#1 - Anonym

Patetiskt

#2 - Lol

Hahahahah kul fakriskt

#3 - Lol

Hahahahah kul fakriskt

#4 - Suck

Sjukt att man ska hyllas för att man kletar ner sig med äkta mens eller fejk mens, men att man är äcklig om man är nerkletad i bajs, kiss, sperma eller andra kroppsvätskor. Varför? Ska inte alla kroppsvätskor vara lika "äckliga"/äckliga i ett jämställt samhälle (och helst inte promotas alls då de är ohygieniska om man ska vara riktigt petig)? Eller ska Clara Henrys pojkvän föreställa en galning som ätit upp Claras nedre regioner? Snälla, förklara varför det här är "bra"?

#5 - Anonym

#4 Det är bra att du tänker på alla, fortsätt så! Men jag tror inte att bajset, kisset eller sperman blir ledsna över att vara sedda som äckliga för de har inga känslor då de inte har liv

#6 - Suck

#5 Hahah nej så klart kroppsvätskor inte har känslor, menade så klart personerna som kletar in sig i dem :D Att du ses som en äcklig person om du kletar in dig i kroppsvätskor (ta nu bara Jocke som ett exempel, vem tycker inte han var äcklig när han kletade in sig i bajs?) men Clara Henry och Freja Lindberg (som några exempel) ses som feminister och framåt och superförebilder när de kletar in sig i mens och synliggör mens. Varför?

#7 - Ninen

Underbar! Vissa kommer säkert hata på detta inlägg men jag är glad över att du la ut det för annars så skulle jag missat bilden :]

#8 - Anonym

Haha fett cool ju

#9 - Anonym

Haha fett cool ju

#10 - Anonym

Så mens är något läskigt? Något som folk ska vara rädda för? Rolig grej men lite förvånande från hennes sida kanske.

#11 - Anonym

#10 är du dum eller? det är en kul grej bara

#12 - Anonym

#10 du har totalt missat poängen med bilden

#13 - Hmmm

Clara har skapat detta med mens som ett problem. Det var inget problem innan hon tog upp detta med mens.

#14 - Anonym

#13 det är inget problem utan ett tabu och vi tjejer försöker bryta den tabun det ska inte vara pinsamt att gå runt med blodiga jeans för att man råkade få mens på fel tillfälle.

#15 - Anonym

Bryt den då och gå med blodiga jeans om du nu skulle råka få det.
Att Clara gå på halloweenfest och ha blodiga jeans hjälper ju knappast problemet.

#16 - Anonym

#15 det hon gör är att uppmärksamma tabun, det är inte lätt att bryta något bara så där det är ungefär som... vrf får inte tjejer visa sina bröst offentligt när killar får göra de? Bröst som bröst

#17 - Jen

Att man ens jämför bajs och mens? Bara där är det ju helt fel...

#18 - Anonym

#17 inget fel med de alla kroppsvätskor så som kiss, bajs, mens, flytningar, spyor OSV är helt naturligt

#19 - Anonym

Är det bara jag som tycker att detta bara är äckligt?

#20 - Anonym

Är det bara jag som tycker att detta bara är äckligt?

#21 - Anonym

#20 ja det är bara du, det finns inget äckligt med mens, halva mänskligheten på jorden har mens.

#22 - Hmmm

#16
Hon har snackat om detta i över fem år så man tycker ju att ni borde kommit någonstans.
Man borde uppmärksamma att det är normalt att kissa på sig också då för olyckan kan ju faktiskt vara framme.

#23 - Anonym

#22 är du en kille som ej kan ha mens så tycker jag inte du ska uttrycka dig om dina åsikter heller, du vet inte vad vi tjejer får gå igenom varje gång vi får mens varenda jävla gång hur jobbet det är känna sig ofräsch rädd att de ska synas en fläck på jeansen och alla bara kollar på en.... Och ja folk kissar på sig med det är naturligt allt kan hända, MEN det är bättre att snacka om de hela hela tiden än att hålla käft.

#24 - Hmmm

#23
Jag är tjej och jag vet precis hur det är att ha mens. Men det är inget som jag måste skrika ut att jag har.
Om du nu är så rädd för en fläck, skulle jag rekommendera svarta byxor,
Om du nu vill göra så stor skillnad varför säger du inte inför alla varje gång att du har det, jag fatta inte vad Clara ska göra åt saken.
Jag vet inte vart du bor men när jag gick i skolan var det ingen kille som brydde sig om en tjej hade mens.

#25 - Anonym

#24 herregud vilken 0IQ barn du är, bara för att du känner dig bekväm med mens så gör inte alla andra...

#26 - Anonym

#16
Tjejer får visa sina bröst. Det är ingen som har sagt att killar får men inte tjejer, det ksk är ovanligt men tro mig ingen hade reagerat så mycket om en tjej gick med bh elr utan i stan

#27 - Hmmm

Verkar mer vara du som 0IQ barn, du kan ju inte argumentera ordentligt.
Innan Clara drog igång allt detta så har jag aldrig hört någon som är obekväm med mens, nu är det världens grej och helst ska man gå med blodiga byxor eller helst naken för att visa sitt tampong snöre för att visa hur normalt det är.

