#1 - Anonym

Älskar My Addiction.
Härligt att han lyckas <3!

#2 - E

No hate, men är det bara jag som tycker att Jonna och Riley verkar fett intresserade av varandra? Gillar dom båda, så detta är verkligen inte hat. Jonna känns mer fri och lycklig när hon är med Riley mot för när hon är med Jocke. Någon annan som tänkt på detta?

#3 - Anonym

Du menar Joakim Daif och Pontus frisk nya låt, inga konstigheter, de har alltid varit duktiga producenter! Tråkigt att de säljer ut sig själva på detta sätt dock men alla behöver väl pengar :)

#4 - Anonym

#3
Joakim lär sig mer och mer. Klart han behöver hjälp med att skapa låtarna när han knappt kan spela t,ex piano.
Jag har inloggning till Stims Verkregister där står Joakim Lundell med som producent tillsammans med Joakim Daif och Pontus Frisk samt systrarna Arrhult.

#5 - ddd

#2 håller med, hon verkar vara lyckligare med hnm

#6 - Anonym

Inte konstigt när han mutar sina hjärntvättade kids till fans med tävlingar om iPhones för att få lyssningar :) så sjukt oärligt och fult gjort imo. Folk ska väl lyssna på låten för att den är bra, inte för att komma på någon jävla topplista?

Snacka om att endast bry sig om fame. Uschhhhh.

#7 - Anonym

#3 Han kanske skulle lärt sig liiiiiiiite mer innan han började med sin musikkarriär. Filmen från hans spelning säger mycket om hans musikaliska förmåga tyvärr, utan taktkänsla blir det svårt att syssla med musik.

#8 - M

Inte jättebra faktiskt gillar all i need bättre. Denna känns B

#9 - ET

Jag lyssnar på låten för att jag tycker den är bra, inte för att Joakim säger att man ska göra det. Sedan har man ju också ett val att välja om man vill lyssna eller inte. Även fast Joakim säger "Lyssna på Spotify bla bla bla", så har man ju fortfarande ett eget val.

#10 - Lisa

I skrivande stund så är den på plats 3 och påväg ner haha, bara hypen över en ny låt som gjort att den stigit.

#11 - Anonym

Otippat att Jockiboi DJ fake på YT plockades ner.

#12 - M

Någon som vet vad som hänt mellan Jocke & Jonna och Gustav & Johanna? Jonna har avföljt Johanna på instagram, de var inte med på den senaste spökjakten och Gustav och Johanna har inte promotat någonting kring Jockes nya låt som de gjorde vid den förra. Någon som vet nåt?

#13 - Anonym

#6 vart står det om att han lottar ut saker :)

#14 - Anton

Så många som är avundsjuka här😂 dör

#15 - E

#14 Hur tänkte du då?

#16 - Anonym

#13 - Hans Instagram?

#17 - Anonym

#14 lol klassiskt att kalla folk som kritiserar för avundsjuka. Det räcker. Man kan kritisera och ifrågasätta utan att vara avundsjuk. Typisk småbarnskommentar.

#18 - Anonym

#17 - Preach. Så jävla löjligt att säga att alla som ogillar en människa är avundsjuka.

#19 - Anonym

#14 ja, för om man inte tycker om nån/nåt personen gör så måste man ju vara avundsjuk på den personen :)) nej, jag tål inte jockiboi och är allt annat än avundsjuk på honom. Herregud, verkligen synd hur han hjärntvättar alla barn som ser på honom ://

#20 - Anonym

#12 Jag undrar också vad som hänt? Någonting lurt är det iaf

#21 - Anonym

Skriv om att Jocke och Jonna verkar vara osams med Jonna och Gustav eftersom Jocke och Jonna avföljt Johanna och Gustav på insta, Gustav och Johanna har inte gjort reklam för den nya låten, dem var inte med i senaste spökjakten och ingenting har nämnts i någon vlogg eller på sociala medier.

#22 - Anonym

till er som grinar över att jocke uppmanar till att lyssna på hans nya singel, tror fan inte man sitter och kniper käft när man jobbat hårt med nåt man är stolt över som man äntligen får visa upp? hmmm..

