Manfreds nakenbilder har läckt

Igår fick jag ett mejl av en person som hävdar att Manfred skickar nakenbilder till minderåriga och bland annat personens lillasyster.
 
Personen bifogade med bilder som Manfred ska ha skickat till personens lillasyster. 
 
Personen ska också ha publicerat bilderna på sociala medier och nu har några sett dem. 
 
#1 - haha jobbigt:((

Vilket äckel

#2 - Anonym

Bentes mystory angående det här är ganska patetisk

#3 - Emma

något som är värre än Manfreds penis är bentes MyStory.. hon försvarar alltså det hela med att "alla skickar nakenbilder" och poserar sedan i underkläder & skriver "#backamanfred mer nakenbilder till folket". hur dum får man vara?? det är ALDRIG okej att skicka dickpics eller nakenbilder överhuvudtaget till minderåriga, SÄRSKILT oönskade?? det säger en del om bente som person att hon försvarar detta..haha. och nu helt plötsligt ogillar hon hydra? hon har kysst hans röv sedan dag ett och det säger också en hel del...

#4 - Anonym

Fuck Manfred Erlandsson han är CP störd och skitäcklig människa! t.o.m värre än gamla jockiboi

#5 - Fett vidriga människor

Vidrig människa... o fan bente släng dug själv seriöst?

#6 - Anonym

Jag försvarar inte Manfred alls i detta, jag vet ej vad som hänt och inte ni heller. Har han skickat ofrivilliga dickpics till henne är han ett svin MEN

1) Hon kan ha bett om dem och hon kan också ha skickat. Visste han hur ung hon var var det äckligt, men det KAN vara så att hon ljög om sin ålder, vilket är ett vanligt fenomen. Och när man är 13 är man nyfiken på sex. Många 13åringar skickar bilder frivilligt för att det är spännande. Jag uppmuntrar det ej då det är olagligt, men det HÄNDER. Det är inget fel med att skicka nakenbilder med samtycke, men man bör vara försiktig. Och som sagt, är den andra personen underårig är det olagligt.

2) Det Hydra sa om att han blev utesluten från Guldtuben men inte Manfred är ju en jävla skillnad. Det Youtuber gör privat har ingenting med Guldtuben att göra, om det inte går ut över deras offentliga sociala medier. Hydra kränker och sprider rykten om folk PÅ YOUTUBE och därför utesluts han. Jag anser att både Jocke och Bente också borde uteslutas på samma grunder men det är en annan diskussion.

3) Ni vet ej vad som hänt mellan dem privat och det är vidrigt att folk pekar ut honom som pedofil när han har de "kriterierna". Sjukt jävla onödigt av Hydra att göra den där videon när han vet att det kanske kommer förgöra Manfred.

Som sagt, försvarar honom inte om det är så att han ofredat tjejen och visste om att hon var 13. Tycker bara att folk kan chilla med hatstormarna när fakta inte ens finns. Den här systern kan inte ens vara helt säker på vad hennes syster sagt eller bett Manfred om.

#7 - Anonym

De händer igen:) Nu kom den:). Joakims vanliga strategi för mer publicitet. Hans instagram: Reglerna är enkla!! Du delar denna bild på din Instagram och skriver något om "My Addiction" och sedan taggar mig samt kommenterar "klar" på detta inlägg Så får man sin låt 1:a på listorna om man har en stor följarskala

#8 - Emma

Sista jävla meddelande jag skriva här, om jag inte kan kontakta den som har den här bloggen för jag vill fråga lite saker, om ingen svarar på hur man kan få tag på den kommer jag aldrig titta på den här bloggen igen

Svar: Svenskayoutubers@outlook.com är min mejl :)
svenskayoutubers.se

#9 - Anonym

Bente bara "#backamanfred" på sin snap genom att lägga ut avklädda bilder på sig själv, herregud vilken tönt hon är

#10 - Anonym

#6 Men vem fan är dum nog att skicka nakenbilder till en person man inte ens känner eller är säker på dess ålder? Hur jävla verklighetsvänd får man vara? Lite ansvar får man väl ta.

