Fansen oroliga över Thomas hälsa

Thomas Sekelius har tidigare berättat att han lidit utav ätstörningar och nu finns det misstankar att han fått tillbaka sina ätstörningar.
 
På en av Thomas senaste instagrambild har många kommenterat att han blivit smal. 
 
Thomas skriver på snapchat att det är en muskel som spände sig och det är därför axeln ser ut så. 
 
 
#1 - Anonym

Bara så ni vet man kan göra sig till i olika vinklar spänna sina muskler, vrida på huvudet så man ser ben och gropar på kroppen det händer på mig med att jag ser smalare ut i olika vinklar för att jag gör mig till

#2 - Hannele

Muskel eller ej, oavsett vad så kan man se på Thomas bilder att han gått ner en del i vikt sedan.. hm ja, sedan han flyttade till Stockholm.

#3 - Anonym

Tråkigt :/

#4 - K

Har tänkt på detta i flera månader. Eventuellt kanske det är en bidragande faktor till varför han inte uppdaterar? Då måste man ju blotta rätt mycket av sitt liv. Jag hoppas han får rätt på detta, för det går fel så fort.

#5 - Roza

1. Uppenbart att han bara lade upp bilden för kommentarer.
2. Med rätt ljus och vinklar kan många få muskulaturen och skelettet att se ut sådär, inklusive mig. Är långt ifrån särskilt "smal".

#6 - Anonym

Jag håller med. Har också reagerat på det, han har gått ner i vikt plus man ser på hans snapchat/insta att han med flit trycker ut nyckelbenen på foton vilket jag tycker är helt fel. Han har så många unga tittare som ser upp till honom och att göra så sänder ut helt fel signaler enligt mig. Hoppas Thomas mår bra men tycker han borde tänka efter på vad han visar upp

#7 - Anonym

Jag har ingen aning om vad som pågår och vill ej dra förhastade slutsatser, men sättet han svarade på kommentarerna på snap kändes också lite underligt... Istället för att säga typ ”Tack för att ni bryr er men jag mår bra och det finns absolut inget att oroa sig över” så blev han väldigt defensiv... Jag vet inte, får en dålig känsla

#8 - Sandra

Notera hur kommentarer kring Thomas är sansade, få & ordentliga - varför? Jo, för han har inte betett sig som ett svin. Här har ni svart på vitt bevis på att dina handlingar har konsekvenser. Hoppas Felicia Bergström lär sig av detta! Hon borde gå ut & be om ursäkt till de hon mobbat och hånat senaste åren.

#9 - Camila cabello

My heart is in Havana

#10 - E

Fina Thomas. tycker inte viska dra förhastade slutsatser, eller några slutsatser alls egentligen. Det är hans liv och att diskutera huruvida han har ätstörningar eller ej måste vara skitjobbigt för honom. Hoppas att han mår bra och att det inte är som många tror.

#11 - Anonym

THERESE HAR GJORT VÄRLDSREKORD :)

#12 - Welendelendela123936

Måba inte tomas sikileus för hanns akslar det är sind om honomm

#13 - Ngn

Thomas e så vacker, han borde fundera på att bli modell

#14 - EVVK

Blev lite besviken på "Theréses" världsrekord faktiskt. Som hon själv sa så borde ju varenda en som var med och bakade tårtan få ett diplom och äran, då de alla gjorde lika mycket. Trodde hon skulle göra något helt själv som t.ex. Matgeek som stod själv och grillade i 36(?) timmar. Säger inte att det inte var häftigt att Therése med hjälp lyckades slå världsrekord, det var absolut duktigt jobbat och fint att de sedan delade med sig av tårtan till olika ställen, MEN jag är lite besviken, trodde hon skulle fixa nåt rekord själv och känner lite bitterhet över att de som hjälpte till inte nämns på diplomet eller i rekordet då Therése inte kunde ha gjort detta själv utan hjälp. Och fint av Therése att också nämna alla och tacka dem (till skillnad från många andra som hade tagit äran helt åt sig själv).
Grattis till allihopa som gjorde det möjligt!

#15 - v

14 matgeek var inte själv.

#16 - v

14 matgeek var inte själv.

#17 - Anonym

Man går alltid på defensiv när man har något att "dölja". Att han blir irriterad/upprörd är ett ganska tydligt bevis på att han har problem. Detta är särskilt vanligt beteende hos folk med ätstörningsproblematik. Jag har egen erfarenhet. Man blir irriterad och vill inte att folk ska lägga sig i ens vikt, ens välmående och hur man äter. Man blir liksom väldigt försvarande och arg. Killen har problem tyvärr, syns rakt igenom. Han lurar ingen

#18 - Emma

Fast här kommer ändå en väldigt intressant tankeställare. Att komma ur en ätstörning tar år, det är ingenting man bara "kommer ut ur" även fast många vill framställa sig själva som friska. När musklerna i kroppen inte längre får någon konternuelig näringstillförsel börjar de sakta men säkert bli blåa. Se framför dig ett blåmärke. Titta på Thomas axel, både den till vänster, men också den till höger. De är blåa... och varför skulle Thomas redigera blått pigment på sina axlar, snarare att han försöker "dölja" axeln genom det genomlysnade blåa filtret. Eller en dålig ursäkt som "jag spände axeln" ... Spände han den så pass mycket att den blev blå, då handlar det snarare om att han har brutit den.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com