#23 - Anonym

Det är skillnad på att skriva "Har släppt min nya låt, lyssna gärna" och att ordna en tävling BARA för att folk (barn) ska lyssna och göra reklam för låten och att hetsa folk på alla sociala medier att den ska upp på topplistan osv. Och hur mycket har HAN gjort? Han har knappast jobbat lika hårt som de andra kring låten, han tar bara cred för andras slit.

#24 - Anon

#14 om man är avundsjuk på allt man ogillar eller kritiserar så måste det betyda att man är avis på svält, rasism, klasskillnader, sexism och annat skit som finns.
Jag lovar, man kan ogilla, kritisera eller ifrågasätta utan att känna en längtan efter det. Din logik funkar inte.

#25 - Anonym

#22 åh försök inte, det här handlar inte om att marknadsföra sin nya låt utan om ett helt oacceptabelt beteende för en vuxen människa. han sitter för fan på Facebook och påstår att han likt andra musiker har kämpat för det här i flera år?! börjar tro på Flashback att killen är mytoman.

#26 - Anonym

JA han får hjälp med vissa delar, men Joakims texter är genuina från hans bakrund/uppväxt och han har skrivit de mesta själv. Idag är de flesta större låtar både skrivna och producerade av andra än artisten som oftast bara får framför låten, varför skulle de vara fel när Jocke gör det? Låt grabben va när han äntligen lyckas

#27 - hm..

1. Killen har noll taktkänsla, har uppenbarligen inte ens gjort hälften av låten själv, men får all uppmärksamhet bara för att han är den ''kända''.
2. Det är skillnad på att skriva ''Har precis släppt min nya låt, lyssna gärna!'', och ''Nu köttar vi så låten håller sig kvar på topplistan!!!''.
3. Att muta sina unga följare med tävlingar om iPhones endast för att alla ska göra reklam för hans nya låt är patetiskt, och som jag minns det tog det en jävla tid efter All I need hade släppts som Jocke lottade ut en vinnare. Han var trött, skulle utomlands, hade inte tid, blablabla.
4. NEJ man är inte avundsjuk bara för att man ogillar en låt, person, attityd, händelse etc. Och det är skillnad på ''Du suger bögjävel'' som är hat, och som jag gjort nu, kritiserat och tagit upp saker jag tycker är märkligt och/eller fel. Allt negativt är inte hat.

#28 - Jokiboi

Kommer inte lyssna

Som jag ej lyssnat på den första låten

#29 - Anonym

#26 Vad snackar du om egentligen? Sjunger Joakim Lundell? Är han artist? Benämner han sig inte som producent och DJ? Alla producent producerar sina egna låtar, det är grejen med att vara producent du vet.
Alla som kan någonting om musik vet att det är i första hand Daif och frisk som producerar. Tror du att producera egna låtar betyder att man sitter och leker med lite knappar eller? Den här okunskapen om musikproduktion är extrem. Att sitta och påstå att man "hållit på och kämpat flera år" som alla andra som kämpat med sin musik är ingenting annat än skamfullt.

#30 - Jussi

Ni är så patetiska😂 ni tål inte att det går bra för jocke 😂 snälla sluta skriv hat så får ni se att ert liv blir mycket mer positivt

#31 - Anonym

#30 har ni verkligen ingenting bättre att komma med? Alla som inte slicker röven av någon hatar :/ det är du som behöver öppna ögonen och sluta var så naiv.

