#1 - Anonym

Kanske... men dom kan ju vara vänner också

#2 - Anonym

Det är ju nicholai benzon, en gammal ryttare

#3 - Anonym

Gud va snygg kille, alla poäng till kammi !

#4 - Anonym

Han är ju största ladd torsken i Stockholm

#5 - Anonym

Menngud hon blir ju tsm med en kille hrla tiden klarar hon sig inte själv elr

#6 - Stina

Lol, det är Nicholai von Benzon Hollesen som försöker bli känd på alla håll och kanter. Varit med i Ponnyakuten, blev tillsammans med Nellie Berntsson när hon var 11 och han typ 17-18, troligtvis PR. Sedan har han även sökt till idol där han grät ut, även varit med i "Apollo 5" och skapat YouTube-kanal. Jaja, han försöker iaf..

#7 - Danisa

Fast han och Nellie var inte tillsammans! haha ;)
Hon var på träningsläger på hans gård då dom driver ridskola och erftersom Nicolai också varit med i ponnyakuten så hängde dem som vänner men herregud tillsammans? Hon var typ 11-12..

#8 - Anonym

#5 Man får väl bli tillsammans med någon annan om man vill eller? när känslorna kommer då kommer dem. Singel livet kanske inte är något för henne medans andra tycker om att vara singel... Upp till var och en.

#9 - Anonym

#5 dock har hon haft 2 förhållanden dom senaste 3 åren, tycker inte det är att bli tillsammans med killar hela tiden. Detta blir det tredje på 3 år om dom nu skulle vara tillsammans

#10 - s

herregud vad det gick fort. själv är man 21 o aldrig varit tsm med någon

#11 - Anonym

#7 Hon bytte väl killar som en annan bytte underkläder i den åldern (gör fortfarande?), så varför skulle det vara en anledning att de inte varit tillsammans?

#12 - Anonym

Tycker att Kammi ska ta sig ur detta fort, han är bara ute efter att bli känd

#13 - Anonym

#9 och? det är hennes liv hon gör så som hon känner jag själv har haft kk utan att vara tillsammans så vem fan bry sig?

#14 - Anonym

4 killen på 3 år, charmig tjej;)
Först zack sen linus sen dennis sen den här

#15 - Anonym

Du borde göra ett inlägg om att Wish produkter görs av barn och personer med dåligt arbestförhållande och prodtulerna testas på djur så genom att handla där stöttar man barnarbete osv :)

#16 - Anonym

#19 Det har inget med youtubers att göra och sen och vadå om det är barnarbete? Hellre att dem jobba och tjänar lite pengar än att deras föräldrar måste sälja dem för sex så att dem kan försörja sig....

#17 - Anonym

Så jävla töntigt att Lakki kör på pojkväns pr-tricket nu igen som hon gjorde med Joel...

#18 - Anonym

#21 De va Joel som hade utnyttjat Lovisa och sen har hon inte sagt att dem är tillsammans utan man kan vara väldigt bra kompisar

#19 - Anonym

22
Hur ofta håller man hand och pussas med sina kompisar?

#20 - Anonym

#23 finns många som gör så... låt henne vara

#21 - Anonym

Varför har du inte gjort något inlägg om Christofer som på sina senaste videos pratar illa om rumäner och är allmänt rasisktisk???

#22 - Anonym

#25 för att han inte förtjänar någon uppmärksamhet

#23 - Anonym

#25 han har ju rätt i det han säger. Svergie har för mycket invandring någonstans måste vi sätta stopp och kommer man till Sverige så får dem ju vara tacksamma över de dem får

#24 - Anonym

Lolll de va ju han som låg med my när ben gick ut med att hon vart otrogen osv, han umgicks med en mindre youtuber innan, de har dock ej setts tillsammans på ett tag

#25 - Anonym

Hon ser ju mörkhårig ut här 🙈

#26 - Anonym

Hela youtube är fan sönder spamma med jockiboi tv och jocke och jonna

#27 - Jen

#11 Va äckligt.. du får börja byta underkläder lite oftare... uuuuuh

#28 - Anonym

#25 hennes här syns inte ens, det är en luva

#29 - Ronja

kan inte alla gå in och skriva till sims sverige på facebook och berätta hur mycket fel dom gör genom att dela Bentes videor?!

