Manfred kommenterar nakenbilderna

Det har gått en vecka sedan nakenbilderna på Manfred läckte på nätet och många har varit arga på honom eftersom tjejen var 13 år. 
 
Nu bryter han tystnaden och har lagt upp en video där han förklarar att han pratat med tjejen i ett halvår och hon ska ha ljugit om att hon är 17 år.
 
Tjejen ska dessutom ha skickat nakenbilder till Manfred. 
 
Han berättar att om han visste att hon var 13 år skulle han aldrig ha skickat några bilder till henne. 
 
 
#1 - Anonym

Grina

#2 - Anonym

Nu kommer ju så klart allt vända alla kommer backa manfred och i stället kommer effekten bli att allt HAT kommer riktas direkt mot denna tjejen.

#3 - Anonym

Kan någon

#4 - Nina

ae fuck off, jävla äckel är han?? står o säger att han e feminist och sen gör han sånt här skit?? BULLSHIT!! och sen äre 12åtibgar som ba backa manfred så jävla vidriga!!

#5 - Anonym

HAHA shit så vidrig kille,palla skylla ifrån sig

#6 - Anonym

Tycker mest bara synd om honom. Kan alla sluta hata?

#7 - Anonym

Ni kan väll skriva de här direkt till honom istället för att vara anonyma och stå upp för vad ni tycker.

#8 - Anonym

Någon som vet vem bruden är?

#9 - Jasmin

Nu kommer alla att skriva att "han ändå ett äckel osv".... Över 50% av ungdomar skickar sådana bilder och Manfred är en vanlig pojke som alla andra! Det är inget fel med att skicka bara båda är med på det!!! Försök förstå det

#10 - Elin Harrysson

Jag tyckte att det var bra att manfred sa hur det var han visste ju inte att hon var 13 år hon sa ju att hon var 17 år för att det skulle hända. Håller någon med mig eller

#11 - Nakenbilder

Jag vet en youtuber som skickat kukbilder (där mottagaren, som var min vän, inte ville ha det). Känns lite skumt att veta när denna youtuber växer just nu.. men ja, det var kanske 2013-2014 och tror inte personen hade börjat med youtube då. Med detta vill jag bara säga att det antagligen är mycket mer vanligt med nakenbilder som skickas runt än vad man kanske tror.... Kan ju hoppas att denna youtuber inte längre skickar nakenbilder som mottagaren inte vill ha dock.

#12 - Anonym

Kan alla bara fucking lägga av å hata på Manfred? Ni har absolut INGEN aning om vad som hänt så stfu.

#13 - Anonym

Kan folk snälla öppna ögonen??!!?!!? detta är normalt, ungdomar gör såhär varje dag!! Bara för att han är offentlig behöver han väll nt sitta hemma och spela luffarschack och lyssna på barnvisor. Låt han leva sitt liv

#14 - Tyra

Uppenbarligen har tjejen velat ha nakenbilder och så länge mottagaren vill ha det så är det inget fel med att skicka sådant. Problemet var ju att tjejens storasyster kom på henne och spred bilderna.

#15 - Anonym

Tkr de e roligt hur alla beter sig. Själv tycker jah inte att det han gjorde va rätt/fel MEN hade det varit t.ex raed murad hade alla p12:or hatat sönder på han. Varför? Jo, för att det är just raed murad, men såfort de e Manfred nej då e de lugnt...

#16 - Anonym

Varför bara inte ta på sig det han gjort

#17 - Cassandra

Detta är vad som hänt: Splay har hjälpt Manfred med hur han ska hantera detta på bäst sätt. Detta är den bästa video han hade kunnat göra, utifrån situationen. MEN ett problem kvarstår. Om detta inte hade varit just Manfred - Hade situationen varit likadan? Raed hade blivit ännu mer hatad, exempelvis. Min poäng är att du kan komma undan med allt bara för att du har följare & ett nätverk bakom dig..

#18 - Anonym

#15 så jävla sant

#19 - Anonym

Han visste inte att hon var 13 så kan ni bara hålla käften nu och låta det vara

#20 - Anonym

#4 Vad har han gjort för fel?

#21 - Anonym

#16 det har han gjort?

#22 - Corina

Åh synd om honom

#23 - emma

Folk fortsätter att försöka vända och vrida på detta. Manfred SA att han inte vill skylla ifrån sig, och att det är helt okej att ogilla honom. Han vill inte heller att den här tjejen ska få hat.
Själv tycker jag att han inte är någon dålig person. Han gjorde ett misstag i att lita på den här tjejen som fortsatte ljuga för honom. Jag tycker också att han hanterade detta på ett väldigt vuxet och moget sätt.

#24 - Anonym

Varför skickar människor nakenbilder till folk de inte känner? Om du inte är säker på personens ålder, vilket brukar vara bland de första grejerna man får reda på om en person, så kanske du inte ska skicka nakenbilder till personen. Manfred som snart fyller 18 år har fortfarande en skyldighet att ta reda på vem det är man engagerar sig med. Varför inte bara skicka nakenbilder till någon som man känner och vet är jämnårig?