#32 - Anonym

Problemet är inte att ni har kritik utan att ni har kritik ni chansar ihop :) Ingen här vet hur mycket tid han lägger på detta? och ni som säger att andra producerar själva så tillåt mig skratta! Av alla låtar på top 50 så är det i snitt 5 personer på varje låt som producerat och skrivit text! detta finns som fakta att googla fram och av alla låtar så har jocke mindre personer på sin låt än 43 andra låtar på topplistan vilket betyder att dom haft färre personer på sin låt! Texten är väldigt personlig likt All I Need och skriven på väldigt låg begåvning på engelska delvis vilket gör låten väldigt lätt att fastna för på ett sätt också, även det tyder på att Jocke skriver själv och på sitt språk!
Låt han glädjas lite, är massor artister och skivbolag som har tävlingar för skivläpp! det är ett annat sätt att marknadsföra sig på, tv kanaler köper reklam på radio och tidningar! Marknadsföring sker på olika plan över hela landet beroende på vad man sysslar med och vad man omsätter. Uppenbarligen har inte Jocke råd med reklam i tv och tidning och väljer därför att vara påhittig och köpa en iphone att lotta ut och vad är felet med det? Om ni tror att det är barn som lyssnar så ska jag ger er verklig fakta, Dom under 18 år är ÖVERLÄGSET minsta målgruppen som lyssnar på spotify! Det är är därför INGEN annan youtuber har klarat sig in på topplistan än Jocke, om ni jämför med övriga som ligger runt max 1-2 miljoner streams emot Jockes 26 miljoner samt att han på 2 dygn fick mer än övriga youtubers fått på 1 års tid! Det betyder att Jocke har en väldigt mycket äldre målgrupp som inte syns och figurerar i kommnentarsfälten på Youtube. Jag är logisk och använder fakta och ni kastar bara skit i panik och rent hat för ni ej tål framgången. Gillar jag Jocke? Nej inte direkt men går inte ta ifrån honom att han är smart och begåvad och en jävel på redigering och musik! Men är han en person jag gillar att se på youtube? Absolut inte Gillar jag hans musik? Ja det gör jag men det betyder inte att jag gillar honom men kan inte säga att hans låtar är dåliga på något sätt eller något jag inte vill lyssna på!

#33 - Anonym

Problemet är inte att ni har kritik utan att ni har kritik ni chansar ihop :) Ingen här vet hur mycket tid han lägger på detta? och ni som säger att andra producerar själva så tillåt mig skratta! Av alla låtar på top 50 så är det i snitt 5 personer på varje låt som producerat och skrivit text! detta finns som fakta att googla fram och av alla låtar så har jocke mindre personer på sin låt än 43 andra låtar på topplistan vilket betyder att dom haft färre personer på sin låt! Texten är väldigt personlig likt All I Need och skriven på väldigt låg begåvning på engelska delvis vilket gör låten väldigt lätt att fastna för på ett sätt också, även det tyder på att Jocke skriver själv och på sitt språk!
Låt han glädjas lite, är massor artister och skivbolag som har tävlingar för skivläpp! det är ett annat sätt att marknadsföra sig på, tv kanaler köper reklam på radio och tidningar! Marknadsföring sker på olika plan över hela landet beroende på vad man sysslar med och vad man omsätter. Uppenbarligen har inte Jocke råd med reklam i tv och tidning och väljer därför att vara påhittig och köpa en iphone att lotta ut och vad är felet med det? Om ni tror att det är barn som lyssnar så ska jag ger er verklig fakta, Dom under 18 år är ÖVERLÄGSET minsta målgruppen som lyssnar på spotify! Det är är därför INGEN annan youtuber har klarat sig in på topplistan än Jocke, om ni jämför med övriga som ligger runt max 1-2 miljoner streams emot Jockes 26 miljoner samt att han på 2 dygn fick mer än övriga youtubers fått på 1 års tid! Det betyder att Jocke har en väldigt mycket äldre målgrupp som inte syns och figurerar i kommnentarsfälten på Youtube. Jag är logisk och använder fakta och ni kastar bara skit i panik och rent hat för ni ej tål framgången. Gillar jag Jocke? Nej inte direkt men går inte ta ifrån honom att han är smart och begåvad och en jävel på redigering och musik! Men är han en person jag gillar att se på youtube? Absolut inte Gillar jag hans musik? Ja det gör jag men det betyder inte att jag gillar honom men kan inte säga att hans låtar är dåliga på något sätt eller något jag inte vill lyssna på!

