Therese sätter ner foten "står där som reklamflicka för det smala idealet"

Therese pryder omslaget på det senaste numret av Shape Up men hon berättar att när hon fick se tidningen kändes det inte bra.
 
Eftersom på omslaget finns rubriken "Ät dig smal" vilket är ett annat repotage men hon tycker inte om att hon står där som reklamflicka för det smala idealet. 
 
Dessutom är hon osäker om man som konsument förstår att det inte är hon som predikar att smal är målet och tycker att det är tråkigt att tidningar behöver locka med sådana rubriker för att sälja. 
 
#1 - Anonym

En snabb sökning på google på shape up tidning så får man fram bland annat "12 skäl till varför nya tidningen ”Shape up” ger dig ångest" och kollar man bilder på omslagen så finns rubrikerna "smal utan svett", "ät dig smal", "platt mage på 3 veckor", tight och snygg - snabbt", "stark, smal och snygg på 4 veckor" på varje omslag..
om therese nu brukar läsa tidningen och tycker att det är en bra tidning så borde hon veta vad som stått som rubrik på de andra tidningarna även om rubrikerna inte har något med tjejen på omslaget att göra.

#2 - ursäkta, shape vadå?

Alla kan ju söka på "shape up tidning" på google o kolla på omslagen. Inte bästa tidningen direkt

#3 - Anonym

Damage control kanske?

#4 - Anonym

Damage control kanske?

#5 - Anonym

Hon borde ju veta hur omslagena brukar vara och om hon stör sig på det varför vill hon då vara modell för tidningen?Pengarkåt

#6 - Hannah

Skriv om att Therese har utökat sitt samarbete med va istället

#7 - Hannah

Ccs*

#8 - Anonym

Therese är en förbild❤ansvarsfull och mycket duktig i att uttrycka sig. En komplett offentlig person. Ingen trams människa med tusentals smiley gubbar i sina texter. Mogen kvinna. Bra förebild för den unga generationen.

#9 - Felicia

Jättefint att hon tänker så men enligt mig överanalyserar hon. Sen förstår jag inte heller med vad som är så hemskt med rubriken. Tidningen heter ju trots allt "Shape up", så vad förväntar man sig? Jag tycker det är viktigt att prata om hälsa och träning Sålänge det är hälsosamt. Och det är inget fel att vela gå ner i vikt och va intresserad av träning och mat, på ett sunt sätt såklart! Man väljer själv vad man vill ta efter så att säga :)

#10 - Anonym

Jocke har lagt ut ett inlägg på fb om att man ska rösta på han sen nu har han gjort inlägget sponsrat hahaha

#11 - Anonym

Sen kan man ju undra varför en träningstidning väljer att ha någon som inte är tränad eller är insatt i träning som modell? Wtf liksom

#12 - Anonym

Men vad dåligt gjort!

#13 - :)

Fast hon om någon har väl ätit sig smal, alla följare har väl reagerat på hennes uppenbara viktras plus att hon går ganska hårt in som vegan nu?

#14 - Anonym

Finns ju noll trovärdighet i det hon skriver här, det kan ju knappast ha undgått henne att tidningar som denna har ett sådant fokus i sina rubriker och i sina innehåll (samt en bildgoogling på just denna tidning för att se vilka ideal de sprider). Varför inte bara stå för att hon ville göra omslaget för just denna tidning eller inte göra omslaget alls? Money talks. Helt klart damage control från hennes sida. Trist!

#15 - Veritas

Påstår hon då att det hon säger är bättre?
"Träning är bättre än psykologer" Det här kommer då från samma person som gick till en psykolog 3-4 tillfällen (enligt hennes vloggar) och som promenerar då och då. Vilket skitsnack! Och hon ska vara en förebild?
Håller med många. Hon fattar att hon har gjort bort sig och nu måste hon göra damage control. Fegt!

#16 - Anonym

För vissa så fungerar träning/rörelse/utevistelse bättre än att sitta inne hos en psykolog och prata. Var själv deprimerad en tid och då jag har väldigt svår för att prata om hur jag känner och hur jag mår så fungerade rörelse och utevistelse bättre för mig :) så nu när jag känner att jag kommer att dippa går jag ut och gör någonting, ex tar en promenad eller träffar en kompis.

#17 - Anonym

För vissa så fungerar träning/rörelse/utevistelse bättre än att sitta inne hos en psykolog och prata. Var själv deprimerad en tid och då jag har väldigt svår för att prata om hur jag känner och hur jag mår så fungerade rörelse och utevistelse bättre för mig :) så nu när jag känner att jag kommer att dippa går jag ut och gör någonting, ex tar en promenad eller träffar en kompis.