My blir utslängd efter bråk med EOTB-Johannes

På snapchat kan man se att Ben Mitkus flickvän My bråkar med Johannes från Ex on the Beach och hon skriker att han är äcklig.
 
Några minuter senare blir hon utslängd från klubben av en vakt. 
 
Jag har kontaktat My och hon berättar att han tryckte ner henne med ett känsligt ämne och när hon blev arg slog han till henne. 
 
Då blev hon ännu argare och skrek på honom vilket resulterade till att hon blev utslängd. 
 
 
#1 - Anonym

Fan rätt åt henne

#2 - Anonym

Aldrig tyckt om My. Speciellt inte när jag hörde om otrohet, försök till att skapa drama, och nu detta...
Och avskyr verkligen folk som ska börja tjafsa på klubben, låt bli att dricka och att gå ut i sånna fall, förstör stämningen för fler än dom som är inblandade i själva bråket ju

#3 - Anonym

Linn Ahlborg la ut en bild på Filip på sin My story!!

#4 - Anonym

Hon är väll inte en youtuber

#5 - Ben

Han kränker alltså My hela kvällen och när My står upp för sig själv så ger Johannes en lavett åt My. My lackar ur och börjar ifrågasätta vad fan han håller på med och säger att han är äcklig. Såklart kommer vakten och slänger ut My eftersom de va på marquise, klubben där alla B-kändisar alltid har rätt oavsett vad de gör. /Ben

#6 - Anonym

My är ingen youtuber och detta är en blogg om svenska youtubers. Du borde ändra namn på din blogg isåfall. Har du inget att skriva om? Skriv om mindre youtubers isåfall, väldigt många är intresserade om dom med.

#7 - Anonym

ok ben

#8 - Julia

Johannes är äcklig! Kommer ni ihåg inlägget han skrev om att kvinnor ska väga 50 kilo?

#9 - Anonym

#6
Flickvän till YouTuber, hon skriver om saker som är runt YouTubers också.

#10 - Evelina

Fast Ben, om Johannes slår My så är det ju misshandel? Alltså, anmäl honom istället för att böla ut här

#11 - Anonym

Så jävla typiskt idiotiska nattklubbar... Killar beter sig som svin och när väl tjejerna säger ifrån så blir dom utkastade.. FYFAN

#12 - :)

Bara Kolla abbeblattelito5 på snap

#13 - Felicia

Vad menar kammi på snap?

#14 - Anonym

#3 okej? Dom är vänner.

#15 - Ben

Tänker snart göra slut med henne /Ben

#16 - Anonym

#15
Lol du e inte Ben wtf

#17 - Josefin

Vad är linns snap namn?

#18 - Filla

Ett tips om du orkar nån gång 😂 skriv ut i ett inlägg vad alla YouTubers heter på snap!

#19 - Anonym

#18
Tror hon har det.

#20 - Anonym

#18
Tror hon har det.

#21 - Anonym

Johannes är VIDRIGASTE killen om nån här inte redan visste

#22 - jkfhefjh

Känns som det slutade dåligt mellan lovisa och joel, iaf från hennes håll. Hon är väldigt ledsen i sina vloggar, har slutat följa joel medans han följer henne och påpekar att hennes bästavän är Mikael fast det alltid varit joel tidigare och direkt säga att hon inte har pojkvän när dem uppenbarligen gjort slut precis. Känns som hon vill visa alla att hon och joel varit ett par men nite är det samtidigt som han verkar obrydd. Kan ju varit att han är så sjukt famekåt, han hängde på julia sundelin och skulle synas där, sen blev han lite mer känd och gick vidare till nästa nästa nästa etc..tillslut laki men när han fick mer status hos marcel, amir etc blev inte lovisa intressant mer.

