det. Dom blandar in offentligheten

#10 - Felicia

Fattar inte Tova? Har släkt i Kävlinge så ibland är jag där och handlar då såklart och flera gånger har jag sett Tova strosa runt i affären själv, betala i kassa etc. Vet att hennes mamma jobbar på Ica där men hon har varit där även när hennes mamma varken gått runt med henne eller suttit i kassan. Varför ens säga att hon aldrig handlar själv och inte gjort på flera år när jag + förmodligen alla i Kävlinge sett henne handla själv flertals gånger?

#11 - Anonym

Vänta lite... var det någon som faktiskt trodde på dem?

#12 - Anonym

Låt dom vara och sluta anklaga dom och mobba dom dygnet runt så kanske dom slipper säga såna saker

#13 - Anonym

#10 Ångest är något man jobba med, man måste möta sin"rädsla" för att kunna övervinna den, hon har haft en kontakt person som hon har gått och handlat med men detta har då blivit bättre med åren då hon försöker ta tag i sitt liv efter allt som har hänt hennes familj

#14 - Anonym

Vad var det jag sa? De har aldrig gjort slut utan allt var ett pr-trick. Sen gör dom allt för att synas i media. Samma med att de skulle sluta med Youtube, det är bara en paus. De kommer sätta igång så fort de har flyttat till huset! Och hatet kommer säkert börja då igen! och drama och annat kommer komma tillbaka igen! I mitt fall tycker jag det har varit skönt att slippa de på Youtube och alla exposevidos om de. Men människor allt kommer tillbaka den dagen de har flyttat till huset! Och de väljer att börja med Youtube igen! Visst såg deras video igår om godis, och tyckte att de såg pigga ut gemfört med deras sista videos de har gjorde innan de valde att ta en PAUS från Youtube!

#15 - Hataryoutubers

Youtubers ljuger ju om allt!!! Det är ju deras jobb, antingen utnyttjar dom barn genom att lura dom att köpa kläder eller så ljuger dom om sina liv! Falska jävla snyltare som lever på samhället är vad dom är!!!!

#16 - Anonym

#15 Sluta dra alla youtubers över en kam... Om du nu hatar alla YT så va fan gör du ens här inne på bloggen då?

#17 - Anonym

#14
Dom lär nog börja när dom nya reglerna införs , just nu är de ju bara sammarbets klipp

#18 - Anonym

#8
Göra slut kan ju även betyda en paus beror på hur starkt man vill markera att förhållandet
inte funkar , dom har ju även sakt tydligt oklart i tex göra slut klippet
att dom inte ska skiljas utan försöka fixa problemen , dom har Var glad i stället
att dom kankse har funnit lösningar på saker o ting

#19 - Anonym

Snälla låt detta par vara ifred nu

#20 - Anonym

#20 sluta lägga tid på o kommentera på denna bloggen om det stör dig så mkt

#21 - ngn

Fast hörni detta är en skvaller blogg över en anledning, då får man dela med sig av sina åsikter.

#22 - Anonym

De har ju börjat med Youtube igen

#23 - Annica

#10 Felicia. Jag tycker du ska va säker på din fakta innan du lägger ut några påståenden. Som Tovas mamma (JA jag är hennes mamma) så kan jag intyga att hon ALDRIG handlar ensam. Vilket faktiskt kan vara jobbigt för oss i familjen, då vi ofta får följa med eller handla ÅT henne. Hon handlar även med vänner men aldrig ensam!! Dessutom handlar vi aldrig på Ica och NEJ jag jobbar inte heller på Ica. Som sagt var försiktigt med era påståenden för det kan lätt leda till dåliga rykten som sårar. Och jag vet inte varför Tova behöver såras? Han hon gjort dig nåt ont?
Fredliga hälsningar 😇

#24 - Pink champange

Jäääklar vad smal Thomas har blivit, hoppas han inte fallit tillbaka i gamla mönster.

#25 - Linda

#23, JOOO Alla vet att Tova går ut själv. Tovas socialfobi är ett rent jävla påhitt och det visades för längesen så varför hon fortsätter leva på det kortet är fan bara sjukt.

#26 - Anonym

#32 Nää med all respekt så är det bara massa skitsnack som alltid från Tova. Sluta skyll allt på diagnoserna istället att hon postar det till hennes 11 åriga tittare som växer upp med att skylla på det. Gör något åt saken istället för att posta skit. Med vänlig hälsning 😇

#27 - Anonym

Menar 23*

#28 - ööh

Helvete vad alla ska störa sig på Jocke och Jonna, helt ärligt dom är två HELT VANLIGA människor, att vara offentlig person betyder inte att de ska bli granskade för allt de gör, tor ni på riktigt att offentliga personer är 100% ärliga? Hade ni varit det i ett så hatiskt samhälle? Jag vet mycket väl att detta är en skvallerblogg men snälla, ni tycker att Jocke är en dålig människa men ändå så skrver ni hemska saker, anser ni att ni är bättre människor då? Jag förstår Jocke och Jonna om dom va tvungen att ljuga om detta då det ärligt inte finns så jävla mycket val i deras sits, Ni som väljer att kommentera skit om andra människor endast för att dom är offentliga (vilket tydligen gör det okej att vara elak) ni bör vakna upp och lära er att vara en bättre människa än de ni klankar ner på. Att ni alltid ska hitta fel hos Jocke och Jonna betyder endast att ni står under dom och ser dem leva livet ni vill ha. Jäkla råttor

#29 - Trött på hat

''Det är en skvaller blogg då får man dela med sig av sina åsikter'' vart är logiken? Dessa youtubers som finns med på denna bloggen har INTE sagt att ''Skriv detta om mig och vad jag gör fel hela tiden'' så ja absolut kom med konstruktiv kritik men inte HAT för att hata och trakassera andra människor, om din åsikt är att dom är äckliga så är ju inte det en okej åsikt? Etik och moral lärde jag mig i 3an, så jävla tråkigt att inte alla hade chansen att lära sig det.

#30 - Ellen

Förstår Jocke och Jonna, i Jonna och Sagas podd så säger ju Jonna tillexempel "Min man". Men förstår dem till 100%, men skulle gärna vilja ha en förklaring av dem när de känner sig redo att berätta om de såklart vill. Heja J & J ❤️

#31 - Anonym

https://nyheter24.se/debatt/897022-hanna-widerstedt-joakim-lundell

#32 - Emelie

Helt seriöst.
Jocke & Jonna har aldrig varit några favoriter till mig men när min 6,5 åriga dotter ÄLSKAR dom och pratar om dom konstant.
Igår sa hon: när jag är 18 då flyttar jag till Jocke & Jonna. Jaha ja. Då känner jag som mamma att jag måste titta med henne och se vad som är så fantastisk med dessa två, har fortfarande inte förstått det men jag kan säga att det hatet dom får utstå är inte OK!! Låt dom vara och leva sitt liv, att dom är offentliga personer betyder inte att dom är starka och kan ta vilken skit som helst. Dom är inte mer än människor, blöder samma färg på blodet, hsr ett likadant hjärta som dunkar inom mig.
Värna om varandra än att kasta skit på två människor som faktiskt älskar varandra och är sig själva.

#33 - matildalorenzo.blogg.se

Jag gillar Jocke och Jonna men det kan nog stämma för på sättet som dom betett sig på när dom "gjort slut" så skulle inte jag direkt bete mig om jag och min pojkvän gjorde slut.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com