#34 - Anonym

#32 kan du snälla sluta prata om någonting du uppenbarligen inte har en aning om? Hur kan man ha så svårt att förstå skillnaden mellan en artist och en producent/DJ? En producent producerar, därav ordet du vet. Hur många gånger har inte mannen i fråga skrivit att det är han som gjort låtarna och ingen annan? Du tycker dig ha sett att han gett mycket beröm till de som utan tvekan stått för merparten av båda låtarna?
Det finns ingen jävla chans i världen att Joakim Lundell i flera års tid i hemlighet har hållit på med musik, helt utan verktyg för att kunna göra det. Som sagt, han hade varken taktkänsla eller gjorde någonting på hans spelning överhuvudtaget. Ska man satsa på en musikkarriär och påstå att man kämpat i flera år för det så är det någonting man ska kunna utan någon som helst tvekan. Den här typen av musikkarriär är en spottloska i ansiktet på alla som PÅ RIKTIGT har ägnat åratal till musiken och jag kan lova dig att det inte är uppskattat bland andra musiker och musikkritiker. Bara vänta och se.

#35 - Anonym

Och snälla, kolla alla hans kommentarsfält. Ser du mycket folk över 18 där eller? Bara massa ungar som säger att de ska spela sönder låten så han minsann hamnar högre upp på topplistan. Han är säkerligen duktig på att redigera film och andra saker. Men att köpa sig till en musikkarriär på det här sättet är ALLTID fult vem det än handlar om. Hans extremt dåliga och barnsliga beteende och extrema hybris gör det omöjligt att "glädjas med honom". Det gör dessutom säkerligen tusentals andra så låt oss andra ha vår åsikt om det här.

#36 - Evelina

#2 , Du är samma person som skrev exakt det om Johanna och Riley också va? Get your shit together, bara för att man trivs med en person betyder det inte något. Jag trivs jävligt bra med mina vänner, är det fel då för att jag har pojkvän?

#37 - Anonym

#34-#35 tycker att du tar i så du spricker nu va, har du kämpat i flera År eller? Speciellt då det verkar som att du tar åt dig så fruktansvärt hårt, du verka va den som tar åt dig mest? Gör det så ont i hjärtat för dig?

#38 - Bertil

Ni som säger att jocke ligger på Spotify listan pga sin tävling på Instagram😂 det är 3700 barn som är med i den...hur dumma är ni??

#39 - Anonym

Haha alltså Bente! Hennes resonemang är fan outstanding. Älskar hur hon alltid blir grinig när folk påpekar att hon kanske inte borde spendera så mycket pengar när hon har möjligheten, "Jag har pengar nu så det är lugnt, det var skillnad förut när jag hade 0 på kontot". Men nu när hon har 0 på kontot och grinar över det igen, då hade det kanske varit nice och lyssnat på sina följare och sparat så att man har en liten backup till nästa gång om man hamnar i klistret? Det är ju fan illa att som vuxen behöva flytta hem till mamma för att man inte har pengar till mat..

#40 - Anonym

#39 Problemet med Bente är att hon aldrig inser att hon inte är och aldrig kommer bli en youtuber som enbart kan leva på att göra videos. "Kanske måste jobba med nåt annat" Och det kom du på nu Bente? Hahah lol.

#41 - 32

Hej Jocke

#42 - Anonym

Varför lägger inte Bente ner Youtube? Hon gör det uppenbarligen bara för pengar, vilket hon inte får tillräckligt av, så skaffa ett riktigt jobb då istället för att sitta och gnälla (lära sig att spara kan vara en grej också för en vuxen människa). Och sedan när hon kommer på hur dumt det låter att hon endast gör det för pengar så ba "...MEN JAG VILL JU HA NÅGOT ATT GÖRA OCKSÅ..." bullshit. Hon skulle ligga i sängen hela dagarna om hon hade möjlighet. Har nog aldrig sett en latare och mer omotiverad människa någonsin.

Youtube är något man inte ska göra endast för att tjäna pengar, då kan man sätta sig i kassan på Ica lika gärna.