#23 - Svar till #22

Vem vet han kanske oxå är sjukt sårad bara att han är bättre på att gömma sina känslor killar Brukar ju va sånna (Inte alla men de flesta JAG känner) och på tisdag kl 22:19 la han ut en snap där han gråter men radera den efter några minuter. Jag tog en Screenshot om du vill kan ja skicka den men tror inte det skulle vara så snällt mot Joel

#24 - Anonym

#22 det är ganska obvious att du skrev kommentaren julia

#25 - Anonym

Joel kanske är gay? Han umgås ju typ bara med bögar (inget fel med de )

#26 - Amanda

-
-
-
Det kammi har kan vara keratosis pilaris
-
-
-

#27 - Anonym

https://www.ratsit.se/19870215-Therese_Jessica_Lindgren_Johanneshov/nxfm1Xtubq_wscReYT-R4m2uirmBQeljjm2hKocUNFA#engagemang

Vad är hennes fjärdebolag Weasel ab?

#28 - Anonym

Tycker Therese tar överpris på sina kläder...

#29 - J

Johannes är den vidrigaste killen i sverige som får uppmärksamhet i media just nu. Tvivlar inte en sekund på att det var han som betede sig illa i den här situationen.

#30 - Anonym

#27, det är Anders bolag

#31 - Anonym

Vems snap laddades detta upp på?

#32 - Anonym

#25 ba för man hänger me bögar betyder inte det att man är det lol

#33 - Anonym

#32 man behöver inte va det nej men är väldigt sällan (typ aldrig?) man ser straighta killar umgås endast med gaykillar

#34 - Johanna

#22 För en timme sen la Mikael ut snaps på sin story där man ser Lovisa sova i Joels knä så har svårt att tro att de är ovänner.

#35 - Klara

Bara ja som tycker att det e sjukt skumt av splay o yourubers..Splay har sagt flera gånger att de inte har ngn jury. Men sen när folk klagar på det så säger de "nu har vi ändrat till att alla har 1 röst" då måste ju der har funnits jury annars hade de nt "ändrat" på det, om ni förstår vad ja menar. Och vad jag mena med youtubers också är att de bara har gått runt o hålt detta hemligt och sen äre ännu taskigare att vissa youtubers (säger inga namn vet dock några) säger att de är lojala med sina följare osv. Men nej de vill nt berätta hemligheten bakom en TÄVLING där det ska va rättvist. Skriv om ni håller med och era tankar om detta 👍🏼

#36 - Simmi

VAD HETER SAMIR PÅ SNAPCHAT??

#37 - Till 28

Det är ju nakd som bestämmer priser tror ja

#38 - Anonym

#28 Nakd bestämmer priset och dessutom tar ju dom kanske 50 % av pengarna för att hon säljer på deras hemsida :) men ja det är dyrt men alla kläder på nakd är dyra hihi

#39 - Anonym

#28 tänk på att hon tar extra betalt för att det ska stå "Therese Lindgren" på sakerna "bokstäver är dyrt" som man brukar man säga.

#40 - Cat

My är ingen youtuber you fucking fuck nut

#41 - Flopp

Får så ont i magen när jag ser Lovisa ((Lovisakawaii på yt)) gå runt ensam och bo ensam på alla youtube event. :/ liksom alla YouTubers säger att de är sååå bra personer och att de är som en familj allihopa, men så fryser de ut henne? Klart man inte behöver bli bästa vänner men hallå, man kan prata iaf.

Nu filmade hon inte så mycket på detta event så de kanske hängde mer utanför kameran(vilket jag har svårt stt tro så som de har sett ut på de andra eventen

#42 - Anonym

#41
Jag känner samma men jag har för mig att det är många som frågar men hon föredrar att vara själv :)

#43 - Anonym

#41
Jag var på tubecon i höst och Lovisa var alltid ensam.

#44 - Anonym

#41 kanske, men har nog blivit så efter alls gånger hon lämnats ensam. Hon har ju varit ledsen över att hon har blivit utfryst tidigare.