#11 - Lol

Herregud kan folk sluta vara så butthurt??? Det här måste redan vara så jävla jobbigt för honom. Och dessutom har jag väääääldigt svårt att tänka mig att han skickade dom utan att hon bett om dem, fattar inte vad problemet är.

#12 - Emma

för att tillägga så är bentes underklädesbild inte ens en jävla nakenbild. hennes #backamanfred faller totalt. det är en HELT annan grej. sen att hydra väljer att läcka något som är väldigt privat är ganska äckligt det med... jag försvarar dock inte manfred - han HAR gjort fel.

#13 - Anonym

Hydra har helt rätt i det han sa: Hade detta varit Raed hade alla hatar på honom så jäääävla mycket, men så fort det är nån som "alla tror bra om" som i detta fallet Manfred,ja då jävlar ska man försvara honom. Blir så jävla äcklad av Bente. Hon hade LACKAT om detta var Raed. Men nu anser hon att det ska vara "mer nakenbilder åt folket"????? Hör hon inte hur jävla sjukt hon resonerar? Nej fyfan, det Manfred har gjort är så jävla vidrigt äckligt. Hoppas hans karriär går i botten nu för det förtjänar han.

#14 - Anonym

11# är det så att Manfred skickat kukbilder till en 13årig tjej utan att hon bett om det så förtjänar det att uppmärksammas. Då slipper andra tjejer som kanske funderar på att börja prata med Manfred råka ut för samma jävla förnedring.

#15 - #14

Kommentaren skulle till #12

#16 - Anonym

Asså om detta vart Raed skulle alla lacka på han och Bente hade knappast lagt ut på sin story #backaraed smh

#17 - Anonym

#11 hej bente

#18 - Anonym

#14 - Absolut, MEN ingen vet om han ens visste hennes ålder eller om hon bett om det. Det kan ha varit ett utbyte av nakenbilder sinsemellan. Man kan vara emot att skicka ofrivilliga dickpics men gilla att skicka när personen gett sitt samtycke. Varken, du Hydra eller storasyster. Endast Manfred och tjejen i fråga vet vad som föranlett detta.

#19 - Anonym

#10 - Yeah sure, men det är tvärlätt att ljuga om sin ålder om man endast har kontakt på typ snapchat. Vissa (typ jag) tänder på att visa mig för folk jag inte känner eller vet så mycket om, jag visar dock aldrig ansiktet. Visst att man får ta det lite försiktig om man är offentlig person, men ingen har rätt att sprida dina nakenbilder för det.

#20 - Anonym

#18 Det spelar ingen roll. Är man inte säker på någons ålder, skicka inte nakenbilder till dem. Det är bara så simpelt. Det här är internet, man kan inte lita på vem som helst. Manfred är 17-18 år, han borde bete sig som en vuxen och ta ansvar för att faktiskt veta vem han skickar intima bilder till. Vad fan hände med att ta ansvar?

#21 - emma

Skulle ha tyckt synd om honom om det hade varit en jämnårig flickvän eller ett ex han skickat till, men det faktum att han skickat till minderåriga tjejer är sjukt och, helt ärligt, vidrigt, och jag är ganska säker på att det är olagligt. Spelar ingen roll om han inte visste att de var minderåriga, man skickar inte nakenbilder till folk man knappt känner.
Trodde verkligen inte så om Manfred. But then again, you can't spell disappointment without men.

#22 - Anonym

Fast han är inte vuxen. Du kan inte förvänta dig ett 100% utvecklat konsekvenstänk på en 17åring. Och ja, man kan tycka att man ej ska skicka bilder om man ej är säker, men det är ju jävligt lätt att säga när man inte varit i situationen själv. Han kanske är godtrogen as a person och verkligen trodde på henne.

#23 - Anonym

Vart kan man få tag på bilderna ?