#25 - Anonym

#24 håller med bra skrivet :D

#26 - Tvivlade aldrig på manfred

Lägg gärna till att dom snapat i ett halv år

#27 - Anonym

Tycker det finns både bra och dåliga saker i denna situationen.
Det som är bra är att han inte försöker skylla ifrån sig, han står för det han har gjort och har insett att det var fel. Han har tagit det här på ett moget sätt, inte hetsat upp sig som vissa youtubers gör när någonting kring dom händer och tex spammar alla sociala medier och försöker rädda sig själv.
Det som är dåligt är att han skickade en bild på sitt kön till en 13-årig flicka. Jag vet att han inte visste om hennes ålder, och att hon ljög. Men om man inte är 100% säker på någons ålder ska man inte skicka sådana bilder. Så enkelt är det. Och som Manfred själv säger i videon har folk ljugit för honom på nätet tidigare och då borde han vara ÄNNU mer noga med sådant än vad man egentligen ska vara.

#28 - Anonym

Att det tog tid innan han reagerade på det hela beror väll på SPLAY haft kontakt med sina advokater m.m hur dom / han ska hantera det hela och en video var vad dom kom fram till

#29 - Anonym

Cri cri eller vad

#30 - Anonym

Cri cri eller vad

#31 - BAnans

Hmm, en sak alltså får Manfred it skicka dickpicks till en 13åring eller? Ni i de här kommentarsfältet snackar för mycket. Jag är själv 17 får jag ba skicka dickpicks då till 17åringar eller? Tror dock Manfred ljuger..

#32 - BAnans

Hmm, en sak alltså får Manfred it skicka dickpicks till en 13åring eller? Ni i de här kommentarsfältet snackar för mycket. Jag är själv 17 får jag ba skicka dickpicks då till 17åringar eller? Tror dock Manfred ljuger..

#33 - Siri

Varför tog det honom en vecka att komma ut med en video när en vlogg kan komma upp dagen efter. Jo för att nätverk och föräldrar ska kunna hjälpa honom lägga allt tillrätta så det låter så bra som möjligt. Stå upp för det du gjort, har du inte på ett halvår märkt att tjejen är 13 år?

#34 - OM MANFRED

Usch man ska aldrig skylla på offret... lägg av usch Manfred äckel

#35 - Döda svenskayoutubers.se

Gå och dö du som äger svenskayoutubers.se

#36 - Lina

Tycker inte att folk ska kasta skit på Manfred. Manfred visste inte att det var en 13-årig tjej han hade kontakt med. De hade en långvarig kontakt där dessa bilder var välkomna från båda parter (då båda deltog i att skicka bilder på sig själva.)
Manfred visste inte att mottagaren skulle ha en annan där, som tog kort på bilderna, som han skickade. Antar att tjejen frågade om bilderna för att kunna ta dessa foton på dem. Det Manfred gjorde var inte olagligt, däremot kan det snackas kring att sprida vidare dessa bilder. De var menade till en person, som själv hade någon annan mottagare på plats, som då fotade bilderna. Antar att tjejen själv frågat efter bilderna, för att de ska kunna fotas, för att skicka en hatstorm mot Manfred. Nya generationens hatare tänker till lite extra. Usch.

#37 - Anonym

Man blir ju mörkrädd när man ser hur lätt folk godtyckligt sväljer hans snack och låtsas som att detta inte är ett samhällsproblem. Tycker han tar på sig en offerkofta och inte inser hans fel, utan skyller på tjejen.

#38 - Anonym

LOL tog du precis bort min kommentar😂😂🖕🖕

#39 - Anonym

Hade velat haft tjejens sida utav berättelsen också.

#40 - Anonym

Men om man är 18 år har man ju alltid jämngamla som vänner från gymnasiet, vänner från splay etc som man kan dela nakenbilder eller vara intima med. Vänner som man faktiskt vet den korrekta åldern på. Varför ska man söka sig till en okänd person på nätet vars ålder man inte ens är säker på? Man känner inte någon förrän man faktiskt har träffat personen i verkligheten, det spelar ingen roll hur länge man har pratat. Det är bra att han tar ansvar för sina handlingar, men han kommer inte med några försvarsargument till varför han ens skickade nakenbilder till någon han inte ens kände eller var säker på dess ålder. Lite ansvar och konsekvenstänk förväntar man sig ändå från någon som snart blir 18. När man är vuxen och myndig kan man inte använda alla ursäkter som finns, eftersom man ändå förväntar sig mer ansvar.

#41 - anonym

#2 - han sa själv i videon att han inte tänker hänga ut tjejen, då båda två gjorde fel :)

#42 - anonym

#2 - han sa själv i videon att han inte tänker hänga ut tjejen, då båda två gjorde fel :)

#43 - anonym

#2 - han sa själv i videon att han inte tänker hänga ut tjejen, då båda två gjorde fel :)

#44 - Q

Någon som vet vad som har hänt med Victor Höglunds uttalande? Skulle inte han berätta om vad som hände?