#30 - Anonym

Nico, tänker bara på Apollo 5

#31 - Anonym

Att bente för några veckor sedan försvarade sig efter hela madlady grejen med att hon är feminist och stöder metoo osv, men nu jämför veganer med feminister på Snapchat? Och iprincip ba ”Tänk inte som alla andra, ingen är ju unik då! Var inte vegan för att alla säger det, samma med feminist! Var dig själv och stå för dina egna åsikter!” Vegan förstår jag men FEMINIST? Hon ska sjölv föreställa en och sen iprincip uppmanar hon folk att inte va feminister för det är ”inte unikt” och typ får det stt se dåligt ut? Usch

#32 - Anonym

#31 Hon sa aldrig att det var dåligt, bara att man ska göra vad man vill med sitt liv. Folk (speciellt tjejer) MÅSTE inte vara feminister. Man får tycka att #metoo är en dålig hashtag. Det är inte ditt liv, hon påverkar ingen med sina uttalanden. Dom enda som faktiskt bryr sig är bara er triggade feminister som alltid ska vara så fina i kanten.

#33 - Anonym

#31 Hon sa aldrig att det var dåligt, bara att man ska göra vad man vill med sitt liv. Folk (speciellt tjejer) MÅSTE inte vara feminister. Man får tycka att #metoo är en dålig hashtag. Det är inte ditt liv, hon påverkar ingen med sina uttalanden. Dom enda som faktiskt bryr sig är bara er triggade feminister som alltid ska vara så fina i kanten.

#34 - Anonym

(fortsättning av #32) Hon sa även att det är fel att vara nazi, homofob och rasist et.c eftersom det är förtyckande/hatiska åsikter emot folk enbart på grund av etnicitet. Men att inte vara feminist eller vegan är inte fel. Det är en demokrati, och bara för ni kvinnor är så förbannat avundsjuka för att män har bättre utbildning och att dom inte har mens eller whatever. Man behöver inte vara vegan, för vissa kan inte vara veganer. Det är sällan all vegansk mat är glutenfri, laktosfri, eller fiberfri. ''Men kött innehåller allt ovanstående!'' Nej, om man köper bra kött så gör det inte det.

#35 - Anonym

Men alltså seriöst, varför hänger du ut en kille såhär?

#36 - Anonym

#35 Kammi har ju själv hängt ut han på hennes snapchat om du nu kallar detta för att hänga ut

#37 - Jejwj

Varför är Amir så fruktansvärt omogen? Han är snart 30 år(!!). Förstår frustration med folk som smygfotograferar men är du offentlig med tusentals följare så fattar man väl att folk smygfotar? På samma sätt som han skulle fotat hans idol Britney. Vem hänger ut någon på sin snap för ett fucking smygfoto?

#38 - Anonym

#28 jaha trodde de va hår :)

#39 - Anonym

Jag är sjukt besviken på Thereses nya bok. En dålig fakta bok om varför hon tycker att alla ska vara vegan

#40 - Anonym

#39 hennes åsikter, sen behöver man inte heller hålla med! Ät vad du vill ingen bry sig

#41 - Anonym

#15
Som någon annan skrev så har det inte alls med svenska youtubers att göra, men..

Tror du att det är en slump att du kan se en tröja på hm och sen hitta samma tröja på wish för en fjärdedel av priset? Om du nu ska klaga på barnarbete osv, varför inte nämna alla stora klädkedjor som köper in kläder svinbilligt för att sälja dem dyrt endast för att tjäna pengar? Ett utmärkt exempel är Madlady som köper in mycket av sina kläder väldigt billigt och säljer dyrt.

Dessutom, Wish är likt Ebay ett företag som har massa små företag kopplade till sig. De vill säga, Wish är inte ansvarig för vem som har skapat din produkt - det är försäljarna. Detta betyder att du inte kan dra hela Wish över en kam, för bara för att priserna är låga så betyder inte det att de som tillverkat produkten har haft det svårt.

#42 - Anon

#41 Jag tänker mer på hur dåligt det är från miljön att köpa hem en massa skit från Wish, Ebay och liknande bara för att det är så extremt billigt. Hörde från en som jobbar på PostNord att det kommer in flera fullastade flygplan med endast Wish-beställningar. Bara kolla in den här artikeln:

https://www.expressen.se/brandstudio/postnord/har-invaderas-brevterminalen-av-paketen-fran-kina/

Just den artikeln handlar mer om att man inte riktigt kan spåra alla paket och att det resulterar i ett visst kaos, men jag tänker mer på hur miljön påverkas av alla dessa sjuka mängder beställningar som ska fraktas över halva jordklotet åt olika håll.

Jag tycker det är okej att handla grejer från sådana hemsidor ibland, men förstår inte folk som beställer hejdlöst, typ vad som helst, bara för att de kan.

#43 - Anonym

#37 Som jag förstått det var dom två vänner, och vänner smygfotar ju varann ibland på skoj. Kan ha fel men har för mig att det är så

#44 - Anonym

Vilken hoe hon är haha

#45 - Anonym

#42
Men det du köper i en fysisk affär har ju också fraktats svinlångt?

