Manfred håller en låg profil på sociala medier

Manfred har valt att inte kommentera gårdagens bilder och anklagelser. 
 
Bente har varit i kontakt med Manfred och hon berättar på snapchat att Manfred mår jättedåligt. 
 
Han skäms och vill inte längre visa sig och vågar inte vistas utanför hans hus. 
 
Manfred berättar också för Bente att tjejen hade ljugit om sin ålder och sagt att hon är äldre än vad hon egentligen är.
 
#1 - Anonym

Rätt åt honom

#2 - Cs

som jurist skulle jag säga va tyst för allt som sägs kan användas emot en men som privatperson har jag annan åsikt.

#3 - Anonym

Såklart Bente

#4 - Sombromesa

Tycker helt ärligt synd om honom. Inte kul när någon ljuger om sin ålder... :/

#5 - Anonym

Han hade antagligen inte gjort det om hon sa att hon var 13

#6 - Usch

Lennart Blads story på snap... kolla mr. Sveriges t video om ni vill veta.

#7 - Anonym

Alla kan göra misstag, vi är inte mer en människor.
Sen kan alla ljuga om sin ålder, tror dom flesta har gjort det minst en gång.
Så sluta grina och väx upp.

#8 - Anonym

Visst det kan ju va lite synd om honom eftersom han visste inte att hon var så liten MEN oavsett hur gammal man är, är det inte okej o skicka dickpicks liksom jag är betydligt äldre än henne men jag vill aldrig ha en dickpick även fast jag får sånna

#9 - Anonym

Men fyfan va taskiga ni är, tänk på att andra OCKSÅ är människor. MAN GÖR MISSTAG. Alla skickar fucking nakenbilder typ. Ni ska testa att ha YELLOW då får man sånna bilder hela tiden.. de är inte kul men man får det. OCH tänk på att ni inte vet vad tjejen SKRIVIT TILL MANFRED och ni vet inte vad hon SKICKAT heller.

#10 - Sombromesa

#8 Vi vet dock ej vad han hade för relation till tjejen. Om dem snapat varandra "flörtigt" tycker jag ej det är konstigt.

#11 - Anonym

Det är fortfarande fel då Manfred är 18 & tjejen bara 13.

#12 - Anonym

Jockebois DJande - fejk? https://www.youtube.com/watch?v=OsCBK-dRE00

#13 - Julia

Bu-fucking-hu

#14 - Anonym

#12 :) jasså:)

#15 - Anonym

#12 haha vilken rolig video

#16 - Anonym

Skicka inte nakenbilder till folk du inte känner då. Om du seriöst inte vet åldern på en människa, kanske du inte ska dela intima bilder med dem. För Guds skull, han är nästan myndig, då borde man veta bättre och förväntas ta mer ansvar. Plus att han spenderar 70% av sitt liv på sociala medier. Då borde man vara ännu mer ansvarsfull med vad man gör på internet.

#17 - A

Vafan låt honom vara när han mår såå dåligt!!

#18 - Anonym

Finns värre profiler på YT, låt Manfred vara. <3

#19 - Anonym

HAHAHA Hade therese släppt låt hade allt varit om hur bra den varit och hur det går för låten, När Jocke släpper låt står det dåliga inlägg med svag information angående spökvideos, som desutom har placerats sista dagen av röstningen för att försöka påverka utgången :D

#20 - Anonym

#18 Klart det alltid finns värre profiler? Det var inte ens det som det var frågan om. Alla ni som försvarar Manfred, hade ni sagt samma sak om det hade varit t.ex Raed Murad som hade skickat kukbilder till 13 åriga tjejer? Nej, det hade ni inte.

#21 - Cissi

Han har inaktiverat kommentarsfunktionen på sina 9 senaste bilder på instagram

#22 - Anonym

#19 De kan handla om tidigare lögner från Jocke. Misstro. Han har ett förflutet i hög ålder han får tampas med. Fel unga gör, han ljugit om och gjort i hög ålder. Kul DJ Jocke någon klippt ihop. De fasen kul ihop klipp. NO Hate. Kommentar 12 länkar hahaha

#23 - Anonym

Tror alla YT lägger sin plattform tidigt. Hur dom kommer bli granskad. Om dem skenar blir de rubriker. En del böjar fel (utblottande få skulle vilja publicera), som inte många är villig gå, för bli igenkänd. Därför exposé Videor. Då man vidhåller de är på riktigt.
Exploderande. Finns inget att söka på i många YT, fanns inga avslöjanden de gått ut med i fel utgifter. Tror därför Joakim Lundell får allt han gör granskat. Han är inte Therese ärligheten själv och som hon sa i en vlogg. Varför överdriva var något man inte är. (Inte hennes ord, sammanfattar hur jag ser de) Eller granska bakåt i sitt liv eller förmedla drama i personliga ämnen. NOT!! De ska aldrig behövas för att bli älskad för de man gör. Sociala medier är inte bra för alla. Oh är man någon som måna vet man inte är, kommer de frågor.

