Jocke köper sponsrade inlägg på instagram för att vinna Guldtuben 2017

Under nomineringstiden för Guldtuben har många youtubers bett sina följare att rösta på dem. 
 
Men Jocke har tagit det ett steg längre och spenderat pengar på sponsrade inlägg på instagram där han ber folk att rösta på honom på Guldtuben. 
 
Dessutom har Jocke nämnt Guldtuben i flera videos och andra sociala medier.
 
Tycker ni att det är rättvist att marknadsföra sig i den utsträckningen?  
 
 
#1 - konstigt

Märks att han verkligen vill vinna, och eftersom han verkligen kämpar och då betalar för att fler ska se inlägget så känner han säg säkert osäker på om han verkligen vinner

#2 - pinsam

blir pinsamt om han nu vinner för då kmr de ju inte vara pga att folk vill utan att han tvingar sig på folk att dom SKA rösta.. sorgligt att man vill ta emot ett pris när man vet att man inte förtjänat det.

#3 - Anonym

förvånar mig inte

#4 - Anonym

förvånar mig inte

#5 - Anonym

Förvånar nog INGEN lol
Han leker i hans videos att "de betyder inte allt att få ett pris" lalala.. "rösta på vem ni vill" "rösta från hjärtat" yads yada.. så fake SOM VANLIGT. Det kommer aldrig sluta vara fake. I alla lägen

#6 - Anonym

Hahahahaha ditt hat emot Jocke är ju bara patetiskt! :D

#7 - Anonym

Sen är det Jocke & Jonnas management som gör sponsrade inlägg åt dom ;)

#8 - Anonym

#7 fast det är inte så att de gör det bakom hans rygg haha

#9 - Anonym

ORKAR INTE LÄSA MER OM DITT FÖRBANNADE JÄVLA HAT EMOT JOCKE & JONNA NU IDA! BER PÅ MINA BARA KNÄN ATT DOM VINNER HELA SKITEN SÅ DU TVINGAS ATT SÄTTA DOM I MITTEN PÅ DIN FÖRBANNADE JÄVLA HEADER!

#10 - Anonym

Alla andra har gjort videos som heter guldtuben och bett folk rösta och spammat överallt, men så fort Jocke eller Jonna gör minsta jävla lilla då kommer du direkt med svärdet och ska sticka i dom!

#11 - Anonym

Jag hoppas ärligt J&J vinner så denna jävla jakt emot dom slutar för detta är inte bra för youtube utan det skapas drama emot dom som egentligen inte existerar egentligen, mycket pga denna blogg t.ex!

#12 - Anonym

IDA LÄGG NER PLZ

#13 - Anonym

Jocke inlägg igen, negativt igen, är någon ens förvånad?

#14 - Sombromesa

Men alltså - hur är detta negativt? Ida bara skriver om vad som faktiskt har hänt...

#15 - Anonym

märks att #9 till #13 är samma person lol, ida hatar inte hon skriver fakta, de e skillnad ;)

#16 - Anonym

Kmr bli kul när han vinner ;)

#17 - Anonym

Spelar väl inte så stor roll? Det är ju inte så att guldtuben är en seriös tävling.

#18 - Anonym

Hur fan är detta ett "hat" inlägg?

#19 - Anonym

Men snälla? Det är ju ni, alla Jockes små fans, som vinklar detta till hat? Allt som står är ju bara sanning, ellerhur? Sen att ni tolkar det som att det är hat är ju ert problem, men kom inte och säg att Ida hatar på Jocke i denna artikel. Det är endast ni som själva får det att framstå som hat. Komiskt att det gäller något som er älskade förebild gjort

#20 - Anonym

Men de filmar ju inget själva längre. De har ju hjälp med det.

#21 - Petra

SLUTA HATA PÅ IDA. IDA FÅR TIPS OM DET OCH SKRIVER OM DET. NI ALLA KAN SE OM NÅGON TIPSAR I KOMMENTARERNA .

#22 - Petra

SLUTA HATA PÅ IDA. IDA FÅR TIPS OM DET OCH SKRIVER OM DET. NI ALLA KAN SE OM NÅGON TIPSAR I KOMMENTARERNA .

#23 - Petra

SLUTA HATA PÅ IDA. IDA FÅR TIPS OM DET OCH SKRIVER OM DET. NI ALLA KAN SE OM NÅGON TIPSAR I KOMMENTARERNA .

#24 - Petra

SLUTA HATA PÅ IDA. IDA FÅR TIPS OM DET OCH SKRIVER OM DET. NI ALLA KAN SE OM NÅGON TIPSAR I KOMMENTARERNA .

#25 - Petra

SLUTA HATA PÅ IDA. IDA FÅR TIPS OM DET OCH SKRIVER OM DET. NI ALLA KAN SE OM NÅGON TIPSAR I KOMMENTARERNA .