#24 - Anonym

Bentes mystory är patetisk angående detta. "Mer nakenbilder åt folket, #backamanfred". Nej. Det är aldrig okej att skicka nakenbilder till minderåriga, om man inte är i ett förhållande, och absolut inte oönskat. Hon har gillat hydra, och 'backat' hydra från dag ett, och nu ogillar hon honom för att han inte gillar Manfred? Bara sjukt. Jag gillar fortfarande bente, men Manfred. Nej.

#25 - Anonym

#22 Det här är fan inte algebra, det är simpel 2+2 som de flesta tonåringar förstår, inklusive jag som är aningen yngre än Manfred. Ja, att skicka nakenbilder till människor man inte känner är inte smart. Det är lika självklart som att det inte är smart att lämna sin dörr olåst eller att lita på främlingar med sina värdesaker. Det är sånt där ursäktande som får ungdomar att tro att de kan komma undan med nästan vad som helst nuförtiden.

#26 - Anonym

bente är så jävla pinsam, hennes story mejkar inte ens sense..

#27 - Anonym

JUST SAYING: Om det vore RAED eller någon annan extremt hatad så skulle ALLA basha sönder honom. Nu när det är Manfred så är det helt plötsligt okej. Ser ni hålet i logiken här? VAKNA. DET FINNS INGEN URSÄKT FÖR DETTA

#28 - Anonym

Alltså ni som skriver hatiska kommentarer? Ursäkta men ni sitter och kallar andra dumma, äckliga osv. Men de är ju ni som hatar? Det är er det är fel på.

#29 - Anonym

Det är fejk Manfred visste inte hur gamal hon/han var hen sa att hon var äldre en vad hen var

#30 - Anonym

Vad är det för fel på YT. Får de inte tillräckligt med uppmärksamhet. Vad händer? Känns som vi backar i tiden till bloggare. NUTIDENS vloggare leverera skit rent ut sagt. (vilsenhet i vuxna människor som SKA leverera till unga följare för där finns deras målgrupp, ANSVAR). Sluta nu med detta överdrivande trams. Man behöver inte vara allvarligt sjuk, man behöver inte känna en kriminell eller vara en föredetting., man behöver inte haft en dålig uppväxt man behöver inte lida psykisk ohälsa. Måste finnas annat att prata om?. Barn idag sjukanmäler sig av dessa grunder. De säger de har psykisk ohälsa. 8-10 år. De är inte redo för dessa kanaler. De borde finnas spärrar på YT. Barn i skola har skippat mycket för YT behöver inga betyg. Ingen skola. Man tar konflikters på nätet. Mobbing. Vet inte då detta slutar, less nu höra som lärarstudent. De behöver pengar att filma livet där får man misslyckas och få pengar. Men ska inte gå ur skolan. Önska YT försvann. Hopplöst orka möta framtiden med alla barn som lever för YT och noll utbildning. ger upp som lärare.

#31 - Anonym

#30 Håller med dig... Det har verkligen gått ut för sen Youtube började bli en grej i Sverige. Förhoppningsvis är det ett utdöende fenomen.

#32 - Anonym

Ser vääldigt fake ut? Men vad vet jag.

#33 - Anonym

Hjälp framtidens lärare vilja var kvar i yrket. Dem som pluggar för att bli lärare. Hjälp dem förstå vad som händer med våra elever. Ge dem grund i vilja ge alla elever en plattform ett avstamp att kunna lära sig, förstå, växa upp och bli en individ. Alla behöver betyg. Ge alla lärare utanför yt ett hopp. Att de finns liv utanför alla sociala medier (mobbing). Hitta sig själv och kämpa. Många tycker YT är finns i val. Egentligen utöver val då man lämnar 9:an. Inget val för gymnasium. Blir ledsen se denna statistik. Tror de blir mer ohälsa av nätet. Påverkan är enorm bland elver. De speglar allt, de behöver aldrig vara på plats de kan ha kamera å filma livet, då får de pengar. de jiddrar om sälja ut sig själv i allt i hädelser för att få tittare (de pratar om i allt, skippar om de visar sex). Frågar om personer vill ställa upp och mörka. De delar på pengarna. Sjukt i alla fall. Ingen ser utbildning som framtid. mer bara leva på rubriker. Vilken sjuk framtid vi går till mötes. Ingen vill bli forskare eller jobba i vård eller polis alt samhällstjänster.(alla behöver). Ingen bryr sig om de blir outbildade. Man ger upp.