#24 - Anonym

Om han trodde att hon var äldre och självklart om HON VILLE ser jag inte problemet eller att han har gjort ngt fel, han ska väl få skicka nakenbilder om han och mottagaren vill och inte behöva förvänta sig att de läcks.

#25 - Anonym

Om han trodde att hon var äldre och självklart om HON VILLE ser jag inte problemet eller att han har gjort ngt fel, han ska väl få skicka nakenbilder om han och mottagaren vill och inte behöva förvänta sig att de läcks.

#26 - Anonym

Om han trodde att hon var äldre och självklart om HON VILLE ser jag inte problemet eller att han har gjort ngt fel, han ska väl få skicka nakenbilder om han och mottagaren vill och inte behöva förvänta sig att de läcks.

#27 - Anonym

jOCKE HÄLSAR ALLA SMÅ LYSSNARE LYSSNA PÅ SMURFHITS OM DE INTE FATTAR HANS NY LÅT. Säker raderat på grannens instagram.

#28 - Anonym

Grattis nykteristen jocke. Nemo är nycktrist inte du.

#29 - Anonym

Jocke svarar på kommentarer om hans låt på instagram med skrattemojis och att dom som inte gillar hans låt är avundsjuka och borde lyssna på smurfhits istället för dom förstår inte låten,och att det är bara 10åringar som ogillar hans låtar. Tycker det var en som hade ett bra svar på det:

"Jag är då 24 år och är inte ett stort fan av dina låtar, hur som, är det tråkigt med folk som faktiskt klagar och gnäller utan en anledning. However, så är jag inte heller ett fan av dig och hur du bemöter dessa människor med samma barnsliga attityd. En seriös och offentlig person hade väl på något sätt inte matat dessa troll med mat som tex barnslig attityd. Du berörs av så mycket att din nivå sjunks och seriositeten för dig därmed halveras och/eller helt och hållet. Du själv möter mobbing med mobbing, förvisso kanske de förtjänar det, men det är ju inte en direkt slump att just dessa människor kommer tillbaka och provocerar. Du säger att du inte bryr dig om folk som "hatar" men likförbaskat så är det enda jag ser av dina svar är just svar till dessa. Folk får säga att din låt är dålig, det är väl smällar man får ta, men jag kan förstå när det kommer till påhopp, och där kommer ju avundsjuka in. Det är där du ska bara undvika och mata dom. Och ja, de flesta är under 18, och du är 30, säger det inte mycket om hur man skall bemöta det? Fridens."

#30 - ba sluta

sluta hata på honom det är en kropp? låt honom vara sjukt att folk ska få hat pga bilder

#31 - ba sluta

sluta hata på honom det är en kropp? låt honom vara sjukt att folk ska få hat pga bilder

#32 - elin

Hoppas du får en toppen bra kväll!<3

#33 - elin

Hoppas du får en toppen bra kväll!<3

#34 - Anonym

Exakt, enbart dem han kallar haters han svarar av en anledning, drar hans ömma tå snäppet länge än trans följare- dem som inte deltar i Jockes sekt & sprider hans budskap och är aldrig kritiker , de är guds gåva, andra de är haters som inte smeker med hårs, å vinner aldrig priser han ber dem sprida hans namn, annars får de bli blockade från hans revir. Jocke må vara den mest utsatta yt. Men deras resa är utöver vad andra yt vill visa. Privata delar och vara personlig är helt andra delar J&J missat de visat. låten bra, men inget ny skapat. fotspår Jocke vill visa sitt. Lär er . privat å personlig. man delar inte allt. ingen vill se allt av er. usch. Och med bok. Och fler YT inlägg med instagram och snapcaht. De blir för ,mycket. Uttjatat alla vet nu. sluta älta. så less på tjatet. Bara se och läsa om er är ett enda ångest moln. Ni hjärntvättar allt ni gör och ÖVERFÖRTYDLIGAR, ni är inte så unga vad fasen håller ni på med. Lägg ner då ni ändå ratar unga följare. de ger er publicitet; men dem ni sällan berömmer och vill identifiera er med. Slut spela å bli äkta.

#35 - Anonym

Baksidan av myntet att vara offentlig. Bästa han kan göra är att låtsas som inget har hänt.

#36 - G

Baksidan av myntet att vara offentlig. Bästa han kan göra är att låtsas som inget har hänt.

#37 - Anonym

Vem skickar ens nakenbilder till någon som inte är ens partner? Varför ens skicka bild på sitt kön, framförallt när han vet att han är offentlig och i en utsatt position.
Tycker inte synd om honom alls, att skicka nakenbilder frivilligt är för mig sjukt. Vad får man ut av det? Att tjejen sedan är 13 år gör det ännu värre.
Konklusion: Skicka inte nakenbilder, framförallt inte till barn. Usch.