#45 - Anonym

HAHA. Älskar att de ser ut som om Jocke leder allsång då han står bakom mixerbordet. Som mer symboliskt står framme. Ser coolt ut. Jocke petar en gång där, håller en hand på hörlurarna, och petar lite på mixerbordet. Grymt lite credd Arrult får. Han behöver bara stå för showen. Peppa publiken och få dem sjunga med.

#46 - Anonym

har du ett offentligt namn kan du ta äran för allt genom att bara stå där

#47 - Anonym

Älskar att Jockiboi ständigt byter strategier, när det inte längre går att göra fake-pranks får man fakea spökjakter istället

#48 - Anonym

All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet om man är narcissistisk lagd. Finns inget en person med förkärlek för sig själv inte skulle vara benägen att göra för att bli sedd. Man avgudar sig själv för mycket.

#49 - Anonym

Fyfan va raed försöker asså

#50 - Anonym

#28
De kostar att göra kläder och de är dessutom veganska och det är inte barn som gör dom.

#51 - Anonym

Onödigt sagt

#52 - Anonym

Onödigt sagt

#53 - E

Är Jocke och Jonna osams med Gustav och johanna? Jonna följer inte Johanna på instagram längre.

#54 - Anonym

I Amirs senaste Vlogg så ser man Eskils pojkvän oblurrad

#55 - K

53: Ang. det med Johanna och Gustav och Jocke och Jonna. Så tror jag inte de är ovänner, de kanske bara ha mycket att göra var försäg så de hinner inte träffas/umgås. Och skall jag vara ärlig så tittar jag häldre på Johanna och Gustavs Youtube för de har inte en massa folk som springer och filmar dom. De gör sina Youtubeklipp mer personliga genom att filma det mesta själv. Och jag tycker absolut inte illa om Jocke och Jonna men det är bara min åsikt!

#56 - Anonym

Man avföljer ju inte sin bästa vän på instagram bara för att man inte har setts ett tag? De är garanterat ovänner, tror Jocke & Jonna är omöjliga att stå ut med i längden.

#57 - Anonym

Man avföljer ju inte sin bästa vän på instagram bara för att man inte har setts ett tag? De är garanterat ovänner, tror Jocke & Jonna är omöjliga att stå ut med i längden.

#58 - Anonym

Till #35, Splay har aldrig förnekat juryn utan var öppna med den från första början :)

#59 - Anonym

Missade jag något eller vad hände med att My var otrogen?

#60 - Anonym

Kolla i Jocke och Jonnas senaste vlogg, man ser Tobbe röka..

#61 - Anonym

vad är det för fel?????Varför ska alltid alla be Jocke om ursäkt? Robin från ex on the beach är nästa i ledet som fått bett Jocke om förlåt. En händelse som nyss ägt rum. Där Jocke skriver ut.
"Robin har bett om ursäkt om händelsen och ångrar sig rejält så finner ingen anledning att hänga ut honom på något när vi redan löst de privat. "
Är Jocke felfri alltid??? Han skriver ut gång på gång nu hur andra ber om ursäkt. Och då är de löst. Är det verkligen andra alla gånger som ställer till problem. Och om det inte löser sig att den han har drama mellan ber om ursäkt. Hänger han ut dem då och kallar de olöst.
Men varför ens skriva ut de på nätet? Att Jocke förtydliga sin oskyldighet i allt.

#62 - Anonym

Till #60 men Vafan låt han , han är en vuxen människa 😑Är så trött på att folk ska klaga på folk som är 18+ att dom röker tex Thomas och Jocke , dom har egna vall o vi ska inte lägga oss i om dom väljer att röka eller inte. 🙂

#63 - Anonym

Jocke gör sig rolig på Alex bekostnad titt som tätt om rökning. Kul en gång. Flera ggr är bara taskigt och jävligt drygt av jocke

#64 - Anonym

Vet någon om Tova är okej? Blir jätteorolig när jag ser hennes mystory, framförallt när hon skriver "förlåt" efter att hon uttryckt hur dåligt hon mår. Någon som har någon aning??