#34 - Det du

Ingen på denna sida eller ägaren av denna sida har något med detta att göra #backamanfred

#35 - Det du

Ingen på denna sida eller ägaren av denna sida har något med detta att göra #backamanfred

#36 - Privat

Någon som vet vart man kan få tag i bilderna utan sensur?

#37 - Anonym

Även om tjejen var med på att de skickade intima bilder sinsemellan så borde inte Manfred ha utnyttjat sin position så. Han VET att många yngre tjejer beundrar honom och det känns som han försöker dra nytta utav det när jag hör om detta. Sjukt hur folk kan sitta och försvara honom när det han har gjort är olagligt och vidrigt. Som sagt... folk hade hatat sönder om detta hade varit Raed Murad men nu när det är allas våran fina "feminist" Manfred så ska man backa honom och försvara honom. Om alla youtubers som är så jävla jämnställda som de säger så har ett perfekt tillfälle nu att bevisa det genom att ta avstånd från Manfred och hans handlingar istället för att låtsas som att inget har hänt... var är alla feministyoutubers???

#38 - #backamanfed

Tkr alla borde sluta hata på Manfred. Alla gör misstag och han kanske inte visste att hon var 13år. Backar Manfred i detta,Fuck er som säger ngt annat

#39 - Anonym

Unga som vill visa sina kroppar efter J. på SB sjukt

#40 - Anonym

#38 När man är 17 ska man kunna ha någorlunda konsekvenstänk. Kanske inte vara så blåögd och tro på en tjej helt blint (om hon nu ljugit om sin ålder) som han knappt känner. Han är dum om han seriöst inte trodde att detta skulle ha kommit ut. Det handlar inte om att hata, det handlar om att kritisera en olaglig handling oavsett vem personen är. Han har utnyttjat sin position som "stor" youtuber. Snälla se allt ur fler än ett perpektiv. Vet att du är fangirl men snälla, hur kan man tycka det är okej att en nästan vuxen kille skickar dick pics till en 13 åring? Det han gör är olagligt. Hon är inte ens byxmyndig. Hennes föräldrar kan välja att anmäla honom om de skulle vilja.

#41 - Anonym

Det är ju olagligt att sprida nakenbilder på andra också era nötter, hon skulle inte ha spridit detta! Om hon inte tycker om det så skulle hon sagt till eller gått till polisen. Detta är inget som behöver spridas! Synd om Manfred:(
Haha om ni kollar noga på täckena så är det inte samma mönster, så detta kan rent tekniskt vara fake(Rip)

#42 - Ketchup

Hon är 13 ja... alla vet att 13 åringar ser ut som 15-16 idagens läge.
Ingen som tänkt på att hon kanske bad om det? Eller hon kanske själv skickade tillbaka bilder eller tillochmed först?
Nej allt e juh bara Manfreds fel? Tänk först.
Jag kommer stå på Manfreds sida iallafall.
Hon är säkert inte så oskyldig..


Alla har vi varit sugna ibland haha

#stannarhosmanfred

#43 - Anonym

Tror att många har måste se båda parters story, varför skulle han skicka dessa bilder bara sådär och varför skulle hon screena dem om hon kände sig så "offended"?

#44 - Anonym

wtf

#45 - Anonym

wtf

#46 - Anonym

blev lite förvånad

#47 - ...

Tycker inte folk ska sprida vidare dessa bilder då Manfred säkert redan mår skit pga detta, tror inte han skulle skicka bilderna utan att tjejen bad om de.

#48 - Anonym

Va fuck? Nya Jockiboi eller vad?

#49 - Anonym

Va fuck? Nya Jockiboi eller vad?