#26 - Petra

SLUTA HATA PÅ IDA. IDA FÅR TIPS OM DET OCH SKRIVER OM DET. NI ALLA KAN SE OM NÅGON TIPSAR I KOMMENTARERNA .

#27 - Petra

oj lite mycket kommentarer från min del...

#28 - Petra

oj lite mycket kommentarer från min del...

#29 - Anonym

Jocke skiter i hur han vinner. Han är på samma plattform som sina fans. Lika barnsligt. Skrota alla tävlingar med detta barnsliga par. Omogna fjantar so visat p-rulle skyllt på misstag för att efter jobba som chef för Scandal Beuty å utvik för att bli något. ta bort dem. De är inte barn vänliga. De valde liv sent, medvetet vad de pyssla med. Låt andra vinna.

#30 - Anonym

Det är väl inge fel med det? Hans pengar han gör vad han vill och det är inte förbundet

#31 - Anonym

Vaddå negativt? Det är inte Idas fel att köpa annonser uppfattas av er som negativt!

#32 - Anonym

Vill se splays svar på Ida's mail, om de kan försvara sig mot det

#33 - SLUTA KLAGA!

MEN ÄRLIGT TALAT!!!
JOCKE OCH JONNA ÄR DE SOM HAR KOMMIT LÄNGST I YOUTUBE!!
BARA FÖR ATT DE HAR ANSTÄLLDA OCH FÅR HJÄLP MED FILMNINGEN SÅ BETYDER DET JU INTE ATT DET ÄR EN DÅLIG SAK!!! DE GÖR JU DET FÖR VIDEORNAS SKULL OCH SÅ ATT VI FÅR SE DERAS VIDEOS PÅ BÄSTA KVALITET!
SLUTA KLAGA!!!

#34 - Anonym

#33
Kan du sluta hata på Ida? Låt henne skriva hennes inlägg. Märks att du har skrivit mer än hälften av alla hatkommentarer mot henne på detta inlägg. Det är en skvallerblogg och det är meningen att hon ska lägg upp inlägg om vad som händer i YouTube världen. Inget hon skrivit i detta är på något sätt hat. Du är den som vänder och fixar om det till hat. Märks att du är en liten Jockiboi följare.

#35 - Anonym

Fattar varför Nemo Heden ratar Jocke. Hört de förut från fler. som haft kontakt. Hur Jocke tror sig vara något, för stor för sig själv men så liten . En uppbyggnad av sitt missbruk och hat mot sina nära. där är Jocke fullständigt hatar ut å ger sina följare andledning att hata med. Noll ansvar. Hatar alla utom sig själv. fult. Många lever utan hans hat och kan gå vidare utan hänga ut. Så frukantsvärt dåligt. Hur kan du Jocke hata offentligt. Du behöver professionell hjälp. Jocke tar hjälp av små barn. Galet. på sSnapchat. fy fan. Hur ska de fatta en 31 åring. galet. Ta hjälp Jocke. Ingen annan igenkännd gör som du. Skärp dig

#36 - Anonym

J&J vi kanske kommer sluta med Youtube.IGEN!!!!, nej just ja...HOTAR små fans. Och får deras röst. Svinigt och beräknat fult av så gamla personer. Manipulativt och stort fel. tyvärr fattar inte Jocke själv vad han skriver ut. Vilket blir kaos. kanske han inte borde få skriva själv. Han har ändå hjälp med allt. Finns inget han inte har hjälp med snart. Dilligast valet av årets youtuber vore han. De visar bara hur hans inkompetenta små barn röstat som i alla andra tävlingar han ställer upp i. Han vinner p.g.a. barn. De röstar
oavsett å på hans Komodo. Rösta på mig. Kul att vinna. Ja för en som inte röstat PÅ SIG SJÄLV GENOM ANDRA. Narcissism Jocke.

#37 - Anonym

HAHHAHHAH att dom säger i deras videos "vi behöver inget pris egentligen vi tycker inte galan är bra rösta på vem ni vill" SEN KÖPER DOM SPONSRADE INLÄGG FÖR ATT FÅ FOLK ATT RÖSTA? HAR NÅN SETT PÅ MAKEN NÅGRA MER PATETISKA OCH SORLIGA MÄNNISKOR????

#38 - Anonym

Jocke förlåt men hur patetiskt liv har du egentligen? Jag tror inte, jag vet att det är du själv som försvarar dig själv i kommentarerna här. Så fort det skrivs om dig här lägger du ut de på snapchat, svaren här skrivs på samma sätt som du skriver, med samma argument, med samma narcissistiska eftersmak :--) Ditt liv måste verkligen suga.