#65 - rijrhf

Tyvärr har Tova ropat varg för många gånger för att folk ska ta henne på allvar. Minns för något år sedan på ask då alla efterlyste henne för hon sa att hon skulle ta självmord och det blev massa uppmärksamhet så visade det sig att hon ljugit. Tova har svårt att kontrollera sina känslor och säger ofta att hon inte vill leva och lägger "hintar" till sina följare men som sagt, någon som ropar varg hela tiden lyssnar ingen tillslut på.

#66 - Anonym

Har pojkendrömmer kommit ut med att han inte är straight? Hörde i Amirs senaste vlogg att han blev kallad blogg, och i Lakkis vlogg säger Hejainternet till pojken när han tror att han fått en Zlatan parfym typ "ah nu får du bli straight" eller ngt liknande??
Väldigt respektlöst att lägga ut om han inte kommit ut än, då är han uppenbarligen inte redo för det.

#67 - Anonym

Fast jag tror inte hon ljugit om att hon skulle begå självmord. Hon har begått självmordsförsök men det är inget hon vill berätta om. Tycker det är respektlöst att säga att hon ljuger, när hon uppenbarligen mår riktigt dåligt.

#68 - Anonym

Mikael har sagt att hans läggning inte spelar roll men han är ju antagligen inte straight och det är ok

#69 - Anonym

#68
Ja självklart är det okej, har väl inte sagt något annat heller?
Menade bara att det inte var så schysst att nämna det om han inte sagt något själv om det.

#70 - Ironisk

Väldigt aktiv blogg ser jag

#71 - Anonym

Dags att updatera nu kanske?

#72 - Anonym

när ska du uppdatera

#73 - Anonym

Själv tycker jag att man inte ska behöva komma ut, de ska vara lika naturligt att bara homosexuell som att vara straight

#74 - not

Bra uppdatering

#75 - Tips

Tips : Therese Lindgren är med i tidningen " veckans NU " :)

#76 - M.S

Upd?!

#77 - Anonym

Asså folk som tror på att Jockibois spökjakter är äkta är ju dummare än vad han är

#78 - Anonym

Vad leker Bente egentligen?
"Uuh Musically är värsta cringeappen skulle aldrig skaffa det" osv medan 70% av hennes mystory innehåller henne när hon mimar och posar till låtar.

Check yourself before you wreck yourself va.

#79 - -

Uppdatera!!!

#80 - Anonym

Vad sägs om att uppdatera bloggen lite oftare?

#81 - Anonym

Vad sägs om att uppdatera bloggen lite oftare?

#82 - Juu

#77. Det verkar som om ngn är lite avundsjuk här😂😂 har du lite svårt att acceptera deras framgångar?

#83 - Anonym

#82
Dom må va riktiga men de är inte dom som filmar, dom är knappt YouTubers längre. Dom bara betalar in kameramän och redigerare. Dom borde sluta med det, för det är verkligen inte YouTube längre. Dom kan väll fixa ett Det okända #2 på typ TV 7.

#84 - Anonym

#82
Dom må va riktiga men de är inte dom som filmar, dom är knappt YouTubers längre. Dom bara betalar in kameramän och redigerare. Dom borde sluta med det, för det är verkligen inte YouTube längre. Dom kan väll fixa ett Det okända #2 på typ TV 7.

#85 - Anonym

#82
Dom må va riktiga men de är inte dom som filmar, dom är knappt YouTubers längre. Dom bara betalar in kameramän och redigerare. Dom borde sluta med det, för det är verkligen inte YouTube längre. Dom kan väll fixa ett Det okända #2 på typ TV 7.

