#1 - Alicia

Så jävla bra <3

#2 - Anonym

"HITTILLS FÅTT" HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Ja du försöker verkligen va Ida?

#3 - 👁

Otroligt bra filmad, perfekt med musiken.
Personligen inte ett så förtjust i slutscenen som alla andra verkade vara - knackningarna var lite off, och tyckte mest det kändes stelt när Jonna stog där och såg in i kameran.

#4 - Linda

Grät sååå mycket i slutet haha. Är inte ett så stort fan av låten men musikvideon var helt ok. Håller med om att Jonna ser lite stel ut

#5 - Anonym

#2, eh ja? Hittills har den fått positiv respons - Ida kan väl inte förutspå framtiden eller? Är mest korrekt att uttrycka sig så.

Jag tyckte låten var ganska dålig, låter som allt annat, sedan har Jocke inte gjort ett piss utan bara de som står som medproducenter.

#6 - 😵

Asså jag dog i slutet när Jonna kom asså

#7 - 😵

Asså jag dog i slutet när Jonna kom asså

#8 - 😵

Asså jag dog i slutet när Jonna kom asså

#9 - Anonym

4: grät? Resten av din kommentar hör inte ens ihop med det att du grät

#10 - Roza

Alltså jag gillar verkligen inte J&J, men RESPEKT till Jocke. Han har verkligen gått från botten till toppen!

#11 - Anonym

Jocke är sitt störst fan.

#12 - M.M

Även om det inte handlar om Joakim, så måste jag ändå få säga något om Therese Lindgren. Gillar henne och ET hon står för väldigt mycket men jag tycker på senare tid att hon missskött sitt videoschema och verkar inte riktigt bry sig om det. Hon skriver väldigt sällan ut det också, utan istället så uteblir en video bara.
Detta är liksom hennes jobb och jag tänker bara om det hade varit ett annat jobb där man lämnar in exempelvis rapporter sent, det skulle inte dröja länge förrän de skulle få varningar och kanske förlora jobbet.

Tycker det är tråkigt att hon inte riktigt verkar lägga samma energi längre...
som sagt, älskar hennes videos och åsikter, men jag börjar se en annan sida av henne som inte kommit fram innan 😕

#13 - Anonym

Superbra låt. Gillar inte Jocke o Jonna så mycket, men låten var as bra och man fick redan en massa känslor efter typ 10 sekunder efter videon börjat.

#14 - ddd

"hittills fått" du önskar verkligen xD

#15 - Anonym

#12 Therese har haft mycket för sig. Hon har tex precis gjort en klädkollektion. Hennes videos sol hon lagt ut är dessutom väldigt bra och hon lägger ber mycket tid på dom. Hon måste få leva lite också och inte bra producera massa videos hela tiden. Tror inte heller hon blir så taggad när det är massa folk som alltid klagar på allt.

#16 - Anonym

Jockes låt är okej. Dock så tycker jag att det är extremt irriterande då han alltid lägger ut vart han är på topplistan osv. Det är klart att han kan vara nöjd och sånt (skulle jag också varit) men man kan nästan se det som att han skryter väldigt mycket. Men jag önskar han all lycka med karriären inom musik! Han är redan stor och han kommer säkert komma väldigt långt! Han videos är väldigt bra redigerade och väldigt snyggt filmade. Låterna är också bra. Lycka till Jocke!

#17 - Anonym

#14 Ja "hittills" hon kan ju inte veta fall han kommer få sämre respons lite senare. Onödigt att haka upp sig på en sån liten sak som faktiskt är väldigt rätt skrivit!

#18 - Anonym

Är det bara jag som är så trött på YouTubers (speciellt J&J) som alltid klagar på denna blogg?! Dom säger att detta är en nyhetsblogg fast det är det ju inte, det är en skvallerblogg. Är så trött på hans mystorys där han skriver tex "Ida har gjort det igen, hon hatar mig verkligen" eller något sådant. Sluta då göra saker som man kan skvallra om! Ida skriver ju bara saker som redan kommit ut och även fast det är en skvallerblogg så tycker jag att man får mycket information och jag får reda på saker som jag inte visste om tidigare. Jocke alla kan inte tycka om dig! Ida är lite som Gossip Girl.. Hon bygger sin blogg på tips som hon får från sina följare! Skyll inte allt på Ida då det är du som har gjort något som dina följare reagerar på!