#39 - Tolka inte min kommentar fel <3

För mig personligen blir det så att ju mer någon tjatar på att jag ska rösta desto mindre har jag lust att rösta på personen/personerna. Detta gäller inte bara Jocke och Jonna utan många andra också. Jag röstar mycket hellre på nån som inte tjatar (och som jag gillar såklart). Kolla bara på Therese, hon fick 5 nomineringar utan att ha sagt ett enda ord om guldtuben. Jag tycker faktiskt att folk som inte tjatar förtjänar att vinna mer för det känns mer som att rösterna verkligen är äkta då, och inte påtvingade som det kan kännas när någon tjatar. Snälla tolka inte min kommentar fel nu, menar inget illa säger bara min åsikt.

#40 - Anonym

Ärligt,vem fan vill inte vinna ett pris. Många lägger upp på nästan alla sociala medier som finns.
Och sen väljer en själv om man vill rösta,valet är ditt inte hans Lixom. Bara för att han ber folk om något betyder det inte att dom kommer göra det eftersom folk e typ för lata för de

#41 - Anonym

#40 fast jocke kan ju manipulera sina följare så sak samma om man orkar elr inte för de har 10 sek o trycka på en knapp o rösta :)

#42 - Anonym

Att Jocke vill rösta på sig själv i 31 års ålder är makalöst. Stackars människan som inte kommit längre att bekräftat sig själv. Tycker fan synd om honom i den ålder behöver söka röster och genom dem få sina drömmar besannade. galen väld efter åtrån av lycka. Fy fan vad sorgligt. Behöva sjunka så. Tummen upp Jocke. Hoppas du en dag värdesätter du har en fru med fler intill dig. Slutar tävla med allt och alla. All lycka.

#43 - Agnes

Asså orkar inte mer😂 Först "absolut ska vi "tävla" i guldtuben, men det är inte samma sak längre. Dock tycker jag att jag är värd att vinna" sen skriver de "glöm inte att nominera oss i de här kategorierna" och nu köper de reklam?? SNÄLLA det här är tittarnas tävling, alla ska ha exakt samma möjligheter att vinna. Tycker man inte ens ska få säga vilken video man vill få nominerad i årets video, då blir det inte ens tittarnas val.

#44 - Anonym

Hur som helst är det ju upp till person till person att rösta på de man vill rösta på. Det är också upp till var och en av youtube-arna att bedöma hur mycket man vill uppmuntra folk att rösta på en. Inget fel i det. Simple.

#45 - Anonym

Störst på Youtube frågade en dagis fröken. hm. vet inte mer än.. betänketid, går inte han på dagis fortfarande. skattar ihjäl mig..hahahahhahahah. sant ju.......

#46 - Anonym

Alla ni som skriver att Ida hatar mot Jocke och att de är ett "onödigt" inlägg. Hon gör sitt jobb och det är att sprida nyheter kring youtubers. Och ni är väl på den här sidan för att läsa nyheter om youtubers? Var glad för att ni får veta nyheter utan att slippa kolla upp de själv

#47 - Anonym

Fan vad PINSAM du är Jockiboi, är du så jävla osäker på dig själv att du måste göra reklam för att vinna? du är samma jävla nolla som när du var pundare

#48 - Anonym

de är upp till en person att rösta. RÄTT: men barn ska aldrig rösta. finns inte något system Sverige har. de är aldrig rätt. Att man kan ligga sömnlös och spela en låt på upprepning, Klockrent. de händer bara barn som gör. Att man sedan tycker som skapare man är bäst, egenkär och tar sina barns jobb för att marknadsföra sig själv i musik branschen . Jade händer bara personer som älskar sig själv och inte ser andras jobb. Otroligt sorgligt. de sker gång på gång nyttjande utan andras kred. samhälle av ego.

#49 - Anonym

Det jag tycker är komiskt här är att kommentarsfältet domineras av antingen de som står på jockes sida och de som verkar vilja hata på honom. Sättet ni beter er på är ju patetiskt, om något. När ni skriver "jockibois lilla fans" osv, hur moget får det dig att framstå? Ja ni kanske inte inser hur löjligt det låter här i kommentarsfältet, synd.

Allt Jocke gör upphöjs något otroligt, oj vad hemskt, Jocke klev på en pinne han borde dö, och några här blir väldigt upprörda och får på sig ett gäng Jockehatare. Hm.

#50 - Anonym

vidrigt. Sjunka så lågt i så många år för bli känd till vilket pris som helst usch. pip-film oh skandal B chef, fy fan. hur lågt kan man sjunka. för att bli sedd

#51 - Anonym

Och jo, titeln avslöjar ganska mycket om Idas åsikt angående Jocke. Det må vara nyheter, men titeln "...för att vinna Guldtuben 2017" är ju inte direkt positiv gentemot Joakim. Den känslan jag får är att det är någon som vill skriva verkligen hur vrickat det är att han köper sig en vinst till Guldtuben.. :OO
Men nej kom igen, hur hemskt är det här om ni tänker efter riktigt ordentligt. Han kanske köper sponsorer. Men folk kommer troligtvis ändå rösta på de dem tycker förtjänar vinsterna. Om det då är Jocke så whatever.