#50 - Till alla som säger åt folk att inte hata

Fine, att hata är inget bra. Men hur skulle ni reagera om det vore våran käraste Raed Murad som skickade nakenbilder till någon minderårig? Liksom säg någon som fortfarande inte tycker illa om honom? Och någon som inte har skrivit eller sagt ett shit om honom? Men som alla som skriver hat, så har Manfred ett val.

#51 - Anonym

De där bilderna är inget jämfört med js bilder på sin veckans knull.

#52 - Anonym

Kan du inte lägga ut dom ocensurerade bilderna?

#53 - Xxx

SLUTA. FÖRMINSKA. TJEJER.
När man är 13 år vågar man inte säga ifrån (jättehärligt om du är 13 och gör det) men man VÅGAR INTE säga ifrån, speciellt inte om det är mot en person som är större i dessa medier då HON nu på något jävla sätt får skiten mot sig. Det spelar ingen roll om hon bett om det, det ör OLAGLIGT Manfred blir 18 snart och bör ha lite bättre konsekvenstänk. Att han inte bara går ut och erkänner sitt misstag bevisar bara att han är medveten om att han gjort fel och inte vågar stå för det.
Backar denna tjejen till 100 procent.

#54 - Jadedj

Osen så har vi lilla bente de är så synd om flickan seriöst.. hon borde slänga sig sj, hon e en vidrig människa..

#55 - moffa

Vad spelar det för roll om han har skickat det? de är ju t.ex ni som gör ett brott och sprider bilderna.

Tänk lite förfan

#56 - Anonym

#52 Euuuw nej varför vill du ens se dem?

#57 - Anonym

Jag fattar inte Vrf benet backar upp Manfred

#58 - J

Jag försvarar absolut ingen här. Men jag håller helt med #6 att vi vet egentligen inte bakrundsstoryn till allt detta. Och sen dessutom, en side note bara att andra o tredje bilden är det två helt olika täcken. Och man ser som sagt inte ansiktet så egentligen finns det inga "bevis" på att det är Manfred även om det kanske pekar mot det,

#59 - Anonym

Kan någon länka bilderna?

#60 - Stå på dig Manfred

Han kunde skickat dom till mig ist. Hade varot trygga hos mig hahahahhaha

#61 - Stå på dig Manfred

Han kunde skickat dom till mig ist. Hade varot trygga hos mig hahahahhaha

#62 - Anonym

Några viktiga saker att peka ut:
-Tjejen är 13, är man under 15 år anses man inte kunna ge samtycke överhuvudtaget, det spelar ingen roll om tjejen bett på sina bara ben om en jävla dick pic, hon kan inte ge samtycke och Manfred har gått över gränsen 100%!
-Manfred verkar inte vara över 18 år, MEN han är över 15 år vilket betyder att han är straffmyndig. Han kan dömas och bli straffad för detta.

#63 - Anonym

Va inte så jävla hatiska. Det är rätt vanligt att skicka sånna bilder plus att 13 åringar idag ser typ ut som 17 så

#64 - Eddie

Till er som kommenterar på den här bloggen! Kom-ihåg att den här tjejen ljög om sin ålder alltså visste inte Manfred att hon va yngre! Sen så kan inte inte bara tro att det va en "främmande" människa! De kanske hade pratat under en längre tid och "kände" varandra rätt så bra!

#65 - Anonym

Till #6 - håller med dig MEN i din tredje punkt så måste ju Manfred ändå stå för vad han gjort? Hydras kanal, hydras regler. Han kanske ville göra en video om det och om Manfred inte gillar det synd för honom han får skylla sig själv om han skickar nakenbilder till andra, tycker jag. Man ska stå för sitt kast.

#66 - Anonym

#58 Bente säger på sin MyStory att hon pratat med Manfred och han har erkänt att det är han på bilderna, men han påstår att han inte visste om hennes ålder. Så spekulera inte i att bilderna är fake för det är dem inte. Det ÄR Manfreds nakenbilder.

#67 - Anonym

jag gillade manf förr, men nu käns det konstigt. asså jag trodde aldrig såhär om han :/

#68 - Anonym

#63 Är du seriös? Du kan inte generalisera så och säga att ALLA gör det för det stämmer inte.

