#1 - Anonym

"blev en mardröm" ja de kanske var hemskt (varit med om liknande) men dom är så obrydda i deras jobb, dom tar en titt o sen klart. såklart man känner sig obrydd.. inte bara therese slm känt den känslan, ingen direkt "madröm"

#2 - Luna

Drama alert!

#3 - Anonym

Man kan väl be om en kvinnlig?

#4 - Anonym

Varför bad hon inte bara om en kvinnlig? Jag skulle göra en undersökning en gång och då tänkte dom ta in en man men då sa jag att jag absolut inte ville ha en man så då hämta dom en kvinna bara

#5 - Anonym

Hon är en sån jäkla drama queen.

#6 - Anonym

#5 sant, om man följt therese länge så är hennes små panik utbrott mer normala saker o henne super panik ut ort vanlig panik för en människa. hon förstora alltid upp saker LIIITE mer. Inte alltid man kan ta henne på allvar när hon tex. får panik över att hon inte har nässpray o måste gå hem, gillar ändå therese o hon e underbar på många andra sätt :)

#7 - Anna

Tyvärr ganska vanligt hos läkare att de tror att de är bättre än alla andra. Samt att de inte bryr sig ett jack shit om sina patienter utan bara om pengarna i kuvertet. Tacka vet jag sjuksköterskor som för en fantastisk personcentrerad vård!!

#8 - Anna

Fina Therese!

Om du blivit dåligt bemött så kan du anmäla det till IVO.
Man kan anmäla för dåligt bemötande!

#9 - Anonym

Lol lite överdriven rubrik😂

#10 - Anonym

Hur fan vågar ni sitta och förminska henne såhär?
var det så hon kände så var det så, spelar inte ens någon roll om hon överdriver
Usch, äckliga jävla barn gå och lägg er

#11 - Anonym

hon hade ju redan bestämt innan att det skulle vara en obekväm undersökning pga att det var en manlig gynekolog så varför bad hon inte om en kvinnlig istället.

#12 - Anon

#6 Vad vet du om hennes "panik"? Klart som fan man förstorar grejer när man lider av ångest. Jag är själv sådan som gör en stor grej av små grejer. Dessutom är jag också nässprays beroende och har tagit det konstant flera gånger om dagen i minst 6 år. Det är FÖR JÄVLIGT att vara helt täppt i näsan (när man har glömt nässpray) och tvingas antingen bara andas med munnen (men hur jobbigt är inte det i sociala situationer att sitta med öppen mun och suga in luft samtidigt som man pratar/äter?). Man kan verkligen INTE andas med näsan och att då sitta på en fin middag är väldigt jobbigt, speciellt p.g.a. det faktum att man med sin täppta näsa försöker agera normalt.

Sedan vet ni inte heller hur den där gynekologen var och även om han kanske inte var rent av elak kan han fortfarande ha haft en spydig och förminskande attityd, vilket VERKLIGEN inte hör hemma hos en gynekolog. Att gå dit är ju jobbigt och obekvämt som det är, men att då samtidigt ha en otrevlig och oproffsig läkare som pillar omkring mellan benen på en kan inte vara en särskilt trevlig upplevelse. Detta är speciellt viktigt när det gäller folk som går dit för första gången. En sådan läkare kan göra att man aldrig mer vågar gå dit.

#13 - Anon

#12 Nässpraysberoende*
Var tvungen att rätta mig själv där, sved i ögonen.

#14 - M

Varför skriver hon ut vem exakt det var och hänger ut honom? Han verkar ju inte varit särskilt duktig men inte gjort något fel, dessutom så skriver hon inte vad han gjorde utan kastar bara omotiverad skit på honom. Rätt? Nej. Fattar att det handlar om att få andra att undvika men att skriva ut det så utan att han gjort något direkt kränkande tycker iaf jag är jävligt lågt.

#15 - Anonym

M: inte gjort nåt fel? inte gjort något kränkande? du har ju ingen aning om vad han gjorde, vilket du skriver själv. Finns antagligen en bra anledning till att hon ''varnar'' andra att gå dit :)

#16 - Anonym

Läkaren som hon skriver Mats är en av Europas skickligaste gynekologer och har gjort världens första livmodertransplation och de var någon som skrev anmäl till ivo ganska roligt när han sitter i styrelsen för ivo

#17 - Anonym

Läkaren som hon skriver Mats är en av Europas skickligaste gynekologer och har gjort världens första livmodertransplation och de var någon som skrev anmäl till ivo ganska roligt när han sitter i styrelsen för ivo

#18 - Anonym

Äckligt hur ni sitter och förminskar henne och hennes problem när ni inte har en aning om vad som hände.

#19 - Juu

Terese ska överdriva allt hon är så fjollig och barnslig.... Vem har ens problem med att gå till gyn?