#52 -

#51 kan inte komma på nån annan människa som har varit nominerad till något slags pris eller utmärkelse som har KÖPT reklam för att få röster. Undra varför ingen annan vuxen människa gör det? för det är PATETISKT

#53 - Anonym

#52 Kom ihåg att det är ett gäng personer som står bakom Joakim och det han gör. Gultuben verkar också okej med det han nu gjort så varför så arga? Ser ingenting patetiskt i det. Han vill uppmuntra folk att rösta på honom antagligen. Såsom alla andra YouTubers. Tänk på andra tävlingar och dylikt där folk vill samla röster, anses det som patetiskt då? Det som Jocke gör, men som kanske ingen annan har gjort, skulle jag säga är strategiskt och inte patetiskt. De driver ett företag. Att vinna Guldtuben är en kul grej, de får väl ha så många sponsrade inlägg de vill. De som röstar på honom har troligtvis anledningar och tycker de gör bra och kul videos. Det är ju det som är själva grejen?

#54 - Anonym

#53 Om han nu tycker han är bäst, varför ska han då behöva (citat från dig) "samla röster"? Vilket jag mer skulle vilja kalla att tigga röster. Nej, det är inga andra som tjatar om att bli röstade på. Vissa har nämnt det lite i förbifarten, inget mer. Therese har inte ens nämnt Guldtuben. Linn Ahlborg (som är 17) skrev på sin blogg på en frågestund när hon fick frågan om hon ville bli nominerad i Guldtuben: "Helt ärligt så kvittar det för mig! Vet att andra youtubers tar detta mycket mer seriöst och skulle uppskatta nomineringar mycket mer än mig så rösta på dem istället vetja!". Att Jocke 31 år desperat använder alla sätt han kan för att få röster är ... just det, patetiskt.

#55 - Anonym

Jocke skriver på snap att hans management sponsrat inlägget och han tyckte det var fel och tog bort det.

#56 - Anonym

Jocke skriver på snap att hans management sponsrat inlägget och han tyckte det var fel och tog bort det.

#57 - Anonym

Det skulle vara kul om de var 15-års gräns på röstningen :)) tror ej jockiboi skulle ha en chans då

#58 - Anonym

Du är medveten om att Jocke är enda youtubern med typ en äldre publik va? :D

#59 - Fuk u Jockeboi

Så jävla tråkig. Han manipulerar sina följare.
Har inte röstat på han i en enda kategori

#60 - Anonym

#39 håller med dig.

Sen får inte management göra vad som helst utan att kolla med Jocke först.

#61 - Sofia

I mina ögon har dom redan vunnit. Ser massa gnäller här inne. Dom är för fan störst på yt swe. Så ja dom har redan vunnit de största pris man kan

#62 - Anonym

Det var hans management som hade lagt ut men Jocke har tagit bort det nu. Herregud Ida, onödigt. Nu spred du falsk information

#63 - Anonym

De är väll de enda denna blogg gör sprida falska rykten .... men snart torskar hon så hårt haha

#64 - J

Började hanvlogga för att få chansen att vinna i en till kategori?

#65 - Lol

Ni som säger att detta e fake e ba 10 åriga Jockiboi fans 😂 Självklart var det HAN som köpte detta, det där var bara en usel ursäkt

#66 - Anonym

ANDAS ANDAS ANDAS ALLA HÄR!
J&J KOMMER VINNA FÖR DOM JOBBAR BÄST! HATA BÄST NI VILL MEN ANDAS OCH ACCEPTERA DET. OAVSETT ERAT HAT SÅ KOMMER DOM GARANTERAT VINNA 2-3 KATEGORIER! OCH VÄLFÖRTJÄNT OCKSÅ!

#67 - Anonym

Om ni tycker J&J beter sig illa så läs genom kommentarsfältet här hahahahaha, enbart rykten och förtal för att få dom att se sämre ut på alla sätt som existerar och Ida (bloggägaren) gör allt för att elda på hatet emot dom så att chanserna att vinna guldtuben ska bli mindre! Dock själv tror jag detta enbart ökar deras chanser då kritiken här inte ens är direkt kritik utan mer hat blandat med egna slutsatser ;)

#68 - Anonym

#59 lol du skojar? 60% av hans tittare är iaf under 18 år. De flesta som kollar hans videos använder sina föräldrars konton så det ser ut som att majoriteten av hans följare har en genomsnittlig ålder på 25 när så inte är fallet.

#69 - Anonym

#69
seriöst hur måmga ungdjävalr tror du de finns de är ju bara kolla på tittar siffrorna så kankse du inser att du har fel haha vilka pulver de finns

#70 - Maria

Så det Jocke skrev på sin snapchat angående detta... vi ska bara ironera det?

#71 - Evelina

Hahaha bästa "Jocke tvingar sina läsare att rösta på dom" åh fuck, .. Så då "tvingar" alla youtubers sina följare som ber dom att rösta på just dom, eller? Gäller set bara just Jocke?
Och Amir som är så shady att han röstar på sig själv, det är helt rätt då? Aja... Fint!

