Därför vill Jonna vara naken inför Jocke hela tiden

I Jonnas podcast tillsammans med Saga Scott diskuterar de i senaste avsnittet om skönhetsingrepp och kroppskomplex.
 
Jonna berättar att hon alltid har haft stora bröst, men rasade i vikt vilket gjorde att hennes ena bröst förlorade mycket fett och volym och brösten var olika stora.
 
Hon fick sedan två operationer via Landstinget och hon berättar att hon nu vill vara naken framför Jocke hela tiden. 
 
Jonna planerar att göra silikonbröst efter att hon fött barn och överväger ett brazilian butt lift, enligt Nyheter24
 
 
#1 - Anonym

#1 varför då? Antar du är 12 är själv som kastar ur dig sån skit. Är knappast så att Jonna gjort något fel i det hon säger? Men antar du trodde det var något fel och kastade snabbt ur dig något utan att ens försöka tänka själv

#2 - Anonym

#1 Snarare dina framtida barn det är fel på som sitter och anonymt näthatar på ingenting.

#3 - Anonym

Efter hon gptt barn hon kan ju inte få ngr cellförändringar kmr tvx

#4 - anonym

#2 vill ej ha barn i framtiden :)

#5 - Anonym

#1 så det är bara 12 åringar som kan skriva hat nu för tiden eller? vart är din logik egentligen

#6 - Anonym

Oj, respekterar det är bara det att hon har en fin kropp ju

#7 - Anonym

Hon får göra vad hon vill <3

#8 - Anonym

Bara för att hon som äger denna blogg lägger upp
saker om personer betyder det inte att hon hatar på dom.
Det är ju en skvaller blogg trots allt :)))9

#9 - 🤔

Kan Jonna få barn? Hon hade väl något problem med livmodern?

#10 - Anonym

Det hon sa i podden så ( om man ska gå efter en säker källa och inte fucking nyheter24) så sa hon att innan den där sjukdomen hade hon ingen rumpa. Alls. Hon tänkte länge på att göra rumpfördtorning MEN nu när hon gått upp 15kg och har en större och fylligare rumpa så gillar hon det inte och vill ha tillbaka sin gamla så nej.

#11 - Anonym

Nä hon vill inre va naken för honom NU. I podden sa hon att efter dem där operationerna så ville hon va naken för honom för hon kände sig, för första gången på länge fin igen. Det var ett tag sen hon opererade sig. Hela det här i lägger är ju fel

#12 - Anonym

#10 Snarare människor som skriver som du man bör äcklas av! Skärp till dig förfan!

#13 - Anonym

Undra vad för ögon operation jocke gjorde här för ett par dagar sedan. Syns inga spår efter någon form av opersonligt av ögon. Han fotar som vanligt snapchat med noll uppvisande av operation.

#14 - Anonym

Silikonbröst efter att hon har fött barn? har hon glömt att brösten växer som fan när man är gravid och dessutom måste hon amma efter att barnet fötts om hon nu inte vill förgifta sitt barn med silikon då?

#15 - Anonym

#15 Tror hon menade efter att hon har ammat klart...
Eller så kanske hon inte vill amma alls, who knows? Btw det är inte farligt att amma med silikon.

#16 - Anonym

#16 det är samma sak som att röka när man är gravid eller dricker inte så bra med silikonbröst för barnets bästa... Och kanske hon vill ha fler barn i framtiden då tycker inte jag att silikonbröst är så lämpligt.

#17 - a

Herregud, det är inte som att silikoner i brösten flyter runt era nötter...

#18 - a

Herregud, det är inte som att silikoner i brösten flyter runt era nötter...

#19 - Anonym

#17 silikon ligger i plast och plast är inte hälsosamt... skulle du t.ex lägga plast i din mjölk och sedan drick upp de? plast med full av bakterier? nej tror inte de va du hade hällt ut mjölken. så nej silikonbröst är inte bra för nyfödda barn om man vill sitt barn de bästa.

#20 - Anonym

#17 silikonbröst kan gå sönder och börja läcka så du vet så nej inte ett bra tips att skaffa sånt när man har barn

#21 - Anonym

#14 hur kan man vara så IQ-befriad? Mer korkad person än du får man ju leta efter hahahha

#22 - Anonym

#21 vill man sitt barn de bästa så är det inte så lämpligt att skaffa de... läs alla andra kommentarer också innan du kommentera

#23 - Katten

#19
.....Vet inte hur jag ska reagera, för det där var den sämsta jämförelsen jag någonsin har hört.
Barnet får varken i sig plast eller silikon av att ammas av nån med silikontuttar.
Men eftersom att plast är så farligt, hur gör DU för att undvika plast? Rör du aldrig vid plast? Dricker du aldrig vatten ur plastmuggar? För att dricka ur en plastmugg är typ lika farligt som att dricka ur silikontuttar.