#43 - Emma

Jag tycker hela situationen kring Bente är tråkig. Hon förstår inte hur bra hon har det, när hon väl gör videos. Hon får bra betalt för relativt lite arbete. När hon säger saker som att "Vem säger att Youtubers har mycket cash?" och speglar det till sitt eget konto på 0kr, så hånar hon andra som faktiskt lägger ner genuin tid och fokus på sitt material. Att hon kan betala hyra bara genom att vara aktiv på snapchat och att då och då lägga ut en Youtubevideo - är ganska soft om jag får säga det själv. Därför känns det som en stövel i ansiktet varje gång hon gnäller om sina pengar. Det känns som att hon brände upp alla pengar på resor till killen hon hade, eller lägger hon det kanske på kläder? Hon behöver lära sig konsekvenstänk, ödmjukhet och lära sig att "Take it or leave it" inte är en ursäkt till att man får bete sig precis som man vill. Hon behöver hjälp med sin ekonomi och styra upp sitt beteende.

#44 - Anonym

#43 när kläder lägger hon inga pengar på, alla kläder hon har är sponsrat av madlady. Skulle säga att alkohol/krogen är det hon lägger på.

#45 - Anonym

Jag tror dock att bente kan få ut iallafall 15/20k efter skatt. Skulle vilja tippa på att hon inte riktigt förstår hur mycket hon kan ta för en video och tar därför "bara" 10k, det kanske låter mycket men vet mindre youtubers än henne som tar mer. Har nära vänner som har youtubekanaler. Sen tror jag att hennes reklamintäkter ligger på ca 5-6 tusen efter skatt. Hon gör kanske två sponsrade videos i månaden (minst) och eftersom hon inte har ett företag fakturerar hon via t.ex frilans finans och där skattar man ungefär hälften. Så typ 15k en månad med två sponsrade videos. Det är vad ganska många unga tjänar en vanlig månad efter skatt, hon är väl ändå "bara" 22? Då fattar jag inte hur pengarna drar ut på krogen? Hon pratar dock ofta om att hon ALDRIG lagar riktig mat, hon äter ju mycket pizza, pinchos och sånna där frysta kycklingvingar. Så absolut alkohol men också mat. Bente om du ser detta, börja laga egen mat! Kommer löna sig.

#46 - Anonym

Det är skrämmande att Bente är lika gammal som mig och beteer sig som en 3 åring. "Hej jag heter Bente, jag är mogen" = BULLSHIT!!!!! Inte undra på att hon och Marcus gjorde slut. Han fattade väl tillslut vad hon gick gör och vem han egentligen var tillsammand med.

#47 - Anonym

Det är skrämmande att Bente är lika gammal som mig och beteer sig som en 3 åring. "Hej jag heter Bente, jag är mogen" = BULLSHIT!!!!! Inte undra på att hon och Marcus gjorde slut. Han fattade väl tillslut vad hon gick gör och vem han egentligen var tillsammand med.

#48 - Anonym

Det är skrämmande att Bente är lika gammal som mig och beteer sig som en 3 åring. "Hej jag heter Bente, jag är mogen" = BULLSHIT!!!!! Inte undra på att hon och Marcus gjorde slut. Han fattade väl tillslut vad hon gick gör och vem han egentligen var tillsammand med.

#49 - Anonym

#37 men kan ni verkligen inte komma på något nytt? :/
Alla som kritiserar saker de tycker är fel har ett tråkigt liv, är avundsjuka, tar åt sig så hårt att de tuppar av? Tänk vad många som har det jobbigt med tanke på hur mycket som kritiseras varje dag! Jag lovar dig, man klarar av att ha ett bra liv, må jättebra och samtidigt tycka att saker i den här världen är fel. Det är jättelätt! Som Nemo säger, alla andra slickar Joakims röv så det är skönt att inte göra det.
Flertal producenter har redan ifrågasatt Joakim Lundells medverkan på låtarna (vilket de vägrar svara på) och det kommer knappast sluta där. Jag tror inte varken du, Joakim eller hans fans är medvetna om hur mycket man inom communityt ogillar producenter/DJs som köper sig till en karriär och inte har en gedigen talang/kunskap, vilket man först får efter många år.

#50 - Nathalie

Men herregud vad töntiga människor är.. hur många artister är de inte som inte skriver sina egna låtar helt men ändå får uppmärksamheten? Bara för att det är Jocke ska de blir världens grej..

#51 - Anonym

#50 är du seriös? Du ska läsa kommentarerna och svara på dem där det klart och tydligt står att Joakim INTE ÄR EN ARTIST utan benämner sig som en PRODUCENT/DJ. hur många gånger ska skillnaden behöva förklaras?