#72 - Evelina

Jocke tvingar folk att rösta på honom... Trodde helt klart att folk har en egen vilja men shit, hade visst fel. Kanske är det så att Jocke åker hem till sina fans och står bakom dom med en pistol och tvingar dom att rösta... 😂 Fuck vad efterblivna vissa är.

#73 - SUG PÅ DEN

Ganska uppenbart för Jockiboi att detta är en kamp om att vinna mot Therese. :S

#74 - Hahahahah

#33 och #68 är säkert Jocke hahahah

#75 - Anonym

usch vad pin. äckel

#76 - Anonym

Håller med vad en annan person skrev. Detta med guldtuben är en chans för Jocke att vinna över Therese. Det syns såååå tydligt. Han är så pass osäker på att han intr tar hem årets youtuber att han måste köpa sponsrorer och publicera inlägg om detta så han kan känna att segern är tryggad. Medan Therese inte yppat ett ord om vare sig guldtuben eller alla sina nomineringar... tycker det märks ganska tydligr vem av dessa två som förtjänar att vinna. Therese filmar och producerar ALLT sitt material själv, hon har inget jävla team bakom sig som hjälper henne.
Heja Therese säger jag bara.

#77 - B

Om han nu tyckte att det var fel att fixa sponsorer till att vinna guldtuben. Så borde han inte ens tillåtit den läggas upp. Jocke har ju sista ordet när det kommer till att lägga upp saker om han och Jonna. Sen så helt plötsligt tycker han det är fel för att många har påpekat det.....den har ju ändå legat upp ett tag men då sa han inget om att det var fel innan folk började säga något! Han vill bara rädda sig själv ännu en gången istället för att stå för vad han har tillåtit att lägga upp....

#78 - B

Om dom nu verkligen älskar att göra detta så ska ett pris inte värderas mer! Punkt!

#79 - usch

han tänker bara på sig själv han gör allt för pengar ;/ och priser

#80 - Forza Bajen

Jocke och Jonna har publicerat flest videos under fjolåret jämfört mor deras konkurrenter i respektive kategori.
Jocke och Jonna satsar på sina videos och utvecklar sin kanal. Dem förstår att kvalitén på materialet måste utvecklas, och att nivån som dem andra kanalerna inte håller i längden.
Då spelar det ingen roll att dem anlitar kameramän etc. Jocke är producent och säger vad som ska filmas. Dem planerar även alla videor innan dem spelar in dem.
Jocke och Jonna kan inte göra allt själv med tanke på hur ofta dem publicerar videos och för att dem ska kunna hålla den extremt bra kvalitén.
Sen att dem gör reklam för guldtuben tycker jag är okej eftersom dem lägger ner mycket jobb på deras kanal och borde vinna några av dem där kategorierna.
T,ex Årets YouTuber. "NOMINERA DEN YOUTUBE-KANAL SOM DU ANSER HAR PUBLICERAT BÄST KVALITATIV UNDERHÅLLNING UNDER NOMINERINGSPERIODEN"
Jocke och Jonna har publicerat bäst kvalitativ underhållning under nomineringsperioden.
Solklara vinnare!

#81 - Anonym

Men lägg ner med ditt jävla bullshit

#82 - M

Ja, fast alla på sitt sätt. Mera störd blir ja på jävla bente som på varända jävla snap pratar om sin nominering och nu säger att AMEN FAN MAN KAN RÖSTA TVÅ GÅNGER, engång via fb och engång via insta. Hoppas satan att hon inte vinner

#83 - Pft

En genuin fråga - Ni som gång på gång kommenterar på varenda eviga inlägg, spelar ingen roll om Jockiboi nämns eller ej, spyr er galla på Ida - varför? Ofta vinklar ni inläggen själva faktiskt. Blir ni så förjävligt provocerade är det enda bra sättet att helt enkelt SLUTA läsa. Sluta läsa bloggen, sluta läsa kommentarerna. Öppna egen blogg, förstå hur svårt det är att tillfredsställa varenda en.
Media är tricky business... ni förstår nog när ni mognat lite mer.

#84 - Anonym

How to be like Jockiboi:

1. Gör något
2. Bli uppmärksammad
3. Få kritik
4. Radera det
5. Gråt på Snapchat
6. Skyll på någon annan
7. Profit

#85 - Herregud

Vadå rättvist? J&J får väl lägga sina pengar på vad de vill?

#86 - Anonym

Synd dom inte kan köpa självkänsla

#87 - Lisa

Så jävla desperat.

#88 - Lisa

Så jävla desperat.

#89 - Anonym

Årkar ej att Jocke och Jonna tror att dom är bäst på youtube! För det första nu för tiden det är inte ens dom som filmar och för de andra dom fixar inte videon efter sjävla! De enda dom gör nu för tiden e att stå framför kameran och hata på mindre youtubers!

