Mitt mejl till Splay om att utesluta Hydra från Guldtuben

När nomineringarna för Guldtuben släpptes igår var många förvånade över att Hydra inte blev nominerad. 
 
Nu får Splay anklagelser om riggning och på instagram svarar Splay att de som följer Guldtubens tävlingsregler och värderingar har blivit nominerade. 
 
Jag har skickat iväg ett mejl till Splay och frågat om deras synpunkter på kritiken. 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Hahhahahha hon la den

#2 - Anonym

Kan lova dig att Guldtuben ÄR riggat.

#3 - Anonym

Så JÄVLA BRA Ida! Så trött på att det inte är rättvist! Orkar inte. Och att Joakim blir arg för att man inte kunde nominera Batmans instagramkonto till årets instagram.

#4 - Anonym

Bente borde så fall om någon UTESLUTAS

#5 - Anonym

Älskar att hydra utesluts men inte bente

#6 - Lisa

Nyfiken på vad "guldtubens tävlingsregler och värderingar" innebär exakt...

#7 - Anonym

Men ååååh, fyfan vad bra skrivet!!!!!!!

#8 - Anonym

Hahahha shit vilka värderingar dom har när bente blir nominerad då? Hydra har aldrig sagt sånna saker som hon har FKN PAJASER DOM E

#9 - Anonym

#4
Triggered unge som inte kan ta något, att skämta elakt är inte å vara elakt. Hydra skämtar visserligen, men de han kommer med är fakta.

#10 - Jokkibojjj

Brukar inte gilla det du gör men du har faktiskt rätt här

#11 - Anonym

Så sjukt sant. Nog att d är dom med flest nomineringar som går vidare... jaja...

#12 - Anonym

Hur kan man som Youtuber hänga ut Splay ena sekund för att i nästa medverka och gå dit för nominering. *dubbelmoral* Substanslösa ord likt dess upprepade hotelser om att lägga ner Youtube. Betydelselösa mediala utlägg för uppmärksamhet.
All uppmärksamhet är bra publicitet.
De nya sättet att bli känd har ingen ryggrad.

#13 - Anonym

Jag tycker inte att Splay ska rigga Guldtuben (om dom nu har gjort det) och om de har några värderingar som gör att vissa kanaler inte går att rösta på, så ska de värderingar stå högt och tydligt när man röstar.
Min åsikt om Hydra är, att vist han har många följare, men han har till stor del fått dom genom clickbait, hat och att använda andra youtubers material. Han har ju inte filmat NÅNTING själv. Han kunde likväl haft ett radioprogram eller en podd där han kan sitta och spy galla. Youtube är verkligen inte längre vad det var förr i tiden. Numera är det hat och elakheter folk vill se. Det är ju fan skrämmande :-(

#14 - Anonym

Har inget egentlige mot splay, dom som klagar har inte läst på avtalet. MEN! Bente och Jockiboi bör uteslutas, och Hydra.

#15 - Anonym

Har inget egentlige mot splay, dom som klagar har inte läst på avtalet. MEN! Bente och Jockiboi bör uteslutas, och Hydra.

#16 - Anonym

Har inget egentlige mot splay, dom som klagar har inte läst på avtalet. MEN! Bente och Jockiboi bör uteslutas, och Hydra.

#17 - Anonym

<3 <3 <3

#18 - -

bente och jockes snap är med på årets snapchat, dom har hängt ut folk och varit idioter, men grannen är inte med? hans snap är den ända roliga enligt mig. Och att hydra inte nominerades till årets stjärnskott är ett skämt

#19 - Anonym

Lögnpottor

#20 - Anonym

Blev också förvånad att Hydra inte nominerades, jag var en av dem som skrev hans kanalnamn som årets stjärnskott. Tycker flera ska kritisera splay så kanske de tänker om, för jag menar Bente som årets snapchat när hon smutskastat, uttryckt sig homofobiskt, rasistiskt och transfobiskt samt även hotat att hon skall skära halsen av folk. Fyfan. Hydra lägger fram fakta och ifrågasätter youtubers som absolut behöver bli ifrågasatta. Så om han fick flest röster för att bli nominerad som årets stjärnskott men att han sedan inte blev det är för mig helt sjukt, det bevisar vilken jävla diktatur splay är.