#19 - Joakim Munktell

Första låten va ju bra mkt bättre, eller hur?

#20 - Anonym

Tycker att det är fair att Jocke får lite cred för sina musikvideor. Det verkar ju vara den enda delen i sin musikkarriär där han faktiskt är med och skapar.

#21 - Anonym

Tycker det är helt sjukt att han envisas med att påstå att han skriver låtarna. Han har själv medgett att han inte kan sjunga, inte kan engelska och saknar taktkänsla. Betvivlar att han ens vet skillnaden på ett dur och ett mollackord. Tror säkert att han är med och påverkar vad låten ska handla om, men det kan ju vem som helst göra. Sätt en 5-åring med ett gäng erfarna producenter och musiker och du kan säkert få en hit. Inget fel med spökskrivande, men tycker det är sjukt fult att han inte är öppen med precis vad han har gjort och inte gjort.

#22 - gluten

Asså hans första låt var mkt bättre men fan musikvideon var en av dom bästa men kan vara för jag känner igen mig och jag tror när man känner igen sig så gillar man videon/låten mkt bättre :/

#23 - Anonym

Tycker personligen låten borde heta Arrhult feat joakim lundell då de hjälpt att producera den lite men sjunger genom hela låten. Teknikskt sätt är han bara en producent och låtskrivare inget mer. Absolut inte en artist😂😂

#24 - Anonym

#16 jocke är sitt eget största fan. Avgudar sig själv.

#25 - Anonym

Låten är okej och video gripande. Proffsigt. Dock borde han inte försöka sig på DJ grejen för de ser sjukt otakt och galet ut. Man ser hur allt är fejk.

#26 - Anonym

http://nyheter24.se/noje/885588-joakim-lundell-om-nya-succen-vagar-antligen-lita-pa-min-begavning

Kommentarerna är klockren

#27 - Anonym

Jag kan verkligen se att denna låt kan komma långt men det känns som att han gör musiken för att få mer följare osv. Han slutade ju sin förra musik karriär för att han inte tyckte han hade talang för det och att han bara fick ångest. Dock är hans låter bra och kan se varför dom är så populära. Fast tycker inte om att han bara ger cred till sig själv. Även fast han sa i en video att fler folk är med
o gör detta så beter han sig som att det är han som har skapat detta och det är några personer som har hjälpt till lite. Men keep up with the good work Jockes crew!

#28 - Runkbloggen

Haha har fortfarande inte lyssnat på all i need eller sett videon.
Tänker inte lyssna på denna eller se videon.
Vill ej bidra att han ska tjäna pengar

#29 - Felicia

Nej låten är inte bra, och känns inte ens klar. Stora artister och Dj's skulle nog bara skratta om de såg alla kommentarer till låten. "Åh bästa jag hört", "Släng dig i väggen Alan Walker" och bla bla bla. Vem som helst som lyssnar på mycket musik, och av större artister, hör hur B denna låten är i jämförelse med stora låtar. Musikvideon är rätt bra dock, men låten sänkte allt, tyvärr.

#30 - Anonym

Zlatan har kommenterat jockes instagram!!!!!!????? Den riktiga

#31 - Linda

#9, ja jag grät :) själva handlingen är ju fin /#4

#32 - Anonym

Vem fan är jocke?

#33 - Anonym

Det känns ju lite som att han börjar med saker för att bli mer och mer känd. Först Youtube, som i princip startade allting. Sen började han med musik men slutade sen. Efter så kommer Tv-serier, sen musik igen och nu ska han började med hela Dj grejen.. Undrar vad som kommer härnäst?

#34 - Anonym

Facebook inlägget han pikar sin mor på morsdag- vad ska man säga? osmakligt och onödigt.

#35 - Anonym

#29 Kan du inte beskriva på vilket sätt låten känns B ;)

#36 - Anonym

Är inget J&J fan, men såg videon idag och tyckte den hade ett jättefint budskap. Och låten är bra. Visst det är inget innovativt men är någon "DJ" det nuförtiden? Allt låter likadant.