#90 - Filla

Alltså ni e så sorgliga...🙈🙈🙈🙈🙈 Gråt sen när jocke kliver upp på scen 7 gånger... Inser ni inte hur patetiska ni är som skriver HAT (INTE kritik) om en annan person som ni inte ens känner???

#91 - Anonym

Pinsam pappskalle. Trodde han inte att det skulle komma fram? Hoppas Therese vinner öve JJ, hon är i alla fall intelligent.

#92 - Triggerd av dig

KAN DU SLUTA!! VAD SKULLE DU HA GJORT OM DET VAR DU OCH DU VILL HA EN BRA KARIÄR!? Tänk dig att han går till typ TV4 och frågar om han kan få producera en serie, jag lovar att han får jobbet lättare ifall att han vinner 6-7 kategorier. Snälla bara lämna honom ifred mongo.

#93 - Anonym

Han sa ju på Snapchat att hans mangement gjorde det men att han inte ville så fatta inte varför Jocke isånafall gjorde det!

#94 - Anonym

OMG HÖRDE PRECIS FÖRHANDSVISNINGEN AV JOCKES NYA LÅT PÅ YOUTUBE OCH DAMN DAMN DAMN VAD DET LÄR SVIDA NÄR DENNA SEGLAR UPP PÅ TOPPLISTAN! DAMN DAMN DAMN!

#95 - Anonym

DÖR PÅ JOCKES NYA LÅT! WOW HATTEN AV TILL VEM SOM ÄN GJORT DEN!!!

#96 - Anonym

My Addiction blir sommarens stora hit!! Jobbigt va Ida?

#97 - Anonym

Vad är det för fel på dig som kommenterar allt över?

#98 - Anna

Jag orkar verkligen inte längre.

Detta är ännu en gång som Jocke och Jonna försöker lika Therese. Detta är verkligen en kamp för Jockiboi att sno priset av Therese.

Alla dessa pikar om att hon inte var värd förra året och nu i deras senast vlogg så hävdar de att guldtuben indirekt favorisera henne och fuskat med rösterna under alla år.

Denna person bör verkligen petas från tävlingen.

#99 - Anonym

Ledsen, men Jockiebois nya låt blir INTE en sommarsuccé.

#100 - Anonym

Allvarligt, alla tjatar konstant om Jocke och Therese. Dom är inte de enda Youtubers i Sverige och det är inte bara de som är nominerade i Guldtuben.

#101 - Anonym

#103 Jävlar vad mogen du var nu eller inte :)

#102 - Anonym

Kan inte nån hacka sig in på guldtuben när dom
ska visa på galan vilka som är nominerade i årets video så kommer deras p-rulle upp på skärmen, Jocke och Jonna - Tomtemor är sugen

#103 - Anonym

HAHAHHAHAHA MAN SKRATTAR ÅT HATET EMOT J&J HÄR! nu har det verkligen nått patetiska nivåer, Jasså hur vet folk här att det INTE blir en sommarhit;) ? Ni sa ju samma sak om ALL I NEED eller? Han bör portas från galan? ni länkar gamla porrfilmer? börjar bli P.A.T.E.T.I.S.K nivå här nu!

#104 - Anonym

Men den där filmen verkar inte vara så gammal haha

#105 - Anonym

Vaddå mogen? Är Joke så mogen att lägga upp såna filmer? Förebild som han vill vara?

#106 - Nina

All I need är smörja som fick många visningar för att snubben sa till sina följare att sätta den på repeat när de gick till förskolan/skolan.

#107 - Anonym

Patetisk är när man sätter en punkt mellan varje bokstav :)

#108 - Anonym

Tänk på att all kritik mot J här är inte påhittad. Det är han själv som hängt ut tjejer, smetat in sig i bajs, stoppat dildos i röven och lagt ut bilder på sig själv. Det är han som spelat in p-filmer med sin fru. Han är bara en vidrig typ som har lyckats förblinda småttingar med "jag har blivit snäll nu". P-filmen är ju för fan ganska nyligen upplagd.

#109 - Anonym

Ida nu får du för fan ta och rensa kommentarerna här

#110 - Malin

Varför ska hon rensa kommentarerna? Svider sanningen?

