Offret på Tubecon berättar vad som hände

Nu väljer Jessica, tjejen som gjorde en anmälan att berätta vad som hände efter Tubecon eftersom hon söker rättvisa. 
 
Det var Jessicas första arbetsdag på Tubecon men dagen förvandlades snabbt till den värsta i hennes liv. 
 
Hon berättar att hon mår extremt dåligt efter övergreppet att hon inte längre orkar gå till skolan, hon har tappat matlusten och har mardrömmar. 
 
Under övergreppet var hon nykter men i förhör med polisen var hon onykter vilket gjorde att hon var grinig och inte ville berätta allt för att hon skämdes.
 
Hon berättar att det finns ögonvittnen och tycker att polisen borde förhört dem innan anmälan lades ner. 
 
 
Jag har fått tillåtelse av Jessica att dela hennes inlägg. 
 
#1 - Anonym

All styrka till henne. ❤️

#2 - 😓

All kärlek till henne❤️❤️❤️❤️

#3 - Anonym

Om hon nu är ett offer. Då måste Victor vara en gärningsman? Right? Varför sitter han inte i häktet?

#4 - Anonym

Om hon nu är ett offer. Då måste Victor vara en gärningsman? Right? Varför sitter han inte i häktet?

#5 - Anonym

#3 Därför att världen är orättvis ibland :(

#6 - Anonym

stark tjej!!! ❤️

#7 - Anonym

Såg att Anja hade kommenterat inlägget. Så bra att Jessica hade nån att vända sig till efter händelsen. All styrka till henne ♡

#8 - E

Massa kärlek till henne. Vem som än är skyldig backar jag henne, och jag hoppas att hon mår bättre snart. Jävla våldtäktsmän.

#9 - E

Massa kärlek till henne. Vem som än är skyldig backar jag henne, och jag hoppas att hon mår bättre snart. Jävla våldtäktsmän.

#10 - LIVRÄDD

Blir så irriterad att han lägger ut ett inlägg om att det är HAN det är synd om. Men han har kommentarsfältet avstängt, och när alla börjar kommentera hans bild innan & tagga denna tjej och hennes berättelse så väljer han att stänga av det kommentarsfältet också. Han är säkerligen LIVRÄDD där hemma nu, han vet att han har gjort något fel. För inte sätter sig en oskyldig människa och skriver detta öppet på Facebook utan att det är sant? Herregud människor, det är dax att se från både vänster och höger håll. Bor dessutom i Jessicas stad, men känner inte henne, inte skulle hon hitta på detta.

#11 - F

Fyfan säger jag bara. Hoppas Victors kanal blir borttagen. För en sån människa ska inte synas och hyllas på sociala medier... Längtar att få se allt skit han kommer få efter dethär. Det är han värd

Förutom min ilska mot honom så är Sverige alldeles för oseriösa när det gäller fall om våldtäkt... Här döms man för att man laddar ner filmer eller snattar en påse chips på Ica, men har du våldtagit så finns det såklart aldrig bevis så det räcker. Nej tvi, jävla bs.

#12 - Iet

Har Victor ens stått upp för att han Inte har våldtagit?
"Hur ska jag ens kunna få alla att förstå att detta bara är falskt? Att jag INTE är misstänkt för våldtäkt, som ni ser längst ner på papperet"Misstankar saknas""
Förväntar han sig verkligen att vi ska förlita oss på "Misstankar saknas"? Att de två orden ska få honom att framstå som en oskyldig liten krabat?
"Se här, det står typ att jag är oskyldig. Då är jag oskyldig, eller hur?"
Ahah. Nej.
Styrkekramar till Jessica.

#13 - Anonym

Stay strong Jessica <3

#14 - Anonym

Stay strong Jessica, vi tror på dig❤️ Sluta aldrig kämpa!