#37 - Felicia

Låten är B i jämförelse med artister som Avicii eller Alan walker. Hela droppet är sjukt enkelt, och låter precis som allt annat, tråkigt helt enkelt. Låten känns inte klar och droppet är sämst, därmed är låten jävligt B.

#38 - Anonym

Nu har jocke ponken ändrat på Facebook inlägget han tillägnad mamma sin på självaste morsdag. Fattar fortfarande inte varför man ska hänga ut dem man hyser agg emot.

#39 - Anonym

#37 Wow du kan inte mycket om EDM musik du, Alan Walker anses som en av dom sämsta producenterna då han är helt självlärd och gör så sätt som andea anser vara fel men genom hans magiska gärna får han ändå fram melodier som trots all orimlighet fungerar så att säga att hans låtar skulle vara mer välproducerade är ganska ironiskt, är först nu vid turer man kan höra en riktigt proffsig prodd! Avicii är en av världens genom tiderna största EDM artister och en person som banade vägen för en helt ny musik genre, lite dum jämförelse kanske?
Något mer helt chansartat du vill vräka ur dig?

#40 - F

#39 skiter väl fullständigt i hur Alan Walker väljer att göra sin musik, däremot så har han ju fortfarande blivit en framgång inom musiken, så fattar inte vart du vill komma. Och om du nu är sånt proffs på EDM musik, så borde du höra hur dålig Jockes låt är. Om inte så har du nog lyssnat på riktig skitmusik.

#41 - Malin

SJUKT bra video!

#42 - Anonym

Bentes story? Smygfotar

#43 - Moa

På Bentes story smygfotar hon en äldre man och säger att hon ser ut som något slags filter. Väldigt dålig stil.

#44 - Fucku2

Tycker musikvideon är väldigt bra
Vi som gått igenom en tuff tid som Jocke kan nog förstå den bättre. Och slutet är väl jättefint? Har ju ett väldigt fint budskap. Och ja han ska vara stolt och skryta. Sluta gnäll nu.

#45 - Q

Tyvärr sjunker Bente längre och längre i mina ögon för var dag som går. Förstår inte hon att det inte är okej att ta kort på någon annan för att sedan lägga upp det på Mystory och håna denna mans utseende..?
Och hon ska vara en så kallad förebild för yngre tittare?
Jag skäms.

Hon ger Youtubers ett dåligt rykte :)

#46 - Anonym

Kvittar Tydligen vad Bente gör för folk verkar älska henne ändå. Med tanke på hennes YOUTUBE kanal bara blir större och större hon har ju över 160.000 följare nu..

#47 - Anonym

Är bente trans?

#48 - Anonym

#40 Men du skrev ju att Alan Walker rent produktionsmässigt gjorde bättre låtar? Och nu kan du inte svara på varför utan hänvisar att man uppenbart borde höra att Jockes låt är väldigt dåligt gjord? Kan du inte förklara på vilket sätt? Lyric? Prodden? Var ligger felet? Ser framemot en lång tydlig förklaring av dig under dagen ;)

#49 - F

Finns inte ens någon gnutta av normalitet i Bentes hjärna. Elak och en konstig människa, de skulle nog halva jordens befolkning hålla med om. Jag är en person som vanligtvis inte slänger massa skit på andra på nätet, men Bente är rent ut sagt en elak människa pga väldigt många saker som hon gjort. Därför kan jag inte stå bakom den människan längre, och jag kan inte förstå varför andra gör det heller.

#50 - Anonym

#48 Jag är ingen producent på något vis, men jag personligen gillar inte Jockes låtar just för att de låter så enkelt och det känns som att något saknas i bakgrunden som hade gjort låten mer fyllig. Så svårt att förklara, men min personliga åsikt är just att jag inte gillar hans låtar pga att det låter så enkelt och tomt, särskilt droppet. Sen får du tycka vad du vill, men alla tycker olika, och jag lyssnar på väldigt mycket EDM musik och denna låt är inte ens i närheten av dem. Enligt mig som sagt.

#51 - Anonym

#50 Det du skrev säger ingenting, kan du förklara vad som saknas? och varför det låter enkelt?
Eller sitter du bara och chansar och leker kunnig?