#38 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=OsCBK-dRE00
Jockiboi

#39 - Anonym

att folk reagerar på förinspelat material bland så kallade artister. playback folk kräver äkta kvalité av benämning artist. trollare är en helt annan sak <<<dem med förinspelat material noll taktkänsla eller vetskap av mixerbord, pet här och där. de blir lätt en Snakis. finns professionella om vigt sitt liv,inget man blir på ett dygn, playback.

#40 - M.M

Men jag förstår inte riktigt människors argument "alla gör misstag".
1. Det är olagligt att skicka nakenbilder.
2. Om man ens har en liten misstanke om att personen i fråga är minderårig så bör man inte skicka (man bör inte skicka annars heller, men det är skillnad om båda parterna är i rätt ålder och är med på det).
Om Manfred inte känner personen och helt 100 vet hennes ålder så borde han, av rent sunt förnuft, avstå att skicka bilder även om hon skumme be om det.

3. Visst var det fler än en tjej han skickat till? Det är inte okej.

Jag hoppas på ett sätt att han blir anmäld för flickornas skull. Han går ut och pratar om hur viktigt det är med feminism samtidigt som han sexuellt trakasserar unga tjejer. ( ja det är sexuella trakasserier, omyndiga BARN, och som sagt -olagligt att skicka bilder som dessa).
För att tjejerna ska få rättvisa och samtidigt visa samhället och förövarna att vi inte accepterar handlingar som dessa så hoppas jag verkligen att han blir polisanmäld.

#41 - Anonym

Såna här gånger vet man inte ifall det

#42 - hoo hoo

Tycker helt ärligt synd om honom. Vet dock inte om det är för att jag är en överempatisk person eller inte.
Tbh, jag förstod från början att han antagligen är jätteledsen över det här och det känns inte som att den Manfred vi ser på youtube skulle skicka nakenbilder till den där tjejen om hon hade berättat sin egentliga ålder.
Alla begår misstag. Manfreds konsekvenstänk är inte utvecklat än, heller. Hoppas detta drama dör snart.

#43 - hejhej

Tycker helt ärligt synd om honom. Vet dock inte om det är för att jag är en överempatisk person eller inte.
Tbh, jag förstod från början att han antagligen är jätteledsen över det här och det känns inte som att den Manfred vi ser på youtube skulle skicka nakenbilder till den där tjejen om hon hade berättat sin egentliga ålder.
Alla begår misstag. Manfreds konsekvenstänk är inte utvecklat än, heller. Hoppas detta drama dör snart.

#44 - Julia

#42 Ett namn: Göran Lindberg. Han var en polis som var en drivande kraft för att uppmärksamma problem kring könsdiskriminering, sexuella trakasserier och våld mot kvinnor.
Han dömdes 2010 för: Grov våldtäkt, våldtäkt, koppleri, misshandel, köp av sexuella tjänster, försök och medhjälp till sexköp.

Så tro inte att bara för att Manfred verkar vara den där "schyssta killen" att han är det.

#45 - Ellen

Detta var och är Manfreds ansvar. Han har gjort fel och nu får han käka upp och svälja det. Har man satt sig i klistret får man också ta och reda ut det och sköta det snyggt på egen hand. Inte springa iväg med svansen mellan benen sådär som han nu gör. Det gör ju att han skuldbelägger sig själv ännu mer då. Jag begriper inte VAD man tänker med när man skickar iväg nakenbilder till folk man inte känner? Folk har inte alla hästar hemma uppenbarligen. TÄNK efter och ta ansvar för dina handlingar.

#46 - Jurist

Bara så alla vet så är det inte olagligt i det här fallet eftersom Manfred inte visste åldern på flickan! Det kallas förbusbillfarelse

#47 - Jurist

Ojj! Förbudsvillfarelse*

#48 - J

Men alltså nu räcker det. Manfred visste inte hennes riktiga ålder, så ni kan inte komma med argumentet att han inte borde skickat till en tjej i sån ung ålder.
Sen vet vi inte hur de har snapat och vad de har snackat om på snap. De kan ju lika väl ha flörtat.
Vi vet ingenting. Så vi ska inte anta något.

#49 - Anonym

#48 Menar du att man inte har något ansvar i att försäkra sig om att tjejen man skickar dick pics till är av ålder? Börjar låta som alla sjuka domar där våldtäktsmän kommer undan eftersom tjejen inte sa "nej" högt nog...
Om någon uppenbarligen är ung får man inte vara så naiv. Speciellt inte som en så "offentlig" person som Manfred, det är jäkligt dumt att inte tänka några extra varv till vilka han skickar sådana här bilder.