#111 - Anonym

Videon Jocke och jonna la ut när "Jocke skulle få känna på hur det känns att ha analsex " (citat av Jonna) la dom ut i mitten på 2014, om nån glömt så var det när Jonna hade plockat fram sina dildosar och körde upp dom i röven på Jocke och sedan sög Jocke av dildon (ja man fick se detta i videon), detta la dom upp på jockiboi tv. Hur mkt har dom två förändras sen 2014? :)

#112 - Anonym

Här har vi en print från videon http://sv.tinypic.com/r/fdgf2q/9

#113 - Anonym

Sjävklart är det han som har lagt upp det själv, det är väl ingen som tror att Jocke inte skulle ha sista rätten att bestämma vad som lägga upp på hans egna instagram? Eller har han personer som helt självständigt sköter och lägger upp saker på hans instagram, Facebook och snapchat? Kom igen. Det här borde absolut vara tillräckligt för en uteslutning så något man borde ta upp med splay. Vet ej hur gamla ni är i kommentarsfältet men det fungerar normalt som så i tävlingar att man inte får köpa sig till röster = reklam.
Vad gäller deras nya låt håller den inte i närheten samma mått som deras första singel. Jag proddar också en del och jag vet inte riktigt vad de sysslat med på chorus, speciellt bra låter det inte i alla fall. Men det är väl sånt som barn eller vanligt folk inte hör.

#114 - Anonym

VARFÖR beter sig Jocke som ett barn i varje vlogg? Blir så frustrerad, vilken 33åring går o dammsuger i taket eller slarvar runt som han gör???

#115 - Anonym

Man märker vilken åldersgrupp han riktar sig mot:)

#116 - Anonym

"110 nej hon ska rensa för att det märks att du är 12 år som bara skriver samma kommentarer, och vad är felet med hans porrfilm? Porr är naturligt om du inte visste det :) Och du borde inte få vara på internet med tanke på hur du sprider hat. Du är en sån som får andra att vilja ta livet av sig och som bara vill skada folk.

#117 - O

Betydligt mer orättvist med att hydra ej fick delta än att Jocke lägger pengar på detta. Vadå, vem som helst kan sponsra om den vill. Fel prio.

#118 - Anonym

#117 det är fel för att det är rösttiggeri.

#119 - Anonym

#116, jag är vuxen och nej, porr är inte naturligt. Sex är naturligt. Att lägga upp filmer på sig själv och sin fru är inte naturligt, särskilt när man har sån ung publik. Be mamma förklara det för dig!

#120 - Anonym

#116 Så du är 'vuxen' och är inne på denna blogg. Om du är vuxen så lär du ha ett jävligt tråkigt och meningslöst liv. Och på den tiden hade han inte unga följare och porr är visst naturligt eftersom vissa kollar på det under sex eller onani.

#121 - Anonym

Menad 119

#122 - Anonym

#121 Än en gång, be mamma förklara skillnaden mellan porr och sex för dig. Att lägga ut porr på sig själv är ett sjukt beteende. Och ja, jag läser här på fikarasten eftersom det är rätt underhållande :) Så att dra förhastade slutsatser om mitt liv är rätt barnsligt, men gör det du om du tycker att det är kul:)

#123 - felicia

Påtal om inget, vad hände med laki och joel? hon pika in nån vlogg om en podd om kärleksproblem, hon hintar med att säga att mikael är hennes bästavän när joel alltid varit det och de umgås inte längre.

#124 - Simon

#120 Skulle du lägga ut en porrfilm på dig själv? Inte? Du tycker ju det är så naturligt.

#125 - Anonym

Haters när ingenting hjälper för att stoppa J&J framgången - KOLLA VAD HAN GJORDE 2014, KOLLA HANS GAMLA BLOGG, KOLLA DERAS GAMLA PORRFILM! Nu får ni väl ta och ger er seriöst? kastar stenar åt alla håll och greppar alla halmstrån som existerar.

#126 - Anonym

Haters när ingenting hjälper för att stoppa J&J framgången - KOLLA VAD HAN GJORDE 2014, KOLLA HANS GAMLA BLOGG, KOLLA DERAS GAMLA PORRFILM! Nu får ni väl ta och ger er seriöst? kastar stenar åt alla håll och greppar alla halmstrån som existerar.

#127 - Anonym

124, ja det kanske jag hade för ser inte problemet med det? Jag själv kollar inte på det men ser inte det onaturliga med det?

#128 - Anonym

Acceptera istället deras framgång för detta börjar bli löjlig pajkastning nu faktiskt!

#129 - Nina

Vilken framgång?

#130 - v

Lakki dricker kolloidalt silver... något att skriva om. Hon gjorde det i hennes senaste vlogg

#131 - v

Lakki dricker kolloidalt silver... något att skriva om. Hon gjorde det i hennes senaste vlogg

#132 - CHILLA LIIITE

Tips på att du blir sur över att hon skriver om jocke! Sluta läs bloggen! Han är största youtubern när han har en kanal tsm med Jonna och jobbar även som artist. Inte konstigt att det är mycket om honom på en blogg om youtubers?