#28 - Anonym

#27 Då har du levt under en sten

#29 - Anonym

#26 Okej gå på stan du och visa brösten om du vill så får vi se hur många som reagera

#30 - A

ÄR EN KILLE SOM BLOGGAR OM TATUERINGAR, MODE, VEGANSK MAT OCH DJUPA FUNDERINGAR. Checka in min blogg --> http://nouw.com/ahlbins

#31 - Anonym

Usch. Tjejer har mens, det är något alla vet om. Varför skryta om det? Jag har aldrig mött någon kille som tycker att jag är äcklig för att jag har mens eller någon tjej som skattat åt mig när jag har mensat igenom. Ni som håller med Clara - det är troligtvis ert umgänge det är fel på och inte samhället.

#32 - Anonym

Usch. Tjejer har mens, det är något alla vet om. Varför skryta om det? Jag har aldrig mött någon kille som tycker att jag är äcklig för att jag har mens eller någon tjej som skattat åt mig när jag har mensat igenom. Ni som håller med Clara - det är troligtvis ert umgänge det är fel på och inte samhället.

#33 - Anonym

#31 Håller helt med. Har aldrig känt att jag var äcklig bara för att jag har mens. Jag har inte riktigt tänkt att det skulle vara någon stor grej innan Clara Henry drog upp det här med mens.

#34 - Anonym

#31
Håller med dig

#35 - Eline

Detta med att Sofia Johansson hänger ut minderåriga på snapchat bara för att de har en annan åsikt än henne? Hon har en sån taskig attityd! Hon har börjat få hybris och beter sig som Felicia numera. Tragiskt att dessa vloggare kan få samarbeten hela tiden. Det borde vara hårdare tyglar mot dom. Mobbing är inte okej bara för att du är en sk c-kändis.

#36 - Anonym

Håller med dig #29 #16

#37 - Anonym

Håller med dig #29 #16

#38 - Anonym

#35 Vem fan är det?

#39 - Anonym

Ska ingen reagera på titeln till jockes senaste video???

#40 - Anonym

Kapten rödskägg.

#41 - Anonym

Kapten rödskägg.

#42 - Anonym

#39 han har ändrat titeln

#43 - Anonym

#39 Lever du på att leta fel hos honom?

#44 - Anonym

35# haha ja jag tänkte också på det, tycker det säger en del om henne att hon seriöst blir så triggad av ett barn? Hon reagerar på alla kommentarer som inte passar henne, ibland är det inte ens hatkommentarer men hon är ändå fett spydig tillbaka?
Tycker det är jävligt pinsamt av en vuxen kvinna

#45 - Anonym

Nu är jag på allvar orolig för Thomas Sekelius. Jag har aldrig varit ett stort fan av honom, har absolut ingenting emot honom, hans videos intresserar inte riktigt mig personligen bara. Men jag följer honom på Instagram och snapchat för jag tycker ju ändå han är en härlig person. Jag har skrivit här på bloggen för ett tag sen att det verkar som han fallit tillbaka i gamla mönster då han hade ätstörningar för ett par år sen. Det var fler än jag som reagerade, och då helt plötsligt från ingenstans började Thomas lägga ut bilder på mat varje dag på my story, och eftersom jag själv haft ätstörningar känner jag igen beteendet, man vill bevisa för alla andra och kanske även för sig själv att man inte har ett problem. Och nu på hans senaste instagrambild som bara kom ut för ca 20 minuter sen så ser man verkligen hur smal han har blivit, riktigt allvarligt smal. Jag hoppas verkligen att en vän eller familjemedlem har eller kommer reagera snart, för ätstörningar blir tillslut livsfarligt, och något sånt skulle jag inte önska min värsta fiende...

#46 - Anonym

Håller med #45.... han ser inte hälsosam ut.....

#47 - E

helvete vad upprörda all blir här då. Heja Clara! Skriv vad ni vill, men bryter tabun med sina inlägg, videor och bilder gör hon faktiskt. Hon gör skillnad. Tycker hon är svinbra.

#48 - Anonym

#16 Personligen så skulle jag reagera exakt likadant om någon kille hade gått på stan utan tröja som en tjej utan tröja och bh.. men det är bara så jag tycker.

#49 - Fuck

As ballt

#50 - Anonym

Haha, detta tyckte jag var en kul idé

#51 - Anonym

#21
Baserat på andra kommentarer i detta kommentarsfält så var det uppenbarligen fler som tyckte detta var äckligt.

Jag tycker inte att mens är äckligt. Jag tycker heller inte att det är något att skämmas över. Men jag tyder bilden som att Claras pojkvän skulle ha gått ner på Clara under hennes mens, och det tycker jag är äckligt. Jag förstår vad utklädnaden ska stå för, och jag tycker att det är bra att Clara lär bl.a yngre tjejer att de inte behöver skämmas över sin mens - men som sagt tyckte jag att det är äckligt att det ska se ut som att han har ätit claras mens lol.

#52 - kaffekunnig

Det var ju roligt :D

#53 - Elin

Tror inte folk förstod poängen med den här utklädnaden. Handlar trots att det är Clara Henry inte om mens i första hand. Och som parutklädnad är det extra genialt :'-)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com