#50 - M.M

Det är också olagligt att skicka oönskade dick pics. Nu vet inte vi om tjejerna bad om det eller inte, men i många, många fall får tjejer bilder UTAN att ha bett om det. Och då är det olagligt, oavsett ålder.
Han får stå för sitt kasst helt enkelt.

#51 - Anonym

Älskar att jockiboi är arg över att hans låt är på 3eplats på topplistan

#52 - Anonym

Jockiboi är ju bara för pinsam 😫

#53 - J

För det första så får man inte ens skicka "pornografiska" bilder på snapchat öht även om båda parter är med på det. För det andra har man lite jävla vett i skallen så kanske man tänker efter som en offentlig person att man inte ska skicka nakenbilder över huvudtaget? Tycker dock det var dumt att leaka dom av personen som gjorde det men manfred var som sagt mycket dummare som skickade bilderna in the first place. Sen så tror jag inte på allvar att en 13 åring skulle BE om en dickpick. Dom flesta tjejer i vuxen ålder vill inte ens ha dickpics.

#54 - Anonym

Jag bryr mig faktiskt inte om vad han har gjort.

#55 - SKYLL ALDRIG PÅ OFFRET

Usch skyll aldrig på offret!
Äckligt gjort av Manfred! Usch

#56 - Anonym

1. Vi vet inte sanningen.
2. Hon ljög om åldern.
3. Dom kanske hade en bra relation?
4. Alla gör misstag.
VI ÄR MÄNNISKOR. herregud.
Hade han varit en privatperson hade ni ba aha men det händer alla men liksom nä ok ni dampar sönder okok

#57 - Anonym

#56 Men han är inte en privatperson och då måste man tänka ett par steg längre när han gör saker. Herregud han är snart 18 inte 11.

#58 - Anonym

Känner man inte en person tillräckligt bra för att vara säker på deras ålder skickar man inte nakenbilder??????

#59 - M.M

Jag är lika upprörd varje gång jag hör om liknande fall även om det är en offentlig person eller en privatperson.
Det är inte ett dugg synd om honom just för att han visste precis vad han gjorde och riskerna med att skicka bilder av sexuellt innehåll.

Ni som lägger skulden på henne, att hon ljög om sin ålder: ni skrämmer mig! Det är sådana som ni som gör att sexualoffer inte vågar anmäla för att skulden och skammen hamnar på dom och inte förövaren.
Han bör få konsekvenser för vad han gjort oavsett om han är en person ni tycker om eller inte. Han har gjort otroligt fel och han är 17 år, han visste precis vad han gjorde.

#60 - Anonym

#12 ganska vanligt dj fejkar. Finns hur mycket som helst att ta del av på yt dj trolls-dj faker-dj expose.

#61 - Anonym

Trodde BENTE skulle ta breakupet med Markus hårt men tydligen inte gick bara dagar sen hoppade Bente i säng med någon annan.. Vilket hon gick ut med på SNAPCHAT.. Nä Bente är nog inte den typen man ska ha en relation med känns det som

#62 - Anonym

Jag vill se hans bilder!

#63 - Anonym

Nu är dj fake videon på jocke nertagen på yt. Hahahaha

#64 - SKYLL ALDRIG PÅ OFFRET

Äckliga barn som avgudar Manfred som skyller på offret! Fy fan
Man skyller ALDRIG på offret

#65 - Anonym

Världen är inte svart och vit, ibland är det faktiskt offret som har gjort fel. I de flesta fall är det inte så, men nu var det tjejen som hade ljugit om sin ålder.

#66 - Anonym

#65 vi vet ju inte ens om det är sant. Kan lika gärna vara Manfred som säger det för att ha en ursäkt.

#67 - Anonym

Manfred säger att tjejen ljög om sin ålder. Men det är Manfred som skickat nakenbilderna, bara för att tjejen helt plötsligt skulle vara 15 så skulle det vara okej att skicka dessa bilder? Förstår inte logiken bakom att skylla på att hon ljög om sin ålder, det gör väl inte saken bättre? Det är ju ändå aldrig okej att skicka sådana bilder. Och sen är det väl klart han säger att tjej ljög för att rädda sitt egna skinn.

#68 - Anonym

När det kommer till kritan så tänker alla (straighta) snubbar med kuken. Oavsett hur "feministisk" man säger sig vara. Verkar också vara dessa feministsnubbar som visar sig vara värsg bakom stängda dörrar. Blir seriöst illamående.

#69 - M

Ett tips till alla icke-män här, kom ihåg detta, men aint shit. Ta aldrig skit från en man. Låt aldrig en man få dig att känna dig mindre värd, äcklig, negativ på något sätt. I grund och botten är de alla skit :)

#70 - anonym

http://imgur.com/a/rGE1L

För er som ville se dem ocensurerade bilderna

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com