#20 - Anonym

Bra att hon varnar andra att gå dit, Såg på hennes Instagram att det var fler som kommenterar att dom upplevt samma sak hos samma gynekolog. Så hoppas en anmälan görs! För detta är inte ok.

Kramar till Tessan och alla andra som blev utsatt för samma sak.

#21 - Anonym

#19 - hur kan du ens säga så? Skulle du vilja gå till en gyn doktor som behandlar dig illa och respektlöst? Skulle jag hamna hos en sån så skulle jag anmäla direkt! Det är obekvämt som det är redan så gyn doktorn ska få än att känna sig bekväm och lugn!

Såg på Therese Instagram att fler hade blivit utsatt för den där doktorn och upplevt samma sak, och det är inte okej!

#22 - Anonym

Hörrni terese rövslickare😂 varför börjar ni försvara Therese direkt någon säger nåt om henne men jocke är det okej att kritisera och hata?

#23 - Maria

"För Jocke förtjänar det! Han är inget som Queen T! ♡♡♡♡♡♡"

-.-" Det är som att säga "Sluta hata på Therese men alltså Jocke förtjänar hat." Det är som att säga Sluta svär för fan, dubbelmoral. :P

#24 - Anonym

Bente skrev på sin ms att hon och Markus har valt att göra slut..😞

#25 - :((

Bente och Markus är inte tillsammans längre, källa Bentes Snapchat

#26 - Anonym

Kanske lite överkänslig?

#27 - Anonym

Otippat att de tog slut

#28 - I

Men hörrni? Hur vet ni hur undersökningen gick till? Vet ni nägot mer än det Therese skrev på snap? Therese skrev ju hur hon kände det, hon kan ju mycket väl ha utelämnat en drös detaljer om vad det var som gjorde att hon kände så. Ni vet ju inte, ni var inte där. Jag vet inte heller, men man uttalar sig inte om såna saker när man inte ha en jävla aning. Det är osmakligt och att ni ständigt förlöjligar människor som av olika anledningar mår dåligt är så vidrigt. Gör ni så ute på stan med? Skrattar eller hånar en människa som går o gråter pga en anledning som ni inte kan relatera till? Spelar det ens någon roll vad anledningen är? Det är personens mående som är relevant, och det förlöjligar man inte. Skäms på er.

#29 - Anonym

Bente och Markus är inte ihop längre. Bente gick ut med detta på sin SNAPCHAT hon skriver att "MARKUS OCH JAG HAR BESTÄMT OSS INTE VARA TILLSAMMANS LÄNGRE."

#30 - Anonym

hon är väl en vuxen människa? hon sa ju redan innan att hon skulle ha en manlig och det kändes obekvämt, säg till att få en kvinnlig då? herregud.

#31 - J

Hon lipar väl för han inte behandlade henne som en prinsessa. Palla vara drama queen gällande ALLT, svårt att ta henne seriöst när det väl händer något allvarligt.

#32 - Anonym

Fy fan till er som förminskar Therese just nu. Hur vet ni hur mannen betedde sig under undersökningen? Det är inte så jävla kul att gå till gynekologen och man ska känna sig säker där. Precis som då man går till en läkare eller tandläkare, man ska bli behandlad med respekt.

#33 - Hqjj

#16 hur vet du att det var han? Källa?

#34 - Anonym

drama queen

#35 - Anonym

#12 okej? har varit hos gyn själv så vet hur det är. inte så att man kan bli bemött perfekt av sjukvården nowdays. de e ba gå dit o görat ist för o klaga :) sålänge han inte gör henne illa så finns de tyvärr inget att göra åt saken

#36 - Anonym

BERTY HAR GJORT SLUT MED SKAM!!!!!!!!!! SKRIV OM DET PLZZZZ

#37 - Anonym

Hmm tycker ärligt det känns lite drama över det hon skriver.
Hon ger trots allt inte en endaste förklaring till varför hon kände så el vad de var som hände?
Är de endast för att hon just var hos en manlig gynekolog, så hon "förstorar " hela grejen??
Ja menar tror övervägande delen av kvinnor som går till gyn känner sig ganska "små" och utelämnade.
O att tidningen även valt skriva om detta tycker jag är ganska löjligt.
Och Therese och denna bloggen lämmnar även ut hans namn vilket jag tycker är för jävligt.
FÖR OM han nu är såååååååå jävla hemsk så är de då jävligt konstigt att man aldrig hört något om denna mannen innnan då jag antar att han undersöker ett stort antal kvinnor varje vecka.
Nä fy fan såååå dåligt av er.

#38 - Sluta förminska

Men herregud... kan alla bara sluta förminska denna situation?? Så här upplevde Therese det och det kan ingen ta ifrån henne. Så respektlöst att förminska personer & kalla den för "drama queens" när de vågar öppna upp sig.. usch.