#69 - Anonym

Är mottagaren under 15 år så är detta straffbart så polisanmäl denna Manfred!

#70 - Anonym

ALLA.GÖR.MISSTAG.

hejdå.

#71 - Anonym

Fyfan vad äckligt!! Hur fan kan man göra såååå?

#72 - Fittan

Jag förstår mig inte på kukbilder... Varför? Vad är grejen?

#73 - Anonym

Till alla som klagar på Bente; Hon var rätt tydlig med att hur hon uttryckte sig själv rätt fel en liten stund efteråt skadan var skedd. Visst det var dumt av henne att säga "mer nakenbilder till folket" och det där, men hon märkte ju själv hur fel det lät och valde att omformulera sig efteråt.

Tjejen som fick bilderna var minderårig, och det är en olaglig handling att göra så som Manfred gjorde, men vi alla är bara människor, vi gör misstag! Vi kan omöjligt veta om hon var med på det eller ej. Sen är det hur lätt som helst att ljuga om sin ålder online. Manfred verkar verkligen inte som den typen som skulle skicka bilder till en minderårig om han visste den riktiga åldern på personen eller till någon som inte bett om bilderna. Det är rent ut korkat att börja spekulera innan vi vet den verkliga historien om allt. Onödigt skitsnack helt enkelt. Låt det vara tills ni vet hur läget egentligen står till. Jag tänker inte börja hata Manfred, men jag står fortfarande på lagens sida.

#74 - Backamanfred

#backamanfred!!! Jag backar Manfred i detta, och jag tycker verkligen inte att Bentes mystory är patetisk!!! Visst, det är inte okej att skicka naken bilder till minderåriga. Men personen har sagt att hon var äldre, och Manfred kunde ju inte veta att hon var minderårig. Sluta hata hela tiden och skaffa er något vettigt att göra istället för att trycka ner andra hela tiden. Sluta sprida massa tyckte och annat skit! Om det fortsätter såhär så kommer YT att dö ut för ingen orkar med sånna som ska hacka på andra hela tiden. Skärp er nu!!!!!!!!!!!!!

#75 - Fil

Jag kommer att anmäla ida för deliktet grovt spridande av information som kränker privatlivet. Kul med lite skadestånd och kanske fängelse, allt för lite uppmärksamhet. Du är patetisk ida

#76 - Anonym

#75 då får man fråga vad du gör på en skvallerblogg lilla vän? Varje bild som man skickar på sc ägs av sc, samma med instagram

#77 - Anonym

är det bara jag som har märkt att på andra bilden så är det ett annat täcke

#78 - Seriöst

#78
Det är samma täcke...... Hört talas om olika ljus?

#79 - Anonym

Hade detta varit Raed som hade skickat och sedan sagt att han inte visste åldern så hade ni fortfarande hatat på honom. Just sayin, dubbelmoralen på vissa 🙄🙄🙄🙄

#80 - Erica

Vet att detta inte har med ngt av detta att göra men såg att iallafall en hade skrivit att Manfred var CP störd. Och snära skriv inte så om någon,min kompis mammas kompis dotter dog i en CP skada förra året och hon blev bara 12 år.vet att detta inte har ngt med detta att göra.

#81 - Apropå täcket

Det är ju helt olika mönster. Vilket leder till slutsatsen: inte samma påslakan.

#82 - Anonym

Han har kalsonger

#83 - Anonym

81# Det är samma påslakan på bild 1 och bild 3. Kolla noga så ser du att den mörka "sidan" av påslakanet (är ju en grå sida och en mörkblå sida) är densamma som
på bild 3. Spelar dock ingen roll att spekulera om bilderna är fejk eller ej för enligt Bente så har Manfred redan erkänt och sagt att bilderna är äkta.

#84 - Lenn

Men chilla kuken är bara en kroppsdel han gör vad han vill hon sa ju att hon var äldre än vad hon var

#85 - Anonym

Det som Manfred gjorde va fel men hon som sa att hon va 16 av det jag har hört så är det bådas fel. Och innan man lägger ut sånt här så Bode man tänka hur skulle detta kännas om detta händer mig.