#52 - Anonym

#52 Är inte den som skrivit innan men herregud vad är det svåra att förstå? Den låter för enkel, det händer för lite i refrängen/droppet och i bakgrunden helt enkelt, och hur ska man kunna förklara det bättre? Det låter för tråkigt/enkelt.

#53 - Anonym

#51 menade jag

#54 - Anonym

#43 De bästa är att bland kommentarerna på hennes senaste bild på instagram där hon ännu en gång lipar så var de någon som sa att de var fel att hon gjorde så,hennes svar var "och,som om folk inte smygfotar mig hela tiden" Asså wtf är de för fel på människan.

#55 - Anonym

Alltså Bentes story den senaste veckan:
Gnäll gnäll gnäll prat om sex gnäll prioritera ligg framför sitt jobb gnäll gnäll skryt mer prat om sex gnäll elakheter gnäll prata illa om någon gnäll gnäll gnäll gnäll prat om sex gnäll elakheter GNÄLL.

Är väl kanske inte så jävla konstigt att hon är fattig när hon prioriterar sin kk framför att göra videos, vilket är hennes jobb.

Kommer äta upp mitt högra lillfinger om hon vinner årets snap på Guldtuben för det finns ingen som förtjänar ett pris lika lite som hon. Hon borde inte ens få vara nominerad med tanke på hennes beteende. Så sjukt att barn ser upp till henne när hon må vara den minst lämpliga förebilden år 2017.

#56 - Anonym

Tog hon bort bilden på gubben? Dom ända snaps jag sett är när hon sa att hon ville ta kort på han men inte kunde

#57 - Anonym

Bente har ju gjort klart innan med att hon skiter i vad folk tycker och tänker "take it or leave it". Känns mer som Hon gör allt detta bara för få ihop Pengar så hon kan ut och supa m.m. och för att sponsorer ska ge henne gratis saker inte för sina följares skull. hon är dock extremt oaktiv på youtube och varit längre tid. Hon har la insett att smidigaste sättet få pengar är ju genom att göra sponsor snapchat det krävs inte så mycket ansträngning. Sen är väl Tubecom bevis på hur mycket bente bryr sig om sina följare hon valde ju supa sig full och vara bakis på det eventet. Hon va ju så bakis "vilket hon gick ut med på snapchat" att det knappast blev nån meet and greet alls med sina följare. Hon kände sig till slut tvungen gå ner till fansen "en kort stund" detta efter folk skrivit till henne och var arga för hon nonchalerat sina följare. men då hon kom ner för snabb meet and greet så hade många av hennes fans redan tröttnat lämnat tubecom.

#58 - Anonym

Glöm inte när bente när bente fick vänta på hissen för ett pensionärs-par hade tagit den. Hon sa att hon var så trött på HORpensionärer för det tar sån tid för dom att dom är ändå snart döda. Hur kan man bete sig så vidrigt och respektlöst? Hon måste må extremt dåligt och hata sig själv, man beter sig inte sådär annars.

#59 - Anonym

Bente kör ju "TAKE IT OR LEAVE IT" tänk om en massa människor skulle börja följa den Uppmaningen och VERKLIGEN sluta följa bente på Youtube p.g.a hennes dåliga beeteende en mass flykt av följare på flera hundra kanske tusen skulle svida för bente även om hon säger sig inte bry sig så lär hon göra det för extremt sämre följar siffror väcker även sponsorernas uppmärksamhet

#60 - Anonym

BENTES komentar om gruppen av barn som sjöng är fan osmaklig fy tusan.. Hoppas aldrig hon får barn själv så fall tips från coachen gör abort direkt bente..