#24 - Anonym

Vad är de för ögon operation jockiboi gjort i veckan ????

#25 - A

Har alltså en sak om Thomas Sekelius som hände under Bråvalla detta år. Han var där med bland annat Marcel i just detta partytält som mig och mina vänner. Thomas satt där och rökte på. Ångrar nu i efterhand att jag inte fotograferade eller filmade, men många ansikten såg = många vittnen! Kanske det som han fortsatt med och därför han gått ned i vikt och blivit sjukligt smal

#26 - Anonym

#25 han fest röker

#27 - Anonym

14: Man måste inte amma efter man fött barn.

#28 - Anon

#25 Röka på, som i gräs eller?

#29 - Anon

#25 Röka på, som i gräs eller?

#30 - Anonym

Vad klagar hon över ens?
Hon är både smal och har kurvor. Jackpot!

#31 - Dera

Bara jag som reagerade när jag lyssnade på avsnittet att Jonna berättade att hon haft komplex över hennes "stora" näsa, och Jocke har ju ofta i deras tidigare videos (på JockiboiTv) kommenterat hur stor Jonnas näsa är etc, vet att det är på skoj, men ibland kan det som är menat att vara skoj såra också... Tycker det var lite osmakligt.

#32 - Fanny

Driver du?? Han rökte på i ett tält på en FESTIVAL WHO cares?? Och du ångrar att du inte filmade det?? Fyfan killen är på festival låt han leva!! Inte som han satt och rökte crack vadfan ! Patetisk är du plus du verkar veta noll om weed! Man går inte ned i vikt av det!

#33 - Anonym

#31 Snälla håll bara käften

#34 - Anonym

#32; MAN GÅR VISST NER I VIKT AV WEED, snälla yttra dig inte innan du vet.

#35 - Team Sekelius

Asså vrf ska du ens filma när han sitter ock röker?

#36 - Anonym

#25 Hade du filmat hade det endast bevisat vilken ynklig liten äcklig människa du är som drivs av att exponeras andras problem! Missbruk är inget man trivs med utan mår dåligt för och vad var din tanke? Att ge honom massor hat från 12 åringar som har 0 kunskap om cannabis?
Låt Thomas sköta sitt eget liv och hoppas aldrig han har en sån person som du i hans närhet igen!!!!

#37 - Anonym

#34, man går upp i vikt eftersom man får munchies av weed.

#38 - Anonym

asså kan alla ba sluta det är inte bara 12 åringar som hatar

#39 - Anonym

asså kan alla ba sluta det är inte bara 12 åringar som hatar

#40 - Anonym

Tycker de är fel att använda sina följare som arbetskraft för egen vinning. Nu ska Jockes nya låt uop på första plats och då uppmanar han följarna utöver de han före gick ut med spela låten eller kötta. Nu slänger han in en tävling allt för att få sin låt högst upp på listorna. Detta är att köpa sin första plats. Bedrövligt.

#41 - Anonym

#40 vrf klagar du? vill du inte va med i tävlingen så va inte med då vill du inte lyssna på hans musik så gör inte de då! Ingen tvingar dig man väljer själv sitt beslut va man vill göra på sina sociala medier... så trött på detta hat lägg ner och väx upp!

#42 - Anonym

Är allt hat nu för tiden? Om du kritiserar eller inte håller med då är det hat.
De fanns en tid musik spelades utan massmedias påtryckningar.
De klättrade på listor utav sig själv.
Men de är nya tider där allt går ut på tävling. En mer marknadsföring av sitt namn. Få de synas. Inte renodlat som tidigare att en låt spelades och blev populära med tiden. Nu är det raketfart samarbete med sina fans som gäller i en stor tävling till toppen. Ett stort samarbete till framgång.
Säger inte de är fel de är de nya samhället till status.

#43 - Anonym

#40 Alla artister gör så nu för tiden så varför klagar du bara på Jocke? Samir hade en tävling förra veckan, andra artister promotas hårt via köpt reklam från skivbolag osv.
Håll rent ut sagt käften med din "kritik" när du enbart riktar den emot Jocke som om han vore den enda i världen!
Tack och hej!

#44 - Anonym

#40 Du är en okunnig ylande pajas, jaha så det var bättre förr när det ej fanns sociala medier och radio som bestämde
Vilka artister som var inne, och vad som skulle spelas?
Nya tiden är fantastisk när artister själva kan skapa karriär och media inte längre styr och kan mjölka bolag och artister på enorma summor för exponering.
Vad anser du bar skillnaden mellan när Warner/Sony/Universal köper reklam åt artister för MILJONER emot att Jocke gör en tävling? Som sagt du är en pajas som endast drivs av nån slags avundsjuka, vilket blir väldigt tydligt.