När folk beställer från wish så vill dom oftast inte lägga för mycket pengar på det ifall det skulle komma bort i posten eller om det är en skam. Vad betyder detta, jo att man inte köper stora och dyra grejer. Jag vet inte om du har beställt något från wish, men alla företag paketerar sakerna så litet som möjligt för att minska fraktkostnaderna. Detta betyder att man får in mer saker när man skickar det till avsändaren och därmed minskar utsläppen.

Jag tycker att du borde fokusera med på klädkedjorna som mörkar att dom köper in kläder billigt utan att bry sig ett skit om produkten är gjord av barn eller inte. Kan du tänka dig hur mycket koldioxid som H&M släpper ut för att frakta in kläder till alla deras butiker?? Det är mer skrämmande än alla wish köp.

#46 - Anonym

Hahaha Nicholai Benzon från andra säsongen av Ponnyakuten xD

#47 - Anonym

Asså Tb t Apollo 5?? Dom blev rätt kända i typ en sommar sen dog dom ut lite, nico var med där. Var typ besatt av dom haha

#48 - Amanda

Så sjukt onödigt att skriva ut en massa skit här! Vill Kammi att hennes följare ska veta att hon har skaffat en ny så berättar hon det själv... Herregud alltså!
Har du inget bättre för dig än att skriva en massa saker om offentliga personer? Eller deras liv kanske är mer intressant än ditt egna?

#49 - Anon

#45 Fast jag tvekar på att folk köper lika mycket på H&M om de köper på wish... Det är det som är grejen. Om man hade köpt typ två tröjor och ett par byxor på H&M så hade man lätt kunnat köpa kanske 10 halvdåliga eller till och med skitgrejer från Wish för samma pris. Dessutom chans-beställer många grejer som visar sig vara något helt annat än det bilden visade, eller att varan gick sönder typ direkt, vilket gör att man inte riktigt bryr sig om vad man köper för man tänker "Nä, men det är ändå så billigt så om det är dåligt kan jag slänga det".

Nämnde ingenting om andra klädkedjor, men det är väl självklart att det också släpper ut mycket när det ska fraktas. Nu var det ju dock Wish jag fokuserade på. Det ena utesluter liksom inte det andra. Jag väljer dock att shoppa mycket på second hand, så det är ju alltid något man kan göra.

#50 - Tora

Sluta pajkasta Kammi, Dennis addade ett flertal tjejer på snapchat bara i dagarna efter att de gjort slut. Bla min syster. Han är en vidrig människa.

#51 - Anonym

#35
Inte för att vara sån men 1. Att vara kvinna och ej feminist är motsägelsefullt. Feminism står i princip enbart för jämnställt samhälle. Utan femninism hade kvinnor ej haft rösträtt (vilket de inte hade för 50 år sedan).
2. Vegansk mat är laktosfri. Laktos kommer från kossor.

#52 - Anonym

Han försöker ju bara tjäna lite fame på Kammi, hoppas hon ser igenom honom. Sorgligt om hon tror att hon (rent utseendemässigt) matchar Nicholai som aldrig hade vänt sig åt henne om det inte vore för hon har en stor yt-kanal och han jagar billig b-kändis status.

#53 - Anonym

Han försöker ju bara tjäna lite fame på Kammi, hoppas hon ser igenom honom. Sorgligt om hon tror att hon (rent utseendemässigt) matchar Nicholai som aldrig hade vänt sig åt henne om det inte vore för hon har en stor yt-kanal och han jagar billig b-kändis status.

#54 - Hanna

Asså usch. Det är Nicholai von Benzon Hollesen. Har träffat honom på lite ponnytävlingar för x antal år sen. Riktigt dryg och kändiskåt kille med världens hybris. Varit med i ponnyakuten, hängde mkt med Nellie Berntsson när hon va typ 12, sökt till idol och bölat där och varit med i Apollo 5. Hoppas verkligen hon ser igenom hans agenda. Blä

#55 - Anonym

Nicolai verkar vara ett riktigt slisk, han försvinner ett tag sen när han hittat nån o få lite följare på så satsar han där sen poof borta igen tills nästa person

#56 - Anonym

#53 vad menar du med att Nicholai inte matchar Kammi utseendemässigt? För hon är mycket snyggare än honom om det nu skulle vara utseende som betyder nånting. Hon är skitsnygg och har stil och han har rätt vanligt utseende. Dessutom är det inte ens säkert att dom är ihop.

#57 - Anonym

Glöm inte bort att han har varit med i ”Love At First Kiss” också ;)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com