#133 - Anonym

#131 och? hon har gjort de förut o jag gör också de :) smakar ba vatten, inget fel med det, de hjälpte en infektion jag hade en gång :) jätte naturligt o ingenting att skriva om

#134 - CHILLA LIIITE

Allt tjat även vad han gjorde när han var "ung" tycker jag inte så himla konstigt. Det var något han gjorde offentligt och man mst fortfarande stå för alla "dumma" saker man gör, även fast dom inte är samma person nu. Det är inte som att sakerna försvinner bara för man säger att man inte är samma person. Han kanske ångar men det försvinner inte. Även om det är rätt utjatat nu så är det inte konstigt

#135 - CHILLA LIIITE

Allt tjat även vad han gjorde när han var "ung" tycker jag inte så himla konstigt. Det var något han gjorde offentligt och man mst fortfarande stå för alla "dumma" saker man gör, även fast dom inte är samma person nu. Det är inte som att sakerna försvinner bara för man säger att man inte är samma person. Han kanske ångar men det försvinner inte. Även om det är rätt utjatat nu så är det inte konstigt

#136 - Anonym

#133 Både uran och bly är också naturligt, finns ju en anledning till att det inte får sälja s som medicin nu säljs det som vattenreningsprodkut

#137 - P

Förstår inte hur man kan bli nominerad när man inte ens redigerar alla sina videos själva :P Ge priset till någon som faktiskt förtjänat det och som planerar och redigerar dom.

#138 - Anonym

#133 Kolloidalt silver har absolut ingen vetenskapligt bevisad effekt på hälsan utan är bara pseudobullshit bland hälsogurus. Finns inget som stöder påståendet att människor behöver inta silver eller att det kan bota infektioner och sjukdomar. DÄRFÖR ska man inte tipsa folk om det.

#139 - Men gud

Är jag förvånad? Nej, självklart inte det är Jockiboi

#140 - Anonym

det som händer nu när guldtuben är igång jag känner att Guldtuben är överskattat, folk hatar på varandra bara för att den ena inte tycker som den andra, youtubers skriver ganska ofta om att deras röstare ska rösta på dom plus att vad jag har hört, vet så klart inte om de är sant och de är att Youtubers efter galan har snackat skit om varandra, är inte galan till för att de ska vara roligt? Jag förstår varför Helen Torsgården har backat från guldtuben och de.

#141 - Anonym

det som händer nu när guldtuben är igång jag känner att Guldtuben är överskattat, folk hatar på varandra bara för att den ena inte tycker som den andra, youtubers skriver ganska ofta om att deras röstare ska rösta på dom plus att vad jag har hört, vet så klart inte om de är sant och de är att Youtubers efter galan har snackat skit om varandra, är inte galan till för att de ska vara roligt? Jag förstår varför Helen Torsgården har backat från guldtuben och de.

#142 - Anonym

Guldtuben blir ett skämt. Dels för att de nominerade tror sig vara mer än de är. (egobubblan de lever i med sig själv 24/7)
Guldbaggen har inte dessa egna produkter av personer. De är skolade och ödmjuka. De har lärt sig möta press och media. De vet...är du duktig på de man gör, behöver man inte tigga röster. Vinna gör man för man är värd de. Inte genom tiggeri. Tänk vad sjukt om idrotten skulle tillåta doping. Alla timmar de lagt ner genom året ska snuvas av en dopad individ. Lite liknelser kan man se då man överöser sina följare att rösta på dem i varje inlägg och klipp. Och är detta sant att man köper sponsrade inlägg är det beklagligt. Kan aldrig vara kul att ställa upp ett pris hemma, ett pris man påverkat hårt för att få genom tiggeri av röster.
Beklagligt vilket narcissistiskt samhälle.

#143 - Anonym

Gillar Ben Mitkus mest. De han säger står han för. Han tar ställning och tar avstånd. Skiter i priser. Blottade Splay, och går inte dit för att kamma hem priser som vissa andra. Han kör inte dubbelmoral. Han fattar. Man kan inte sälja ut sig själv till en ovärdig nivå.

#144 - Inte så konstigt

Samtidigt är det ju så här det går till i många fall i "verkliga världen".
Som t.ex i sport så har ju klubbar med mer pengar betydligt större fördel än mindre klubbar.
Företag som säljer bra har större fördel med bättre kapital och kan göra mer reklam för produkterna.

Det jag reagerar mer på är att han säger att guldtuben inte spelar någon roll om de vinner, sen vill de bevisligen det.

#145 - Inte så konstigt

Samtidigt är det ju så här det går till i många fall i "verkliga världen".
Som t.ex i sport så har ju klubbar med mer pengar betydligt större fördel än mindre klubbar.
Företag som säljer bra har större fördel med bättre kapital och kan göra mer reklam för produkterna.

Det jag reagerar mer på är att han säger att guldtuben inte spelar någon roll om de vinner, sen vill de bevisligen det.

#146 - Inte så konstigt

Samtidigt är det ju så här det går till i många fall i "verkliga världen".
Som t.ex i sport så har ju klubbar med mer pengar betydligt större fördel än mindre klubbar.
Företag som säljer bra har större fördel med bättre kapital och kan göra mer reklam för produkterna.

Det jag reagerar mer på är att han säger att guldtuben inte spelar någon roll om de vinner, sen vill de bevisligen det.