#45 - Anonym

Asså nu får vän Jocke lugna sig... att all i need är den "svensk släppt" med mest streams under 2017... glömde du bort zara Larssons låtar då?😬

#46 - Juna

Jockes nya musikvideo😍😍😍 här snackar vi världsklass!

#47 - Anonym

45# Zara gjorde världsläpp lilla vän, My Addiction Jockes nya är också världsläpp och kan därför inte räknas som svensk släppt låt längre fram, Läs på nästan gång ;)

#48 - Anonym

#47 Ja Vad Konstigt att Jocke skriver så på hans snap då "lilla vän"🤔

#49 - Anonym

#48 Han menade All I Need och det är den svensk släppta låten med mest streams 2017 vad jag också vet, eller kan du nämna en annan för Zara Larsson har inte gjort endast svenska släpp sen uncover!!

#50 - Andy

Efterbliven snubbe. Han har snackat med henne i 6 månader, då borde han vetat hennes namn, efternamn och vart hon bor. Ej så svårt att t.ex. kolla upp det på ratsit.se för att se ifall hon ljög eller ej.

#51 - Anonym

Tål inte jockiboi, och vet att han läser och försvarar sig här så hoppas du ser, musikvideon var jättefin. Den kan du vara stolt över

#52 - Aisha

1. Man skickar ALDRIG dickpics. Det är så trashy och kvinnoförnedrande så det är helt sjukt.
2. Jocke. Vad ska man säga. Han gör ingenting själv längre, han har folk som filmar åt honom, han har folk som gör musik åt honom, han fejkar pranks och spökjakter. Det är ingen youtuber i mina ögon, det är en människa som försöker komma in i tv, men som inte lyckas full ut.
3. Bente, hon har aspergers, en vanlig människa kan aldrig förstå hur en sån hjärna fungerar.
4. Vad hände med Victors uttalande? Han bara försvann.

#53 - Smile

Älskar att reklsmrnnpå denna sida är vuxen leksaker hahahaha.

#54 - Anonym

Innehav samt spridning av barnpornografi? Även den här bloggen har lagt ut nakenbilder på ett "barn"...

#55 - Lisa

Enligt mig så har alla en egen version. Vissa tror inte alls på Manfred medan andra faktiskt lyssnar på hans story och sedan drar en "slutsats".

Har märkt att 99% av alla som kommenterar sjukt grova saker heter "anonym", jag tycker det är fegt att trycka ner någon och du vågar inte ens stå för vad du tycker.
Vi kanske aldrig får veta sanningen (eller så är detta sanningen) men det är dumt att hata när du inte vet exakt vad som hände.
Tack för mig lolololol

#56 - Johanna

#53 reklamen anpassar sig efter vilka sidor man själv vart inne på :) Jag får reklam för Nelly och sheinside för det är sidor jag besöker mycket.

När det kommer till manfred är det patetiskt, han borde bara erkänt att han gjort fel och bett om ursäkt. Så jävla trött på när offentliga människor blir bustade och hittar ursäkter för allt. Det som gör det hela värre är att Manfreds fanbase är så unga och naiva och köper allt han säger. Nä fy, oavsett om hon ljög om åldern eller inte är det han som gjort fel. Han har ett ansvar som offentlig person.

#57 - Anonym

Jag förstår inte, varför ska detta bli så stort? Bara för att det är en Youtuber är det inte okej att lägga sig i någons privatliv. Såklart, han är offentlig. Men detta är none of your business! #11, skulle vart lika hemskt att han skickade dem även fast han inte var YouTuber och växa upp som människa?

#58 - Anonym

Jag förstår inte, varför ska detta bli så stort? Bara för att det är en Youtuber är det inte okej att lägga sig i någons privatliv. Såklart, han är offentlig. Men detta är none of your business! #11, skulle vart lika hemskt att han skickade dem även fast han inte var YouTuber och växa upp som människa?

#59 - Anonym

Vadå inget fel?? Lite fel är det när hon är 13 o han snart 18.

#60 - Wääää

Asså kom igen, de blir bara en stor grej för Manfred e youtube, snölla tjejer ta å tagga ner

#61 - Anonym

Känns bara som dåliga ursäkter för att rädda sig själv. Manfreds karriär är doomed.

#62 - Ryska maffian

min åsikt om det här att ja om det skulle varit raed murad skulle det hatat sunder men vi vet själva vad raed murad har gjort men Manfred har inte gjort som till expel vara otrogen eller nåt sånt och att skickat en nakenbild är normalt nuförtiden så jag tycker att man ska inte hata på Manfred. Ni som hatar på Manfred ni lägger er tid på att hata har inte era föräldrar lärt er att man ska inte hata man ska ge kärlek 💗💗

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com