#21 - amonym

du la den ida <33

#22 - Anonym

Det folk inte verkar fatta är att Splay är ett vinstdrivande företag, som vill få med så mycket sponsorer de kan på Guldtuben, älskar att Hydras fans skriker "VI LEVER FAKTISKT I EN DEMOKRATI!!", "VI HAR YTTRANDEFRIHET I DET HÄR LANDET".

1. Splay gör ju precis som de vill, även om de är klumpigast i Sverige just nu gällande PR
2. Ett vinstdrivande bolag har inga som helst skyldigheter att vara "demokratiska" när det kommer till en gala som Guldtuben, om de hade velat hade det kunnat vara exklusivt för dom som är signade till Splay t.ex
3. Bara för att man får säga vad man vill så betyder det inte att andra måste lyssna...

#23 - Anonym

Är detta ett skämt😂rösta inte på mig i årets snapchat skriver jocke. Jag är bara seriöst as tråkig och tjatig där hahaha.. Mannen som bor på snapchat 24/7. 😂😂😂😂 där han har sin största fans grupp. Jahupp.

#24 - Annas

Jockibois ex är med i ex on the beach!!

#25 - Frida

Du är så grym!!!! Verkligen bra skrivet.

#26 - Anonym

OCH SÅ SÄGER SPLAY DET ÄR INTE RIGGAT ? KOLLA HUR MYCKET HYDRA FÅR LIKES DET ÄR JU FAN MER ÄN DE SOM BLEV NOMINERADE I ÅRETS STJÄRNSKOTT NÄR DE NÄMNDE GULDTUBEN I DERAS KANAL. DETTA ÄR SÅ FALSKT. HYDRA HAR MER SUBS ÄN ALLA DESSA KANALER OCH FÅR MYCKET MER LIKES OCH VISNINGAR. Lägg ner vi är fan inte dumma i huvet.

#27 - Evelina

Fast skillnaden mellan Jocke och Hydra är ju att Jocke har bett om ursäkt till dom han har hängt ut. Det gör inte Hydra. Jocke har ju faktiskt två diagnoser som gör det svårt för honom (JAG VET, OTROLIGT UTTJATAT) men trots det så fattar Jocke att det han gjort är fel.

#28 - Justforfun

#25, vem? Namn?

#29 - Anonym

#28, hon använde väl bara Jocke som exempel. Han kan bete sig dåligt pga sina diagnoser men då bör man inte vara på youtube med så många följare. Som sagt tror jag Ida bara tog ett exempel för oavsett om han bett om ursäkt så har han ju faktiskt agerat illa. Likaså Bente, men även hon får vara nominerad.

#30 - Anonym

Bästa inlägget du gjort, seriöst

#31 - Anonym

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

#32 - Anonym

Så jävla dryg Jocke är mot Grannen Alex. Han pikar honom konstant för sin rökning. Vad är det för fel på Jocke? Är de så kul att mobba sin vän? fy fan. Kolla ditt eget liv och dina lögner kring rökning. Alex kan åtminstone stå för saker till skillnad från dig 30 +. Less på Jockes storhetsvansinne. Fattar varför Nemo säger upp kontakten med honom. Orka var med en dryg självgod människa.

#33 - Anonym

tyckte detta va jävligt bra utav dig, tills du tog upp joakim och felsteg han tagit.. jocke är orelevant i detta!!

#34 - Samuray

Hur fan är det okay att Bente, som flertalet gånger uttryckt sig både rasistiskt och homofibiskt, blir nominerad, men INTE Hydra? Bullshit.

#35 - e

Guldtuben är ett enda stort skämt, skitbra mail Ida!

#36 - Anonym

#35
Kan det vara så att det är för att Hydra är en anonym fegis?

#37 - Anonym

Splay har arrangerat galan och har flera fingrar med i spelet. De är inte Youtube i stort. Vilket innebär att inte ens en bråkdel av kvalité får vara med. Skulle de varit rättvist skulle Hydra och Ben Mitkuse fått vara med å fler. Jocke har kritisera och gått ut med hur han blivit blåst på tusentals pengar av dem. Godtyckligt holt med flera som gjort Videosar om Splay. Men ingen vågar stänga av Jocke. Kanske för hans maktmissbruk. Folk vågar inte säga emot. Galet. Han får göra vad han vill när han vill. Hej och amen

#38 - Anonym

¤ 38
Jocke är väll inte med I Splay !! ?