#52 - Anonym

Tycker mest beteedet är creepy. Obehaglig, manupulativt. Hur man väljer fjortis forumet snapchat som sin grund att kunna vara sig själv fullt ut. De är där han kan spela ut sitt hela register för de är unga. De köper allt med hull och hår. förlåtande följarskara som tror alla 31 åringar hyr bad hus och letar spöken. De är där han söker tröst,söker bekräftelse 24/7. Andra sidor där äldre publik finns där får han skärpa till sig. Och de gör han. Så de finns en bra sida av honom där. De slipper se hans bönade och bedjande se mig hör mig bekräfta mig daglig dags. De ser en mer samlad person.
Han är så svajig. Blir för mycket. Första låten var bättre. Tycker arrhult borde få stå mer i rampljuset och framförallt vara ut på spelningar. Ingen person som står och lossas vara dj. Låt brudarna synas och J i bakgrunden.

#53 - Anonym

Kan inte någon i Jockes fanskara snälla förklara vad hans del är i skapandet??
I en intervju med Pontus Frisk säger han att "Textidén som Joakim gjort på svenska översattes och bearbetades av syskonen Arrhult", alltså har han inte skrivit texten som är i låten.
Samtidigt har vi aldrig fått se jocke göra något producentarbete heller? Han har aldrig någonsin visat på musikalitet vilket, JA, en producent måste ha inte bara musiker, det är låtskrivande vi pratar om. Hans live-set var inget set utan ett förinspelat spår, han kunde inte ens skaka näven i takt.
Jag vill bara att någon förklarar vad hans del i skapandet är, annat än att säga till Arrhult syskonen vad han vill att låten ska handla om, och betala Joakim Daif och Pontus Frisk för att fixa en låt till honom medans han står över axeln och säger "aa det var bra" eller "nä ändra", för det är det enda som krävs för att kunna claima lite producent cred.

Jag vill bara se något tecken på att han besitter den musikalitet och tekniska kunskap som krävs för att producera dom låtarna det sägs att han gjort, för jag kan inte hitta det någonstans.

#54 - ETT STORT FAN AV JOAKIM LUNDELL!

MEN SNÄLLA SKÄRP ER!! JOCKE HAR KÄMPAT VÄLDIGT LÄNGE MED DEN HÄR LÅTEN OCH NÄR HAN SLÄPPER DEN SÅ ÄR DET ENDA NI KAN GÖRA ÄR ATT KLAGA!!!!!!!!!! EN VÄLDIGT BRA LÅT OCH TYCKER ATT HAN HAR LYCKATS VÄLDIGT BRA! DEN MENAR JU VÄLDIGT MYCEKT TILL HONOM OCH DET ÄR JU HAN SOM HAR SKRIVIT DEN OCH HJÄLPT TILL ATT PRODUCERA DEN! SÅ SLUTA KLAGA!!!!!!!!!!!!!!

#55 - E

#36 Har aldrig uttalat mig om Riley och Johanna, vet inte vart du fått det ifrån? Har seriöst kommenterat denna blogg typ två gånger tidigare och aldrig om Riley. Sluta förutsätta saker, för du har uppenbarligen ingen fakta what so ever. Jag sa heller aldrig att det är något mellan Riley och Jonna, bara att JAG kände det som att dom var intresserad av varandra. Get over your shit själv.

#56 - Anonym

Okej så först säger Bente att hon inte har några pengar och måste flytta hem till sin mamma ett tag. Sen säger hon att det ordnat sig med pengar, jag tänker ''åh bra för henne'', ett tag senare ser man att hon varit och fixat naglarna... Det här med att spara pengar till viktigare saker..tja jag vet inte, MAT kanske, det är tydligen inte lika viktigt?

#57 - Anonym

#54 ja det märks att du är ett stort fan av honom..........

#58 - Anonym

#56 hon får naglar sponsrat haha

#59 - Adolf Andersen

Jocke och Jonna är det eran hemsida coolt ni måste länka hemsidan så alla vet vad den heter

Erat största fan har varit med på all era fan träffar och gått in och bankat på erat batman skrälle älskar er