#15 - Anna

Blev själv våldtagen, trots vittnen och att han erkänt på sms. Men ändå lades anmälan ned. För det var "mitt fel" enligt förhörsledaren, jag var inte oskuld. Jag ville ha förspel men inte samlag. Det var mitt fel för vi pratat om sex innan, det var mitt fel pga de trosor jah valde att ha på mig.

Detta övergrepp har förstört mitt liv, precis när det var som slösar bäst, i gymnasiet. Blev tvungen att läsa upp alla betyg via komvux senare.

Men än idag, 10 år senare så är jag helt förstörd.

Man ska ALLTID ta offrets sida, tills motsatsen är bevisad. INTE tvärtom.

Sänder ALL styrka till denna tjej!!'

#16 - Anonym

#15 Nej usch vad hemskt. Detta är ju sjukt, hur kan detta få hända. Jag hoppas så mycket varje dag att detta aldrig ska hända mig, och jag tycker så hemskt synd om dig som behövt gå igenom detta OCH få skulden för det. Styrka och kärlek❤️

#17 - Anna

Kändes riktigt bra när jag såg att typ alla YouTubes avföljt honom på instagram :)). Värmde extra i hjärtat!!

#18 - Anonym

Får ont i magen av att läsa detta i kombination med att han suttit och gråtit ut om att det är synd om HONOM. Fyfan vad vidrigt.

Hoppas tjejen har stöd och hjälp så att hon kan bearbeta detta, och att han får sitt straff.

#19 - Nomi

<3 Det sista dygnet <3
Jag behöver er mer än någonsin och varje röst är viktig till semifinalen i Kanal 5, Selfmade.

Rösta med länken:
https://goselfmade.com/w/029vh86N4ME

och skicka gratis sms
0A07E0 till +46769446555

Jag hoppas verkligen att jag får vara en av top 6, dela gärna med era vänner, skolkamrater, arbetskollegor, laget, det skulle betyda allt <3

Ps, glöm inte att kolla på kanal 5 19.00 imorgon <3
Kram Nomi

#20 - Ledsen

Jag försvarar inte någon, däremot blir jag ledsen, arg, frustrerad och förbannad på att man är så jävla snabb med att hänga ut personer på nätet och skriva fruktansvärda saker om dem innan man vet alla detaljer. Nu talar jag om t.ex. Vs Instagram och hur han hängts ut på Flashback. Att folk undrar förstår jag, men att sitta och skriva ut mordhot, anklagelser etc är bara idiotiskt.

Har ingen aning om Jessica eller Victor har rätt, jag var inte där. Är det så att han verkligen gjorde detta, ja då förtjänar han ett straff och hon förtjänar rättvisa. Känner dock inget behov av att sitta och skriva mordhot eller hat åt honom eller någon annan misstänkt på nätet. Det får rättsväsendet göra (även om det i många fall tyvärr blir fel dom).

Är förvånad att det var just V som skulle ha gjort detta, det passar varken in på bilden jag fått av honom från Ask eller Youtube, säger inte att det är omöjligt att det är han, men är genuint förvånad. Finns många andra youtubers jag hade misstänkt först, V hörde inte till dem (bara utgående från den bilden jag fått av honom).
Det hela blir ännu mer tragiskt då V för en månad sedan gjorde en video om att Spotlight Central fått V att se ut som en våldtäktsman p.g.a en bild+text i en thumbnail. Då var det inte han som var gärningsmannen, utan Alexander Sjösten.

Blir så jävla ledsen och förbannad. Ledsen på att man går och förstör sitt egna liv och förbannad på att man går och förstör en annan människas liv p.g.a att man inte kan hålla sig i skinnet utan bara kör på för att man själv vill. Fattar inte, vad fan är felet?
Vill gärna höra Vs version, inte för att jag tror att det kommer att ändra min uppfattning, men för att jag vill se vad han har att försvara sig med.
VARFÖR förhörde inte poliserna personer som uppenbarligen har varit vittnen till händelsen? Att Anja och Felicia inte gått ut med mer info förstår jag, då kan de anklagas för förtal, men man kan ju inte direkt anklaga polisen för att vara för ambitiös om de inte ens har intervjuat/förhört alla som har info om själva händelsen... Fy fan för våldtäkter och fy fan för "rättsväsendet"...