#39 - Anonym

Då borde bente bli utesluten också. Hon är rent av elak och när folk blir ledsna så säger hon att de är "lättkränkta". Kul bente.

#40 - Anonym

SÅ JÄVLA SANT. Bra att du verkar förnuftig & ifrågasätter Jockiboi trots att hans armé av minifans blir galna varje gång för att de ej pallar sanningen.

#41 - Anonym

De är väll klart ... de skrivs om jocke ju mer klick får bloggen = med pengar

#42 - Hopp

#34, är väl inte alls orelevant art dra upp Jockiboi? Han, som (tyvärr) en av Sveriges största youtuber, hamnar i bråk om både de ena och de andra stup i kvarten, startar diverse onödiga saker så som hatet mot sina bröder etc etc etc kan säker skriva en novell men det har jag ej tid med. Men ja, att jämföra hydra, bente och Jockiboi är helt ok för de är nog alla på samma nivå.

#43 - Kelly och Claudio

Kolla in våran youtube kanal!
Glöm inte att prenumerera
https://www.youtube.com/watch?v=vGg0A2qM6FM

#44 - Anonym

Du la den Ida, så jävla sant👍👍

#45 - Lisa andersson

Hej jocke och jonna är faktis nominerad i 7 kategorier

#46 - Anonym

TYCKER ida ska göra inlägg om va bente sagt på snapchat hennes hat ,rasistiska uttalanden ,kränkningar ,mobbing m.m och att SPLAY accepterar detta då dom låter henne vara kvar som nominerad

#47 - Anonym

Hur många följare youtubers har på sina kanaler och hur många som kollat på derras videos är ju bara fejk det är ju hur enkelt som helst att köpa tittare /följare bara gå in på sidor som denna
http://rankit.se/youtube/

#48 - Anna

#46 eh lol nej. Jocke och Jonna är nomindeeadeni fem kategorier. Joakim Lundells egna youtube är nominerad i två kategorier. Så Jocke är sammanlagt nominerad i 7 kategorier och Jonna är nominderad i 5

#49 - Mina åsikter är mina åsikter

Bente, Jocke och Hydra borde alla uteslutas. Är så trött på människor som bara sprider negativitet mot andra människor och bara lägger upp en video i veckan (som inte är välgjord) bara för att få pengar och klagar på allt KONSTANT. Eller människor som har gjort så mycket skit även när hen sa att hen hade förbättrats och har smutskastat en deeeel människor det senaste året.

#50 - Anonym

Tycker inte Joakim Lundell förtjänar att vinna ett enda pris på grund av allt drama han skapat på youtube senaste året faktiskt. Och att han blev nominerad i årets snapchat är ju bara konstigt eftersom att det mesta av hans drama & smutskastning skett där.

#51 - orka

#13, fast Jocke då, han har inte filmat ett skit heller. Och sen spelar det inte någon roll om hydra gör clickbait för det gör alla, och han är faktiskt en underhållande kanal och då förjänar han att vara med i guldtuben om han fått tillräckligt med röster då.

Sen kanske han inte är bästa förebilden men Bente är inte så jävla bra heller.

#52 - Anonym

Så sant. Allt är fake och så kommer de alltid vara.
Ingen får komma och spräcka den perfekta splaybubblan

#53 - Anonym

Och såklart så ska du dra upp Jocke igen.....

#54 - Linnéa

Ursäkta men... ingen bad om din åsikt.

#55 - Avgå splay

Asså vad är problemet med splay? "Åh wow vi i fina splayfamiljen här finns inget hat" asså jo??? Förstår deras tankesätt till en viss LITEN del, men om de ska tänka som de gör borde Jocke och Bente uteslutas också? Speciellt Bente, visst hon är rolig men hon borde inte få kunna leva på sin kanal när det enda hon gör är att sprida negativitet. Tycker även det är grovt dåligt att Jocke är nominerad i årets snapchat då det är där mesta av hans skitsnack har skett. Kan se han eller Bente gå upp och ta emot pris för att vara riktiga douchebags. Och nej Jocke om du läser detta, är inte tolv och vill inte ha attention, snälla sluta försöka rosats folk med det. Detta är min åsikt.