#61 - Till 54

Tycker det är fetkonstigt att man svarar det tillbaka.. den gubben har ju aldrig smygfotat henne och varje gång hon blir smygfotad så blir hon nog inte så jätteglad! Fett respektlöst

#62 - Anonym

Linn Ahlborgs uppdatering är ju ett skämt, dessutom har hon sommarlov nu? Alltså kom igen

#63 - Anonym

Innan skyllde linn på skolan, nu lär hon väl skylla på att hon vill njuta av lovet (även fast hon innan sa att hon skulle praoa hos sig själv denna vecka ? )

#64 - Anonym

Precis!! Hon skulle ju praoa hos sig själv så varför gör hon inte det?? Usch va lat

#65 - Anonym

Precis!! Hon skulle ju praoa hos sig själv så varför gör hon inte det?? Usch va lat

#66 - Anonym

Precis!! Hon skulle ju praoa hos sig själv så varför gör hon inte det?? Usch va lat

#67 - Anonym

Tycker också det är tråkigt att Linn så sällan uppdaterar sin blogg:/ Sen tycker jag också det är tråkigt att hon känns så ignorant, folk ställer massor frågor i hennes kommentarsfält (inkl. jag) men ser aldrig några svar.

#68 - Anonym

Bente mobbar både äldre och barn, ingen respekt mot någon. Hon har verkligen inga spärrar. Hon gör skämt om funktionsnedsatta och använder rasistiska ord på scen där hennes 10-åriga fans står och hejar på henne. Hennes snapchat går ut på att klaga, mobbas, och berätta om sina ligg. Osmakligt och äckligt. Tycker ni människan förtjänar ett pris i guldtuben verkligen?

#69 - Anonym

#68 dom enda som tycker hon förtjänar nånting är 12 åringar som inte vet bättre.

#70 - Anonym

Men på riktigt nu???? Jocke klagar på att han syns här mycket och att han hamnar i mkt drama och att han inte ska blanda sig i det osvosv, men han fortsätter att lägga sig i allt???? Han får ju ta konsekvenserna isåfall och skydda sig själv istället för att klaga, nu har han valt att lägga in sina egna åsikter om manfred-dramat vilket inte ens har med honom att göra

#71 - QJK/ Julia

Vill bra tipsa om min blogg. http://nouw.com/qjk/profile Jag har aldrig bloggat förut men jag älskar att skriva. Det skulle betyda jättemycket att få några läsare<3 Jag har tänkt att blogga om massa olika saker tex mitt liv, politik, feminism, mobbning, hästar bakning m.m. Hoppas det låter intressant. Kram Julia. Ps Jag kan själv relatera till mina spalter om mobbning...

#72 - Anonym

68# Preeeeeeeachhhh! 🙏🏽

#73 - Anonym

#70 han klarar inte av när nån inte håller med nåt han gör/gjort/säger men själv ligger han sig i ALLT. :)

#74 - Anonym

Gör ett inlägg om bente.

#75 - Anonym

Har Lakki köpt katt, eller är hon bara kattvakt?
Känns som att hon har en lite liten lägenhet för att kunna ha en katt?

#76 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=qMrX9Yt7sUs
Styr Jockiboi Hydra och Flax?

#77 - Anonym

http://nyheter24.se/noje/885766-joakim-lundell-avslojade-paows-otrohet-vidrigt-gjort

#78 - Anonym

Tycker Paulina Paow pratar mer moget än Jocke, och svarar bra på deras tv- serie. Blev obekvämt då Jocke skickat åter till Paulina avsänt från Jonna som jag fatta de.
Detta att hänga ut är så vidrigt beteende. Tycker de är illa Jocke fortsätter hänga ut sin mamma. Alla vet nu. Du mår bra, ta detta bakom stängda dörrar snälla.

#79 - Anonym

Anledningen Jocke hängde ut folk till höger och vänster tidigare enligt sig själv var sin vilsenhet inte hittat sig själv. Att han mådde dåligt och tog ut de på andra. Visst var det så han pratat kanske inte ordagrant men i stil med. Nu mår han bra och ändå vill ta ut sin ilska på mamma som han kan hantera på bättre sätt än inför miljoner tittare, följare. Jocke du har kommit långt men en del val du gör som detta är mindre bra. Och du har de bra nu lev och var lycklig med din nyfunna familj livet är för kort för att tvinga fram förlåt. Tror inte på att hänga ut kommer föra människor närmare, tvärtom. älska "glömma" inte allt, men förlåt för man ska kunna bli hel. Peace <3 hatar ingen. å glad du kommit upp ur helvetet du varit i Jocke.

#80 - Anonym

swedish drama producer on youtube

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com