#21 - Anonym

Till och med Tova som var vän med Victor har kommenterat offrets bild och dessutom lagt ut om honom på sin mystory

#22 - Evelina

Herregud, jag vet av många som har ljugit om en våldtäckt. Antingen pga svartsjuka eller för att få uppmärksamhet av gärningsmannen.. Så att säga att det inte finns folk som ljuger om sånt är bara bullshit.

#23 - Anonym

#22 - Evelina: Våldtäkt*

#24 - v

Ta upp att anja har kommenterat inlägget! Även Ben och Tova har det som är Viktors mycket nära vänner.

#25 - Anonym

Till Evelina: Ingen här har sagt att anmälan om falska våldtäkter aldrig sker. Det är dock ett icke-problem då det är så pass få tjejer som faktiskt gör det. Det problematiska är väl att många utgår från att tjejen ljuger. Man ska ALDRIG utgå ifrån det. Att anmälan om våldtäkt oftast läggs ner handlar inte om att tjejen ljuger om att ha blivit våldtagen, utan det är för att ord står mot ord. Var det bara våldtäktsmannen och offret som var vittnen till händelsen så är det givet att anmälan läggs ner. Det betyder dock inte att våldtäktsmannen är oskyldig.

#26 - Anonym

Alla tankar till offret...Massa kärlek till henne...Blir glad då jag ser personee som Ben Mitkus. Här ser vi Ben Mitkus stabila ställningstagande och mognad. En av få på som vågar ta ställning och gå in och stötta offret. En fin gest från honom. Älskar hans sett att vara sig själv. Han tog upp om Splay, han tar ställning och skippar att delta i årets guldtub. Värdighet är alla dar i veckan bättre än priser och girighet att vinna. Man vet innerst inne man är bra. Man behöver inte priser för omvärlden att se. Hatten av för Ben Mitkus.

#27 - Anonym

Kärlek till Jessica 💖💖💖💖
Fyfan vad äckligt våldtäckt är. De borde få flera års fängelse allihopa.

#28 - Anonym

Är så fruktansvärt trött på alla som skriver att det är vanligt att tjejer ljuger om våldtäkter, för det är det inte. Siffrorna är så små att de inte ens bokförs på Brå. Att anta att kvinnan ljuger är så jävla fult och det är så tydligt att det handlar om en våldtäktskultur snarare än att "oskyldighetsprincipen är viktig". Den principen är bara viktig när det gäller vita våldtäktsmän, eller hur?

#29 - W

#28, Läste någonstans, minns inte exakt i vilken tidning för det var ett tag sedan, att i och med att DET SKER att man anmäler folk på falska grunder/ljuger om t.ex. våldtäkter, så drabbar det i slutändan dem som verkligen fallit offer. Varje anmälan måste kollas upp, vilket slukar resurser som kanske inte finns och tar bort tid och pengar från de riktiga fallen. Det samma gäller busringningar till nödcentralen.
Det leder slutligen till att man snabbt måste bestämma ifall man går vidare med en undersökning eller inte och saknas det bevis-då läggs fallet snabbt ner för att spara på resurserna. Galet ja, men alla polisärenden prioriteras olika.

Därtill försvåras en våldtäktsundersökning om offret duschar, byter kläder, tvättar händerna (då bevismaterial förstörs och inte kan kollas upp) eller som i detta fall, super sig full och får en panikattack och därför inte kan förhöras ordentligt. Hade jag haft förhör med offret hade jag nog valt att ta in en psykolog eller närstående som kunnat lugna offret och en polis som offret känt sig trygg med. Känns som en oseriös/ointresserad polis som avslutar förhöret endast p.g.a tjejen "varit hysterisk" och onykter, kan man inte vänta några timmar?

