Splay ignorerar mitt mejl

För en vecka sedan skickade jag ett mejl till Splay om att de utesluter kanaler från Guldtuben men jag har inte fått något svar. 
 
Jag har däremot fått in information från trovärdiga källor att i årets guldtuben kommer det uppstå en form av protest mot Guldtuben under livesändning.  
 
Jag kan inte säga mer men om det går igenom kommer det utan tvekan att skapa rubriker och det blir intressant att se hur Splay hanterar situationen under livesändningen. 
 
#1 - :O

Oh shit

#2 - Anonym

fan vad nice

#3 - Anon

Jag är redo för drama!

#4 - Anonym

Säger som #3 är sååå redo för drama!

#5 - Anonym

Det är så sjukt omoget gjort av Splay, att inte ens kunna lämna en förklaring för sina beslut och inte ens förklara varför någon inte får vara med när andra får när de också betett sig dåligt??? herregud

#6 - ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Hade tänkt hoppa över livesändningen i år, men efter dessa nyheter bänkar jag mig nog i soffan med spänning.

#7 - Anonym

Skrota skiten. Röstningssytemet är ändå sabbat. Uppgjort vilka som får pris. pga köpta sponsringar och massa tjat och leda vänner att promota sitt namn. Fjantig sjukt de ens får gå till så utan en riktigt jury. Trams.

#8 - Anonym

Man kan se på abbe blattelitos snap att My och Johannes från ex on the beach bråkar på en nattklubb!!

#9 - Anonym

Alla youtuber som går dit enbart för pris men gnäller. Varför ens medverka? Ben Mitkus du är den enda som vågar ta avstånd och skita i vinster.

#10 - Anonym

Tycker synd om arrhult som får noll credo. Medan jockes namn blir uppblåst. Galet. Vilket team work. Not!!!

#11 - Mercy

Splay är bara skräp för fan

#12 - O

#9 och Therese Lindgren. Hon har verkligen inte sagt någonting alls om guldtuben vad jag hört.

#13 - Anonym

Tess behöberbinte uttala sig. Hon vet hon duger som hon är. Behöver inte köpa sig till vinster. Hon är bäst ändå. Vinna på fusk är fel.

#14 - lol

ooooh, fan vad jag längtar till guldtuben nu. Hoppas dom inte struntar i livesändning för att dölja något😂

#15 - Anonym

Hoppas de inte sänder live. Inte värt de.

#16 - Anonym

#TeamJohnny

#17 - Anonym

#TeamJohnny

#18 - #Montefjanton

#TeamJohnny

#19 - Anonym

Dubbelmoral kungen joakim lundell. Skriver ett inlägg på facebook på Splay. Att de raderar inlägg med kritik osv. Och tycker de ska stå för saker och ting. Skrattar...Som att jocke gör de. Så tar jocke bort ditt inlägg..hahaha. .stå för saker. Eller hur..När för jocke de. Rädd att tappa priser förmodligen . Tur ben Mitkus kan agera vuxet och avstå.

#20 - Siri

Moget att förstöra någons fest. Varför inte skapa ett annat pris då om man inte är nöjd. Jag säger inte att splay gör rätt eller fel men orka bråka om allt, hämnas och förstöra. Vilka förebilder!

#21 - Anonym

Splay för fan fixa en jury med personer från alla nätverk till nästa år o ha en kategori som heter typ folkets pris där folket får rösta

#22 - Anonym

Skicka gärna ett mejl och fråga om det är okej att köpa till sig vinsten i form av sponsring. Borde i alla tävlingar när det handlar om röstning leda till direkt uteslutning.

#23 - Anonym

Ska de hålla på och utesluta kansler lär de ju definitivt utesluta rent fusk i form av röstköp.

#24 - Anonym

#22 i idrottsvärlden kallas de doping:) helt klart fulspel. de sabbar guldtuben

#25 - Lovisa

Therese pratade inte om Guldtuben förra året heller vad jag kommer ihåg. Hon vann ändå, och jag tycker att det är helt rätt av henne då det visar att hon inte vill tjata till sig röster utan få röster som kommer från hjärtat. Tex Jocke köper sponsrade inlägg för att kunna vinna vilket jag tycker är väldigt fel :)

#26 - Anonym

Finns en person som säger i ett argsint inlägg till Splay på Facebook. Ett inlägg hen radera efter ett tag i vanlig turordning. Där står bl a om den inte vinner är de riggat. För då vet alla tittare de är förd bakom ljuset typ. Så sjukt självgod och ganska egocentrerat inlägg. Tigger om röster och går till arragerörna och markerar att hen ska vinna annars är de uppgjort. Att rösta under dessa premisser är galet. Och anse sig själv värdig vinnare efter dessa tilltag är allt annat än galnast. Hur kan man bli så förälskad i sig själv. Tycker de finns flera potentiella kvalité youtubers som är värdiga vinnare, likt hen. Men vare detta hets före en gala som ska vara trevlig. Och genomsyra ett år med olika youtubers talanger. De borde vara uteslutet att köpa sig till vinst. De är riggat om något. Inget hat. Bara less på att detta förstör stämningen och viljan att se Guldtuben. Kan aldrig vara kul att delta på dessa villkor. Hejar på Therese och Tomas s. Önska Samir b. var med. Ibland räcker de med att bara vara sig själv. De ger röster ändå. RöstaDe på hen ifjol. Men i år är det för mycket tjat och drama kring röstningen att de går bort. Och överspeeda reklam av sig själv. Känns påtvingat.

#27 - Anonym

#26 i stil med ungefärligt uttryckt. Så inget hat nu. Se hur de är formulerat på sportlightcenter yt kanal. Han har sparat inlägget. Så slipper de bli fel. De är inte meningen.

#28 - Anonym

Splay är ett jävla skämt. De skickade ett mail till mig när jag hade startat min youtube-kanal och undrade om jag ville vara med. Jag bad dem skicka ett avtal som jag läste och sedan hade funderingar kring som jag frågade dem om. Avtalet var fett skumt och därför hade jag vissa funderingar. Fick inget svar när jag frågade om specifika punkter i avtalet. Seriösa, NOT.

#29 - Anonym

NÄR SKA SOCIAL MEDIA PORTA DESSA PERSONER SOM KÄNKT ELLER KRÄNKER TJEJER/KVINNOR. SLUTA PRISA DESSA. DE HAR SKADAT ANDRA FÖR LIVET. ÄVEN OM DE ÅNGRAR. DE SKA ABSOLUT INTE BLI UPPLYFTA I SOCIAL MEDIER. TÄNK PÅ ALLA KRÄNKTA OFFER.

#30 - Anonym

De händer igen:) Nu kom den:). Joakims vanliga strategi för mer publicitet. Hans instagram: Reglerna är enkla!! Du delar denna bild på din Instagram och skriver något om "My Addiction" och sedan taggar mig samt kommenterar "klar" på detta inlägg Så får man sin låt 1:a på listorna om man har en stor följarskala
Eller VILL VINNA GULDTUBEN