#45 - Anonym

#40 Sen om du kollar topplistan så består den av världsartister med miljarder i ryggen av enorma bolag, är det fair då eller?
Alla jobbar hårt, låt alla göra på sitt sätt och är väl fantastiskt att kunna ta fram priser ur egen ficka för sina följare?
Vad fan gnäller du om sur-Olle?

#46 - Anonym

# Det enda bedrövliga här är din pinsamma avundsjuka

#47 - Anonym

#40*

#48 - Anonym

Är det någon som vet när Therese nya bok släpptes? Såg precis nu att den fanns på storytel men har själv helt missat att det släppts. Jag tittar ändå på hennes videos, nog för att jag kan vara lite ouppmärksam men trodde inte det var så illa. Brukar ju ändå vara en rätt stor deal med releasedatum osv. Så när sjutton släpptes den?

#49 - Hej

#48
Boken släpptes i Fredags kl 19 :)

#50 - Anonym

#49
Tack för infon! Då hade jag inte missat det så värst länge då! :)

#51 - anonym

Hallå kan vi snacka om att linn ahlborg gjort sina bröst jag menar kolla hennes senaste instagram bild hon har klyfta fast hon inte har bh och tex hennes chiquelle haul så hade hon också klyfta fast hon inte hade bh och hon hade fan inga bröst förut hur kan dem helt plötsligt blivit gigantiska

#52 - Anonym

Kommer ni ihåg då bente påstod sig ha blivit misshandlad på en fest? Den festen var hos yazmine Persson och hon la nyss upp en video på sin story sen den kvällen. https://www.snapchat.com/add/yaaaaaaaaaaz där. Bente lapdancade på typ alla och hade sönder en stol. Hon är en jävla mytoman alltså.

#53 - Anonym

#51 skaffa dig ett liv istället för att sitta och diskutera om andras utseende. Man kommer ingenstans genom att diskutera förutom att löjliga och onödiga rykten kommer fram... Väx upp barnunge

#54 - Anonym

#52 Var du där? Nej precis!!! Håll då käften!!!

#55 - Anonym

Pojkendrömmer är inne på Grinder på felicia bergströms story.. gay?
Fett respektlöst att outa någon sådär.

#56 - Anonym

#55 ingen bry sig om Felicia Bergström det kallas för karma efter alla hennes dubbelmoral

#57 - Anonym

@54 min bästa vän var där, så du kan ju hålla käften.

#58 - Anonym

#57 men DU var ju fortfarande INTE där. då ska du heller inte yttra dig om något som dina ögon inte kan vittna

#59 - Anonym

@58 min vän har videos från den dagen också - men vill inte få massa skit så hon har inte lagt upp dem. Lägg till yazmine så får du se videos därifrån. :)

#60 - Anonym

Det är ingen fara att ha silikon och skaffa barn 😂 Snälla kan alla barn här slutar kommentera saker ni inte har koll på.

#61 - Anonym

#52 och? Man kan faktiskt bli utsatt för saker som inte är okej ändå? So what om hon lapdancade med flera? Det är inte direkt förbjudet

#62 - Anonym

#60 det är nog du som behöver läsa på mer och sluta kommentera

#63 - Anonym

#62 nej jag vet att det inte är några problem att amma eller skaffa barn med silikonbröst :) implantaten stör inte barnet eller amningen. Det finns jättemånga med silikonbröst och barn. Nyligen fick ju Natacha Peyre en bebis och hennes bröst är långt äkta tex 😂 Sluta sprid okunskap.

#64 - Anonym

Alltså helt seriöst, snälla,ni som tror att set är farligt att mamma om man har silikonbröst. Läs på lite ni istället! Det är bara en myt :)

#65 - Anonym

Hon hade sönder en stol, vilket resulterade i hennes blåmärken 🤦🏼‍♀️ @61

#66 - Anonym

#64 vill man sitt barn de bästa så är inte silikon så lämpligt

#67 - Anonym

Jag märkte att Ben mitkus har slutat följa My på instagram och att han numera står som singel på facebook. Har han gått ut någonstans att det är slut mellan dem eller finns det någon info?

#68 - Julia

Ben säger på snap att han och my gjort slut

#69 - Anonym

Robin från ex on the beach säger i sin senaste video att anis don demina är en pundare. Samt att han har flera källor på det.

#70 - Anonym

#69 jaha och? det är hans liv.... vill han gå den vägen så är det ingen som kan göra något åt de.

#71 - mobilförsäkringar

mobilförsäkringar

#72 - kaffekunnig

Alla bestämmer väl själva?

#73 - Paula Magnusson

Var och en gör väl som den vill. Hur orkar man lägga energi på det? 😃

#74 - Amanda

Och enligt nyheter24 ska jorden gå under varje år hahaha

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com