#86 - Anonym

Deras pranks var fiske, men spökjakterna är äkta. Kolla in laxtons egna youtubekanal så förstår ni. / En som inte gillar jockiboi

#87 - Anonym

Fake*

#88 - Filla

#84 #85 #86. Var finns dessa regler om vad som hör till YouTube och att man inte skulle få ha kameraman?😂😂 Snälla berätta det åt mig din pajas

#89 - #86

Vart har jag sagt att det inte hör hemma på youtube? Sa att spökjakterna är äkta eftersom en innan sa att dom är fake.

#90 - Filla

Du sa att det inte är YouTube längre...

#91 - Anonym

#90 driver du eller? Läs min kommentar, nummer #86 igen. Pajas

#92 - Anonym

Syns att joakim är inne och kommentera här. Hans favorit 😂😂😂😂smile gubbar talar för de. Och hur han uttrycker sig är ganska är avslöjande. Han är en av få personer som kommenterar överallt där de står om honom.

#93 - Anonym

Inatt släpps Arrhult/jockes nya låt. Blir det samma hets inlägg från Jocke. In och kött sönder låten. Sätt den på rep 24/7. Få den etta på alla listor. Dela den på alla social medier. Och säkert i samma släpp icensätter ha en tävling i samband med detta för de ska dela. Vilket genererar till mer spelade ggr. Säkert regelrätt men vaeför. Vill man inte veta om man är bra utan detta tjat. Någon som sett någon annan sångare/artist som gjort så? Jag kanske har missat något alla gör?Kanske är fel av mig att reagera. Men javisst. De äe säkert reklam. Och marknadsföring. Fast varför vill man aldrig prova att se vilka som röstar på sig utan reklam.Som ÄNDÅ inte missat att tillgå hur man gör. Eller att av intresse/smak av musik har koll på dagar saker släpps. Nedräkningen har varit synlig konstant. Nämnts konstant. Inge fel i de. Men tjatigt. svårt att missa.
Känns bara så påtvingat då Jocke i regel överförtydligar för sina följare gör si å så. Jaja. Hoppas den klättrar för den är bra. No hate! Grattis för första låten iallafall. Sångarna är grymt duktiga

#94 - Nicole

Asså vrf ska alla klaga på Jockiboi? Antingen
så är spökjakterna fejk, eller så är han ingen
youtuber för han har kameramän, eller
så röker han. Asså snälla sluta.. och nej jag
är inte Jockiboi, era korkade fårhjärnor. Jag heter Nicole, är 13.. That's it

#95 - Anonym

Uppdatera bloggen!

#96 - Anonym

Uppdatera bloggen!

#97 - Anonym

#92 så du menar att det är jocke pga att han också använder en utav de vanligaste emojisarna?
Och att han uttrycker sig så? Herregud finns de något om jocke som ingen har klagat ppå ska någon sklart klaga påre!

#98 - Anonym

#92 så du menar att det är jocke pga att han också använder en utav de vanligaste emojisarna?
Och att han uttrycker sig så? Herregud finns de något om jocke som ingen har klagat ppå ska någon sklart klaga påre!

#99 - Anonum

När Samir svär på allt , alltså familj/Gud så tror jag inte att detta är Fake

#100 - Anonym

NÄR SKA SOCIAL MEDIA PORTA DESSA PERSONER SOM KÄNKT ELLER KRÄNKER TJEJER/KVINNOR. SLUTA PRISA DESSA. DE HAR SKADAT ANDRA FÖR LIVET. ÄVEN OM DE ÅNGRAR. DE SKA ABSOLUT INTE BLI UPPLYFTA I SOCIAL MEDIER. TÄNK PÅ ALLA KRÄNKTA OFFER.

#101 - Anonym

De händer igen:) Nu kom den:). Joakims vanliga strategi för mer publicitet. Hans instagram: Reglerna är enkla!! Du delar denna bild på din Instagram och skriver något om "My Addiction" och sedan taggar mig samt kommenterar "klar" på detta inlägg Så får man sin låt 1:a på listorna om man har en stor följarskala