#39 - Anonym

#38 om therese får tycka att de var en stor grej o ingen får ta ifrån henne det (som är helt rätt ja vet) så borde vi få tycka att hon förstorar upp. d ska va lika för alla :)

#40 - Anonym

Ni som jämför det här med något Jocke har gjort????Skämtar ni? Det här är en manlig gynekolog som har gjort någonting mot en kvinnlig patient som inneburit att hon kände sig så pass obekväm att hon kände att hon behövde dela med sig av det till andra kvinnor för att de inte skulle gå dit. Förstår ni hur illa det är? Hur fan kan man dittan och förminska och förlöjliga en sådan sak? Vidrigt gjort av er och det har fan ingenting att göra med vilken det handlar om. Hade tyckt exakt likadant om det var Jonna det handlade om.

#41 - Anonym

Om detta hade varit om Jonna eller Jocke så hade det ståt helt andra kommentarer. Men nu när det handlar om Therese så är det ju så synd om henne

#42 - Anonym

#41 Haha är du allvarlig? Har du läst kommentarsfältet eller? Dom flesta tycker helt tvärtemot det du säger. Pajas

#43 - Lägg av

Äckel som förminskar Therese ångest! Usch. Har varit med om samma ... värsta som hänt i mitt liv

#44 - Anonym

Hur kan ni sitta & kalla Therese en lipsill & drama queen? Detta är Thereses åsikt, vi vet inte vad som hände där & att hon hängde ut honom var ju för att hon kände sig förminskad, liten, otrygg. Jocke har hängt ut massvis av personer, vad gör de att Therese gör de då?

#45 - Anonym

#42 menade BARA negativa kommentarer

#46 - Anonym

I Linn Ahlborgs nya q&a säger hon att hon haft sex med Williams kompis

#47 - Anonym

#46 Filip är Williams kompis. Kan vara honom hon menar

#48 - Anonym

Bente har Gjort slut med sin Norska Guleböj till pojkvän
Skriv om det plz

#49 - Anonym

Hah hon var negativt inställd redan innan. Therese är en drama queen som ofta överdramatiserar saker. Jag tror knappast att det var så illa. men som sagt var vi inte där och vik kan inte veta. Men men åsikt är att Therese ska sluta tycka synd om sig själv m.m.

#50 - K-

är nån överraskad över att bente och norsken gjort slut?! 😂 Jag hade inte orkat lyssna på henne mer än 30 sekunder 😂😂

#51 - Anonym

Alltså jag mår riktigt illa när jag ser vissa kommentarer här, hur kan ni på riktigt sitta och skriva såna förminskade saker? Spelar absolut ingen roll om ni tycker att Therese är en dramaqueen, kan hålla med om att hon förstorar saker, men det ger INGEN rätten till att skriva så som ni gör. Ingen, absolut ingen, ska känna sig så illa till mods hos en gynekolog. Klart att det är obekvämt om det är en man innan, om man har varit med om just MÄN som tagit sig rätten att förminska dig som både individ men framför allt kvinna. Therese är någons syster och dotter. Så hoppas att ni som skriver förminskade saker säger detsamma när det är någon i eran närhet som upplever detta.

#52 - Anonym

Om jag skulle få en krona för varje gång ordet "förminska" förekom i detta kommentarsfält skulle jag vara rikare än Joakim Lundell

#53 - Amanda

Sluta förminska henne. Bara lägg av.

#54 - Anonym

#41 vad är det ens för kommentar?
Jocke är med i 1 drama i veckan ungefär så ingen orkar väl lyssna längre.

#55 - Benjamin

Alltså snälla jävla människor. Man måste inte helt genast kritisera någon bara för att hen tyckte att ngt skedde oprofessionelt elr att ngn tyckte att det var obehaglig. Alla människor är olika. Och att sitta och kritisera Therese för hennes upplevelse bara för att hon är Therese och skall "behandlas som en princessa"? Jag själv tycker bl.a. annat inte om Jocke men sitter ändå inte och skriver osköna kommentarer om hnm bara för att "det är ngt man skall göra". Våga ens visa era namn för in i helvete.
Vet int om det fanns en poäng i den här kommentaren men whatever.

#56 - Anonym

NÄR SKA SOCIAL MEDIA PORTA DESSA PERSONER SOM KÄNKT ELLER KRÄNKER TJEJER/KVINNOR. SLUTA PRISA DESSA. DE HAR SKADAT ANDRA FÖR LIVET. ÄVEN OM DE ÅNGRAR. DE SKA ABSOLUT INTE BLI UPPLYFTA I SOCIAL MEDIER. TÄNK PÅ ALLA KRÄNKTA OFFER.

#57 - Anonym

Alltså hur ful kan man vara egentligen ! Therese liknar en rutten rumpa , inte konstigt att hon blev behandlad så då han säkert äcklades

#58 - Anonym

Hon är sååå ful o äcklig gråter för nästan allt