Håller med den som skrev lite högre upp, VARFÖR förhördes inte vittnena???

Som någon klok gubbe sa en gång, alla våldtäkter är våldtäkter oberoende av om offret är en kvinna eller man eller gärningsmannen är vit eller mörk.

Samhället är fuckat.

#30 - Anonym

Misslisibell har blivit vegetarian

#31 - Anonym

Tror på denna tjej till 110%. Hoppas att Victor blir fälld för sitt brott.

/En som också har blivit våldtagen men aldrig vågade anmäla p.g.a rädslan för att bli misstrodd

#32 - Anonym

Tror på denna tjej till 110%. Hoppas att Victor blir fälld för sitt brott.

/En som också har blivit våldtagen men aldrig vågade anmäla p.g.a rädslan för att bli misstrodd

#33 - Anonym

Tror på denna tjej till 110%. Hoppas att Victor blir fälld för sitt brott.

/En som också har blivit våldtagen men aldrig vågade anmäla p.g.a rädslan för att bli misstrodd

#34 - Anonym

#31 snälla säg att du skämtar

#35 - Anonym

klart den gör

#36 - Anonym

klart den gör

#37 - Anonym

Tips: Misslisibell har blivit vegetarian

#38 - Anonym

#31
Jag spyr på sånna personer som du. Även fast du skämtade så var det inte alls roligt. Usch.

#39 - E..

Det var intressant o se hur Gustav & Johanna "la ner youtube" när folk påpekade i kommentarerna att Riley & Johanna skulle passa bättre o att Riley skulle nog vara trogen till skillnad från gustav. Folk påpekade även att johanna "glittrade" mer i ögonen när hon tittade/prata med Riley än med gustav. och där måste jag nog hålla med. såg sen hur folk hånade johanna online så som "slutar på lyko för att kunna fokusera mera på youtube - lägger ner youtube". sen några dagar efteråt en ny video igen..

#40 - Q

Bente åkte alltså på Tubecon för att sedan säga "nej vi kan inte ses. Mår så dåligt."
Sluta drick förhelvete och ta ditt ansvar som Youtuber och träffa alla dina "bertysar" som tycker om dig!
Får panik på den här bruden.
Hon förstör för sig själv gång på gång.
AAAHHHH!

#41 - Anonym

Fattade jag bente rätt på sin snapchat att hon söp sig så full på Tubecom att hon inte ens orkade träffa sina följare och stannade på hotellrummet snacka om dålig Youtuber som skiter i sina följare. Med sånt uppträdande är hon INTE värd sina följare

#42 - Anonym

IDA skriv om att bente valde åka till TUBECOM bara för träffa andra youtubers och festa i stället för vilja träffa sina följare. Och på tubecom valde hon att supa sig full för att sen ligga på hotellrummet bakis i stället för bry sig ett SKIT om sina följare.. detta måste komma ut hur illa Bente behandlar sina följare

#43 - Anonym

Man kan se på abbe blattelitos snap att My och Johannes från ex on the beach bråkar på en nattklubb!!

#44 - Anonymers

Jag tycker detta bara är att släppa och sluta spekuleras om. Viktor mår uppenbarligen dåligt och likaså tjejen.

#45 - Usch

Dessa YouTubes följer fortfarande våldtäktsmannen:

1. Konrad
2. Amanda Lundgren

#46 - Anonym

NÄR SKA SOCIAL MEDIA PORTA DESSA PERSONER SOM KÄNKT ELLER KRÄNKER TJEJER/KVINNOR. SLUTA PRISA DESSA. DE HAR SKADAT ANDRA FÖR LIVET. ÄVEN OM DE ÅNGRAR. DE SKA ABSOLUT INTE BLI UPPLYFTA I SOCIAL MEDIER. TÄNK PÅ ALLA KRÄNKTA OFFER.