#86 - Angel

Va fan har ni ni och tycka om era anonyma jävlar hur mycket vet ni för fan🖕

#87 - Ahmed

Manfred Walla ska fuck dig

#88 - Anonym jävel

Sen vet ju faktiskt ingen om hon ljög om sin ålder. När man tar någon i nackskinnet så kommer massa ursäkter och påhitt fram. Just sayin'.
Sen så är det inte smart att skicka nakenbilder till vem som helst...
Manfred, you did a tease of who you really are.

#89 - Anonym

För det första! Det är fan inte okej att spara nån annans bilder utan deras vilja och jag tror nog med 100% på att han inte ville att hon skulle spara dom! För det andra så lägger man fan inte ut nån annans bilder på internet utan deras vilja, och för det tredje så lovar jag er att alla tonåringar/ungdomar någon gång har skickat någon form av naken bild! Tänk efter innan ni skriver att allt var hans fel! Jag lovar att det inte bara var hand fel!

#90 - Anonym

Jag är med i en stor tjejgrupp på Facebook där hon som fick bilderna är med i. Hennes kompis säger "hon är inte 13 år, hon är 17 år!"

#91 - Anonym

min förebild

#92 - Anonym

Eftersom Manfred är under 18 bör väl bilderna som den här bloggen lagt ut räknas som barnpornografi?

#93 - Anonym

Hahaha asså snälla du gjorde precis bort dig, om man kollar på bilden där hans ansikte syns så är det ett helt annat täcke än på nakenbilden. Snälla kolla upp faktan innan du uttycker dig om något. Tycker synd om Manfred helt ärligt. Väx upp.

#94 - Anonym

Vart finns de icke censored bilderna?

#95 - Anonym

Vart finns de icke censored bilderna?

#96 - Anonym

Seriöst varför lägger du ut saker som du inte vet är sant, han har själv förklarat att han trodde hon var 17 och att hon såg ut som en 17 åring. Alla gör misstag och ingen förtjänar att bli ut hängda på detta sättet. Det är många som skickar nakenbilder till folk så varför bara skriva om Manfred när det finns många andra som gör exakt samma sak.

#97 - Anonym

Seriöst varför lägger du ut saker som du inte vet är sant, han har själv förklarat att han trodde hon var 17 och att hon såg ut som en 17 åring. Alla gör misstag och ingen förtjänar att bli ut hängda på detta sättet. Det är många som skickar nakenbilder till folk så varför bara skriva om Manfred när det finns många andra som gör exakt samma sak.

#98 - Trött på alla idioter

Ni är dum i huvet. Det är inte manfreds fel, de är den där 13åringen som ljög om sin ålder. Och wtf vem bryr sig de är fucking normalt att skicka nakenbilder!

Och Emma ditt retard, han trodde hon va 17 för att hon sa de, fucking kolla upp saker innan du skriver nått

#99 - Johan

Varför suddade du ut Kuken?

#100 - Elin

Folk skickar nudes, så e de bara. Flickan ljög om sin ålder och skickade själv också nudes så va fan tycker alla att Manfred är äcklig för?

#101 - lol

Tja! Bente här! jag älskr manfred och tycker han gjorde rätt i att skicka bilderna. Han var möjligtvis lite kåt. #mernakenbilderåtfolket.

#102 - Anonym

Kan någon skicka hans ocensurerade kukbild(er)? Tack

#103 - Felicia

För det första är Manfred också minderårig och för deg andra så de flesta skickar nakenbilder så vad är det för fel med att en kändis gör det medan det är ok att andra gör det ??

#104 - Anonym

Han skickade aldrig till en mindre åring (han skulle aldrig gjort d) hon VAR 00:a, alla skickar naken bilder, de var inte heller så att han bara skicka från ingenstans hon ville ha dem hon skickade tillbaka också, han skulle nt skicka om hon nt ville, de hade pratat ett tag också

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com